Байдън обяви защо не санкционира саудитския принц за убийството на Кашоги

Покушението бе извършено на 2 октомври 2018 г. в саудитското консулство в Истанбул

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо да го наказва. Нали са си лика-прилика двете приятелчета.

Струва ми се, че това деде ще докара големи проблеми на Америка. Нямат ли възрастова граница ? Явно е много удобен за някого, поради ограничената мисловна дейност. Доказано е от медицината.

и на света.

Защото мангизите от там му са много необходими на завалията...

много просто САЩ е най-големия износител на оръжие С Аарабия най-големия вносител на оръжие с какво оръжие убиват саудитците

То е ясно като бял ден - заради двойни стандарти! Вчера нямаше скрупули да нарече Путин убиец, без никакви доказателства, а сега прощава на един доказан убиец, само защото бил държавен глава на приятелска страна на САЩ. Демек ако си приятел на САЩ и си плащаш, можеш да стреляш когото си искаш и това не е проблем за САЩ, но ако не си приятел, то тогава си убиец по подразбиране, даже и доказателства не са нужни, то си е по дефолт.

Нашия кучосин е добър кучисин :))

Вчера заяви че Путин ще си понесе последствията за намесата на изборите, която беше опровергана от ФБР-то им и Вероятната, но без доказателства намеса в подкрепа на Тръмп миналата година. А сега за престолонаследника без последствия за напълно доказано убийство защото Саудитска Арабия им е въображаем партньор поради петрола им!? Накратко Путин трябва да си понесе последствията заради това че демократите не печелят с пълни сили изборите, а принца получава свободен пас защото петрола му е много важен за САщ. И ЕП се труди да има такава демокрация и в Европа!?

Любе,заставам с 2 ръце зад твоето мнение,но моля,научи се къде се пише пълен член.Дразни малко.Ако думата е подлог в изречението,то тя получава пълен член.С най-добри чувства.Лек ден.

Американците, това са лицемерни боклуци! Оставете Путин и саудитския престолонаследник, на ниво обикновени хора е чудовищно лицемерието, ако аз нарека някой негър негър съм расист , ако негъра ме нарече бял , то той не е расист. Да неречеш неграмотния неграмотен, нима е обидно? Нещо започнаха да дразнят либерастоджендървеганите!!!

Той изложи аргумента, че подобно действие би било дипломатически безпрецедентно за САЩ. Значи те знаят, че е убиец, но не може да се санкционира? А Путин бил убиец и нямало да му се размине! Изобщо няма по принципна страна от Хамериката.

С казаното по долу. Путин е обвиняван за убиец на Скрипал и Навални, и двете саги са супер съшити с бели конци. И двете" жертви" всъщност са живи . Така че дори формално е опитоубиец. Ако се има предвид генералното убийство на хора по света от Русия ,то мисля че най малко САЩ имат право да съдят . Те са недостижими лидери по убийства. А за принца всичко е ясно ,той е наистина доказан убиец ,но е наш убиец. Не подлежи на санкции

Това на картбланш ми звучи. Убивайте и ще ви се размине, стига да снасяте кинти.

Значи Путин убиец...а шейха партньор?Нали тия смешници са стожер на ценности и демокрация, която се опитват да прокарат в целия свят.Истината е че света и цивилизацията загиват,под тежеста на корпоративни интереси ,джендърство и криво разбран феминизъм и расизъм.

Да разбирам ли, че може да заколим някой американски журналист в България и да няма последици. Нали сме си съюзници в НАТО. Пълна порнография е навсякъде, парите са по-важни от демокрацията и овешкия живот.

Сега последно, саудитския принц убиец ли е, или не? За един прЕател питам...

Аргументите на Байдън са самото лицемерие, по-точно очевидна лъжа. Саудитстка арабия е най-големия клиент за оръжие на САЩ. Така всички президенти на САЩ са приятели на шейха. Не виждат липса на демокрация, човешки права, право на избор, права на жените. Направо са слепи и глухи за финасирането на ислямисти и подпалването на непрекъснати войни в Близкия изток. За бежанците да му мислим ние и ЕС!

Безкрайните интереси на САЩ. Е сега продължавайте да говорите че САЩ не мерят с двоен аршин. Не го санкционират, защото САЩ са организаторите на покушението.

Уби Щатите които не са първа сила а Съединени Афроамерикански Щати. Вече са пълен капут с изпърдян президент

--------------------------------------------------- Президентът Джо Байдън защити решението си да няма никакви санкции за саудитския престолонаследник Мохамед бин Салман за убийството на работещия в САЩ журналист Джамал Кашоги. Журналистът бе убит и разчленен от екип оперативни работници, свързани с престолонаследника в консулството на кралството в Истанбул, отбеляза Ройтерс. --------------------------------------------------- Байдън: Скоро Путин ще си плати за намесата в изборите в САЩ, той е убиец, няма душа. --------------------------------------------------- То лицемерието на краварите е ясно, както и финансовите им интереси. Това което не мога да си обясня, е как е възможно повечето хора да са толкова прости, че да им целуват миризливите задни части. Май е време майката природа да рестартира.

А Путин?, той стои със санкции...

Демокрация, А иначе ще Путин е убиец защото Невални е в затвора... бах!

ФАЩ са най-големият продавач на оръжия а СА са най-големият купувач.

Глупави хора, лесно управление! Тръмп - престъпник?!?! Байдън какъв е?!?! Путин бил убиец, а този Мохамед бин Салман какъв е? Добре че хората са прости и не мислят иначе бая кютек ще има за политици и от СССР и от САЩ и от всякъде!

Оставаше разединените америслямски щати да си санкционират саудитските приятелчета. Демокрация по америслямски.

Дрън-дрън, всичко е заради пари, на никой не му пука че са убили някого. Абе да пада метеорита...

Краварите показват как се мери с двоен аршин. Като не ги устройва няма санкции. И тези се борели за демокрация?

ДЕМЕНЦИЯТА ДЖУЛ е забравил кой купува най-много техните скъпи боклуци приличащи на оръжия.Такаче фашистите много добре си правят сметката за пред света,кого баламосват.

"САЩ не са сключвали договор за съюз със Саудитска Арабия, нито са я категоризирали като важен съюзник нечлен на НАТО." Това не вярно. Известно време след голямата петролна криза през 1973 г. САЩ са сключили таен договор със СА по силата на който СА се задължава да действа като балансьор на световния петролен пазар, така че да не се допуска подобно събитие като петролното ембарго през 1973 г., което вдигна цената на петрола няколко пъти в рамките само на няколко седмици. В замяна САЩ се задължават да подкрепят управляващото семейство в СА, т.е. крал Салман и неговите наследници за вечни времена. Подкрепата следва да включва и военна интервенция на САЩ в СА, ако се наложи. Така че е напълно разбираемо, че никое правителство на САЩ, нито републиканско, нито на демократите никога няма да наложи никакви санкции на управляващия глава на СА. Ето защо Байдън кара от 9 дерета вода, за да оправдае някакси двойните стандарти, които се прилагат. За Русия, Китай и разни др. държави - санкции за неспазване на човешките права, а за СА само размахване на пръст с лек дружески укор, нищо, че убиха свой опозиционер в друга държава. Нищо ново под слънцето. Интересът клати феса.

Посолствата са територия на държавата, която ги управлява. Не е на чужда територия.

Тогава защо САЩ съдят в собствената си държава и по собствени закони ЧУЖДЕСТРАННИ граждани, за които се предполага, че са извършили престъпление срещу американци на ЧУЖДА територия - как искаха да екстрадираме оня Желяз Андреев

Отвратителен буламач от неистини и предположения!

така наречения "Правилен" Президент, знае ли въобще какви ги ръси?! Взех си пуканки....!

А Вие откъде знаете дали въобще ги е изръсил, а дали съществува..?

поредното доказателство, че американците са най-гадните хора на света, лицемери и измамници.

Даа, добре, и сега ще дойде Винету, който се е маскирал като бай Тошо да ни върне вечните ловни полета, в които може да ловува само бай Тошо и дружината му?! Ти сериозно ли? Индианци сте, бро и индианци ще си останете!

Нее, само доверието в интернет търговията в САЩ се равнява на 5 трилиона долара(без хранителни продукти), защото хората си имат доверие, имат доверие и в законите си, и в институциите си. Имат и пари.

имат и невъзможен за изплащане астрономически дълг, и печатница за хартийки, ма твойто канче не ги разбира тия работи...

проклети да са евреите и предателите който ни продадоха на тези западни нищожества - деано им измрат децата на тези изроди !!!

Преди тях средната продължителност на живота беше около 25-30.

за крепостните, за аристокрацията 50-75

Потърсихме отговорност от всички хора в тази организация, но не и от престолонаследника, защото доколкото ми е известно, когато имаме съюз с една страна, ние никога не сме санкционирали нейния фактически държавен глава.МИ ЧЕ ТОЙ ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИКА Е ПОРЪЧАЛ УБИЙСТВОТО БЕ.ДРУГИТЕ СА САМО ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА НЕГОВАТА ВОЛЯ .

Ще се сетите, той им е държавен глава, а те са му поданици, които той може да съди по Шериата, където смъртното наказание и публично убийство с камъни са ежедневие!

Демокрацията е силна и поради това може да прощава. Санкции срещу фактическият глава на страната явяваща се пазител на традиционната за района Демокрация само би навредило на победният ход на Демокрацията и само биха забавили настъпването на светлото бъдеще

каква демокрация в СА? Там режат ръце по шириата!

Изпушихте яко, ако съществува абсолютна монархия на планетата, това е СА и евентуално Русия с диктатурата си.

Едно светло бъдеще, не може да се гради със политически убийства и лицемерна външна политика. Основите на такова бъдеще ще са пропити с кръв и омраза. Не искам такова "светло" бъдеще за децата си.

вземи се в ръце, клише, на Ганди ли се правиш, бих се съгласил с Ганди по много теми, но не и с трол.

Горкия Байдън, не знае какво говори! Старческа деменция. Това ли заслужава този народ.

Всеки народ си заслужава политиците.

Убийците се подкрепят взаимно. И изкарват нещата така, че видиш ли, другите били убийци.

Кои убийци са по-добри? Явно няма управляващ, който да се е разминал с това си задължение?

Стига изопачавахте бе. Тва седесарите наистина не сте като хората.

Значи заради Навални се наказва Русия, а заради Кашоги...виновни няма. Единият е заточен, вторият беше накълцан на парчета. А сега ми обяснете, г- н Байдън!

Защо няма за Израел и убийствата на палестинци, или обратното.

Защо няма за Италия за мафиотските убийства?

Има ли за геноцида в Сомалия?

А за мюсулманите в Китай и Мианмар кога ще ревем, а за християните в Дарфур? А за геноцоида над българите?

как така бяла дания е 6 млн, а израел 9, а индия и китай по милиард и полвина, веднага да се възстанови баланса, това е геноцид! :)

Значи заради Навални се наказва Русия, а заради Кашоги...виновни няма. Единият е заточен, вторият беше накълцан на парчета. А сега ми обяснете, г- н Байдън!

Виждали ли сте го накълцан? Това не е работа на държавни служби!

голям тапанар си, ма си осрал целия форум с простотията си...

Женски полов орган е президент на САЩ и лидер на свободният свят !!! Браво.... и с какво тази слуз е по-добра от "диктатора Путин" ..... оня поне няма да допусне педалите да се женят и да осиновяват деца.

Какви са другите?

Другите по-добри ли са? Можете ли да си печете хляб? Имате ли брашно, земи и зърно, защото по времето на Виденов в България хората не разполагаха и с трите(земята им беше все още държавна, а хляб в магазините нямаше).

И що не умря от глад тогава?

Душичке, да не си объркал хапчетата за кръвно със синтетиката на внуците а........ Какво общо има твоята констатация за периода Виденов, и "твърдият курс" за борба с международната политическа корупция, която води американският президент. Та дори и не особено интелигентен човек като теб, ще разбере колко е лицемерна подобна политика на двоен стандарт.

Джокерче, всички беди са плод на политическа корупция, мегаломания, ..

Може ли да запалиш юргана, заради една нищожна бълха. ЕС и Навални - писна ми при този скрит и потаен фалш COVID 19 се крие с глупостите заради Навални. Разбирате ли, че всичко е прикрит фалш за отнемане на общественото мнение и заблуда !!! 3 -тата биологична война се развива с позволението на всичките продажни правителства, защото реките с печатани зелени "гущери" ($) текат към тях !!! Четете ВЕСТНИК BULGARIAN TIMES.COM, за да разберете ИСТИНАТА ЗА СВЕТА ДНЕС !!!

Този вестник е пълен смяххххххххххх!!!

Ще се усмихнеш озъбен, когато ти затворят очите твоите близки !!

Кого заплашва този с име от цифри като на програма? Бро, ние отваряме очи, и знаем кой ги е затворил! Над тези неща сме!

Елементарно Уотсън! Дабъл СтанДърт!

На уж реално интервю на тоз катил? Смеехме се на Буш, но този е в съвсем отделна категория.

В Еропа и ЕС има само Трима Човека които подкрепят Политиката за САЩ - Иво Инджев , Плевнелиев и Цветан Цветанов .

И Иво Прокопиев и Христо Иванов...

Дедо почва да се изпуска.. миришииии

Байгън много скоро ще гушне букета. Дееба неговата мама скапана.

Тва е идеята, с един коршум два за яката - сиреч тоя докато се короняса ше изпосира навред и навсякъде, а после доброто ченге, поста се поема от стоящата изотзадзе, сещаш ли? Игра. Игричка.

Цитат: "Той изложи аргумента, че подобно действие би било дипломатически безпрецедентно за САЩ"... Дърто копеле, лъже като брадат циганин - всичко е договорено - "няма да ви го предадем официално, но Вие- арабите си го оправяйте по Вашите закони" !!! Бил съм на работа 3 години по Тошево време в джамахирията и знам как действаше полицията на Кадафи тогава !!

Как действаше? Един път ми дадоха документ за достъп заради инцидент подписан от диктатора, и след това си го ползвах 20 години без да разбере никой, че е бил само за инцидента!

Типичен пример за американска педераска политика. Те наш Боко няма да накажат защото платихме едни 3 млрд долара, та принца дето е обещал сделка за 50 млрд

Като гледам какво направиха на Югославия, която им беше лицето за пред СССР..

Горката Меган.

Горките хора, "принцесата" е цирк, и си продължава с шоуто.

Голям късмет че не е омъжена за емир, нема расизъм нема нищо.

класическа безпринципна имперска външна политика ;) кои мили ценности са въплътени в отношенията на САЩ със Саудитска арабия?

товаришчи, явно сте ангажирани да си пишете, и нямате време да четете, но тоя склерозирал дъртак, кето е президент на щатите, освен всичко друго, зпапорира и всички сметки на пригожин! а това означава, че от утре няма да има ни кетеринг, ни хонорари, нито дори заплати! казано простичко като за вас, денги нет, и небудет!! преквалифицирайтесе !!!

Безплатно ли ти направиха сюнета или трябваше да плащаш?

Браво на Байдън за искрената си позиция . Сега да обясни защо налага на Русия Санкции заради Навални ? Защо след като Навални е откраднал 1 милион Долара (толкова са доказани от Руски Съд ) от нелегален добив и износ на Дървесина от Русия за САЩ , и то в съучастие на сина на Байдън - руснаците спазват дипломацията и не го изнасят в Медийте . Защо зардади дребни кражби се налагат санкции ? Заради Сина на Байдън страда цяла Европа , и ЕС ?

тъпи, че къде в статията прочете името на ония скапаняк невални, че и аз да го прочета бе??? баси неуките копелдаци сте това русолюбците!

Прав си - Само Левски .

Ако направят същото на всеки милиардер във Федерацията? Путлер ще трябва да лежи поне стотина доживотни!

"Неговият /на Байдън/ план, както заяви самият той, беше да накара саудитците "да си платят цената и да се превърнат действително в парий, какъвто те са". Авторът допълва, че Байдън е бил също толкова безцеремонен и към саудитското кралско семейство и сегашното управление на кралството". Това е цитат от една друга статия - "Ще посмее ли Джо Байдън.....". Та така заплахи и после бито пале. Е, за това арабите ще им взирвяват кулите, негрите ще ги бият по улиците, а латиносите ..... /е те са любовници/. След като махат статуи на Колумб, Вашингтон и т.н. могат да тръгнат да си прекръстват и държавата на СНЩ. Добре де не става "негърски щати", айде ще бъдат "черни".