Коментари - Байдън не е сигурен дали би се кандидатирал за преизбиране, ако Тръмп не го направи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зеленски да се бие с Русия ,

"Блатото" му е предложило на Тръмп 5 милиарда долара,за да не се кандидатира .....

Само дъртаци... Единият не знае на къде ходи, другият перуката му пречи... Кво става в тая Америка? Свършиха ли младите, амбицирани политици?

могат да бъдат тези американски педераси и политици....ЦРКА Е ГОУЕМ!

Този път няма да могат да фалшифицират изборите.

Ще е излагация за всички времена.

Големмият проблем не е неговата възраст,а неговия акъл,който хич го няма.Той е абсолютно изкуфял сега,камо ли след време.Миналия път откраднаха изборите буквално в Пенсилвения,Аризона,Джорджия и Невада,в още няколко щата резултатите се промениха в последния момент много съмнително.Републиканците не очакваха такава наглост,но сега знаят и ако загубят тези избори вината ще си е в тях,не защото хората няма да си дадат гласовете,а защото ще допуснат наново измами.

От много закани да не изпревари другите с Букета

Не можем да му позволим да спечели - ТРЪМП, Не можем да му позволим да спечели - ПУТИН - кой си ти бе ИЗКУКУРИГЪЛ СТАРЕЦ -да позволяваш или не - ти си пътник.

Тоя дърт бастун не знае кога му се ходи до кенеф, отново щял да се кандидатира....Няма лошо, да се кандидатира за Свети Петър, за там му пожелавам скорошен успех

Бъди там, за да го посрещнеш!

А какво стана с...Демокрацията? А с гласа на народа? А когато Тръмп бъде Избран от хората в САЩ? Как точно Няма да му Позволите да спечели!?!? Фашистката Олигархия и Демократите в САЩ подготвят Гражданска Война и Военна Диктатура. Без даже да го крият!

Болен мозък- лекувай се!

Ако мумията се кандидатира, това ще е подарък за Тръмп.

Ама то има ли нещо, в което Дедушка да е сигурен? Примерно какво е ял вчера, дали може да ходи самостоятелно, да се обслужва.. ей такива неща? Пък после да коментира чичо Дончо. Онзи поне не ходи да проси....ъъъъ.....набира средства, де !