Байдън готов в краен случай да използва сила срещу Иран

Президентът на САЩ и израелският премиер Лапид се зарекоха Техеран да не се сдобие с ядрено оръжие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както спряха Южна Корея, така ще спрат и Иран. А питаха ли китайците, на които Иран продава част от така нужния им петрол?

Интересно, какво ще гледаме по медиите? Кой ли ще е агресора, залагам на Иран. Дали ще има иранския президент да реве по европа за тежко въоръжение и ще го поканят на г20.... Мда американците не стрелят със снаряди, те ддмократизират с усмивки най-вероятно и няма да има ирански майки по медиите.

КЕНДЗАМ МУ ЩЕДРО НА БАЙГЪНЯКА ФОСТАТА.,ЧЕ И НА ХЕРОТО МУСТАФА В СОФЕТО. СОПОЛИВ ДА ГО БАРА ШЕФА НА ЦРУ!

къде е общата граница между Израел и Иран, та да си спретнат война? За САЩ и не питам. Те го правят навсякъде, защото имали "интереси" и било "защита на демокрацията". Дори и да стане - резултат, като в Ирак, Афганистан и други цветни революции. Още повече трупове, бежанци и в Европа да се оправяме някак си от простотиите на САЩ.

Не знам къде са се запътили тези нескопосаните кравари и то отново към границите на бившата Персийска империя ръководена от забележителния Дарий. А не правят ли сметка че Великая Русь, няма да ги изостави никога: < https://disk.yandex.ru/i/i8jjhgo9Lyn1PQ >

САЩ се заканиха да използват сила и срещу Северна Корея, заради опитите и с ядрено оръжие и балестични ракети , но накрая не направиха нищо както и в Авганистан.

Аха, значи Израел няма проблем че има ядрени оръжия, но Иран не може... А не може ли и едните, ама и другите да нямат...

Върнете Аляска на Русия, иначе. . . .

Аляска е продадена на САЩ от руския цар и парите от продажбата са получени. Според Търговския закон такава сделка може да се анулира ако се докаже че е сключена с измама, но такава в случая няма.

А ще има ли световна реакция, санкции и помощ за Иран

Виетнам ги ступаха , въпреки че си нямаха нищо , буквално по гол дирник си бяха , авганистан същата работа гол дирник с чат пат някой чаршаф. Иран обаче са бая навалица , все психопати и далеч не са по гол дирник , помня даже бяха арестували някаква шатска бойна група кораби наскоро , мноогоо бой ще ги дерат там , не говорим че приятели нямат почти в тоя сектор ... то почти никаде не им останаха , а след апашлъка на руски активи незнам дали някога пак ще имат , щото веднъж влязъл в гай потока няма връщане мама.

Иран го пази Китай. Иначе, да е дал фира, досега. Като Ирак, Сирия, Либия, Афганистан...

Като размахт "епруветката" с "доказателствата" и айде, нападнаха Иран.

Иран в суверена държава! Ако САЩ прояви агресия се надявам света да реагира както срещу Русия.

Но като нахлу Турция февруари какво стана? Чакай си ти.

Русия, Китай, Иран. :) Байдъна ще води войни на много фронтове, докато напълни памперса. ... САЩ МОЖЕ ДА ИМА ядрено оръжие, другите НЕ. ... Ако СЕ СМАЖЕ ГЛАВАТА на Змията, по света ще настъпи мир.

Като в Афганистан ли, или още по-силно?

Турция Да Турция и Саудитска Арабия и Египет искат членство в БРИКС!!!!!! Нещо да се каже по въпроса???? Май говедата жално ще мучат към луната!!!!

На Иран също е предложено членство.

То така и на талибаните се заричаше пък накрая ги остави да си правят каквото поискат с чисто новата военна техника на стойност 80 млрд долара. А ако стана съюзници на Иран при евентуални военни действия нещата хич няма да са на добре!!! От друга страна благодарение на пакта от 2015г. Иран получаваше годишно по 100 млрд. долара от Америка, които винаги оползотворявам за военна техника. Тъй че в момента едва ли отстъпват на Америка и НАТО като цяло с военната си мощ. А и ако Афганистан се включат към Иран след като там са всички терористични организации и техника за 80 млрд долара ..... започва да не изглежда никак добре за Америка. А и Джо винаги е бил катастрофално зле с външната си политика, тъй че ще сгази лука от всякъде ако ще взима големи решения!

Нека се проба !!! Ще се усерът там !!!

Не знам каква сила,ама скорошна статия четях по техните медии, че 75 % от младежите в фащ са негодни за военна служба. Не знам кой ще прати там, то няма кой да се бие за "идеалите " на демокрацията...

Украинците

къде са българските "орли" от махалата. Всички са готови за рейнджъри....

Путкин е време да бастисат хамериканците!

Тези и двете терористични държави трябва да изчезнат от лицето на Цемята, за да миряса светът!

А не ве ! Басма ша им цепят. Русия следващата обаче

С Иран ще сгреши, на евреите им трепери задника и ще страдат ако застанат срещу Русия. Сега на два фронта, а Китай чака да се включи и да си вземе своето.

Когато чифудите започнат да работят, а краварите да се занимават с добитък, света ще тръгне в правилна посока.

И кои са сащ-исаните и чифутите та да забраняват на Иран с какво ще се сдобива...

краварят-престъпник и чифутът-крадец щели да налагат на друга държава какво да прави и какво не?!?!?! Какви сте вие, бе, помияри! ВАШАТА СВЪРШИ!!!

Ако американската армия нападне Иран той има право да се защитава. Със сигурност ще получи и новички Бастион-и с любов от Путин!

Иран , Русия, Северна Корея що са варвари всичко под ножа!

Патриот си от ташаците на памперса

Ко речи?

както винаги щом са мургави можем да ги трепем и ако нато води война може... НО недай си боже Русия да направи нещо това е лошо...

Поздравява блядовете и иранците

Сармат, поздравява HIMARS! С ДА ГО Д.....Ш.

Е КАК, НЯМА ПРОБЛЕМ ДА НАПАДНАТ СУВЕРЕНА ДЪРЖАВА, ДЕМОКРАСИТО В ДЕЙСТВИЕ! ДА ЕБА МРЪСНИТЕ ВИ ЛИЦЕМЕРИ И ОКУПАТОРИ ДОЛНИ!!! ВЪН ОТ НАТО БЪЛГАРИЯ. ВЪН ОТ ФАШИСТКИЯ КОРУМПИРАН ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ!!!

Лапай патката !

не издавай какво си захапал

Иран има връзка с Русия през Каспийско море и Волга, която се влива там. Ще отпорят пръдлека на краварите с руско и китайско оръжие. Днешен памперсов Краваристан няма възможност да води такава война без да фалира.

Моля те бре Вова фърли едно сарматче по бившата територия на индианците и да се приключва с тия кравари.Побъркаха света боклуците мръсни

немаш грижи , ше фърля доста семе връZ твоето проруско теме

Е верно манаф си.кис кис.

Има сащ има проблем, няма сащ мир и спокойствие.

Мумията само за война говори,този ще ти подпали света.

Сега ... колкото по-малко религиозни фанатици притежават ядрено оръжие, толкова по-добре. Аз знам за две такива държави - Пакистан и Израел. Ако Иран се включи в играта, тогава уравнението ще придобие много неизвестни и ще стане още по-сложно. В тази връзка е по-добре Иран да нямат ядрени оръжия. Но щом Израел имат, иранците ще се стремят винаги към тях. А реално не им и трябват - не им е необходимо. Ако искат да разкарат евреите, няколко мръсни бомби над големите им градове и ... за сравнение при аварията в Чернобил територията, която е станала необитаема е точно колкото територията на Израел. Не го искам, но в статията има едно много интересно изречение интегрирането на Израел в региона. Това казва две неща - а) че Израел не стои на мястото си и б) че Израел ще им се наложи да се простят с израелската същност на държавата си. Ако това се случи, няма да има нужда и от създаването на Палестина, а ще живеят на федеративен принцип. Но - тук отиваме до началото на коментара ми - докато едните си блъскат главите като аутисти, а другите казват, че Аллах им бил казал, че в Йерусалим винаги ще има битки ... това няма как да се случи!

Тоя няма сила да избута г@мното сутрин, но щял да спира Иран. Смях в залата.

САЩ са отворени за безвъзмездно предоставяне на средства за отбраната на Израел, се казва в изявлението Има ли съмнения кой дърпа конците в САЩ?

на Иран не се разрешава да има ядрено уружие щот са опасни за чифутите,а пьк на укрите шь даваме щот са наши чифути и ша прайм де"мо"крация.

"Президентът на САЩ и израелският премиер Лапид се зарекоха Техеран да не се сдобие с ядрено оръжие" На Байдън му е все тая, ако ще и десет пъти на ден да се зарича. Така или иначе половин час след това вече е забравил какво и на кого е обещавал.

Да видим какви санкции ще се предприемат, ако насиращият се джо деменцията “използва сила”… хахаха тоя вмирисан дядка диша с акумулатори… сила щял да използва.

Ама срещу Русия не му стиска да се зарече! Седнал пишката да си мери с който не трябва.

А в още по-краен - ще прати Урсула или Шолц! Виж как добре се справят с потапянето на Еврозоната :-))).

С Китай щял да воюва, с Русия, сега и с Иран. Ама едновременно ли? Хайде почвайте, ще е интересно.