Байдън е "дълбоко обезпокоен" от възможността Пхенян да извърши ядрен опит

Американският президент обсъди заплахите с азиатските съюзници на САЩ Япония и Южна Корея в кулоарите на срещата на върха на НАТО в Мадрид

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я по-добре да използва и да яде по-малко щото е станал тлъст като сумист! Ако искат ще го унищожат точно за половин час!

Да бе.....а вие като извършвате не е обезпокоително ! Единствената страна използвала ядрени бомби,а в Югославия използваха снаряди с обеднен уран........и тия взели да се обезпокояват .....наглеци !

Тъпак!

ега ти склеротика, а ние ви търпяхме вече 80 години с вашите опити, нахален идиот...

...а бай Дън...знае ли колко уши има на главата ...?!??

Светът ще бъде много озадачен от възможността Байдън да извърши сексуален опит.

И пък е чак толкова обезпокоен Байдън? Северна Корея си има държава, ще си извърши ядрения опит на нейна територия. Няма да е над Хирошима в Япония.

е обезпокоен, че може ядреният опит да се проведе върху САЩ.

Дано

Аз съм дълбоко обезпокоен да не падне пак с колелото тоя дядо

Защо нас ни задължават да се пенсионираме, а този дядка може да се показва и “работи” до сто години

То май продуктивността на обикновенният работник падала с възрастта. Явно при политиците, качеството да се забравя какво си казал вчера, лъже и разказва небивалици се подобрява с възрастта. Сегашните пенсионери са перфектните утрешни политици, взимайте бележки

Помислете малко логично - ако американския президент бе човек на място още докато Путин струпваше войски около Украйна щеше да предприеме решителен ход - лична среща и да му предложи сделка която Путин да не може да откаже. И то не като Чембърлейн на Хитлер. А с ясни условия. Както при Кубинската криза. Путин също не го направи. Цената щеше да бъде мир. Вместо това те хвърлиха Украйна на дръвника. Това идва да ви покаже, че играта е друга и много цинична и от двете страни…

Е нали се проведе срещата в Женева бе тъп руски ватник?

И аз тъна в безпокойство, че този маниакален идиот ще предизвика някоя световна война с тъпоумието си и нефелните си съветници.

Ето ви един малко неприятен сценарии. Нареждате Русия до Северна Корея и изведнъж руснаците лекичко помагат на ония луди. Тогава ще стане страшно… Същото е и с Иран… Тежи държави с малко руска помощ стават изключителна заплаха. Израел го разбират, защото са умни. Някой трябва да се намеси и да спре това безумие. Новия Световен Ред е без правила.

Този изкуфял старчок пак се е обадил, без да знае въобще за какво иде реч... А може пак да се е спънал и да е паднал, удряйки си главата...и някой му е прошепнал Пхенян, Сев.Корея, бомба... И старецът веднага е изломотил същите думи, без въобще да знае смисъла им... Жалка картинка...

На изрода му остава максимум седмица.

Аз съм дълбоко обезпокоен че Америка може да извърши ядрен опит. Ох, обърках се…че Америка редовно извършва ядрени опити

То май е най добре повече страни да имат ядрено оръжие, че никой да не смее да им се намесва, особенно американците.

"дълбоко обезпокоен" означава ли че се е наср@л малко в повече?? Този не знае какво е ял вчера, надали си спомня какво е това Пхенян?

Ти изкуфял престъпник Светът е пред нов може и последен международен конфликт който ще унищожи човечеството.

Бай Дъне, не се напрягай и не се обезпокоявай, за да не напълниш памперса ... или някой двуметров трап. На твоята възраст са противопоказни стресовите ситуации.

Кога беше плитко обезпокоен - кат падна от колелото ли?

Аре де. Влезте в Укрия и Тайван по едно и също време. Няма по-велики оръжия и армия от тези на ФАЩ. Нали?

САЩ дали се извиниха задето тестваха техните върху живи японци?

Едни и същи са добрите и морализаторстват. Едни и същи са винаги прави. Да ти писне.

Тест над Вашингтон? Не е грешка, трябва да се удря по центровете за взимане на решения. Ким е точен и коректен както обикновенно, а Байдън...какво Байдън?

А така, насочвайте се към Корея. С Европа Путин ще се занимава.

Ама разбира се. Само САЩ трябва да имат ядрено оръжие.. никой друг не може :)

Нали си Демократ , остави хората да си правят каквото искат !

До къде я докарахме САЩ да се страхува от Северна Корея

Скоро няма да си само обезпокоен? Ще си и употребен и за хвърлен! НАЙ-СЛАБИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ!!!

СЕНИЛНИЯ не носи отговорност за думите и делата си, за съжаление... Остават СРАМЪТ и УЖАСЪТ...

Когато Обонго ходи в Япония; ДОРИ НЕ СЕ ИЗВИНИ за ЯДРЕНИТЕ БОМБАРДИРОВКИ... ... А ние сме имали ИГРАЧКА-ПЛАЧКА...

А аз съм дълбоко обнадеждена, че ядреният опит ще бъде извършен в столицата Вашингтон

"дълбоко обезпокоен" = 2 пъти повече памперси за деня...

той си е куку-пери, изкукуригал отвсякъде, като е чул за ядрен опит веднага подмокрил памперса!

СЕНИЛНИЯ обсъжда с ЯПОНИЯ ЯДРЕНИ опити?!?

Вие сте обезпокоени от скоро, а света се плаши от вас откакто създадохте и употребихте първи атомната бомба.

колко пък дълбоко да е

Онзи ден Северна Корея отбелязваше годишнина от зверските бомбардировки на американците над тях... Там омразата към американците е генетична.

Кой в Азия ви има респект ! Никой Краварите са Терористи !!! и Свине ! А с тоя малумник нищо добро не чака САЩ !!! отиват си Те Или Еврогейския Кай Ще се ратури първи скоро ще се разбере ?

Надявам се редовно да му сменят памперса на този!

Аз съм дълбоко обезпокоен, че този е в Белия дом вече толкова месеци. Инсталираха го с измама тези, които мразят САЩ и свободните хора. " Life, liberty and pursuit of happiness !" " One nation under God!" " We the people of US..." " Land of free because of the brave" " Land of milk and honey" " Live free or die!" Аз гласувах за Тръмп и, да, сейфа ми е пълен. И не съм ваксиниран. И, да , против абортите съм, и, да, за втората поравка съм и, да, има само два пола - мъж и жена!

Байднчо само гледай да не падне някоя на твоя креват

Листчето с инструкции на Байдън, какво трябва да прави: 13:00 - трябва да бъдете дълбоко обезпокоен 13:05 - задайте въпрос на присъстващите 13:05 - 13:10 - кимане с глава и казване на "yes" на всяка минута 13:11 - изправте се прв и протягате ръка - не към прозорец, към присъстващите 13:12 - щом усетите , че някой ви е хванал за ръката, усмихнете си и раздвижете ръката нагоре-надолу енергично 13:13 - тръгнете към най-близката врата 13:14 - вратат се отваря и тръгвате по коридора, в дъното има врата с големи букви на нея WC 13:15 - влизате вътре, огледайте се, ще видите 3 врати 13:16 - отворете някоя от вратите и влезте вътре 13:17 - затворете вратат след себе си 13:18 - ще видите бяла тоалетна чиния 13:19 - седнете на нея, но преди това си свлете панталоните и гащите 13:20 - напънете се, или ще чуете шуртене на вода или цопване 13:21 - ......................................................................

Ацхаймера не се ли е насрал?

Никои вече не ви бръсне за 5ст. :D