Бащата на намушкания ученик: След като е наръган в гърдите и корема, е удрян с юмруци в раната

16-годишното момче е оперирано в "Пирогов", нападателят с оръжието е палестински гражданин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алгафари лъжат и мажат. Опитват се да покрият случая. Това е опит за убийство и племенника е съучастник. https://vm.tiktok.com/ZMFN2wALX/

Абе в скоро време май ще има сапунче....

вече и в центъра на София арабите почнаха да колят българите ...

Ловният сезон е открит!!!

Забравихте за Мадлен Алгафари, тя трябва леля да му се пада. Нещо не го е психоанализирала достатъчно

Жалко че не го е заклал!!!

Племеник, вуйчо, чичо бил , много важно! - да си носи последствията! Но като се знаят връзките на това семейство в политическите кръгове отляво и в центъра, ще му полеят една вода на изпроводяк, и по живо - по здраво. Платени ....и. А това, че е удрял ранения с юмруци в раната, е бати жестокостта, думи нямам. Измет!

Алгафари е дъното!!!!!! Гледах го по БНТ около началото на войната в Украйна- дъно, проруско мекере!! Подозирам, че ще има чадър! Затвор за участника в побоя!

Защо лъжеш? Той е виден евроатлантик

Чичото Алгафари е отявлена американска подлога... Защо лъжеш така безогледно и се опитваш да хвърляш политически екскременти?

marketor

ЛЪЖА - тоя отдавна скъса с БСП и сега е един гербопитек и лиже всякакви ЕВРО, US и афро задници срешу заплащане в свободното си време

ГЛАСУВАЙТЕ....ЗА...ДА ...РАЗБЕРЕТЕ..ИСТИНАТА ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За коя партия или коалиция ще гласувате на предсрочните парламентарни избори на 2 октомври? https://filternews.bg/anketa-izbori/

Това си е чист опит за брутално убийство по особено жесток начин и извършителите трябва да влязат в затвора за много години...

Алгафари, палестинска измет! Аллах Яхтек и да гниеш

В такъв момент ще мисля основно за това, детето ми да се оправи, но разни хора, разни приоритети…

А аз освен за детето ми ще мисля и за това такива простотии да не се случват и на други деца.

Ами АХМАК АЛГАФАРИ ПОД НОЖА! СТИГА РАЗНИ ПОЛУЧОВЕЦИ СМЕ ГИ ВЕЛИЧАЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нормално е племенник на боклук да стане боклук...

Така нареченият "българин" е получивек от фамилията Алгафалайнари. Мръсните евроатлантически пyтки го прикриват!

Алгафари,в затвора бе

Алгафари - защитниците на бежанците.

Района на Пиротска и Централна гара е сборище на цигани, араби и тем подобни баклузи. Полицията не ги закача, въпреки, че 90% от арабаелите се занимават със съмнителни дейности. Докато е така, ще има заклани, шанаджии, проститутки и тем подобни.

двама временно пребиващи и българският гражданин Ахмак Мангафари....

Тоя в Албания сега щеше да е обесил се сам в Килията си !!!

Takiva ili da se kastrirat ili da se vrashtat pri korenite si=

ЕВРЕИТЕ МИ СТАНАХА С ЕДНА ИДЕЯ ПО СИМПАТИЧНИ, КАТО ЗНАМ КАК ДЕМОКРАТИЧНО СЕ ОТНАСЯТ С ПАЛЕСТИНЦИТЕ.

Щом полициата не може има ловджии чифтета

Да, палестунски гражданин. Още не бях започнал да чета и си помислих, че ще е някой от вносните муслита. Това е особенност при тях - да колят/мушкат с нож...И по зле ще става в разградения двор Българиа и пииждането на каква ли не измет.

ГЛАСУВАЙТЕ....ЗА...ДА ...РАЗБЕРЕТЕ..ИСТИНАТА ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За коя партия или коалиция ще гласувате на предсрочните парламентарни избори на 2 октомври? https://filternews.bg/anketa-izbori/

не го харесвам тоя с мазната коса. Но се оказва, че зялата му рода са гадни престъпници.

Идиот!!!

Разграден двор. Колония. Законите и съдиите пазят убийците и престъпниците.

Мазната арабска отрепка гнидал, син на арабин и арабска.....отишъл да спасява терориста използвайки политическите си връзки! Тримата плюс застъпника да бъдат подведени за териризъм и след излежаване на присъдата да бъдат върнати обратно в дивашката си родина.

това е почерка на украйнците !

Не, на Рашките е! Те хранят Асад и палестинците от Хамас!

Са и Ахмед и другите подобни нему Съд за Ахмед, убиец гаден. Съд и за другите зверове. Иначе ще ги стигне Народния съд.

Новонормални и незначителни евроценностни неприятности. По-важното е, че мирише на рози - демократични и евроатлантически.

Местните Евроатлантическите послушни овчички са готови да лижат всеки насран западно-чуждоземен гъз и ще бъдат "верен съюзник" до последния жив и здрав българин.

Тази сган нарвчена бежанци трябва да изчезне от страната ни.

Комунистическите схеми докараха цялата арабска паплач. Алгафари и подобни са гръбнака днес на арабските престъпници в София.

Ще имаш поздрави. Тези са тук в годините на демокрацията!

Демокрация организирана от комунистическите служби.

Точно така. Комунизма ги довлачи голяма част отрепки. И те са оплели вече мафиотски корени тук, имат пари, власт , а отрочетата им са пълни боклуци! Голяма част! С две думи- арабски боклук. А сега от новите к преди, е пълно и с криминалнални. Посолство и паспортна си затварят очите ...още при влизане на боклука..

Бъдете толерантни към бежанците...

Кой беше тоя Гнидал Ал Гафари? Един нечистоплътен ли? Нещо от БСП, после се махна?

...

ГЛАСУВАЙТЕ....ЗА...ДА ......СЕ ...РАЗБЕРЕ ....КОЛКО ...ЛЪЖАТ ..... .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За коя партия или коалиция ще гласувате на предсрочните парламентарни избори на 2 октомври? https://filternews.bg/anketa-izbori/

Още лапайте сороската патка и след някоя година ни помен от Бг ще да е останал…. Дано си платите за греховете!

ми тия примати са палестинци бе! от вошите дрОгаре!

И в западна Европа ли са дрОгари? Щото и там пуснаха много арабески...

Нашите отвориха границата, за да влезне всякаква паплач, да ни колят и бесят в собствената ни държава, за да убиват децата ни Кой позволи това, по чие нареждане?

Айде та тези примати незабавно да бъде отнето правото за пребиваване! След излежаване на присъдите си незабавно да бъдат върнати в пърнобитните си държави! За да наръгаш някой значи най-малко си умствено подготвен за това, а и имаш опит. Обаче ето сега какво ще следва. Ще минат няколко дена. Нещата ще отшумят. Българското семейство ще бъде зарязано само да се справя с проблемите от наръгването, а приматие ще са на свобода

Заслужавате това, което толерирате.

Ъ? А КОИ ТИ ПРОШЕПНА ДА СПРЕШ ТОЧНО ТАМ

Да не се окаже че на мангалфари са помагали 40 плюцая сега така е модерно

Това не са хора, а маймуни! И то от най-примитивните! Да ги пращат там, откъдето са дошли!

Те и да ги пратят, МВР и ДАНС ще вкарат нови маймуни през турската граница. Каква полза?

Инженерче

Ползата е, че тоя ако направи подобно нещо в Иран, например, ще му отрежат ръцете ... или може би (само) едната ръка ... или пръстите, щото е малолетен! На варвари - варварски закони! Като не искат да се интегрират, шута и обрстно откъдето са! Който има желание - моля! Но да имаш вуйчо владика и по такъв нагъл начин да се демонстрира - това е огромен държавен проблем! Слава Богу, момчето ще се оправи. Всичко останало е ала-бала! На тия посерковци с ножа им трябваше само някой като Пол Фрийман, че да видим после вуйчото какви щеше да ги приказва!

А стига сте ревали де.. Нали сте "европейци" и сте за Евроатлантическите ценности. Сега се чака какво ще каже Американското посолство в София, и ще ги пуснат нарушителите. Край на историята. Една нация би трябвало да знае че живее в колония..

Гроооб първо за нпо-тата

Господи, помогни на момчето да оздравее.

Ей това не го разбирам в наща народопсихология - да защитаваш, прикриваш и да се опиташ да отървеш някого за такова тежко деяние, само щото ти е рода и дори едва ли е щото ти е рода в случая, по-вероятно си знаят лайното, ами за имидж и да си пази репутацията . Срам и позор за Нидал Алгафари!

скинарите и разните групировки да не мутреят на обикновените хора по улиците и стадионите а да влизат при маймуните да ги почват....