17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисирката написала статията е прекалила със мозъка който е вложила.

Баси и случая, триъгълника Монтана Враца Видин е смъртоносен, нещо като Бермудския населен с най гламавото население, да не би да има нещо останало от Влад Цепеш - Дракула който се е подвизавал по тези места.

Пак особености на българския етнос.

Хахах, що сте слагали минуси, ганювци? Пак ли циганите са ви виновни за ганювщината?!

ПИПО

""Обвиняемият живеел със съпругата си и сина си" По скоро синът е живеел при майка си и баща си (като гледам на колко е баща му и той не е първа младост) и кой знае какъв е бил щом се се стигнало до това.

33 години ционизъм стигат!

И без война и без закон за свободно притежание на отъжие, България се топи от избягали млади и починали на всякаква възраст. Хора плащащи западни цени, но с африкански заплати, без закони и възпитание, хранещи се с отрови.

Е, и ? Заслужаваше ли си ?

И как цяла година никой не се сети да пусне тази въпиюща новина в медиите? Алоууууу, 2021 година беше МИНАЛАТА!!! Сега сме 2022-ра година! Има ли редактор, който да отстранява подобни грешки?

Застрелял го, но го довършил?!?! В случая го е прострелял и след това го е убил с нож. Не можахте да го научите тоя български език в тая дир-нишка редакция и това е!

Типична русофилска история. Мизерия, пиянство, мързел и семейна трагедия, но вечна благодарност на русия.

типично за русофили лентаяйстват и накрая долни страсти и груби битови скандали а можеше да киснат по форумите и плюят по Русия ам кой ще плати интернета и порция демократични кебапчета от истинско месо

"Броят на жертвите от стрелбата във вторник в начално училище в американския щат Тексас достигна до 21, предаде Асошиейтед прес. Загинали са 18 деца и трима възрастни, съобщи сенаторът от Тексас Роланд Гутиерес. "

Като цяло не е добре различни поколения да са под един покрив или поне трябва да живеят на различни етажи. Всяко поколение си носи товара и почти винаги има разминавания във възгледите.

Оскотялото от безработица и пиянство по-младо поколение, което живее с пенсията на родителите си... скандал за пари често води до тези събития... Условията за оскотяване в на територията БГ са отлични.

Особено ценен е изразът, че майката починала от шок и други заболявания. Ти да видиш, значи се шокирала и това придружено с дископатия, примерно, причинило смъртта ѝ. Абе, вие нормални ли сте? Май не сте. От шок, придружен дори и с хронично заболяване на сърцето не се мре. Мре се от инфаркт или инсулт или руптура на аневризъм, ако е имала такъв, да речем. Но от шок, придружен с други заболявания до този момент в световен мащаб не е умрял никой. Или вие, може би открихте първия случай в световен мащаб.

В редакцията на дир-а владеенетео на книжовен български език (писмено и говоримо) не е задължително, а пожелателно.

Ne e въпрос на владеене на език, а на най-елементарни знания за живота и хората, здравето кое как става. Тия са на ниво игри в Интернет.

все едно е било дали ще ритне камбаната сега или след 20 години... Даже е спестил ресурси на Земята таткото...

Неприятна случка, вероятно с доста дълга предистория, която не е изложена тук. В такива случаи обикновено е важно ЗАЩО се е стигнало чак дотук и какво е можело да бъде направено, за да бъде предотвратена такава трагедия?

Новината само дава факта ,че бащата е убил сина си и нищо повече.И оттук започват съчиненията от “Теория наобщия лаф”: бил беден,било от мизерия,билциганин...бля,бля,бля....Браво на нашите репортери и журналисти...

Вероятно ще има и следваща статия в която ще бъде обвинен Путин за създалата се обстановка в семейството!!!

путин е масов убиец, не е битов убиец. Той носи вина за смъртта на стотици хиляди хора, за разрушението на стотици хиляди къщи, църкви, училища, театри... Не се прави на интересен, путин е чудовище, и няма нищо общо с битовото убийство в Монтанско.....освен, ако убиеца е убил сина си от любов към путин.

Трудно се живее с алкохолик. Познавам един - в 2-3 посреднощ събужда възрастните си родители, за да иска водка. Не работи, само пие и яде. Държи ги будни до сутринта. Крещи, блъска и това е всеки ден! Беше по болници, но оправия няма. Сигурно и на това семейство е животът е бил нещо подобно, ако въобще това е живот...

Благодарим ти Херо Мустафа! Благодарим ти за краварската ценностна система,която ни натрапихте чрез СДС-Подлогите ви!

Някой казвал ли ти е, че си идиот? Какво общо има НАТО и Мустафа с един превъртял българин? По-скоро ти имаш нещо общо с него защото си българин.

Има много общо. Нарича се ценностна система малоумник !

ТЪПАК..........

ти тъпако чел ли си гераците? писал го е елин пелин! знаеш ли кой е елин пелин? е по негово време никой не е и чувал за нато!

Ще кажеш ,че сме в прусия

също убива сина си .И той ли е изтрещял от мизерия

Не, бе, според путинофилите НАТО е принудил Иван грозни да убие сина си.

Смръднята-майката е виновна,тя е насъскала сина си срещу баща му

Рус.

А така, няма да се излагате с 24-ти май и усмихнати хора. ей това са новини - убийства, изнасилвания, грабежи.

Тая криза в която ни докара Радев и Кирчо хората изтрещяха хептен.

тролове гадни

а? Руски при това... Мизерията ти я докара бибитко и свитата му .

Всяка критика или съмнение за еврейската история , дори и в рамките на филм е забранена! Преследва се и се наказва със закон! Дори и в рамките на филмов сюжет, за да не предизвиквала неправилни асоциации и да не се давал лош пример. В същото време всяка гавра, всяка ирония към българското минало е допустима. А насилие, лигавене, пошлост, поквара и зверства направо бълвани.

Завършен КОМПЛЕКСАР.

да застреляш сина си и да го довършиш с нож Ебати нацията сме станали... а дори има хора тука които го подкрепят

Циганска работа единият наркоман другият не са му издържали нервите абе казвайте кога са махнали!!!!!

Така му се пада. Сега да стои в къщи без да се отклонява. Да му дойде акъла. Добре поне че не са му взели пушката. И кухненския нож. Че при тая немотия. От къде пари да си купи нови.

И просто киро къде гледа. Ами не си върши работата.

Само най-нискоинтелигентния, елементарен и примитивен индивид стига до саморазправа под каквато и да е форма, без значение от обстоятелствата (някой беше споменал по-надолу в коментар, немотията и прочие). Човек ще си намери, винаги, един куп причини и оправдания, с които да оправдае действията си ;) А това да отстреляш собствената си плът и кръв и да я "довършиш" с кухненски нож, пък вече отива към територията на психично неуравновесен човек, като добавка към всичко останало.

В трудни времена примитивните индивиди се озлобяват, вместо да изпитват солидарност и съпричастност. Много си прав.

Боя се, че все по-скотско ще става...

Важното е да върви "промяната"

виновна е сиромашията, а повярвайте в този край сиромашията е страшна, който можа отдавна се изнесе, но някой хора не успяха и останаха, всеки ден в северозапада е борба за оцеляване и така вече 30 години, тези хора не са родени скотове, но са оскотяли от скотския живот, който водят, не бързайте да съдите, защото не знаете съдбата какво е отсъдила за вас

Страшна е простотията работа колкот щеш

в повече от повината свят живеят в мизерия много по страшна от северозападна България и едва ли бащата убива сина си щото са потънали в мизерия

Ебаааааах тая откачена простотия повсеместна.....

Къде е Дамаджан бей?

Ha Джанам бей...

Ако на това българско семейство от Дивия Северозапад бяхте осигурили работа , или помощи като на укрите ,можеше да несе стигне до тук

Ако сам не си помогнеп никой няма да те измъкне от блатото на Северозапада.

Да им бяха осигурили и по една безплатна курва да им успокоява нервите, а?

Укрите не взимат помощи. ПАрите отиват при родните хотелиери, който ги държат по хотелите си.

Бедност, престъпност, алкохолизъм, наркомания... Нещата са свързани, последствие от бедността, но и от западният ЛГБТ постмодерн. Подобно е в латинска Америка и третия свят, Също някой неща може и да са полезни, варваризацията е последствие на това, няма какво да съдиш, дела, особено като нямаш пари, а и цел на либералната система е това, свобода за престъпниците. От друга страна това е природно право на самозащита, чест, справедливост, хората от ЕС овцете, може да станат лъвове, не само баща срещу син, а и срещо престъпнста, елита... Няма значение дали искате или не, спиралата тръгна и няма да спре. Преди в демократичния запад имало дуел на честа и било съвсем законно са се реши спор със сабята или пистолета. Примерно ако сте чели Тарас Тулба, накрая Тарас казва 'Аз съм ти дал живот и аз ще го взема', синът остава меча и не се съпротивлява на смъртта. Кой какво, не зная, пълно е с пияндурници и свади, побоища и убийства последствие на това. Който желае там да намира щастието, да заповяда да пие повече!

ТОЯ Е ЛУД ВЕ ! ТОВА Е СИНА ТИ ВЕ, ИЗРОД ...СМИСЪЛА НА ЦЕЛИЯТ ТИ ЖИВОТ !

Има синове дето пребиват родителите, изнасилват майките. Има и обратно, бащи педофили, побойници. Дано да не е битова дребна свада, и дано бащата е бил в правото.

Киро Тъпото да каже какво се случва с тази държава

Киро ли ти е виновен, тулуп.

Северозападнала Бълхария съвсем като в Тексас, бре, ама бели, не черни! Га-га-га-га!

Гарантирано от Продължаваме Промяната!

Добре че в България оржие не се продава така лесно както в Америка.

...оръжие....

Добре за циганитие и комунистите, че сега си крадят ненаказани!

Всичко е идеално и перфектно. Нулева безработица, танкерите с газ идват.

Дивия Северозапад на впиянчените утепляци.

И да не го осъдите оттози човек повече нищо не става. Боклук който ще остане само в памета на криминалната хроника . Понякога шока не посволява да осъзнаеш веднага стореното но после идва страшното и постепено те завладява лудоста а с нея и болестите. Дявола ще си го прибере до година или две най вероятно след самоубийство

Може и на тебе да тегли ножа, стига да се изправиш пред него и да му кажеш това, което си написал. И ще е сторил едно добро.

Ти си бокл_ук.

Домашен арест….!?!

Хората в Територията оскотяват и полудяват.

Американците са виновни..........