Баща влезе в пререкание и удари медицинска сестра

Инцидентът е заснет от видеокамерата, която е поставена в коридора пред Спешното отделение

Обратно в новината

Коментари - Баща влезе в пререкание и удари медицинска сестра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

100 % пак мангали . Докога ще търпим тези джепчий . Докога полицията ще си затваря очите за имоти купени с пари от джепчийство . Не ги закачат нито НАП нито прокуратура .

Като ви чета писанията разбирам едно ! Нищо не разбирате от възпитание на деца ! Всички се смееха на Дани Боримиров когато скочи да се бие на мач на ДЮШ ! Тази случка е в пъти по-зле !

не беше ли бюджета на НЗОК окол 1 000 000 000 лв на месец, за да заслужим малко по- човешко отношение, но и все пак в медицината съм попадал на уникални професионалсти и хора, но и на брутални престъпници мародери, които са си за направо за затвора

Малко им е боя.

Как викате пандиза, че пандиза, ама в чужбина... Те в чужбина също напълниха пандизите и място няма та се споразумяват. Онея новогодишните ромеовци от Кьолн да не мислите, че са осъдени и лежат? А у нас като убият хора не лежат вие тук за няколко шамара вярвате, че едва ли не доживот ще му дадат. Сега ще се шуми два-три дни и всичко си продължава по старому.

Гледах репортажа и една лекарка заключи - не е било спешен случай, но все пак са приели детето. С тон сящаш са направили услуга. Та покрай това и коментарите на някои тук, които обясняват как видиш ли затова лекарите емигрирали - ниски заплати, биели ги, и нямало уважение. Та на вас специално ще кажа, че представата ви е много крива. Ако в друга държава лекар или сестра си позволи такова държане, към пациент, ще й се стъжни. Особено лекар или сестра не местни. Това ненужни операции и приеми за точене на здравната каса няма как да стане. Това избор на екип, еди какво си не се покрива от здравната каса, дарение и друг вид рекет, също не вирее. Не сте виждали млади и красиви момичета, емигрантки, как се скъсват от работа в домовете за стари хора. В същото време в България сестра, докато слага визитки за частна линейка на мъжът и пъшка и се оплаква колко тежка работа имала. Най-много са ми забавни същите, които в България са голяма работа - хвърла фаса на земята. Паркират на тротоар. Ако искали? приемали в болницата, в държави като Германия са много стриктни.

сега, де е клипа? нали го има на камера? дайте да видим дали манго казва истината или сестрата? отдавна знаем че "манго сме 'ора", но това не означава че винаги трябва да е само тяхното! ако са прави - супер. ако не - има закони за нападаение над медицински персонал... да 'оди у панделата и толкова

Низшите медицински кадри са груби и нагли с пациеентите!Компенсират малоценност, а и пари искат!Но лекарите са виновни , защото не ги котролират,а и се бъзикат едни други!

Не се казва нисш, а младши медицински персонал. Това са санитарите. Сестрите са среден медицински персонал. А теб ако те е била санитарка, си е твой проблем.

Бе санитарките си бият, ти остъй...

Няма как, през работно време се правят и други работи, все пак хора сме

Мама ви деба и боклуци, задължително всеки лекар трябва да взима по един тукат в зъбите ежедневно. Дъртата на рецепция пак е бъркала кафето за 28ми път днеска. Миналата година жена умря пред очите на детето си докато се пазарят за лична карта. Трябва да винсмазват ваща мама ненормална

Много са нагли жените на рецепцията, гледат като кобри, не харесват както и да се молиш, освен ако не бутнеш някоя левчуга, ..

Имайте предвид, че на регистратурата в болниците не работят рецепционисти, както в хотелите. Това са медицински сестри, които при нужда, т.е. спешен случай, разбира се, че отиват да помагат. А и не може да отиваш в спешното и да казваш, че си за хоспитализация, ти не може да прецениш дали си за хоспитализациите или не. Ще те прегледа лекар и той ще каже. Медицинските сестри са най-дефицитните кадри, до тук ни докараха, в болниците да няма достатъчно персонал. Това са хора работещи непрекъснато под напрежение, а на всичкото отгоре за закъснение 15 мин. и шамарите ще изядат. Защо не се опита същото нещо в Англия, ще ти кажат давай парацетамол и ще ти затворят телефона.

Не искам да защитавам никого,но съм бил свидетел на не еднократно вулгарно отношение на медицински персонал към пациенти,Държанието им е като долен кръчмарски персонал.Именно такива развалят реномето на здравният работник. А при някой пациенти не им издържат нервите и се стига до физическа саморазправа.

Лекарите по принцип са обръгнали на смърт и изобщо и въобще не им пука за вас. Дали ще умрете или ще живеете си е абсолютно ваш проблем.И от там идва противоречието - лекарите абсолютно не разбират конфликта с чувството на самосъхранение на пациентите - тяхното его и стремеж към комфорт доминира в ситуацията. Освен ако не се появи случай с когото да си пишат точки. Да не говорим, че има тенденция дъщерите на новобогаташите да се ориентират към тази професия, а уверявам ви ако се огледате какво сте в техните очи ще се ужасите - вие просто не сте хора най-меко и културно казано

Просташки народ същият както и в Германия.Просташка нация с кумири полуграмотни германци руснаци и китайци.

По прости и по ебливи от нашите тъпи сестри няма, затова се женят по правило за чукундурите с фуражки, а тази идиотка на рецепцията даже не е и сестра, а неква уруспия

Регистраторката не е медицинско лице, като не са чистачките, боклуджийте и останалия помощен персонал, докторката е невежа, изкарала си е дипломата с путката, тежко на пациентите и

до дупка, докато получи поне една гънка и почне да си върши работата адекватно.

Медицинската Сетра, брат или каквото и да е там, няма право първо да се развика, защото е на работа и няма право изобщо да казва, че е ако иска, защото това и е работата. Трябвало е да се извини, да обясни, че е имало спешен случай и затова се е забавила и после веднага да регистрира детето. Бащата дори много сдържан е бил, когато е за детето ти, можела е да си събира и зъбите от пода. Тя, то или той, е длъжен да си върши работата отговорно и само да не ни плашат как ще заминат в Германия, че едно такова отношение там и не само, че остава на секундата безработна, но и ще плаща огромно обезщетение за такова държание и ще си продаде и бъбреците и цял живот ще бъде роб на родителите докато не изплати всичко. Като е стресирана от работа, да е станала библиотекарка.

Те по време на ковида лекуваха и убиваха точно ако искат. И който им дава права над другите е фашист, нищо друго. Болничния персонал не е там за да иска и да не иска а регистратурата е само за да регистрира. Изобщо, след като толкова и различни хора посягат на медицинския персонал има защо.

Проста медицинска сестра администратор. Главни сестри, старши сестри, писарушки, правят каквото си знаят. Ти им казваш едно, те правят съвсем друго. Бащата какво като е полицай и е кибритлия? Нормално като му е болно детето да му кипне, че чака, а то е зле.

Щом медицинската сестра "ако иска" ще си върши работата, да направят осигуровките и на гражданите "ако искат" да ги плащат. Ако ще ни третират по този начин по-добре да не им плащаме нищо.

Браво Нали имаше специален закон за насилието над медици Ха сега да видим има ли закони в България

едно тв предаване със студенти по медицина. Повечето си правеха сметката как да се прехвърлят в чужбина. Прави са децата - пари, техника, уважение. На тази теритоиря не и трябват лекари и учители. И независимо дали е лилав или бял боклук в такива случаи трябва да се разреши на лекарите от съответната болница да не прегледат лицето или негов роднина. Дарвин ще отсее малоумниците.

Не спазваш хипократовата клетва, ерго не си лекар. Трябва обученията в медицината да са с договор. Ако за студент държавата харчи, а после оня си дигне чукалата - да върне взетото тогава.

Защо да се връщат в РБ - за да го играе боксова круша. Да се връщат и инженерите, и строителите, и всеки, който е учил в българско училище? Да бе. И каква Хипократова клетва - "Аз лекаря се зъдалжавам да обърна и другата буза, като врачански бек реши да ме рита". Такава клетва няма. Е тази не е лекар, а сестра. Въпроса е друг - идва бие. Лекуват негова рода - влоши му се положениет. Пак ли ще бие? Да не приемат роднината му. Да си го лекува сам.

Вярваш ли че в Германия ще смее да каже ако искам? Или ще си хвърли боклука на улицата? Или ще паркира на тротоара?

Някаква проста санитарка се прави на генерален директор на търговското дружество - "Ако искам". Ма не ти плащат там да стоиш и да си избираш, Сега да я проверят има ли нужните квалификации и права за да присъства на такива медицински интервенции! Работливата и загрижената за пациентите тя!!!

явно тя е права, защото не пише, че след прегледа детето е прието по спешност. Сега понеже сте първосигналин дебили ще ви светна, че биячът е полицай и е известен с алкохолните си проблеми в райна. Да видя как изведнъж меннието ще се обърне - как тая свиня налита на горката жена. Споко бе. Шега - не е.

Проста или не насилието трябва да бъде наказано и човека трябва да си излежи полагащия му се срок

А Тя да си изпълнява служебните задължения само "Ако иска".

Тоталната корупция в МВР и прокуратура позволяват подобно безпардонно поведение на корумпирани медицински лица. Тази така наречена сестра най вероятно няма образование. Нарушила е тежко поне 10 закона но МВР е корумпирано и прокуратурата също. Няма нито един осъден лекар или сестра. Само тотално купените медии пишат всеки ден как видите ли някой пребил лека. Лекарите избиха сумати народ през Ковида. Наказания няма. Живеем в колония

Това не е нито жена нито майка. Това е деградирал член на нашето общество, който най вероятно иска пари за да обърне внимание на детето. Тази държава все повече прилича на американско гето. Преди 40 г. здравеопазването беше по-добро от днес. Пълен потрес

Е тя е просто рецепционистка, тя не преклежда, а детето е само с температура. Можели са спокойно да изчакат 15 мин. И ние сме били деца и ние сме чакали. Просто е.

Като онази майка с дете, къде умря на рецепцията докато около час са попълвали формуляри за прием по спешност.

В България е като в Анадола. Мъжете млатят когото сварят, а най-обичат да бият жените. Някой мъж удари жена и всички други му се кланят и викат браво, заслужила си го е. Някак цялата история ми лъха отново на Анадолска приказка. В главната роля Реджеп Иведик - агресивен, тъп и комплексиран мъж.

в СЗ всички са такива. Тези, които са малко по-читави отдавна са се махнали. Сещаш ли се бащата на колко ракии е бил. Лошото е, че детето ще страда заради пияницата - татко. От друга страна в този край и то ще израсте простак с афинитет към чалга и сръбско. И да - живял съм там няколко години. Знам какво пиша.

като чета тук виждам, че или коментиращите са от СЗ и ли на тяхното интелектуалното ниво. За това тест за истински мъже е да оцелеят на сватба във Враца. Разумно е лекарите и сестрите да заминават да работят в чужбина. Тук не ги уважават. П.П. Обръщам ви внимание, защото от седмица съм в болнични. Свърших залежалите задачи и вече ми писна нищоправене. В тази връзка записах си час. Не съм чакал повече то 10 минути, прегледаха ме бързо. Предписаното лечение явно е адекватно. Не са ми искали пари. доволен съм.

Лекар в чужбина от тук го вземат за санитар. После ако иска изпити на техен език. После ако ги издържи успешно, след няколко години му дават права да е лекар. Но оттук директно там в кабинет?! Само ако е научно доказано светило. Иначе - с парцала.

не е точно така. Но дори да беше така - струва си, защото там ще го уважават, а тук ще го бият. Българите мразят всички професии, а в своята си се считат за най-велики. Но най-много мразят лекари, учители и полицаи. П.П. Детето хопитализирано ли е - не пише. вероятно не. Т.е. пияницата сам е сложил диагноза и е решил да набие една жена, защото е по-лесно. Ако наистина беше тежко болно щяха да го приемат. Въпреки тъпият му баща.

Трябваше да пребие и дошлите полицай наркотрафиканти заедно с мързеливата сестра или бог знае какво е било онова същество което е отказало помощ на болни дете. Мафия корупция и геноцид в кенефа на Европа

първо сестрата, после лекаря, след това полицаите, учителя на детето и кмета на Враца. После да се обеси на първия клон, защото е водопроводчик, а вчера един тъпак ми взе пари пък кранчето пак капе. В тоя сайт само дебили. Направете тая стойка в чужбина и пишете след като излезете от пандиза

А дали рецепционистката има медицинска квалификация и здравна книжка, да присъства в спешен кабинет? Щото, ако няма, е за наказателна отговорност. А това дали детето е спешно или не, може да го прецени само и единствено лекар, след преглед! И баш тя трябва да има поне бегли познания по психология. Отговор към уплашен родител, както е в статията, в стил "АКО ИСКАМ" си заслужава боя!!! И то ГОЛЯМ БОЙ!

Като родител, баща, и аз бих реагирал така. Да ми се навира в лицето, докато ми вика кво си се раззвънял и че ще приеме детето ми ако иска...прескачам през тезгяха и я хващам за гърлото! Преди поне към децата бяха състрадателни тея изроди!

Хубаво. после ще го водиш в болницата в Монтана. Детето е с температуа, а това е врачанин. Те си се раждат обременени.

Малко им е боят на такива мърши!

Да не са като тебе цял ден на компа.

Друго ще пееш ако се случи на теб, ФАКТ е ,че ОГРОМЕН % ОТ ПОМОЩНИЯТ ЗДРАВЕН ПЕРСОНАЛ СА АРОГАНТНИ, ГРУБИ И БЕЗЧУВСТВЕНИ ЛИЦА Като е "преуморена" и не и харесва - ДА СЕ МАХА, ДА СИ НАМЕРИ РАБОТА КОЯТО И ДОПАДА и по възможност БЕЗ пряко общуване с хора предполага се ,че това е ХУМАНИТАРНА професия нали? Дали знае значението - друга бира

Ко беше, отговорил на въпроса,, какво си се развънял. " че търсиш превоз за мигранти. Нямаше да ти вика и обижда.

Ни лекар, нито поп ще ти помогне. Само се моли, да не ти се налага. Преди две седмици им кусах попарата на тия боклуци велики в белите престилки. Бий за уважение....

Долни скотове стахливи.Такива боклуци ги изхвърлям с шут от кабинета и досега никой не ме е бил. На работа де. Със говедата трябва да, се отнасяш като с говеда. Навремето едно такова говедо ме вика в къщи по спешност. Какво ви е? Ти кажи нали ти си лекар. Добреее - Сестра дай една ампула от чантата. Ама коя докторе? Затвори очи и която хванеш. Като рипна говедото-как ти искаш да ме убиеш. Не скъпи аз те излекувах виж как скочи от леглото. И не е виц, а случай от моята практика. Нямаше ме 20години и съм в шок. Нормалните пациенти са заменени с примати, които признават само силата.Тъжно

На докторите им падна покъртително нивото. Затова е цялата драма. Има и кадърни, умни, учтиви лекари, които се радват на същото отношение и от пациентите си, такива лекари се срещат от ден на ден по-рядко. Личната ни лекарка беше една от тях, за съжаление се пенсионира и прекрати практиката си.

по написаното Вие сте лекар ,нали? Само,че имам доста приятели лекари, в различни области на медицината- ВСИЧКИ са на мнение,че ахилесовата петичка на нашата медицина са именно тези "дами" - работещите като помощен персонал!Основно поради наглото им и безпардонно отношение,променящо се бързичко срещу пари Така,че - дай да се придържаме към контекста на статията - не касае докторите ако не си разбрал Пич

Във България учиш за лекар ,излизаш завършен търгаш и мушенник със престилка...

Мошеник - идва от "Моше".

Половината поне завършват с тройки. Живял съм с такива студенти и им знам и кътните зъби. Оттогава наблягам на билколечението и си пазя кокалите.

напълно разбирам и подкрепям бащата.. те са много арогантни и нахални..човек се изкарва извън всякакво равновесие…

Излизаш копие на Зеленски. Хем ненаситен, хем напушеняк и наркоман. За съжаление, това са младите лекари. За трафиканти няма да говорим.

"Парите или живота" тва преди десетилетия разбойниците казваха, сега познайте кой.......

Не съм гледал случая, нито съм чел цялата статУя….. скоро ми се налижи и аз да отида на такова място ……. за съжаление държанието и отношението на лекари и персонал е под всякаква критика….. не им пука на кой какво му е…. държат се като най-великите и ти си длъжен да си по-нисък от тревата, защото зависиш от тях и ако решат мигат да си правят каквото поискат ……… да не се налага на човек да ходи там…..

Насилието не е решение,но специално лекарите и сестрите в последните години яко си просят боя-прости, некадърни и супер нагли Малко и е било на тая шамари само.Като не ти изнася професията,чантичката и другаде заминаваш.Не става само пати да лапат и да усвояват пътеки.Кокто си заслужава боя ще си го яде.

Някой който си мисли, че я ударил без причина е балък! За жалост читвите доктори, сестри и персонал са нищожно малко, останалите са нагли крадци и убийци касапи, не бой а да им се късат главите трябва

Тая, нагла Кака ..леко се е разминала ...пак като не и е вдигнал двата Крака и да я Набучи на Любовният мускул ...късмет Голям е извадила!!;) xaxaxaxa

ПРИ ТОШКОВО ВРЕМЕ ,МЕДИЦИНАТА И ОСЛУЖВАНЕТО БЕШЕ В ПЪТИ ПО ДОБРО ! ДА ВИ ЕБА ДЕМОКРАЦИЯТА СКАПАНА !

Тогава беше еталон! Само ще сънуваме вече такова. Остъй са....

Отблъскване от ръба с Илиян

Гледах Бащата - Селска Мутра . В случая няма информация дали Детето е било Болно . Прокуратурата ТРЯБВА да се Само сезира и Хулигана да бъде Задържан от МВР .

Народ който не уважава докторите и учителите е просто народ !

Доктори и учители уважаваме, но НЕ И самозванците и набедените за такива.

Няма как да има набедени за такива ! Ти си много велик ! Щото си завършил тъпа гимназия и едвам се подписваш правилно !

ги разпознавате?

Тъпото

Уважението е двустранен процес.

Статията НЕ Е ЗА ДОКТОР Илиянчо, а уважение НЕ СЕ ПЕЧЕЛИ, а се ЗАСЛУЖАВА - също като доверието Ако нещо от написаното ти е сложно - казвай да го обсъдим- не е срамно(щото гледам даваш и квалификации за образование)!

Даваха го по тв защото е българин. Ако е от ония лилавите, нито име, нито лица, нито даже етноса се споменава..

Топ 3..на най наглите ..номер 1..служители на мобилни оператори сравнявам ги със телефоните измамници ,номер 2..Българският лекар ,арогантен мисли се за бог..а е един обикновен мошеник...номер 3..Българският политик е никъде другаде няма такъв добитък..

супер татко искам да отиде в спешното в Лондон и да направи същото както във Враца. После да разкаже как е.

Няма такъв филм

Мислиш, че в ландан така ще му държат тон ли? Не съм убеден.

Сефте да се държат така, още ще ги бият

Шамарената фабрика е необходима

Тези от смешното са се скрили и са разпънали софра, пък през това време, не щеш ли за беда, дошъл клиент в търговското дружество за спешна медицинска помощ. Еми ако иска пък ще го обслужи! Да не е длъжна?! Аааа! Всичко си има граници, нали така?!

бяхте ли там?

Знаем как се работи. Нема нужда.

Доволен съм ,сестрите трябва да се ругаят често и за бъдат сплашвани(без бой) защото са прости нахални и нагли.

Ако му е казала ако искам ще го хоспитализирам, малко я е бил! Хоспитализациата зависи от състоянието, а не от желанието. Кога лекарите ще се научат, че болниците не са на майка им или баща им?! Да сте чул автомонтьор или техник да каже няма да ремонтирам?!

Ми да ! Такива селяндури които има закараш нов автомобил който хибрид или електро веднага те отпращат ! Типични некадърници !

На всяко тоалетно казанче - въженце