Баща нападна 12-годишен ученик в Стражица, подигравал сина му, че "плаче като момиче"

36-годишният мъж е задържан, след като вдигнал и хвърлил на земята детето, а след това му нанесъл удар с крак в областта на седалището

Обратно в новината

Коментари - Баща нападна 12-годишен ученик в Стражица, подигравал сина му, че "плаче като момиче" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То какво му остава на човек.. сигурно е искал да нарота и родителите му. Живея в Америка, в нашето училище изключват деца за булинг (подиграване). В БГ още не се гледа сериозно на тези неща и като не се намесва училищната администрация, се стига до саморазправа.

Страшно е в България да си слаб, беден, болен, възрастен. Садистично удоволствие изпитват младите, силните, богстите да се подиграват, обиждат, тероризират. Жалко, че не всеки има такъв баща да ,,тръшне,, насилника.

Всички знаем, че словото е бич.Знаете приказката за човека и мечката и обидата.Един шамар, един ритник, минава и заминава, но обидата, психическият тоемоз, може да осакати потърпевшия , така щото ще се изгради в него чувство за малоценност, което пък от своя страна, ще му повлияе в живота.Няма да вярва в себе си във възможностите си, да не кажа, че може да стане импотентен.

И един ден може да се върне със зареден постолет и да си го връща

"удар с крак в областта на седалището." на български се казва РИТНИК!!!

Каквато държавата,такива и децата. Голямата свобода която им е дадена в училище поражда и насилието. Условията на Труд които учителите трябва да спазват са унизителни.Много е трудно да се възпитават учениците когато правата на учителите са малко. Вече имаме масово насилие и между момичетата. Публикуват се клипове с насилие и в социалните медии. Едно време имаше ТВУ,детска педагогическа стая. Къде е ролята на държавата сега? Какво може да направят родителите да стоят и да гледат ли? Кой ще защити децата им след като нямаме адекватно общество и система? Джендърската,педалска политика и развалянето на образователната система се прави умишлено от десетилетия от правителствата и държавните ни организации.Виновни няма!!!!!!!! Да ама не!!!!!! Сами си отго

Да не се окаже , че оплакалото се е гаменчето, съдейки по реакцията на бащата. При нас имаше подобен случай. Бащата дълго писа в полицията. По действията ще познаете приматите.

Имах аналогичен случай в зората на демокрацията. Малък келеш, въобразил си че е водач, беше си събрал тайфичка от гаменчета и за мишена си бяха избрали сина ми, понеже не искаше да им се подчинява. Траях ги чак докато се стигна до това, трима да го държат, а келешът да го удря. Отидох в училището, извадих от класа и му обясних как ще го откарам на техните с натрошении крайници. Помогна.

Ами да кажа и аз най важното липсва духовен живот няма вероучение в училищата ,в семейството живеят без брак без божия благословия. Учителите нямат права както преди ,пази бЩом родителите казват на учител ,твоята работа е да си предадеш.урока а не да ми учиш детето на морал и възпитание Но на родителски срещи освен за бележки да се говори и за поведението на децата ,дисциплина трябва да има И за това бащата е постъпил така защитил е детето си В днешно време децата са много агресивни нервни психични отклонения Защото по телевизия ,интернет само агресия простотии какво слушат и виждст тези деца Родители водете децата си на църква Вие също причестявайте децата си молете се за тях вие спазвайте постите благославяйте всички деца за да имаме хубави здраво поколение ,и тогава няма да има такива лоши неща Бог да Благослови ,просвети и закриля всички.

Стой си в 17ти век и не се изказвай. Човек ако не вярва в определени простотии не може да е разумен и да има акъл, това ли казваш?

Вместо децата да растат в семейства те са в инкубатори! И съответно си из избиват инфантилните идеи едни на други! А системата седи и гледа сеир...... Децата са все по неграмотни и невъзпитани, но тръгват все по-рано по институции! Уникална тъпота, Иначе българите били много умни и интелигентни, разбираш ли все на първите места по олимпиадите..... а после в БГ дори градинката не се помръдват да си изчистят ......

Типичният бай Ганю в действие. Тоя баща няма капацитет да реши цивилизовано спора, удря чуждото дете защото не може да си контролира емоциите, но иска 10-12годишни да се справят с тия конфликти. Честит му арест, такива поплювковци заслужават точно това. Тъкмо децата ще видят, че не е този начина!

Аз също ще си защитя детето от гаменчета ненаказани.

тъпи коментари. Ако това се случи на сина ви, как щяхте да виете само и други тъпотии да пишете. а ми то на чужд гръб и сто тояги са малко. МАЛОУМНИЦИИИИИ

Причаква го извън училището мята му една торба на главата и жесток бой с трошене на ръце и крака. Какво е един ритник.

Малко му е било на кретенчето, дето обиждало по дребното момченце! Дори по яко да го е сритал бащата, да му е за урок!

Нещата се получават най-добре со кротце со благо и со повеке кютек.

Като бях малка,а вече съм одъртяла,много тормоз от един съученик виждах.Нашите не обръщаха много внимание,докато един ден майка ми се ядоса,хвана ме здраво за ръката и ми каза: Гледай сега как и къде да удряш!! Ясно,точно показно.Събирах смелост два дни и след поредното унижение ,в голямото междучасие ,пред всички приложих урока на мама.....До ден днешен тоя поплювко като ме види минава от другата страна.Но и повече никой нито ме обиди,нито ме удари,нито мъжки,нито женски.Така съм научила и двете щерки :)

една плюнка живот си, вероятно ти е забравил наглата физономия която го е дразнила преди години

Броячът Ви е манипулиран! Или-това е целта на "упражнението" :)

Напълно прав е бащата. Трябва да защити сина си.Той е длъжен да стори това. И то след като училището не прави това. Ако имаше наказание за обиждащия ученик, в това число и няколко шамара както в някои страни, нямаше да има инцидент.

вярно е ,че има 12 годишни пикльовци, които могат да те изкарат от кожата, но все пак - "телесна повреда" - е доста показателно какви хора сме и какво общество сме "изградили".

Тъпчо, то и синка се води телесна повреда. Боя изгражда

Тия ушеви педерасти май си нямат друга работа, а се занимават с простотии

Полицейщината дойде с гербавите мърши и продължава...

Училището също възпитава, защото това е средата, в което децата прекарват поне 6-7 и повече часове от деня, общуват и се учат освен на знания и на социални норми и поведение. Ако в едно училище няма нормална атмосфера с наказания и отстраняване на побоници и насилници, то каква е ролята на учителите и педагогическият състав в цялата тази схема, само да взимат заплата и да си пеят по учебника? Не знаете ли, че в САЩ и UK училищата имат доста сериозна наказателна и изправилтена система, някъде по-добре, другата по-зле. а при нас няма никаква!

Възпитанието на децата идва от родителите. Семейното възпитание и следата определят държанието на детето и бъдещето му развитие. Ако в семейството бащата е насилник, детето го копира и става точно такова в живота. Проблемът е в родителите, а не в учителите. Всичко се постига не с разговори, а с огромни глоби. Да сложат една глоба от 10 хиляди лева на баката и да му дадат 1 седмица да я плати и ако не може, автоматично да се даде на съдия изпълнител и ще се кротнат.

В статията пише че човекът е отишъл там с намерението да защити сина си от неговите съученици. Не мисля че е постъпил правилно с начина по който е действал, но очевидно е имало провал от страна на персонала в училището. Ако детето беше побойника като твърдиш, тогава не би викало баща си в училище за да набие друго дете.

И кога точно родителите си възпитават децата? Докато вечерят или докато спят? Или като са на попивка един два пъти в годината?

Ами, честно казано , понякога и един шут в гъза действа по-превантивно . Престъпното е , че в училището за знаели за проблема, но така и не са говорили с родителите на насилника.

Изпукай лекенцето, да заеква! Закона на джунглата щом му харесва, да види как е!

Имам същата дилема с моя внук. Учим го да не бие момичета, а те го нападат по 3, не може да отиде до тоалетна, скачат му на раницата и подскоросват останалите да го мачкат. Връща се с разкървавено ОКО И изподран по лицето и тялото. КАК ДА ПОСТЪПЯ. МЪЧНО МИ Е ЗА ДЕТЕТО, КОЕТО не е агресивно по природа.

Махни го от тия уроди!

Наглите невъзпитани изроди, които се гаврят и мачкат останалите деца трябва да се бият много, до като им дойде акъла и почнат да ги е страх от отмъщение.

Мниозина тук се упражняват на тема лично правосъдие.... Искам да им задам само един въпрос: Ако бащата наистина е искал да защити сина си, защо не се е срещнал с бащата на другото дете, КАТО РАВНИ, а ходи да бие деца по училищата? Ако някой 35-40 гопдишен идиот удари моите внуци, дори да не са прави ЛИЧНО ще го намеря и ще му строша капачуната! Мъжката постъпка е среща с другия баща, а там дали ще се бият, дали ще се разбират е друг въпрос. Да не забравяме, че другото дете НЕ Е БИЛО дребосъка, а го е обижждало!

Кой ще биеш бе, дядка? Нали си на един шамар живот. Побелял дядка ще чупи глава. С кое бе?

Че то си е лично бе чичо защо да търси баща който я го има я го няма или пък просто присъства. Не си е възспитал кретенчето ,а човека ще ходи да се изяснява... 2 здрави шамара и да помисли другият път Освен това г-жата ръководителка на поредното изтървано от към контрол училище казва ,че човека не е удрял идиотчето - нали така?? Аз имам дъщеря, на 4 ри години вече знаеше - на възпитаните - възпитано, на побойниците - бой, отворкьовците им се затваря устата с аргументи Справя се да е жива и здрава И на вас пожелавам малко акъл и възпитание да вкарате

Келешчето като не е било научено от баща си да не закача другите деца ще страда. Като го понабият , баща му нека да се позаимтересува що става така.

Психическият тормоз е по-страшен от физическия, но ти си прост и не го знаеш. Ако твоите не са прави, то редното е да ги възпитаваш, не да висиш в кръчмата с ракията.

Явно родителите на наглите деца които са тормозили по-малкото дете са същите глупаци като тебе!

От къде ти сложиха толкоз минуси да се чуди човек. В тоя продажен сайт няма толкова посетители.

че то от големите градове идва тая мода на наглост и агресия!? Кое не ти е ясно?

аз да попитам тази директорка като е знаела за този тормоз, какво е направила? На човека вече му е писнало от наглостта на на малкото бабитче и от бездействието на училището!

работата на училището е да образова а не да възпитава. възпитавайте си к@п@л@нцата щото като ги слушам как си говорят и за продавач няма да ги взема на работа

Не е работа на бащата да се меси в детски взаимоотношения с детски прийоми.

Явно се е наложило, дуректорката казва, че тормозът е бил отдавна и не е спирал

А на кого по-точно е работа са си пази децата?

Абсолютно правилно е постъпил, простачетата разбират само от сила.

... обаче напълно го разбирам. Може и аз да попадна в такава ситуация.

А бе не е баш този начина, ама малкото бабаитче е получило един житейски урок посредством хубав шут в г..з..... Дано да го усвои правилно, че иначе след няколко години ще го четем и него в криминалните хроники...

36-годишният мъж е задържан, след като вдигнал и хвърлил на земята детето, а след това му нанесъл удар с крак в областта на седалището Накратко - бил му е един шут в дупето. Да го унижи. Боят изгражда характера. Днешните коп.ленца научават някои неща по трудния начин. Затова и умират млади.

И сега ще пише в РПУ-то, като може да отговаря за хулиганство, 2-години пробация или ако се напъне отсрещния адвокат 7 години ефективни плюс изселване и компенсациите според гражданските искове ... дано му се размине с предупредителен протокол

Един шут в задника или плесник зад вратлето носят 1000 карма-точки в бъдеще. Така коп.еленцето научава, че винаги може да си намери майстора. И по-важното, изпитва поне част от това което е изпитала жертвата му. Аз бих го стиснал за гушката докато ми се напикае в ръцете, но това вече минава в графата за съдене... За вага-родителите, дето претендират, че не мога да опердашвам децата им... О-о-о-ооооо повярвайте, мога! В момента в който това коп.еленце, вашето дете, тормози моето, ще го ошамаря, че даже и вас ще ошамаря, ако сте там!

Сритал му е задника. Явно е имало защо

Келеша си е получил заслуженото!

Бащата най-сетне е свършил това, което е трябвало да направят учителите. Малките келеши знаят че са безнаказани и се качат на главите на всички.

Учителите са да ти образоват идиотчето, което не е трябвало да се ражда, защото нямаш финансите да му осигуриш бъдеще. Те не са звероукротители. Ако някой трябва да се погрижи за дебилчето, това са родителите му. Ако са пукнали, да го дадат за осиновяване.

Идиот малоумен. Кой говори за пари ?

На идиотите, които не разбират, че детето е огромна финансова отговорност и в него трябва да се инвестират стотици хиляди, раждат ей такива дебилчета, които са агресивни психопати. Освен това родителите не са отговорни и никога не са си гледали детето, затова децата са им с психически отклонения.

В училището трябва да има ред. Учителите като не се чувстват длъжни да го превъзпитават, да го изключат

Не могат да го изключат, защото закона не позволява. Трябва родителите да са съгласни да си изместят детето. Ако не са, ами това е положението. Ето затова не трябва да имате деца.

В провинцията са подивели скотове и нископлатени боклуци.

умно-красив си , нали ?

Засегна ли си, сельо? Като ви кажат истината в очите и се обиждате. Ами такива сте, смърдящи провинциалисти и първобитни изроди.

'удар с крак в областта на седалището' ? дафук? на село на това му казваме - ритник по гъза

Прекалената толерантност към децата-насилници може да им коства да платят прекалено жестока цена . Ако имаше нормални санкции и някаква надежда за справедливост за жертвите в клас това нямаще да се случва, но за тях друг изход няма.

Цената от лошото възпитание тепърва ще я плаща цялото общество

В провинцията са останали диваци и изроди.

Сигурно и канибали имаме. Заповядай на гости :D

Масово децата крият, че са обект на насилие от други деца. Много често побойниците ги местят от едно училище в друго докато насилникът не пребие половината град.

Чудно ми е как така не са снимали с телефоните си! Може би наистина не го е бил.

Ами наистина е момиче, то всъщност момичетата повече се държат. Бащата да беше ошамарил сина си, мъж ще става все пак ....

Вероятно си някое лапе, затова ти пожелавам твойте деца да бъдат тормозени в училище. Ще те видим какъв родител ще бъдеш, от женски пол или от мъжки.

Абе ти не четеш ли, че става въпрос за по-чувствително момче? Такива съдбата ги отхвърля от раз, в ръцете на мъжката част от родата му е да му помогнат сам да се оправи. Иначе няма оправия. Лицеви опори, коремни преси, набирания, хватки, бойни изкуства, психическа устойчивост ... да беше момиче иди доди ама .... за мъж е срам. Съжалявам ама сме маймуни, примати и въпросът има само едно решение

Глупак.

За съжаелние си прав. Други са ти сложили минуси, но света върви към влошаване и колкото човек е по-чувстиветелен , толко ще му е по-тежо. Уж еволюираме, ама май не е така. Диваците става все повече. Може би дългото време без война е причината за това( обикновено диваците са на фронта, умират и не оставят потомоство)