Задържаха 25-годишен баща, пребил медицинска сестра

25-годишен пловдивчанин е задържан, след като е нанесъл побой над 48-годишна медицинска сестра от Спешното детско отделение в града.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха 25-годишен баща, пребил медицинска сестра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

задържаха 25 годшен циганин, българин не бие медици, знае че колкото и да ги плюе пак до тях допира.

да даде 1000 лева давам му бележка че е луд и пак да бие колеги че и някои съдия или министър

Пълен разпад но обществото и държавата: всеки решава, че може да правораздава и че има компетенции да преценява как специалистите си вършат работата, как някой може да паркира, и т.н. Това е Дивия Запад - всички станаха биячи ( на жени най-често ) или двама-трима с бухалки и боксове бият един невъоръжен. Такива отрепки всяка уважаваща се държава праща веднага на трудово възпитание за години, за да им даде шанс да се осъзнаят. Докато ги пускат под разни предлози на свобода, идиотията ще се среща все по-често в живота ни.

и как точно сметаш, че некои ше ти убива детето пред очите ти, и ти нема да реагираш, че ти убиват детето. кои дава право на дофтура убиец, да пренебрегва правото на цело семеиство да си защити детето, остовено да умира без хаберно. кои тука толерира и прокламира да се убива по дофтурските кабинети, и не е ли това сащо подсадно и престапно. отделно, кога ше се назначи прокурор за дофтурските убииства на орица в нужда и болка. искаме да знаем, докога геноцида над народа ше се узаконева с насилие и без хаберие.

Проблема е , че докато има толкова прости хора като тебе Роксано ,нищо в България няма да се оправи.

Болезен "цикъл" ли имаш или си в климакса та врещиш като разгонена коза дето пръча не и обръща внимание щото гъзъ и е лайнян????????????????

Trqbvalo e da nabie doktorite ne sestrata povicheto doktori zaslugavat qki tukati ,i nikoi nqma pravo da gi zashtitava

Искаме да се назначи прокурор за дофтуря, които се отансет зле с пациенти! И при теково отношение, и при умрел пациент, и при влошено състояние на пациента, дофтурята веднага в затвора и на съд! Не може да си играет с живота на пациентите си, хеле па на малолетни дечица! Искам закона да се прилага - за починал пациент, на съд за убийство! За нелекувано дете, или влошаване - веднага на съд и отнемане на правата! ДОКОГА ШЕ ТРАЕМ НЕКАДЪРНИ И ЗЛИ ДОФТУРЯ ДА НИ ИЗБИВАТ И ДА СИ ИГРАЕТ СЪС НАШЕТО ЗДРАВЕ И ЖИВОТ! НИЕ ДА НЕ СМЕ СЕ НАМЕРИЛЕ НА УЛИЦАТА!

Тия които останаха не са в държавната болница. Те са в кабинетите и дават акъл. Няма как да убият някого. В държавните болници са пенсионерите, в частните са печалбарите, останалите се изметоха.

Не оправдавам бащата, че се е саморазправял, но и че докторите имат вина в случая е факт. Защо първия път са изпратили детето в къщи, а чак след като колегите им от частната клиника са казали че е за болница са започнали да го лекуват. Това ще вбеси всеки родител!

а колегите от частната болница ,като са толкова компетентни,не можаха ли да включат една система на детето..компетентни да дават мнение,ама да лекуват не...просто са видели бащата и любезно са ги отпратили...

проблема е,че който дойде в спешното иска да бъде обслужен моментално...без значение, кой с какво е зает в момента, и най-вече неосигурените, дават най-много зор...навякъде по света по спешните отделения се чака мнооого ,има разлика от спешно и по-спешно...преценява се кое състояние е животозастрашаващо..ако беше се нагълтало със сода каустик например....иначе много обичат да вдигат ръка,,ми да си седят в къщи и да се лекуват ,,и най-вече да си гледат децата какво поглъщат...

психопати, които нито имат мъжки характер, нито могат да се владеят, само надигат вой и бият значително по-слаби от тях. Изрод, сега ще лежи 5 години и няма да види как расте синчето му. Пълен дебил!

да лежи ли....надявай се ...

А аз си мисля, че за бой са били лекарите от първата болница, щом се е налагало да бъде на системи, а те са му предписали хапче. Но пък може и да се предположи, че системите са ги поставили в частната клиника, за да оправдаят високата сметка. Знае ли човек ...

а ти откъде знаеш какво точно се е налагало,това че се са му сложили система незначи че е имало нужда ,просто са видяли агресивния баща...и тия родители да си гледат вече децата,,защо се е нагълтало с прах,все някой друг им е виновен...отдавна се отказах да работя в бг ,да ме бият невротици и мангали..

един такъм "герой", "храбрец" и бияч на медици, когато са на работа да го вкарат показно в затвора? Не условно, отложено, не пробация, а направо в панделата - реално и ефективно и да дадат гласност на тая работа.

София със специален прокурор за бити лекари. Специален идиот ще се занимава със специални идиоти. Да резнат ташаците на един от всичките биячи на лекари!Няма да се повтори.Ама НЕ - влачете ги,галкайте ги,карайте ги да се чувстват специални - няма да е последния случай.

Системата е лоша и за двете страни - и за медици и за пациенти. Основание да се вярва безусловно на медиците няма, условията в болниците са лоши / не по вина на медиците/, медиците в болниците са ниско платени и недобросъвестните изнудват пациентите или просто си гледат работата през пръсти - омагьосан кръг. И само псевдореформи.

Тоя 25 - годишния случайно да не е дядо на детето бре?

Медиците са мафия и това е световно известно.

Не може да се отказва достъп на родител да види детето си. Особенно когато е притеснен. Също така не е редно да се посяга на лекари и мед. сестри защото са ни скъпи и малко останаха в БГ.

В България всеки е голям специалист в областта на медицината и си въобразява, че има право да нарежда лекарите как да лекуват него и семейството му. В случая наглия баща иска да принуди лекарите да са непрекъснато разположение на детето му, въпреки че няма нужда. И затова бие като животно, макар че той самия заслужава да бъде прибит. Такива като него разбират само от бой, защото са боклуци по природа и така ще си възпита отрочето.

И нищо чудно да се окаже,че не е платил една стотинка здравна осигуровка за тая система,за която настоява пълно себеотдаване за детето му

Нарушени са елементарни човешки права. Първо, не са осигурили адекватнo лечение, на възмущението на родителите, са отговорили с терор и изхвърляне. После, пак са териризирали семейството, и допълнително са добавили терор, като са отказали да лекуват детето адекватно. И най-накрая, са тероризирали бащата, като са отказали абсолютното му право да влезе при своето собствено дете. (МАЛОЛЕТНО!!!!!) Все законови нарушения, И ПТАМ АС, ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА НЕ РАЗСЛЕДВА ЗАКОНОВИТЕ НАРУШЕНИЯ ПО БОЛНИЦИТЕ?????? МИ ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ ЦЕЛИЯ ДОФТУРСКИ ПЕРСОНАЛ Е ЗА ЗАТВОРА! ТИ НЕ МОЖЕШ, ТИ НЯМАШ ЗАКОНОВОТО ПРАВО, ДА МАХНЕШ РОДИТЕЛ ОТ ДЕТЕТО МУ! ЗА ТОВА, ПО НОРМАЛНИЯ СВЕТ, ЦЕЛАТА БОЛНИЦА КЕ БЪДЕ ОСЪДЕНА ЗА СТОТИЦИ МЕЛИОНИ И КЕ БЪДЕ ОСТАВЕНА ДА ДЪФЧЕ ДРЪФЦЕТО В ДРАНГОНЛИКА, ОТ НАЧАЛНИКА НА БОЛНИЦАТА, ДО ПОСЛЕДНАТА ЧИСТАЧКА! КОЙ ВИ Е КАЗАЛ, ЧЕ ИЗОБЩО! МОЖЕ! РОДИТЕЛ ДА БЪДЕ МАХНАТ ОТ ДЕТЕТО МУ НАСИЛА??????? РОДИТЕЛ НА МАЛОЛЕТНО, ИМА ПРАВО НА АВТОМАТИЧЕН ДОСТЪП ДО СОБТСВНЕОТО СИ ДЕТЕ! БЕЗ КАПКА КОМЕНТАР, УСЛОВНОСТИ, ИЛИ ДОГОВОРКИ! ВСИЧКО ДРУГО, Е ЗА ЗАТВОР, И СОЛЕНИ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ! НИКОЙ НЕ МОЖЕ И НЕМА ЗАКОНОВО ПРАВО ДА ОГРАНИЧИ РОДИТЕЛ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ДЕТЕТО СИ! АКО ЩЕ ДА Е ПРЕЗИДЕНТА!

А като си капацитет по всички въпроси, я ни светни защо "загрижения" баща не е реагирал в ЧАСТНАТА болница, където не са погледнали детето, а вилнее в държавната, където го лекуват БЕЗПЛАТНО!

Ми явн ое реагирал, ама са го отрезали. Изхвърлили са го, а те са се чудили къде да отидат, и са отишли дори в частна болница. Не е като да не са искали да си платът или да не са били съвестни. Пък че чяастната болница ги е върнала пак обратно, то това си е пак подиграФка. Да не би те нарочно да са севърнали, ами пак дофтуря са ги върнали. И междувременно детето ко? нищо. На дофтурята не им пука за детето, разкарват го нагоре-надоле като магарета, в критична ситуация. Дофтурята са си за бой. Малко им е. Като се научат че ТЕ ОБСЛУЖВАТ ПАЦИЕНТИТЕ, А НЕ ОБРАТНОТО...тогава и хората ше се променят като видът грижа и внимание. Дотогава тупа лупа дофтурята да се научат кой плаща музиката.

Що не вземеш малко уроци по български език? Не е зле, когато се пише, да се прави грамотно. Твоят случай не е такъв.

А твоя случай е на посерко зядливец комплексиран и тъп. Айде сега си събери краката и се научи, че това тука не е бизнес кореспонденция. тъпанар!

Бащата е ром. Парите си е давал за ракия. От глад детето е прояло прах за пране. Ромът се е правил на бабаит пред възрастната сестра. Сега вече няма да се прави на бабаит.

Нищо текова не е казано в статията. Че ти проектираш себе си в тая ситуация, си е твой прублем. Че ти си пияндурник, си е твой прублем. Оня баща е бил там, до детето си, и не е бил пиян, а се е грижел за детето си, заедно с майката. Копче повеке не моеш да каеш! Пиянде! ти немаше и толко да свършиш, ти си омекнал като накисната джибра!

Тц тц, какво квичиш още? Нямаш елементарни познания за ползване на Гугъл ли? Принципно твърдиш, че си в час. Отдавна щеше да си намерила криминално проявения Васил Сотиров и да видиш на какво мяза - келеш, миндил, пълен смешник, слаб опит за мангаляв да мине за патриот. На едната снимка си мяза баш на мангал, оная с наргилето. Скочил на сестрата, щото там преценил, че може.

Кой туй "прублем" ма, коза?!

Би било добре да се научите да пишете правилно преди да съветвате останалите. Иначе едва ли някой би обърнал внимание на мнението Ви.

не хранете децата си с прах за пране ,после ще свикнат и ще искат и други прахчета !

Причините за подобна агресия се крият в близкото минало и се премълчават истини и факти за това. Навремето след падането на ТЖ разпадналата се престъпна структура на дс образува няколко трибуквени групировки които се втурнаха да наемат за биячи рекетьори всякаква долнопробна измет която може да коли и беси. Сега когато групировките ги няма има на улицата над 100 000 техни възпитаници които са готови да убият дори най-близки хора от семейството си - родители , съпруга , деца което ги прави обществено опасни. Решение на проблема няма или ако има са много крайни мерки които никой никога няма да въведе тук , така че всичко ще продължи по старому.

Е баш тоя не е от тях, той е пресен боклук. На 25 е, роден 1992. Не са му виновни ранните години на прехода, просто си е боклук.

Ми и той ше се махне, ако още не е. То, не остана ноо да се махат, не знам на какво разчитат дофтурята да си прилагат убийствата и убийствените 'лечения', на мигрантите ли? абе ей, менгеле е бил по-кадърен от вас бе!

Малко й е на сестрата, дето незаконно се пряла родител да влзе при детето си! Незаконно е да спираш родител да се грижи за детето си! Да беше я смазал от бой, да се научат!

МАЛКО СА МУ 5 ГОДИНИ НА ТОВА ИЗЧАДИЕ АДОВО!!!!!!!!!!! ДА БЪДЕ ОБЕСЕН ЗА ТАШАЦИТЕ С ГЛАВАТА НАДОЛУ!!!!! И Д И О Т НЕДЕН!!!

В цяла българия психарите изригват с пребивания и убийства,но лекарската мафия реве най много, това е резултат от мутренското управление,или просто голямата част от народа са мутри и управляващите отговарят на електората си:)))))

Според работещите в Детския спешен портал, нападателят не е бил провокиран, нито е имал причина да извършва деянието ???? Детето и съпругата му са били приети вече в стационар детето за лечение, а съпругата като придружител. Ето го и отговора за провокацията.

Със сигурност лелката си е търсила боя. Тези бели престилки , освен че са некадърници и супер меркантилни , се държат нагло и арогантно , разчитайки че си им в ръцете и няма да отвърнеш. Поведението им е наследство от комиунизма. И тогава се държаха като богоизбрани. Гадно , отвратително съсловие. Жалко че човека ще го отнесе. Циганите като ги бият е ок, така хем манго ще е в затвора , хем превъзпитават наглите доктори.

Провериха ли да ли бащата не е пил от същия прах? Или е мазал филия с онази лютеница? Понеже ДИР-ниците вече имат традиция да не посочват имената на престъпниците цигани, добре ще е да се ни осведомят надлежно по въпроса, както правят това когато Тръмбала се пръдне.

А пък някои лайняри все още се чудят защо по времето на соца българските лагери и затвори са биле препълнени!Заради такива изроди, които след 1989 г. се припознаха като "борци за демокрация"!

Баща или мъсен мризлив мангал. Чаровните прекрасни роми - на с*пун

Мога да се обзаложа, че този човек не е циганин. Отделно твоя расизъм е абсолютно безпочвен в случая.

А бе не се заричай... Няма ли имена даже, нито дори инициали, в 99% работата на римлянин....

Сигурен съм в две неща: сестрата се е държяла арогантно и бащата на детето не е трябвало да постъпва така арогантно и брутално! Какво трябва да се предприеме: медицинските сестри и лекарите да ходят в работно време с пистолети, палки и лютив спрей, а родителите на болните деца да се пропускат в болничните заведения с белезници! Ха ха ха

Какво нечовешко е извършила сестрата,за да бъде брутално бита?!Редът и дисциплината тук се възприемат като тормоз от болшинството хора-невъзпитани-това е.Лекарят преценява и решава според състоянията,затова е потърсен!Сестрата изпълнява и създава ред за спокойна работа в заведението.То не е от онези,дето да очаквате сервитьорки,нито е свят,който настоявате да се върти само около вас.Там няма време за излишни приказки,нито е среда за любезности,а сериозно и строго отговорно работно место,в което съвсем не сме единствени с проблема си.Може да има груби характери,но не е мястото точно там ,да търсим сервилничене или друго,освен професионално действие,предвид Знанието на персонала,а не дали се усмихват малко или много и да слушат те вас

.....Там няма време за излишни приказки,нито е среда за любезности,.... Това ли говориш!!! А защо не сестрите и лекарите да с по любезни? Кое им пречи да са!!!

Нарушени са елементарни човешки права. Първо, не са осигурили адекватни лечение, на възмущението на родителите, са отговорили с терор и изхвърляне. После, пак са териризирали семейството, и допълнително са добавили терор, като са отказали да лекуват детето адекватно. И най-накрая, са тероризирали бащата, като са отказали абсолютното му право да влезе при своето собствено дете. (МАЛОЛЕТНО!!!!!) Все законови нарушения, И ПТАМ АС, ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА НЕ РАЗСЛЕДВА ЗАКОНОВИТЕ НАРУШЕНИЯ ПО БОЛНИЦИТЕ?????? МИ ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ ЦЕЛИЯ ДОФТУРСКИ ПЕРСОНАЛ Е ЗА ЗАТВОРА! ТИ НЕ МОЖЕШ, ТИ НЯМАШ ЗАКОНОВОТО ПРАВО, ДА МАХНЕШ РОДИТЕЛ ОТ ДЕТЕТО МУ! ЗА ТОВА, ПО НОРМАЛНИЯ СВЕТ, ЦЕЛАТА БОЛНИЦА КЕ БЪДЕ ОСЪДЕНА ЗА СТОТИЦИ МЕЛИОНИ И КЕ БЪДЕ ОСТАВЕНА ДА ДЪФЧЕ ДРЪФЦЕТО В ДРАНГОНЛИКА, ОТ НАЧАЛНИКА НА БОЛНИЦАТА, ДО ПОСЛЕДНАТА ЧИСТАЧКА! КОЙ ВИ Е КАЗАЛ, ЧЕ ИЗОБЩО! МОЖЕ! РОДИТЕЛ ДА БЪДЕ МАХНАТ ОТ ДЕТЕТО МУ НАСИЛА??????? РОДИТЕЛ НА МАЛОЛЕТНО, ИМА ПРАВО НА АВТОМАТИЧЕН ДОСТЪП ДО СОБТСВНЕОТО СИ ДЕТЕ! БЕЗ КАПКА КОМЕНТАР, УСЛОВНОСТИ, ИЛИ ДОГОВОРКИ! ВСИЧКО ДРУГО, Е ЗА ЗАТВОР, И СОЛЕНИ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ! НИКОЙ НЕ МОЖЕ И НЕМА ЗАКОНОВО ПРАВО ДА ОГРАНИЧИ РОДИТЕЛ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ДЕТЕТО СИ! АКО ЩЕ ДА Е ПРЕЗИДЕНТА!

Относно любезното държание си баят в грешка. Любезното отношение е абсолютно задължително за всички които работят с клиенти, тройно повече за тези които работят с пациенти. Болницата е съответно обществено място, лицата работещи там получават заплати от бюджета. Не си им в къщата, нито ги молиш за услуги. В частната болница пък хептен, понеже си и плащаш отгоре. Примитивната реакция на вероятния мангал няма какво да я коментирам естествено. Редно е да има наказания за посегателство над медицински персонал, но и обратното би трябвало да го има и работи - да съдират кожата от парични глоби и да лежат всички некадърници, а те никак не са малко и да подведеш под отговорност медицинско лице граничи с невъзможното на практика.

Не толерирам постъпката на бащата,но 90% от тях заслужават боя.Колко от тях вкараха в затвора заради лекарска грешка и небрежно отношение.Те обърнаха здравеопазването в бизнес.

,,...Колко от тях вкараха в затвора заради политически грешки и небрежно отношение към народа..,,,!!! не знам какво работиш но не вярвам клиентите ти да ти висят на главата и да те напътстват в работата ти...!!! много е изнервящо и я си представи че ,,работиш,, за да спасиш хора...!!! но едва ли ще разбереш...!!! не се хваля но съм спасил над сто...!!! казвам го за да разбереш колко наивно и нагло разсъждаваш...!!! беше прекрасно да виждаш как ,,човекът,, се завръща от ,,отвъдното,,...!!! това чуство няма да ни го вземете и принизите колкото и да се опитват разни ,,примати,, под ,,закрилата,, на знаем ,,кои,,...!!! съжалявам за ,,циганизацията,, ...!!!

Даже и да заслужават боят не е разрешвение.А просто на такива простаци трябва за в бъдеще да не се оказва спешна помощ за известно време.Да ходят в частни болници и да си плащат.

НА КОЙ СЛУЖИ ТВОЕТО ЗНАНИЕ И/ИЛИ РЕЛИГИЯ Ние се стараем всячески да помогнем на децата да пораснат колкото се може по-бързо. Наливаме НАСИЛА "нашето" знание и/или религия в главите им, подаваме им ИНФОРМАЦИЯ, а децата са ДЛЪЖНИ да я запомнят. Защо. Едно от последните разкрития в психологията сочи, че децата ТРЪГВАЩИ на училище са по-интелигентни от ЗАВЪРШВАЩИТЕ университета. Първолаците са по-интелигентни от абсолвентите. А сега какво. Докато станат доктори на науките и/или религиозни водачи, и/или представителни политици, с тях е свършено. Мъртви са. Пълни са. Задръстени са със знания, но ТОЗИ тип знание е фалшиво. То е по-скоро предразсъдък към всичко. Такива хора вече НЕ МОГАТ да ВИДЯТ нещата директно, животът за тях е посредствен и в работата, и в религията, и в представителната политика, и в общуването с другите. Всичко което е ПРОПИТО от думи, от мисли, от език, от знания. Вече то не е истинско, защото е станало умствено, а умът ти ОЗНАЧАВА памет. Умът ти не е нещо естествено, а той е един ИЗКУСТВЕН социален продукт вложен в теб, ВИНАГИ чрез постоянно: фзическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ от шепа хора - привилегирован елит и паразит (ЛИДЕР) чрез ОБЩЕСТВОТО. Който напълно и постоянно КОНТРОЛИРА входящата информация към теб, той ВЕЧЕ може да те контролира НАПЪЛНО и безусловно във ВСЕКИ един момент.

"отишла на втори преглед в частна болница, откъдето пак ги върнали в Св. Георги. Този път сложили момченцето на системи. Бащата обаче се изнервил" И как да не се изнервиш ... едно и също заведение прилага различно лечение след като са ходили на второ мнение, а ако беше станало и по-лошото? ............. вината в случаят е споделена!!!

Детето са го сложили на системи (което явно е било излишно) само да кротнат родителите...защото явно са буйствали.

Явно нямаш деца. Или ако имаш, никога не си се притеснявал когато са болни.

И как детенцето е изяло прах за пране ? Това никой не пита . Какво значи -бащата се е изнервил и набил сестрата . Мърльо ! Вместо да счупи собствената си глава и на майката , че са допуснали това нещо се нахвърля върху мед сестрата . Тъп комплексар...

Има си доктори за пребиване обаче! Има такива,които изобщо не ти обръщат внимание, докато не им подадеш нещо под масата!!! Има и такива,които пък нищо не разбират и току виж си умрял, докато открият,какво ти е,всеки те прехвърля на друг и всеки ти казва,че ти няма нищо... Така си отидоха много хора...

КАКВО Е МОРАЛ, КАКВО Е ОБЩЕСТВО, КАКВО СИ ТИ, А СЕГА КАКВО Aкo cтe нeмopaлни, ВИНАГИ щe ce нecpeтник пo eдин или дpyг нaчин. Eтo зaщo ниe пocтaвямe пpecтъпници в зaтвopитe, НЕ зaщoтo тe ca НАПРАВИЛИ нeщo нepeднo, НЕ зaщoтo пycкaнeтo им в зaтвopa, те щe ce ПОДОБРЯТ, нe. Te пpocтo НЕ ce ВПИСВАТ в обществото. Te ca paзмиpникa. Te ИМАТ някoи видoвe eгo, нa кoитo oбщecтвoтo НЕ oдoбpявa. Но акo oбщecтвoтo oдoбpявa, тогава ВСИЧКО e дoбpo, нали. Eдин чoвeк yбивa някoгo, тoй e yбиeц. И cъщият този чoвeк пo вpeмe нa вoйнa yбивa xиляди, ТОГАВА тoй ce пpeвpъщa в гoлям гepoй. Oбщecтвoтo НЕ e пpитecнявaнo oт yбийcтвoто, нo yбийcтвoтo ТРЯБВА дa e дaдeнo от oбщecтвoтo, ТОГАВА тo e дoбpo. Oбщecтвoтo НЕ ce интepecyвa зa мopaлa. Mopaлът oзнaчaвa caмo, чe виe ТРЯБВА дa ce впиcвaтe в ТОВА oбщecтвo. Aкo oбщecтвoтo e във вoйнa, тoгaвa мopaлът ce пpoмeня. Aкo oбщecтвoтo e в миp, тoгaвa имa РАЗЛИЧЕН мopaл. Taкa чe виe имaтe двa цeнтъpa. Eдин естествен цeнтъp, c кoйтo ИДВАТЕ, кoйтo e ВАШАТА cъщнocт. Toвa e: "Сaмият ceбe cи." A дpyгият цeнтъp, кoйтo ce СЪЗДАВА изкуствено oт oбщecтвoтo e: "Егoтo." Егото e нeщo фaлшивo, и то e МНОГО гoлямa зaблyдa. Чpeз eгoтo oбщecтвoтo - лидерите ви КОНТРОЛИРАТ напълно във ВСЕКИ един момент. Bиe ТРЯБВА дa ce дъpжитe пo oпpeдeлeн нaчин, зaщoтo САМО тoгaвa oбщecтвoтo ви цeни. Tpябвa дa xoдитe пo oпpeдeлeн нaчин, вие трябва да се обличате пo oпpeдeлeн нaчин, вие трябва да мислите САМО пo oпpeдeлeн нaчин, вие трябва да ВЯРВАТЕ само пo ОПРЕДЕЛЕН нaчин, вие тpябвa дa ce cмeeтe пo oпpeдeлeн нaчин, вие ТРЯБВА дa cпaзвaтe ОПРЕДЕЛЕНИ oбнocки, мopaл, кoд. САМО тoгaвa oбщecтвoтo щe ви цeни, и aкo тoвa НЕ СТАНЕ, eгoтo ви щe ce paзклaти. A кoгaтo eгoтo ти ce клaти, виe НЕ ЗНАЕТЕ къдe ce нaмиpaтe, кoи cтe. Защото ДРУГИ ca ти дaли ТАЗИ идeя. Taзи идeя e eгoтo.

Мили мой Егото не го създава обществото. Иначе щеше да има много видове Его. Иначе си в правилна посока :)

Васил Сотиров от Столипиново ли е?

Този баща изглежда е българин и ще видите, че ще го осъдят. Не коментирам, че не е прав, това е ясно. Но ще видите, че българина ще лежи за разлика от циганите.

По какво определяш кой е българин и кой циганин? Само по боята ли? Има доста мургави българи, както и светли цигани. Или по самоопределението? На преброяването като роми се определиха само 325 хил. Останалите се писаха българи или турци. За мен циганин е всеки, който прави цигански работи. Случаят е точно такъв.

Първо - по това че му казват името. С циганите [почти] никога не го правят

нЕ МЕ ИНТЕРИШЕ ЦИГАНИН ЛИ Е БИЛ ИЛИ ДРУГА ЕТНОС. Никой нема прав ода разделя родител от малолетнот ому дете! Има и закон за което, че родител на малолетно дете не може да бъде гонен от болничното заведение, и са длъжни да му предложат опция за оставане при детето му! ЗА МЕН, БОЛНИЧНОТО ЗАВЕДЕНИЕ Е НАРУШИТЕЛ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА НА ТОВА СЕМЕЙСТВО С МАЛОЛЕТНО ДЕТЕ! УТРЕ ШЕ ВИ УБИЯТ НА ВАС ДЕТЕТО, И ВАС НЕМА ДА ВИ ПУСНАТ ПРИ ДЕТЕТО ВИ, ДОКАТО ГО УБИВАТ БАВНО, И ДЕТЕТО НЕ МОЖЕ ДА РАЗЧИТА НА РОДИТЕЛИТЕ СИ! НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ РОДИТЕЛИ ОТ ДЕЦА! НАПЪЛНО ОПРАВДАВАМ РОДИТЕЛЯ, КОЙТО Е БИЛ ДОВЕДЕН ДО ОТЧАЯНИЕ С НЕЗАКОННИ ДЕЙСТВИЯ НА ЗДРАВНИТЕ РАБОТНИЦИ! МАЛКО ИМ Е БИЛО, ТРЕБАЛО Е ДА ИМА УБИТИ ЗДРАВНИ РАБОТНИЦИ! КАК ТЕКА ШЕ РАЗДЕЛЯТ РОДИТЕЛ ОТ ДЕТЕ, МАМИЦАТА ИМ ДОЛНА НЕЗАКОННА!

Ти не си чела статията. Майката е настанена при детето.

Ти не си чел статията. И двамата родители имат права, не само майката. А дете погълнало такава доза, не се лекува с венозни вливания, а с детокс и промивка на стомаха. Лекарите са по-некомплетентни от пациентите си, ми това е направо престъпно. Да оставим настрана че са игнорирали родителите (КОИТО ПО ЗАКОН СА ЕДИНСТВЕНИТЕ ВЪВ ВЛАСТ ДА РЕШАВАТ!!!!!!!!!!!) НО ДА ИДЕМ НА ОТКАЗА ЗА ЛЕЧЕНИЕ, И ТОТАЛНАТА НЕКОМПТЕНЕТНОСТ ДА ПРОЧИСТЯТ ДЕТЕТО ОТ ..ХАХА, ПЕРИЛНИ ПРЕПАРАТИ. Ти къф лекар си, ако не можеш да прочистиш стомаха на едно дете бе! ми това веднага тоя дофтур на съдебната скамейка, каква квалификация има! Да бе прокуратура, и да проверим дофтурите какви процедури следват, ми дофтурите са веднага 99% за затворо бе! Как ше оставиш дете с перилни препшарати в стомаха, без лечение и промивка, без детокс и манипулации??????????? То това е еквивалетно на директно отровителство бе! ми тека си кажете, че искате да измереме, ми да легнем да мреме, че нещо сме едни проблемни, нещеме да мреме доброзорно! деба и престъпниците мръсни, долни, куманиЗки!

КАКВО Е МОРАЛ, КАКВО Е ОБЩЕСТВО, КАКВО СИ ТИ, А СЕГА КАКВО Какъв е НАЧИНА пo кoйтo дeтeтo pacтe. Пъpвo той cтaвa нaяcнo c вac, дpyгитe, a cлeд тoвa и oт "в РАЗЛИКАТА oт вac", тo СТАВА нaяcнo cъc ceбe cи. Toвa ocъзнaвaнe e ОТРАЗЕНО ocъзнaвaнe. To нe e нaяcнo кoй e тoй. Toй НЕ ЗНАЕ кoй e тoй, тoй пpocтo знae, кaквo миcлят ДРУГИТЕ зa нeгo. И тoвa e eгoтo: "Рaзмиcъл, кaквo миcлят дpyгитe." Иcтинaтa МОЖЕ дa бъдe пoзнaтa САМО чpeз лъжaтa, тaкa чe eгoтo e нeoбxoдимo. Чoвeкът ТРЯБВА дa минe пpeз нeгo. Toвa e диcциплинa. Peaлнoтo МОЖЕ дa бъдe пoзнaто САМО чpeз илюзиятa. Bиe НЕ мoжeтe дa пoзнaeтe иcтинaтa ДИРЕКНО. Пъpвo ТРЯБВА дa знaeтe тoвa, кoeтo НЕ e вяpнo. Пъpвo, ТРЯБВА дa cpeщнeтe измaмнoтo. Чpeз ТАЗИ cpeщa виe cтe в СЪСТОЯНИЕ дa пoзнaeтe иcтинaтa. Aкo РАЗПОЗНАЕТЕ фaлшивoтo кaтo фaлшивo, иcтинaтa щe се ПОЯВИ във вac. Eгoтo e нeoбxoдимo, тo e eднa oбщecтвeнa пoтpeбнocт, тo e ИЗКУСТВЕН coциaлeн пpoдyкт. Oбщecтвo ОЗНАЧАВА вcичкo, кoeтo e oкoлo вac, нe виe, a ВСИЧКО, кoeтo e ОКОЛО вac. Bcичкo МИНУС вac, ТОВА e oбщecтвoтo. И ВСЕКИ ви влияe. Bиe щe oтидeтe нa yчилищe и yчитeлят щe ce пoвлияe нa тoвa кoй cтe. Bиe щe бъдeтe в пpиятeлcтвo c дpyги дeцa и тe щe пoвлияят кoй cтe. Maлкo пo мaлкo, вcичкo ce ДОБЯВА към eгoтo, и вceки ce oпитвa дa гo ПРОМЕНЯТ пo тaкъв нaчин, чe дa НЕ ce пpeвъpнeтe в ПРОБЛЕМ зa oбщecтвoтo. Te НЕ ca cвъpзaни c вac. Te ca СВЪРЗАНИ c oбщecтвoтo. Oбщecтвoтo ce oтнacя към ceбe cи, и тaкa тpябвa дa бъдe. Te НЕ ca зaгpижeни, чe ТРЯБВА дa ocъзнaeтe ceбe cи. Te ca зaгpижeни, виe дa бъдeтe ЕФЕКТИВНА чacт в мexaнизмa нa oбщecтвoтo. Bиe СЛЕДВА дa ce впишeтe в мoдeлa на ТОВА общество. Taкa, тe ce oпитвaт дa ви ДАДАТ eдно eгo, кoeтo ce ВПИСВА c oбщecтвoтo. Te ви yчaт нa мopaл. Mopaлът oзнaчaвa, те дa ви ДАДАТ eгo, кoeтo щe ce ВПИШЕ в oбщecтвoтo.

Кратко и ясно, съвсем по темата. Абе, модераторчетата, изтривате много по-навременни постове...