Българите теглят бързи кредити най-вече за здраве

Българите теглят бързи заеми най-вече за здраве и за ремонт вкъщи, показва проучване на компания за такива кредити.

Обратно в новината

Коментари - Българите теглят бързи кредити най-вече за здраве | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И каквае тая работа след като всички дори и безработните плащат здравни осигуровки?

НЕ Е ВЯРНО!!!! В 99% ОТ СЛУЧАИТЕ СЕ ТЕГЛИ БЪРЗ КРЕДИТ ЗА ДА СЕ ПЛАТИ ДРУГ ТАКЪВ!!! И 99,9% ОТ ТЕГЛЕЩИТЕ СА КОМАРДЖИИ!! РАБОТЯ ГО ТОВА ОТ 4 ГОД.

Тъжно.

Направо ме хваща яд като пусна българска телевизия. Всяка втора реклама е за кредит, а останалите за лото/тото игри. Тези реклами трябва да се забранят. Представят ситуацията така, че да зарибяват глупаците и никой от тях не чете накрая договора. Само за сведение с германски банки: 1000 евро за 12 месеца - 1,99% до 3,7% 10000 евро за 12 месеца 2,99 до 4,45% и това без да си ипотекираш къщата.

Добре че има "бързи кредити" без тях нито можеш да родиш - 900 / 2500 лева нито да умреш - 1000 / 1500 лева . А ако се разболееш без "бърз кредит" няма и кръвното кой ти измери .

След като банките изгориха сума народ, явно е останала една малка група прахосници, които са готови да пръснат малко грешни пари за ремонт и такива в безизходица, които пред смъртта избират живота в тежки затруднения и риска банката да ти измени едностранно договора и да те смаже. Единствения начин е хората да избягват банките, които се оказаха истински злосторници в България. Като изключим едните,които се набозаха с парите на вложителите, другите разориха длъжниците си.случайно или не у нас не остана банка с добро име. Но пък има хора,като Цветан Василев, който разчита, че е морално и законно да извършва търговска дейност с пари, които да не връща.

Явно , самоубийците да теглят бързи кредити е намалял драстично и са се принудили да пуснат тази "блага" вест за все още колебаещите се.

то българите си ТЕГЛЯТ отвсякъде!

Сигурно сте имали предвид "за лечение"!?

Теглят най- много за концертите на Веселин Маринов, И, много малка част, за блеенето на Славито Трифоноф! ОТ, Соц. агенция "Боко & Румето"

в коя държава има най-много луди ???

В държавата на Боко Тиквуна. По самозапалвания изпреварихме Тибет, а от МВР все ни убеждават, че всеки самозапалил се е луд.

Навремето лихварството е било забранено. Сега го наричат "бързи кредити". Сега сме фешън. Влизаш в магазин и рояк девойчета литват към теб, развявайки шарени хартийки. Отваряш пощата и тя пълна със същите хартийки...

Българите теглят бързи кредити най-вече за здраве Понякога и за" бог да прости", когато се опре до погребална Агенция.

В днешно време, в България да вземеш потребителски кредит, още повече от така наречените "бързи кредити" си е живо самоубийство!

За море, за ски, за .утки и коли! А по-бедните, за айбитюренките?

Това да го прочете най вече Москов, дето сутрин, обед и вечер измисля по нещо безсмислено.Цял живот внасяш ЗО и не дай си боже се разболееш тръгваш от лекар на лекар и цакаш. Самите манипулации се поемат от касата, но трябва да плащаш хиляди за консумативи импланти и др. Като е здравето ни или за това на близките ни къде ще ходиш. Да видят и да се поучат от други страни да вземат доброто от там, а се само да ходят на разходки. Като ти е стара къщата и пред разпадане пак опираш до тия заеми.

Да вземеш бърз кредит, за да си ремонтираш дома!?! Абсолютна олигофрения! :-)

Смехуркооо, голям си баровец, бе!!! Хората нямат пари, не могат да спестяват, затова теглят заеми. Не всички са на държавната хранилка, не всички крадат.

Как ще връщат заем с висока лихва, щом не могат да спестяват!!! Нали , ако спестяват, лихвата ще е с обратен знак - за тях и по този начин ще печелят.

Давам ти един пример, защото си в заблуждение: ако ти протече покрива, или се повреди бойлера, или от банята тече и съседите заплашват да те съдят, бързият кредит може да се окаже единственото решение за незабавен проблем! Хората едва ли са теглили бързи кредити, за да си купят дизайнерски диван.

за да платят на нагли изнудвачи от белата нарко мафия владееща редица издържани с ограбвани пари от народ а болници

страхотна новина показва напредъка на страната, благоденствието на народа, както и адекватната здравна система

и народът , който се разболява от търпение .....