17-годишен е заподозрян за терора в Барселона

Испанската полиция издирва нов главен главен заподозрян за кървания терор в Барселона.

Обратно в новината

Коментари - 17-годишен е заподозрян за терора в Барселона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еййй, голяма трагедия. Ако испанската държава ги беше ервоинтегрирала по-успешно тези двама братя, това нямаше да се случи. Евроинтеграция и повече евро-атлантически ценности са нужни. Повече курсове за млади мигранти че изнасилването и рязането на глави не е добро нещо, както и дефекацията на публични места.

стига сте изпарявали бе, не се ли страхувате, то всяко нещо има граница

Очевидно такива идиоти с вродени аномалии са използвани от задкулисните им господари. Затова всички непълноценни - под ножа.

.....какав младеж бе ?...това е орка !!!....трепане !!!

къде са се изпарили водещите коментари

При тази политика така е. Когато политиците, взимащи решаващи решения тръгнат без охрана тогава ще има промени.

От Сахара в Барселона и не му стигнало ами и хора тръгнал да убива. Трябва да се вземат сериозни мерки.

Вероятно все още жив наркоман!!! За една доза такава измет ще ти спретне какъвто си искаш атентат. Само и само да уплашат хората преди референдума!

Бо Бо

Бял микробус управляван от 17-годишния Муса Укабир се врязва в будка за продажба за вестници на площад "Каталуня", близо до оживения булевард Ла Рамбла с около 80 км/час. Преди да се блъсне в будката, микробусът блъска и убива по пътя си движещи се пешеходци. Според Дрис Укабир, по-голям брат на шофьора, който бе заловен в блъснатия микробус и задържан от властите, Муса е бил уплашен от случилото се и заради това е избягал. Обикновено терористите се взривяват за да причинят масови убийства, докато Муса е бил уплашен и не е стрелял, нито се е взривил. Той не е имал оръжие и не е бил камикадзе, което е нетипично за терористичните атаки. Камикадзетата и терористите обикновено стрелят или се взривяват с цел да убиват и да причинят поражения. По повод втората предотвратена атака в близост до Барселона, където около полунощ бяха застреляни 5-ма мъже с бус в град Камбрилс, каталунският премиер Карлес Пучдемон уточни, че разстреляните мъже са имали пояси, като това е дало повод на полицията да се осъмни дали това не са експлозиви. След като полицията разстрелва 5-мата заподозрени и при направената проверка се оказва, че поясите са безопасни. В същото време испанец, бе арестуван в Алканар, на 200 км южно от Барселона, след експлозия в къща. Смята се, че експлозията е била предизвикана от складирани в къщата газови бутилки и в нея се е подготвяло взривно устройство. То не бяха 11/9, Шарлита, Парижи, Ници, Мици, Берлини, Лондони, Манчестъри и къде ли още не! Изпълнителите са разни неориентирани араби с половин мозъчна гънка, а истинските сценаристи-кукловоди са ония с острите носове и шапчиците-ермолки на Уолстрийт и във Федералния Резерв! "Борците срещу тероризма" са всъщност негови поддръжници. Зад всичко това стои идеята да се всява страх в хората за бъдат контролирани и управлявани по-лесно. Истинските имена и истинските виновници се завоалират, за сметка на невинни изкупителни жертви... А благодарение на САЩ и страните от Евроатлантика, собствените държави на тези, които днес правят истинските атентати баха заклеймани с кръв и убийства. Спомнете си какъв рай бяха Ирак, Либия, Сирия. Та там ходеха милиони европейци да изкарват пари. Днес всичко е в руини, глад, мизерия, война, краен ислямизъм и фундаментализъм. И след като САЩ и куклите им на конци ги съсипаха - днес дори не изпращат един самолет хуманитарна помощ; оставили са ги да озвереят и да се избиват взаимно! А в същото време САЩ живее в охолство, в подредена държави и имфраструктура - на хиляди километри от горещите зони! Няма как да има обединение на света срещу терора, след като на приказка и Русия и САЩ (и куклите им на конци от Европа) са срещу него, а на практика Американски фирми продават оръжие на ИДИЛ!?

Много дълъг и кух путопутлераски пост!Изпълнен с антисемитски неонаципутинска долнопробна пропаганда!Добре,че няма кой да го прочете докрай

трябва да сме по-внимателни - идиоти има навсякъде. Само да не стане мода газенето на живи хора.

даааа, много рубли ще се заработят тук днес.

Роден бил в пустинята Сахара, сигурно държи нож от 3 годишен, неграмотен е функционално, отраснал е в гето като тези в Брюксел, родителите - гастарбайтери от сутрин до вечер или цял живот на помощи, а той възпитаван в джамията и от уличните дилъри. Това е то европейския либерален модел... и после сълзи и клетви, че сме силни и прочие не ни е страх.

Решението беше дошло от само себе си! Трябва отново да им се изградят държавите и обратно там! Кадафи го каза навремето : "Докато аз съм жив, Либия е и ще бъде естествената граница между Африка и Европа. Аз спирам потока!" Същото с Ирак, Сирия, Египет, Мароко! Силните тоталитарни ръководители не бяха случайност там! Това беше естественото решение за управление по тези места. САЩ и Европа разбиха това статукво, но не можаха да предложат нищо, което да го замести! И затова си патим сега

Престанете да обобщавате,че европейците били тъпи.Влезте и им четете коментарите,дори в ютюб има интернационални мнения.Мнозинството хора мислят също като нас. Тези,които обаче говорят от наше име са политиците,НПО-тата, медиите,и не изразяват мнението на мнозинството..

Защо да им чета коментарите? От няколко години водя разгорещени спорове с приятелите си от Германия, Гърция и Испания, които ме убеждаваха доскоро, че "горките бежанци" са "добри хора" и ние всички сме длъжни да им помогнем, да ги приемем сред нас... А аз през цялото време им обяснявам, че това въобще не са хора и те ме гледаха осъдително. При последния ни разговор гръцкото ми другарче призна, че съм бил прав...

Да но тролове да печелят пари от тази трагедия е още по гадно, само че точно това наблюдаваме днес.

Има нещо много сбъркано в логиката и отношението на европейците към тези изроди. Нормално е да убиеш 5 терориста като атакуват, но ако същите ги хванеш (с цената на много жертви, включително и цивилни), ... ги пращаш на държавен пансион за 10-15 годинки. Аз си мисля, че някак си много по-възпитателно би било за тези примати, ако, примерно, публично набиеш на кол този 17-годишен пръдльо и го оставиш на площада да мре няколко дена, като осигуриш и възможност на хората, да му отдадат почитта си... Така приматите ще значт, какво ги очаква, ако тръгнат да вилнеят и поне ще се замислят, преди да се качат на камиона.

Ади бе. Единия брат замесен, другия света вода не напита.... И двамата са в кюпа....

Ама много са тъпи тия европейци. Чудя им се за какво са дали на тоя малоумник испанско гражданство...нещо много ценен гражданин ли им изглежда?

То тая тъпотия им излиза през носа....

Това е младият Компир

... жалко е, че дори след написването на книгата "1984" на Джордж Оруел, то почти 99,9999999% от населението (пардон: пасмината) на тази планета вярва на "новини"! ... ама така е, "НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА!"

Станаха вече три кървави години. Три години, в които ислямът къпе Европа в собствената ѝ невинна кръв. Благодарение на европейките правителства на Англия, Франция, Германия, Холандия, Испания, които купуват ятаганите на палачите със собствените ви пари, хора! Тъпи ли сте, малоумни ли сте?! Или просто толерантни? Простите овци широко са отворили вратите на кошарите си и премат пълчища от вълци..., за да ги интегрират...

Същите изброени от тебе държави съсипаха собствените държави на тези, които днес правят атентати. Спомни си какъв рай бяха Ирак, Либия, Сирия. Та там ходеха млн. европейци да изкарват пари. Днес всичко е в руини, глад, мизерия, война, краен ислямизъм и фундаментализъм. И след като ги съсипаха - днес дори не изпращат един самолет хуманитарна помощ - оставили са ги да озвереят и да се избиват взаимно! Живеейки в охолство в подредените си държави и къщички.

Едни други две държави взривиха мира в Северна Африка и Близкия изток. Изброените в предишния коментар са само съучастници. Лошото е, че убийствата от алчност прераснаха в религиозна война. И сега правителствата на европейските държави са длъжни да изкарат тази война извън границите на Европа. В противен случай и те си заминават.

Тава са абсолютни тъпотии. Абсолютни. Повечето атентатори в европа са деца и внуци на имигранти, довлекли се преди десетилетия. Проблема изобщо не е от вчера. И още нещо. От 7ми век насам тая сган никога, ама никога не е преставала да напира към европа. Те разбират само от бой и нищо друго. И да, трябва да бъдат бомбени навсякъде където шават, и даже след това.

ако съм цар на света ще задължа всички да ядат свинско месо

Недей така, човек бъди!Ще докараш на баба си и дядо си висок холестерол, а на себе си излишни килограми:)))Казва ти го някой, нямащ нищо общо с исляма.

Тези хора в средновековието ли живеят? Как можеш да убиваш за религия през 21-ви век, що за примитивизъм?! Ако направим сравнение, християните сме се избивали като пилци по верски причини, горе-долу като техните, ама някак преди 4-5 века в Европа сме решили, че е малоумно и сме спрели. Някои от тях още си живеят в 15 век обаче ...

На тия двамата майка им да бъде убита. Те само от това могат да разберат!

Трябва да бъде убит този, който ще получи възнаграждението за атентата. Именно затова го правят. Може и да не е майка им.

А бащата който го е створил и му дал въспитание на ненавист във първите 7 години.....

Непрекъснато се опитват да ни убеждават, че ислямът е мирна религия.Защо тогава само при мюсюлманите съществува терминът "неверник ".Защо те не уважават нито една друга религия, а ние сме длъжни да уважаваме тяхната?И защо всички терористи, чиито снимки ни показват, приличат на уроди ?

Проблема не е в исляма,а в това какво правят тези хора в нашите държави,и защо не се пазят границите на нашите държави?

така е прав си и тук някъде имаше тролски коментар коментар, който изчезна а това е опасно и безнадежно

проследяване движението на мобилите през имеи ще помогне скоро да бде хванат за ушите

"Пренебрежението съм стабилността на Либия повлича със себе си нарушаване на световния мир чрез нестабилност в Средиземно море. В случай, че нашата власт в Либия се прекрати, милиони африканци ще нахлуят нелегално в Италия и Франция. Европа ще стане черна за кратко време. Ние спираме емиграцията и разрастването на Ал Кайда. Така, ако стабилността на Либия бъде нарушена, това ще доведе до фатални последствия за Европа и за Средиземноморието! Муамар Кадафи, 15 март 2011 г.

На тоя грозен и уродлив червей, бих му рязал кирливия врат с триона !!! Щом е ислямист или комунист, това е равно на антихрист и урод.......гилотина и плитък гроб за тая измет.....на Раша ислямистките приятели, където все ги защитава

Намери някоя къща с втори етаж там в циганската махала, откъдето пишеш, и се метни от покрива ѝ върху триона, дето си го приготвил!

Не ти ли омръзна бе канадски предал да си пускаш изкривените мисли в български форуми!?!?! Ти не разбра ли че Русия не е с терористите а САЩ, ЕС и Канада ги създадоха и че българите са братя с руснаците. Запомни го тъп галош!

ТОВА НА СНИМКАТА ЧОВЕК ЛИ Е ?!!! ТОВА ЛИ СА ЛЮБИМЦИТЕ НА ЛИБЕРАЛНИТЕ ПОСЕРКОВЦИ ?!! ТОВА ЛИ СА ДОБРЕ-то ДОШЛИ ?!!

отново има брат, който естествено не знае нищо и нищо не е чувал. Само знае че брат му е много добро момче и нищо не е направило. Сега за наказание да хвърлят първо малкия брат на прасетата да го изядат, докато големия гледа. после същата процедура с другия изрод. И майка му и баща му да са наблизо да гледат какво е направил техния аллах. После всички на кораба и далеч от Европата.

Работата с открадването е по-тънка. Та големия брат тръгнал към полицията да казва че са му откраднали документите. Проблема е че те били "откраднати" от преди седмица, ама той тръгнал часове след атентата, когато е станало ясно че брат му е избягал.

ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ,ЛИБЕРАЛНИ ЦЕНОСТИ,НЕКА ДА ВИДИМ ДО КОГА ЩЕ БРОИМ МЪРТВИТЕ ,ПРЕДИ ДА ЗАТВОРИМ ВСИЧКИ ДЖАМИЙ ,РАЗВЪДНИЦИ НА УХАБИЗМА

според либарал траверсите това би трябвало да е доказана снимка на младият Путин в ученическите години.

И с какво му пречат т.нар. неверници на този и другите наивници? Дали мачкат хора с бусове, убиват невинни, не се знае дали всички са от неверниците, дали изнудват деца да попиляват чужди животи.

Чист интегриран еспанец ...

На 17 години това мюсли пише в интернет - "Ако бях цар на света, щях да убия всички неверници." и на фона на такива искат да строят нова джамия в центъра на София!!!!!!!!

Такова добро и хубаво момче.

Такива трябва да ги бесят с въже, намазано със свинска мас. Така най-вероятно няма да ги приемат в Рая. Няма Рай, няма 72 девици, няма и мотив ... така ще ги разколебаят.

шествие на "лидери" с цветя и мечета. Когато се върнат от отпуск, де.

Главният заподозрян е...Путин

Нищо ново. Това е мечтата на повечето мюсулмани - да избият неверниците.

Муа Дрис'КаУбира

Затворът е прекалено голяма милост за това с яйцевидната кратуна! Бой, бой, бой до насиране и после - на свинете да пируват с останките! А родата до 9-то коляно обратно в Сахара, откъдето са изпълзели!

На Митко Палаузов му е подобна кратуната

Докато има гета и толерантност ще има и такива и други атаки!!!

В Испания няма гета. Това е една от малкото страни, в които няма конгломерати от мюсюлмани. Живеят си мешано с испанците.

сигурно пак никой няма да зададе най-важния въпрос, та затова аз ще попитам: по каква причина се раздават веропейски паспорти на всякакви питекантропи, с нищо не показали, че споделят ценностите и културата на Европа?

Испанската полиция да идва на уроци в ГДБОП. Тук за едно писание във Фейсбук отиваш веднага на разпит, а видиш ли, тия испанци позволяват на гражданите си да пишат всякакви заплахи в мрежата. Веднага пратете няколко наши инструктура да покажат на испанските полицаи как се работи. Нищо, че после кралят на Испания ще трябва да звъни да се извинява на половината задържани...

Мисля си,че този плешивец който се оплаква от насилие ако напише нещо такова в русия или турция за президента им.....няма да има посещение в дома и извинения след това а направо на гробищата ще се видят роднините му

И в Испания е така, но само като пишеш против политик, който още не са го обвинили в корупция (некорумпираните не ги допускат до властта). И също за това писание биха вкарали в ареста. Цялата работа е там че заради искането за провеждане на референдум, по заповед на правителството в Мадрид бе забранено каталунската полиция да има достъп до антитерористични акции и данни за това. Дори и да са видели написаното не са били в състояние да идентифицират че пишещия е в Каталуния. А иначе ЦРУ ги е засякло и е предупредило испанската полиция. Изобщо башибозука служи, на който му плаща.

За това арабелско рязано копечдаче и за всички негови аверчета - разстрел без съд и присъда.

Путин да им заеме няколко от наследниците на НКВД.