65% от българите са доволни от решението за ”Скрипал”

65% от българите одобряват позицията на правителството да не гони руски дипломати от страната.

Обратно в новината

Коментари - 65% от българите са доволни от решението за ”Скрипал” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

130% от българите са доволни от решението за Скрипал. 130%, защото са гледали серията за Скрипал на два телевизора едновременно!

е сателит на галап и предава фалшиви данни срешу заплаштане от руснаци и бсп

Пак стъкмистика. Минимално допустимото е 80% - толкова ни преброиха "дебилите", толкова ни преброиха "русофилите", над 80% са и против ИК. Къде ги правят тези "проучвания" и какви въпроси задават?

Съвсем ясно е, че тези % в реалността са доста повече. Но и така резултатът е достатъчно красноречив. Звучен шамар по еничарските мутри!

Ако поне 6 процента знаят напълно за какво става дума ,значи сме най -умните !! 65 процента май не могат да се подписват вече хаха ахха .

Грешно реление на правителството и разбираемо одобрение от хората. Българите много добре знаят, кой може да им навреди, за да искат да се конфротират с него.

за да изкарат 11 %! Да не се на...рете бе ?...Очите ви изпъкнали , задниците- зачервени..Жалка картинка !

Шом 65% одобряват външната политика, значи одобряват и ГЕРБ - ОП, защото те провеждат тази външна политика.

Обобщено резултатите са следните: Най - много русофили има сред привържениците на ГЕРБ, следвани от БСП и патриотите ДПС са чак на четвърто място. Останалите са изолирани и не участват в обществено - политическия живот на страната.

у наше село са 100%

Дипчи бяхте вие да вдигнете процента, инак си беше 18,2%, колкото са си по принцип БСП зомбитата.

65% от българите одобряват позицията на правителството да не гони руски дипломати от страната, а останалите 30% искат да се изгонят британските дипломати, заради бомбардировките на София!

Българинът е разумен човек, все още достатъчно образован, консервативен и разсъдлив. Ето защо вътрешно е по-скоро русофил отколкото западник. Въпреки всички усилия за преформатиране на съзнанието му през последните 28г., симпатията към Русия у българина е по-силна, отколкото тази към запада! Който и да дойде на власт, ако иска да остане във власта ще бъде принуден да се съобрази с нагласата на българина!

На образованите българи изобщо не им пука за русия. Нито са русофили, нито са русофоби. Просто им е безразлично какво става там, а самия путин и неговата камарила предизвикват единствено презрение и нищо друго.

Те и кучатта на село разбрафа вечи чи сичкити са руски кавали

Ако беше казал еврогейски кавали - щяхте да го изтриете ?!

Близо 1/3 няма да гласуват! Това е не шамар, а як шут по актуалната полит. мафиотска сган у нас!

Единственото правилно решение на Тиквата от както е на власт.Ама друго мен ме тревожи.Как може да има още толкова заблуден народ та да гласуват отново за Гробарите.Явно народеца ни е мазохист.

Така е, ще гласуваме като вас, за ДПС.

И у Македония 95% подкрепяме да не изгонвате дипломатите от Русия, на която ние сме дарили азбуката на македонските братя Кирил и Методий.

Трагедия ! Само 65% от електорята на БСП подкрепя правителството - КАТАРЗИС !!

65 на сто означава, че е направено проучване и в малките населени места. Те основно хората по селата се интересуват живо от международното положение... Следващото подобно проучване може да излезе с данни за 101 на сто одобрение!

Матрялчето е преписано от "Работническо дело". Аз съм маргинал, останал извън 65% процента подкрепящи снишаването и утвърждаването на руската теза.

Ако това е истина, че 65% от българите подкрепят решението да не се гонят руските дипломати, съвсем нормално е Великобритания да изгони българските уоркери на островите. Международни спогодби и тинтири-минтири ли? Ами лесно, така правиш нещата за българите, че те сами да си избягат. Защо са им ягодоберачи с руско мислене, като си имат бившите британски колонии, където работната сила е много по-грамотна от българо-цигано-турският русопоклоннен слугинаж. Другите поне говорят поносимо английски език.

И тогава те ще отидат да берат ягоди в Москва.

Да, директно на Червения площад в щайги с лика на Путин.

Един хубав ден за българската демокрация!

Публикувайте списъка на тези 65% от българите! Иначе лъжете, като ТМ!

България първа трябваше да изгони всички руски шпиони и да поиска солидарност от Великобритания и останалите страни от демократичната общност. Само така можеше да се прецени тяхната лоялност към нас и нашата тежест в ЕС и НАТО.

русофоби, как е да ти кажат в очите, че за мнозинството свои сънародници си жалкар и злобар продал се за паница леща а?

И да сме изолирани, но не сме 80:%.:)

Не лещаааа, сьомга..., сьомга хапваме, че е пости. После три месеца - агнешко, а лещата ще е за тебе.

ги разби: "Единствените противници се очертават ИЗОЛИРАНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ на русофобски среди, но българското общество традиционно е с положителна нагласа към Русия или поне не е антируско настроено." СОРОСОИДИ, КО ПРАИМ СЪА?

Питай Иво Христов.

Огромната част от МПС-етата по пътищата са много западни тараляснаци - втора или трета употреба, минали поне десет пъти през български сервиз и са на около 15 - 20 години. За съжаление, това е истината.

Колко % българи биха карали руски автомобили и глеадали руски телевизор. Хаха-0%. Погледнете по улиците и в домовете на хората и тогава слагайте тези бомбастични заглавия.

тъпако? Човек спокойно може да кара западна кола, да гледа предавания на западен телевизор и да подкрепя позицията на България. Тия западни неща ги дават срещу пари - няма връзка с идеологията.

Малеее.....русофилите в България са повече отолкото в Русия!

100% от българите ползват руски газ и петролни продукти, а някои дори пия руска водка. Аман от тези руснаци. Не им искаме продуктите. Замърсяват атмосферата ни.

Колкото повече русофили, толкова по - нисък стандарт на живот. Самият аз съм раздвоен, кое е по - добре. Руска атомна бомба да ти падне на главата, или натовска.

НАТО-вската радиация-най демократичната радиация в света.

в Латинска Америка са русофил до русофил, в Африка също. Нещо ти издиша логиката, но хич не ме и учудва.

Като дойдат БСП на власт, ще се окаже, че дружбата ни с Русия е като слънцето и въздуха, необходими на съществата в България. На всички зомбирани от руската хибридна война същества.

Ние сме държава от 85 облъчени от руската имперска политика и 65% откровени русо-зомбита.

Ами защо тогава другарите основатели на БСП извършиха антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г., с което загърбихме Русия и се втурнахме към Запада? Защо влязохме в НАТО по времето на гоце? Защо през юни 2007г. гоце и Калфин искаха от САЩ ракетен щит над България заради заплаха от Русия? Защо БСП-Орешков спря ЮП по нареждане на гостите му от САЩ? Защо Станишев ходи в Скопие да подкрепи соросоида Заев? Защо ге. Решетников нарича бесепарите деградета, продали се на американците? Защото в политиката нещата не са такива, каквито изглеждат, а БСП са креатура на САЩ по проект на Бжежински и Кисинджър, реализиран от Луканов, Лилов и пр. и с подкрепата на американския шпионин Горби! Това е положението.

дирника е пропуснал най-важната анкета

Това наистина би била много полезна анкета. Не съм толкова сигурна за резултатите.

Няма как във сайт финансиран с рубли да има други анкетни резултати.

Руснаците да ни бяха изпратили малко средсва за референдума за независимост сега Обединеното кралство нямаше да го има.

Kalin

Правилното заглавие би трябвало да бъде 11.7% от българите не одобряват!!1Въпреки че и тази цифра ми се вижда силно завишена

Умните, интелигентни и мислещи хора не влизат в този евтин сайт за да си губят времето, а правят бизнес. Те не се интересуват от това с какво руснаците си трепят избягалите шпиони, а си вършат работата. Тук сме само такива, които си почесваме кайсиите, подпрени на държавното бюро, очаквайки да стане време за обяд. Инак, че толкова българи подкрепят решението да бъдем партенка на Русия е разбираемо. Ние сме нация на мишоци. Българските лъвове вече не съществуват. Ако знамето изразява качествата на народа, който го носи, то на знамето ни трябва да има не лъв, а мишок.

А пропо, ако има война, ми е любопитна, дали тези възторжено-възмутените, щедро даряващи минуси за всяко антируско мнение ще се запишат като доброволци за да бранят Родината. Неееее ..., те ще стоят зад чиновническите си бюрца, ще раздават минуси и ще викат да живей дружбата ни с Русия, очаквайки обяда.

То се вижда че не си сред "Умните, интелигентни и мислещи хора които не влизат в този евтин сайт", ти се от пенЦионерите които имат мнение по всички въпроси и с нетърпение очакваш да получи 40-те лева към песнЦията за Велик дени караш "ден да мине, друг да дойде, докато може".

Абе, докога ще се занимаваме с този михлюзин-предател !?.. Всеки предател го чака същото !!

Не чака , а заслужава същото!!!

Изследването е поръчков фалш! Дир, кого се опитвате да заблудите? Колко ви платиха, за да нагласите процентите?

Лично Танчето ги е питала!!!

2/3 я одобряват и в същото време по медиите се явяват само говорителите на онези 11 % сороспии и американски мекерета, които не я одобряват.

И аз одобрявам това решение. Борисов постъпи хитро,запази си Кабинета,порасна в очите на хората. Интересни са ми дрънканиците на Цветанов по въпроса,съгласувани ли са с Лидера!?

Колебаехме се дали да пишем 65 или 75 %, но стигнахме до извода, че 75 % са патентовани от Кремъл. Не е честно да лъжиме хората с едни и същи проценти. За това се спряхме на 65 %.

Да, да, съобразяваме се! И не забравяме, че дружбата със СССР, пардон, с Русия е като въздуха и слънцето за всяко живо същество! И ни води към светлите хоризонти!

"Мнозинството от българите гледат със симпатия към Русия основно заради приноса й в освобождението от турското владичество, продължило 500 години." Намирисва на соросоидна фарисейщина. По-честно е да се каже - "Заради това, че Русия ни освободи от 5-вековно робство".

останалите емигрираха! ;)))

Хората, които живеят на запад или са живели дълго време там, не го идеализират тоя запад повече толкова много... 'Щот западът не е само онзи запад, дето сме го виждали по филмите.

е анкетката по-долу показва 80 и кусур процента ..ама карай...пък който казва че тук е манипулирана що да вярваме на тия тук моля?

а колко ли българи искат да екстрадират целия парламент в Сибир??? + бивши депутат-хиени

Aleko

А какво стана с ДСБ и обединената десница?

Хванала се е за една друга част на тялото.

Няма ги! Изгоряха! Който се е сванал с Пожарникаря все е изгорял! Остана само син дим, но и той се разсея! Следващите дето ще изгорят са псевдопатриотите!