17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахах, верваме ви!!!

кукуригуууууууууууууууууууууууууу

и не вярвам на ушите си! И си спомням онази приказка - лъжа, по-голяма лъжа, голяяяма лъжа, отвратителна лъжа, статистика! Тия усвояват едни суми и според тях дават класации! Е, няма да се оправим! Доверие?!?!?!? Ха ха ха ....... до задавяне, чак! Лъжат ни и политици, и статистици, ама интересното е, ние що се лъжем и се дърляме един срещу друг! Трагедия!

Алооо, "Барометър България" ще ви дадем едни цифри, да кажете, че сте провели анкета! Иначеее.............. иначе горе на Витоша. Ясно ли е!

ПЛАТЕН РЕПОРТАЖ. Едно положително мнение не съм чул до сега за Кабинета Борисов 3 и на всичкото отгоре, противно на всякаква логика се появява неясно проучване, незнайно как направено, че доверието към кабинета е стабилно. Не, не, не, това вече е гавра с хората.

Бре, бре българинът бавно но уверено поумнява.

малей как ми расте нослето след тия благи новинки от барометъра

КАКЪВ УСТОЙЧИВ РЪСТН А ИКОНОМИКАТА БЕ ДРУГАРИ ГРОБАРИ? ПОВЕЧЕТО ФИРМУ ТУК СА ЧУЖДИ И ОТ РАЗ МОГАТ ДА СЕ МАХНАТ И ТОГАВА КАКВО ЩЕ ПИШЕТЕ ПАК! ПРИМЕР ЗА РЪСТА НА ИКОНОМИКАТА Е 5 ЛЕВА ДЕТО ГИ ДОДИ БОКУ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ И ТО НЕ НА ВСИЧКИ !!! КАКЪВ РЪСТ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ВЪНШНИЯ НИ ДЪЛГ НАДХВЪРЛЯ 32 МИЛИАРДА ЕВРА!!

"Доверието в правителството в края на шестмесечното ротационно председателство на Съвета на ЕС е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО стабилно." :(((( Благодаря за наркозата!

Не зная доколко са верни посочените проценти на гласуващи за отделните партии, ама съм повече от сигурен, че процента на негласуващите за европейски избори е над 40%!!!! Хората изобщо не ги интересува кои паразити ще бъдат настанени в ЕП, а това което знаят е, че тези гниди ще лапат огромни заплати за наша сметка и няма да вършат НИЩО!!! ТЪП, ама крайно ТЪП пропаганден материал!

Бравус! Само така - тренда трябва да е само нагоре;)) Оня ден - "запазваше" преднината си от 3 %, днес вече - процентите са удвоени даже;))) Утре - друго проучване и поне по 3!;)) Действайте, че едни кинти има за усвояване...

ЩО НЕ ВИ ТЕГЛЯ ЕДНА АМИ САМО ВИ ГЕНЕРИРАМ ТРАФИК?;)) ТЕГЛИХ ВИ Я!;)

Кинтите са вече усвоени, борбЪта е, как да бъдат разпределени.

"Ако мъж стане жена, може да се пенсионира по-рано. Съдът на ЕС се произнесе по британски казус, но решението ще важи и за другите държави"

Доста манипулативно зададени въпроси.Оставете европредседателство с показност и платена от нашите пари реклама. Задайте въпроса доволни ли са хората от управлението на управляващите, от отиващите си инвеститори и разпадащата се държава. А колко евродепутати 5-6 на кого му пука.

Е много ясно и за най заблудените ! БСП се роят и губят гласове !

Ма то свършили тая мъка и разхищение на пари. Само Лиляна изяде 2х45 млн. лева и асонсьорите пак не работят

Според мен това е най стабилното правителство от началото на прехода и никакви вотове на недоверие не могат го нутнат !

Разликата между ГЕРБ и БСП е 6-8% в полза на първите и има тендеция към увеличаване на процентите им !

Е те това се казва фалшива новина и еврогейска манипулация ! След като харизахме българската Македония на гърците, сега отчитаме голем успех !

Който плаща, той и поръчва музиката. Няма нищо случайно в цифрите.

Последно статист ли си (с 2 т) или статистик или обикновен гербаджийски неграмотник.

Ко стана, нещо плювните дават обратен ефект, а? Хората май се наумиха да гледат какво става, а не да слушат какво им говорят Нинова, Йончева, Таско, Двутактовия, пикаещият във фонтани и так далее...

Чудя се от ГЕРБ колко пари от нашите данъци са пръснали за този прах в очите? Истината е, че никой не харесва сегашното правителство, ама и алтернативата не е добра

И моя барометър това показва !

Точно ако гледаме какво става, одобрението ще падне рязко. Не минава и седмица без избягал арестант

Няма как да е иначе при тази слаба и разпадаща се опозиция !

Стабилно като ОПГ. Опитни си, от улицата дойдоха.

Стабилно са им платили... за жалост с наши пари...

Чудя се ,наистина, дали някой ви вярва!!! Боже, каква невероятна стъкмистика и обслужване на нечий интереси, от най-високо ниво. Чудно как сте на този пост все още! Трябва да ви повишат, незабавно!!!

Поредното фейк изследване. Когато пуснат подобно нещо, веднага отивам да погледна, колко процента от анкетираните няма да гласуват и веднага става ясно до колко е манипулирано и манипулатвино изследването. Ето го и това - нямало да гласуват 2.6%! Айде някой социолог да ми напомни на кои избори е имало 97.4% избирателна активност! Толкова даже и по соца нямаше!

Доверието ще се покачва и след европ редседателството !

Една лъжа и сто пъти на ден да я тиражирате , няма как да стане истина . Иначе барометрите добре са захлебили , чудно ще си изкарат лятото :))) Следващия път повече старание , че отвращението към шломка очиларка е 77% , към винкела - 85 % , а към хаджи еднокнижни - 63 % ... А да твърдиш , че юро/юдопреЦедателството е пложително за България и Българите си е диагноза и то сериозна . Със здраве !!

Поредното поръчково изследване, тия като ги пишат тия простотии, дали си вярват? щото ние НЕ!!!!

Смешник!

Поредното поръчково изследване, тия като ги пишат тия простотии, дали си вярват? щото ние НЕ!!!!

Да резултата е реален на фона на деструктивната опозиция - „алтернативата” !!!

Кънчо, Андрей, Червен Кольо и Асланов да изокат обратните проценти, ха, ха, ха. Ама колко готино извозиха Нинова преди последните избори, че БСП води с 2% на ГЕРБ, а после се оказа, че Кури губи с повече от 5% разлика. Ха, ха, ха...

Не ми трябва барометър да разбера че правителството е стабилно !

Гербаджийски лакърдии. Койчо, не се прави на независим, няма по-големи люхаци от тях!

Който плаща той поръчва музиката !

Те това е, школовката на АОНСУ си е школовка! "Работническо дело" трева да пасе! Напред с езика и наколенките!

На едни избори няма да се учудя ако ГЕРБ дръпнат пред БГ социалистите с повече от 6% дори и повече ! Жал ме е за наивниците и червените бабички.

Нещо много нагласено ми се вижда. На избори не гласуват между 30% и 50% от имащи правото на глас - в слуачая са 2,6%.

Абсолютни лъжи ! Няма нищо вярно в написаното в статията !

Ако се изчистят изборните списъци и се въведе електронно гласуване греб няма да имат повече от 12% От гласувалите!

Кои са пък тия.

Меркел: Няма да има споразумение за мигрантите на срещата на ЕС тази седмица Законът за Брекзит е приет Законопроектът, който установява решението на Великобритания да напусне Европейския съюз, стана закон след месеци на разискване, съобщи председателят на Камарата на общините Джон Берков. законопроектът на ЕС, отменящ Закона за европейските общности от 1972 г., чрез който Великобритания става член, е получил кралско одобрение от Елизабет II. ЧЕСТИТО ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО!

Стабилно ,колко стабилно,в какво стабилно?От 01.07.2018г.цените се вдигат на всичко,само беднотията става все по стабилна. Какъв народ сме? Това не е търпение ,това е падение тотално.

Това платена реклама на правителството ли е?