Бариери в Шенген: И Австрия въвежда контрол по границата със Словакия

Това е нов етап на съвместните действия в борбата с организирания престъпен трафик на хора с цел ограничаване на незаконната миграция

Обратно в новината

Коментари - Бариери в Шенген: И Австрия въвежда контрол по границата със Словакия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Europa verendet...Das was.Alles vorbei...

И мас ще.ни вкарат в Шенген, а после ще ни турят оградите, всичко остава тук при нас. Ай, чиститу.

по-скоро се разпадне тази кочина(ЕС), че немам повече нерви.

До кога ще се занимавате с глупости. Вие едно освобождаване на лева нямате акъл как да направите. Чичо Сам Ви чака, ха сте мръднали ха пак някой хенджфонд да Ви го нахули васали тъпи. Шенген им се приискал. На виенски бал с трактора да отидат и да поканят принцесата на бала Булгар, Булгар плужаци некадърни...

Ей ви Шенген към който българското правителство гледа все едно сме на прага на раят. Днес го има, утре го нема, след утре ще го закрият а у нас ще го говорят и след 10 години. Следващата подобна тема - еврото.

Като са отворени границите рИвети. Като са затворени пак рИвети защо не ви пускали с колите. Палачинки сър...

Че кой те спира сега пътуваш?

Тези мигранти нали знаете защо бягът от техните земи.Налази ги САЩ и от друга страна Турция масово ги трепят и палят . Европа защо не пита тях защо им създава грижи и тревоги.

Ами в Словакия и Унгария са просъвецки . Да затворят транзита към Германия Полша и Чехия . Румъния и Сърбия ще се включат Ние си и Европа умре . Ще видят кон боб яде ли и дали ще се ебават с нас и няма.да ни приемат в Шенген . А на нас вече не ни трябва ...

Знаят,че.в момента българите искат да се махнем от тях!!! С тези коментари които,четят и троловете им няма как да не ги тресе,че може да разпалят голям протест.НО НЯМА ЛИ ПРОТЕСТ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ МАЧКАТ!!!! ЕС И САЩ ТРЯБВА ДА БЪДЯТ ИЗКОРУБЕНИ ОТ НАЩА ПОЛИТИКА И ТО ВЕДНАГА!!!! ТОВА НЕ Е ПОМОЩ ДА ТЕ КАРАТ ДА ЯДЕШ РАДИАЦИЯ ЗА ПО ЕВТИНО УЖ!!

На тъпите есгейци Шенгена КВО СТАНА??? ПРОСТ НАРОД НЕ РАЗБЕРЕТЕ ЛИ,ЧЕ ЗАПАДА Е ЕДНА ОГРОМНА ЛЪЖА ЩЕ СЪЖАЛИТЕ,ЧЕ СЕГА НЕ СТЕ НАПРАВИЛИ НИЩО ЗА ДА СЕ ОТКАЧИМ ОТ ТЕЗИ ЕВРОУТАЙКИ!!!ЕС И САЩ НЯМАТ НАМЕРЕНИЕ ДА НИ УПРАВЯТ И НИ МРАЗЯТ ТЕ ИМАТ ЕДНА ЦЕЛ ДА НИ ПРЕВЗЕМЯТ ТЕРИТОРИЯТА БЕЗ ВОЙНА И КАТО ГЛЕДАМ УСПЯВАТ.

ХОРА.ЛАЙКОВЕТЕ СА НАГЛАСЕНА ТАКА ЧЕ ДА Е ВСИЧКО В ПОЛЗА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ,,ЦЕННОСТИ" КАКВО ИМАМ НАПРЕДВИД.ДАВАШ ЛАЙК ПРОТИВ И АКО Е В УЩЪРБ ЗА ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ ВЕДНАГА ГО ОТЧИТА КАТО ПОЛОЖИТЕЛЕН!

До ж майката е проста!Тъпако!Ще си първи с мешката ако знаеш какво значи!Не си ритан май в казармата ако въобще си бил!Затова се моли войната да свърши!

Гответе се за затварянето и цифровизоцията.До 2025 Българите обратно,след това ще стане невъзможно прибирането.Претекст мигранти,но само 6 месеца след това трябва да има други причини за продължаване на контрола.Немците казаха ,че ,при нужда ,ще проверяват здравният статус.

+ + + + +

Европейски съюз...смешка,това не е съюз,това е сбирщина на европейски егоистични и алчни държави и е жалко,че България е част от сбирщината..ю

Те пък все едно минават по шосето. Пътища през гората бол.

Час по скоро трябва да напуснем Нато и ЕС. Това са потъващи кораби. Вятърът на бъдещето духа от изток. Трябва незабавно да се върне казармата. Картечари през 200 метра по югоизточната ни граница и стрелба на месо. Мони Паси и всички с жълто-сини знаменца да бъда провесени на въжета.

Много мислят като теб, но не им е изгодно да го кажат. Цялата политическа паплач трябва да се изгони.

100+

Пак ли? Този филм не го ли гледахме вече? По добре на 100 метра да си лафят докато чакат на браздата. И на всеки по една лада да джитка когато е отпуска...

Европейския съюз е най-доброто нещо което е имало Европа през цялата хилядолетна история руските боклуци се опитват да докажа как щяла да бъде съсипана ще е ще с това ще не отида до никъде

Замисъла на ЕС беше добър и си беше достатъчен. Алчност, наивност, корумпираност, мигранти на който да сме роби и да мълчим, направлението като военна организация и деспот на Европа и пед€р@щин@т@ и все такива неща го превърна в най-голямото извращение съществувало в света.

ПРОМИТ МОЗЪК СИ И ТО НЕПОПРАВИМО.

Българските русофили да се е майката проста загубена Шенген няма да свърши нито Европейския съюз мама ви мръсна Русия ще свърши майка ви да е

Ж то-първо ще събера семейството Ти и пред всички ще те мандръсам анално иорално и второ -ще продължа със децата Ти да им прожектирам Българският игрален филм "Бодеж".

ЕС е пред разпад. Преди няколко дена Германия, също затвори границата с Полша и Чехия. А ние е шенген искаме....))))

сме много умни. Това е като '45 та година да искаш да ставаш фабрикант. Или '89 та член на БКП. Българинът е малък и слаб. И винаги трябва да е закрепен за някого. Обаче, кой къде, заложил все на куция кон.

Ми да вземат да подпомогнат Италия и Гърция. Тях ги налазват от юг, ама нали немчолята и австрийците са далече...не им дреме. Ако някой е пътувал скоро по сръбските магистрали, знае как мигрантите на големи групи можеш да ги видиш да ходят по магистралата. Явно си ги пускат да минат към Западна Европа и мигрантите си имат начини да напускат територията на Сърбия.

Шенген е прекрасна идея за мирен, спокоен и плодотворен ЕС. Днес вече не е така.

...австрия,може и прави каквото си иска, винаги в нейна полза,винаги...!!!,а ние ,вие,те какво ще си мислим...проблема си е ваш...

Тя така Австрия излезе чиста от ВСВ. Нищо че половината нацистка армия беше австрийска и самкят фюрер авсрриец.

Наглосаксонска дойна крава .... сега се одрискахме ....

Най- ефикасната мярка е да изключат Германия от Шенген както и от ЕС.Да видите как мигрантите сами ще спрат да идват.

Точно. Преди имало треска за злато, сега е треска за Германия. Всичко е луднало и като дойдат или старите който също не са от ЕС да видиш нищо не можеш да им кажеш те командват Германия и станали повече фашисти от фашистите и нарцисисти и агресивни. Само германците не се събуждат, а има такива от тях който са компликсирани и обичат да се гаврят с нас като ни унижават чрез тях. Съдизма още е в гена им с учтива лицемерна усмивка.

Идеален момент за разширяване.

Аз пък мисля ,че щом Фицо спечели изборите тия се изплашиха.

На Нехамер му изтича времето...

Руските балалайки трябва да се тричат,природен закон.

Празните глави на всички гнусни "демократи" трябва да се отрежат и хвърлят в прахоляка. Социален закон. Смърт на "демокрацията" свобода на народа!

А русофоби като теб да се е..б.@..т..

опитваш се да плашиш куче със салам! за него няма голяма разлика кой ще го еве - все се случва зад гърба му....

Не става въпрос за връщане на нормална граница. Ще спират само определени съмнителни коли.

Не, строг граничен контрол! Съмнителни коли винаги са спирали! Между Германия и Чехия е така от седмица!

'Ми само факта, че ще се преминава с намалена скорост ще направи пътуванията ад, защото се получават страшни задръствания. Масово нормални хора ще са прецакани, защото ЕС не си пази външните граници добре и не смее да отстреля едина лодка нарушаваща териториалните води... не е хуманно.

Тези с бг.регистрация например.

Шенген беше дотук, да видим ЕС докога ще е.

Ще го затворят преди ние да влезем ха ха ха

На немците не може да им се отрече таланта да еба..ват мамата на Европа през около 50-на години тия две столетия :)))

Това не е Европа, а раграден двор!

нЕма пари, но за сметка на това има МАНГАЛИ, докарани от еврейските НПОта и грабежът на щатите в близкия изток и северна Африка. Еврогейскио приключва, като след него ще катастрофира и ФАЩ, които в момента го доунищожават икономически в отчаяния си опит да отложат задаващата се гражданска война там.

Те си платиха у нас пък сега ги спирате! Ще ни тръгне име.

Само в България още си мислим че ще ни приемат в Шенген

От Шенген да спускат Желязната завеса. Откак падна тази граница и границите с арабите и мегрите, тези на Запад го закъсаха в мирно време...

Който си избира прокремълският популист Фицо го гонят от Шенген и му го слагат юнашки!

Що не кажете, че е заради украинците, които никой не ги иска.

и за чий тогава рупаме жабетата?

на нашите американски приятели и баба ви Меркел!

Шенген умря, да се готви ЕСС!

Когато аз мигрирах на запад преди 'нам колко си години немаше ЕС и дойдох благодарение на инженерните си знания. асега като гледам кви мангали (българи, турци,цигани) се изсипват на талази, ме е срам да спомена че съм българин. Затваряй този ЕС и сичкото цюсиган обратно по места!

Късно е, либе, за китка! Превзети сте!

Това е положението. Без общ език и обща култура и ценности, ЕС няма да го бъде, сега като добавим и парите за Украйна в новия бюджет, ще гледате как една след друга страните чренки ще се изхлузват от инициативата. Подобно на министрите дето не отидоха на съвещание в Киев.

Става въпрос за нелегалните читаци рубашко, никой не те спира

А ние оти още ручаме жабетата и искаме да влезем в Шенген? Дори Словакия поставиха аут,

Може да е заради изборите им.

Спете спокойно деца, ЕС си отива :)))

Па това го търкаляте от 30 години

Свободно движение на хора, стоки и капитали, а. ЕС приключи. Свободно, ама при съответните правила, както винаги е било. Балонът ЕС се спука с наредбички, регламентиращи "свободата".

ти се руската пeдepaция, нея да я мислиш блятник.