Барети обезвредиха буйстващ културист в центъра на Русе

33-годишният мъж се е държал неадекватно в района на общината - хвърлял знамена и скочил в шадравана

Обратно в новината

Коментари - Барети обезвредиха буйстващ културист в центъра на Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"специализирани средства - електрошок, и сила." Откога силата е специално средство???

Всеки път, кога напишеш нещо против еничерите от Вгъзраждане и костя копейкин, дежурният трол копейкар на смяна, подлудява.... Изводите оставям на вас....

Ако искаш пробвай се

Това, че се е напомпал с ботокс и анфетамини и прочее "химии", не значи, че е страшен. Смешен е.

Никой не казва колко безстрашни, и добре тренирани полицаи,трябваха за да обезвредят Ванката.Една бригада от 100-200 като него и МВР-ги правим смешни.Те и сега са си смешници,но тогава вече ще още по ОЧЕВАДНО.

Ами пробвайте се. Ще заемете 100-200 легла в панделата.

предрусал ли е? с какво? за да се знае симптоматиката....

Това не е култур-ист, това е гол турист!

Объркал е протейните :)))

Браво на Момчетата .На тях разчитаме да ни пазят от такива УТРЕПКИ

Тяхната дрога е по-качествена, не дава странични (д)ефекти.

3dfx

Този гарантирано е избирател на ВъZраждане...

избирател е на непрощаващите наркотици

....В ВгъZраждане се е превърнал Комплексарския Ти Мозък...Гледаш Гол Културист и Ти се Превижда..." Z" Наврян в Шадравана Ти Отзад....ПомиRр Момче...!!!!

Анаболна медуза с изпържен от химия мозък. Пълно е по фитнесите с такива. Другия неприятен тип са брадатите маймуни, като орките на овцоба Кадиров Какво ли не прави малката пшка...

Комбинацията от евтини стероиди и евтини наркотици е напълно непредвидима. Този дори не знае какво е зобил и какво е шмъркал. А това, че полугол е тръгнал да се къпе в градския фонтан означава, че е и прегрял.

Ниджите са потренирали малко.

Демокрация е мръсна дума !

То за овчия българин от контингента на възраждане и свобода е мръсна дума

Ако беше в САЩ ченгетата щяха да му теглят куршума.

тъпак

Нищо лошо не мога да кажа за Ванката. Познавам го бегло, разговаряла съм няколко пъти с него. Винаги е бил позитивен, усмихнат и дружелюбен. Завършил е Математическа гимназия и е ходил на олимпиади по математика. Гледала съм го и по състезания и във фитнес залите като инструктор. Познават го много хора. Какво се е случило, вземал ли е нещо, не е ли, други проблеми ли има, внимание ли търси, не знам. Дано да се оправи.

тъжна гледка

тези спец части много кекави бе. 10 човека за един набозсн бик. То, вярно че това е добиче ама, чак пък толкова. И белезниците се слагат ВИНАГИ отзад, на гърба. Язък че са толкова "спец"

нека проявяват милост, още повече в това състояние, срама дет ще го носи от тая проява може да го прости и оправи само Христос, дано се обърне човека за помощ.

Дано момчето се усети скоро и да спре да пие гадостите, с които се трови. След няколко годинки черния му дроб ще е на пастет, а след още десетина и сърцето ще фалира. От зобане файда няма! Разбирам, че сме в безизходица ама ... хора - борете се с комплексите си! Това ще му се върне, а е още млад! Иначе - малко срам, помъкнали са го като циркова маймуна из центъра и това е! Да си ходи в къщи и да си преосмисли живота!

вляна да се окъпе в шадравана. Беки циганетата не се къпят там?

докато той е там, те не смеят да влизат

Основният проблем е в разпространителите и забогателите от наркотици. А наркозависимите са им жертвите. И се чудя как така в родния ми Русе се появиха командоси, за да озаптят този млад човек? Къде бяха командосите, търсят ли дилърите на наркотици, арестуват ли ги? Какъв е законът спрямо наркобароните, арестуват ли ги, съдят ли ги, прекратяват ли дейноста им? Да или НЕ!

Ако и те скочат в шадравана и буйстват, сигурно и тях ще озаптят.

...

Няма ли кой да им купи по един чифт ботуши, да не им се измокрят краченцата.

или да не си ги цапат, докато натискат главата му към земята по примера на колегите им бели американци срещу негри

Не е голяма драма станала…… глоба 2 бона и готово…… ако иска някой друг да го последва…..

Простащина! Няма ли кой да ги тренира тия части за спешно реагиране.Добре хващат го,вършат си работата,но защо го влачат и носят на показ в центъра на Русе.Разстоянието не е голямо около 100/150 метра. Изпратете бус,джип,кола..Вкарайте го в нея,както правят навсякъде по света. Защо този цирк ? Тоа хахо ако е по тарикат,ще си вземе кадърен адвокат и ще съди държавата ,полицията за унизително и некомпетентно поведение.

Народа е много отворен, но като опре ножа и се подгъва….. това е….

Така ги дресира СЛУЖЕБЕН министър Демерджиев, по поръчка на президента Радев.

Искахте демократия - ето ви я! Никога не сте знаели какво е това, дето го искате, ама го искате! Ето ви го! Ама ...!? Няма ама! Да сте си правили сметката когато сте ппоръчвали, сега ще плащате поръчката си! Жалко за децата и младите, че те страдат за грешките на предходниците си!

Който тури минуса, кон да му го тури!

Демокрацията ли ти е виновна бе Обобщялков? А чемаданите що не си събрал а кибичиш тука и страдаш?

'демократия' е само на вашия маймунски.

Едно време по бай тошово щангистите са ни били известни, като най-назобаните. Това е резултата от зоба. Просто преди не е имало дир.бг

Е тя баш соц шангисти колтуристи борци каратисти са най големите изруди и безмозъчни копелета които маика България е раждала някога ! Борисов жив пример и всички босове дето изпотрепаха маи скоро още един замина при кобзон в африка барабар с шаврантията му

Ако не знаеш какво говориш ,по добре не се изказвай ,че по тъп коментар по тоя случай няма Само Възраждане ти се мержелеи в главата .

Тоя културист с обратни наклонности, какви искания е имал? Да му признаят 98ми джендър тип ли?

Всички пИдали ходят да се разкрасяват във фитнеса и да оглеждат другите момченца там. Тоя е тотал щета, едно ръка заради това, че не знае кой пол е и още един път заради анаболите които тъпче.

Двама мързеливи глупака обсъждат нещо, което никога не са виждали - тренировка във фитнес. Придържайте се към диванната философия - там ви е силата !

Батка, много искам тези мурафети да ги правиш пред американски полицай...Интересно ми за колко време ще те светнат ?!

Gugnelid

Ако не посяга към полицая, няма да го гръмнат. Този просто реши, че е много бърз и тръгна да бяга...

Да нещата ще протека така: - Господине, слжете си ръцете зад тила - Да бе.. аз съм булгур.. глей си работата - Полицая го налага с палката - Ония се противи, като на видеото - Полицая го застрелва със служебното оръжие заради нападение и застрашаване живота на полицая.

ако обаче се гримира в черно, няма да е така.

Белото и зобта не са приятели. Ама тоя няма мозък за пържене, тъй че все е тая.

Типично за MDMA и кокаин...води до вдигане на температурата...може би затова е във водата. Някой дори се събличат голи и така щъкат по улиците. Като се надрусат и се качат на Мелмак не знаят какви ги вършат...после им е петно.

барети, каскети, и прочие мурафети. българска просташка нация.

баси тъжната история ... как е прекалил с химия :(

Я па да кажем па ми дожаля за "Ваньо", прецакал се е на много нива , за да изтрещи така, па е млад човек. Пожелавам да намери некой да успее гму набие в изпърженто канче , че копае дъното па дано намери сили се освести и да спре с химията , и да обори телесната дисморфия, дето го е докарала до тва положение да се зоби като у щатска ферма а говеждо месо.

За един невъоръжен наркоман полиция + спец части! Ако са 10 ще трябва да вдигаме армията!

Китайската...

Анаболите са му дошли в повече. Една кирка и да копае тунели - тъкмо ще заякне.

Този заслужава да го осъдят.Само вижте клипа дето се хвърли на предния капак на колата на жена по време на движение .Всички телевизии в Румъния него дават и ни сочат с пръст заради този дрогирания.

е те щот в румъния са възпитани и най-добрите хора! Из цял свят има такива ситуации! Ти не се ли дразниш от изказванията на Кирчо че посолствата определят началниците на държавните служби???

Десет полицая стоят, гледат и чакат да излезе от шадравана, защото ги е страх от водата.

Като котка са,имат страх от вода

Отиди ти да укротиш назобан надрусан културист як като бик, ойто в момента има нечовешка сила заради кокаина. И го направи така, че не излезе че го "нараняваш". Мамата си ебало с такива.

не е нужно да е културист. мангалите на 'анфети' са също голям проблем. не че са силни по принцип.

Такива нацепени дебили много ги обичам. Свикнали са да им клякат като агресират, ама след първата деснячка в тъпите им мутри се напикават и почват да пелтечат. Комплексари с малки пишки!

Ти фиксация към пишките им ли имаш?

Мижитурка като тебе ще се осмели на "десятка в мутрата" на някой много як ? Ще се насереш веднага от страх само при вида му !

Като гледам мореното петно на дясната му мишница ме навява мисълта, че е бутнал масло заради травмата, спира стереото, друса с амфета и откача. Един ден фитнесите ще бъдат анатемосани защото взеха да произвеждат не здрави хора, а болно

Братото е скъсал бицепс и явно се е запукал със сливенски кашкавал.

какво петно МОРЕНОТО ??

Какво значение има това, че е културист и откъде разбрахте, че е състезател? Има ли разлика дали е "състезател по бодибилдинг" или е някой друг човек, например счетоводител? Друснал е и са му избили чивиите, голяма работа, нали никой не пострада?

Трябва някой да пострада ли, че да се вземат мерки???

Gugnelid

А мерките зависят ли от това дали е културист или състезател?

стероидите и дрогата не прощават на никой. Всички лудват рано или късно от употребата им, но пък....имат красиви тела, като че ли на червеите един ден много им пука кво ще ядат!

Доста се е назобил

какви барети бе?трябваше армията да викнете с танковете.ЦРУ,тюлените,FBI и всичко както трябва.трябва да го разследват за международен тероризъм!как така ще хвърля знамена?

Ядосал се е, че още не са направили правителство.

А какви са знамената? Да отида и аз утре да похвърлям. От Русе съм, никога не съм вземал наркотици или стероиди, не пия над година, не пуша от 12 години...но ще отида да разхвърлям знамената, ако видя украинско. Браво на човека и такива трябва да има, че среднощните срещи по таблетите ще се появяват все по-често По- добре знамена да разхвърляме, отколкото да чупи. Ктщратуни от таблети.

Оня е дрогиран, а ти си просто тъп. За него лечение може и да се намери , ама за теб науката още не го е открила.

Мускули на едната гърда - има оток.

Русе стана много наркомански град(дилъри и потребители)

Sm3hurk0

.. то да е само Русе...

Щото пък София или Варна са чистички и спокойни, и няма такива неща... Нито пък в Пловдив или Бургас... Само в Русе стават :) :) :)

В София се напълни с всякаква паплач. Нещо страшно е и тук.

Скопете го/ще му спестите години гълтане на зли хапове,вредни за топките и огромни количества месо и протеини,които ще изSере в канала заради ниското си самочувствие и малката си мека пишка/.

Да ти пръснат за пореден път анала ?

Повечко са му дошли стероидите. Те са по лиши от наркотиците , но разликата е ,че се продават свободно .

COVID 19

По-добре със здрав разум, далече от субстанции, непопулярен и с оръжие вкъщи, отколкото с мускули, известен и молещ милост от полицаи.

Барети ?! Барети са СОБТ бре