Съдбата на президентските избори може би е в ръцете на неомъжените

Съдбата на американските президентски избори е в ръцете на "старите моми", пише в. "Кориере дела сера", визирайки категорията на неомъжените жени. Президентът Барак Обама разчиташе по време на предизборната си кампания на 181 знаменитости, предаде АП.

Обратно в новината

Коментари - Съдбата на президентските избори може би е в ръцете на неомъжените | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НОРМАЛНО Е.НЕОМЪЖЕНИТЕ СА ПО-УМНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ

По-скоро недоклатените често сънуват оРалния кабинет ;-)"

,,Демократичната" изборна система на САЩ е толкова демократична, колкото, например в северна Корея. Или, колкото, когато се избира вожд на някое африканско племе. Отвсякъде се чува шумолене на доларчета. Най - вече от към печатницата на пари ... И това определя всичко. А в надприказването си, Ромни и Обама засегнаха всички възможни теми и въпроси, но пропуснаха едно нещо - глобалните промени на климата на земята. И природата им го напомни ... А печатницата на долари започна да работи още по-интензивно ...

ти поне живял ли си в америка,или поне да си гласувал ???само да ти припомня преди не много време,преди 1989 как се гласуваше в бг?но защо ли паметта на всички българи е толкова къса,затова и правителствата са едни такива,начело с министър председатеки за чудо и приказ!!!

Помни с например, как Буш стана Президент, а другият кандидат Ал Гор имаше повече гласове ... И Буш стана Президент за чудо и приказ ... Но така бяха решили в тихите кабинети по високите етажи на небостъргачите. Хамерикански работи ...

нещата вървят към чиста победа за ромни. обама беше един клапан който изпусна парата и сега нещата са по-спокойни. искахме негър - на ви негър. сега трябва пак да се захващаме за работа. извинявам се ама не може ей така да ни убият посланика някъде. ще има промяна и тя ще е за добро

Ти сериозно ли? Чиста победа викаш, а? Ти къде живееш бе господин ред нек? Убиха ви посланика? Не знам защо някои хора сте толкова заблудени , но пък знам че Обама е по-малкото зло за Америка. И да тръгна да ти обяснявам, няма да разбереш защо, но помисли дали си виждал толкова лъжлив и говорещ основно празни приказки политик, какъвто е Ромни.

Пролича си истинската същност на Обама. Вместо да привлича гласове със своите качества, използва ефтин пиар. Но той няма никакви управленски качества, нито и аналитичен ума. А точно такъв трябва в този момент на САЩ. Иначе ще продължи ад затъва и да завлича целия сват с тях.

Обикновените американци отдавна не решават нищо. Поне от създаването на яудовището Федерален резерв- шайка от частни банки , която оглозгва САЩ, а чрез военната машина на САЩ и зелените хартийки мародерства и целия свят. Да сте чули за другите десетки кандидати за президент. Някои от тях с наистина смислени програми. Решенето отдавана е взето от Синедриона. Поредната марионетка ще влезе в Овалният кабинет. Светът бодро краяи към самоунищожението си заради наложената цивилизация на боклука и стремежа към пари ПРИМ.

Казват, щели да Го затварят . ( резервът де ... поне в тоя-му вид)

Точно в десетката !