Коментари - Обама обвини Путин в неспазване на примирието с Киев | dnes.dir.bg
назад

Обама обвини Путин в неспазване на примирието с Киев

Барак Обама обвини Владимир Путин, че не е удържал на думата си, като не е спазил споразумението за прекратяване на огъня в Източна Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Обама обвини Путин в неспазване на примирието с Киев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най големият износител на насилие в света е моята държава.Аз не мога да мълча ! Мартин лутър Кинг

Барак Обама, манерката му голяма, ама празна, а и малко мазна!!!

Обама, страната ти е на път да срине света във втора рецесия. Измрелите вследствие на това ще са неизмеримо повече от жертвите в Украйна. Вместо да ръсиш врели, некипели, насмети си малоумните генерали, които пак (след Грузия) недооцениха способностите на руснаците. Някой ден тия номера могат и да минат, но няма да е днес.

Обама, същество наподобяващо маймуна дава изказвания.....

Путин обвини Обама и САЩ за агресията и човешките жертви в Ирак, Либия ,Афганистан, Косово Сирия и Майдана

некои търси къде да си продава оръжията и на кого да се тестват

щом не трябва да се намесват И ДА СЪЗДАВАТ МАРИОНЕТКИ да спрат да дават нареждания кой да управлява в България

Каквото и да се напише отрицателно за човека от снимката и за водената от него политика ще е малко а останалото ще го изтриете

Най обичам когато брикета Обонго почне да вие на умряло! По това разбирам, че чичко Путин пак го е наритал по цръния задник!

Обама, щом САЩ сте против "да нападаш други страни или да финансираш марионетки и да ги подкрепяш, за да разцепиш една страна" вземете се спрете вече!!!

Все едно слушам нашия "президент"... Интересно - ако поне един журналист беше попитал павиана кои точно основни международни принципитрябва да бъдат спазвани, и дали единствено Русия е длъжна да ги спазва? Защото практиката от последните 50-60 години показва, че тези принципи са последното нещо, от което краварите се интересуват!

Обама, а вие защо биете нег..те, аааа извинявам се, афроамериканците?Защо убихте двамата чеченци, взривили Бостънския маратон?

Обвинявам Обама,че забърка кашата в Украйна,Либия,Ирак,Сирия,Ливан,Египет,Тунис,Мароко и много други точки на света.Наличието на САЩ на световната карта и тяхното съществуване е крещящо доказателство за това,че НЯМА БОГ. Ако имаше БОГ те нямаше да съществуват.

Не богохулствай! САЩ и други държави днес са под контрола на тайни общества, които са се подчинили на сатана. Ще дойде ден в който Бог ще съди мъртвите и живите. Имай страх, почитание и любов към създателя ти.

Новият почин на САЩ е изразен от Обама: "не може да нападаш други страни или да финансираш марионетки и да ги подкрепяш, за да разцепиш една страна, !която разполага с механизмите за демократични избори.!"/Другите явно може/ А кой точно казва като последна и единствена инстанция коя държава "разполага с механизмите за демократични избори" да се сетя ли? ДАНО ПО-СКОРО СВЕТОВНИЯТ ТЕРОРИСТ САЩ ПАДНЕ!

Реф-блокарите могат да говорят по телевизиите каквото си искат. Важното е как гласуват в Народното събрание. Ако не гласуват правилно, ще дойде пак г-н Дол, босът на ЕНП. Той много бързо ще им напомни какво значи "Мирно!" и "Слушам!"

хей янки, иор президент ис монкей!

се вижда във медиите Русия не е нападала Украйна. Какви ги дрънка този мургавия не разбирам!

Най-близкият роднина на Барак Хуйсеинов Обама е шимпанзето от съседния клон.

На мен пък ми се струва, че отново Обама се опитва да представи желаното за истина! А истината е, че насрещата в Китай, където нямаше англосаксонското лоби и европейските марионетки, Обама се чувставаше не много уютно и, като че ли той беше изолираният. А на Г-20 даже предварително агресивният домакин се държа по съвсем неамерикански начин с Путин. Да не говорим, че държавните глави на БРИКС въобще не показаха, че ще свирят в хора на Обама. Даже напротив! Време е Обама и задкулисните му кукловоди да си отворят очите за една по-различна действителност от желаната и налагана по нечистоплътен начин на света от тях.

В тази война къде са българските интереси?

В тая война Българските интереси са няколко: 1/ Да се оставят на мира едните наши братчеди да се разберат с другите братчеди. Ще се разберат 2/ Да не се опитваме да си пъхаме главата там, дето не можем си пъхна пръста, за да вадим горещите кестени.

А защо нищо не се каза за анонса на БРИКС. Обявиха своята банка и емисионен център с начален ресурс 200 млрд долара. В няколко валути. Това е тъжна вест за долара и обяснява засиления натиск над Русия. Защо ли в нашите медии този важен въпрос се подмина.

Чудесно! Конкуренцията във всяка област има положително влияние. Не виждам това какво общо има с натиска срещу Русия. В момента МВФ и СБ успяват да удовлетворят само около 40% от нуждите, така че нова банка за структурни проекти е добре дошла.

Конкуренцията ражда олигарси и бедняци и е извор и причина на всеки бунт. В това няма нищо цивилизовано. Регулацията, може и да не гарантира прогрес скоково, но гарантира човешки условия на живот за всички хора. В този смисъл, който познава живота в УСА, знае, че разделението и антагонизма между хората там е ужасяващо. Огромни маси хора живеят без всякакъв шанс да се доберат до нормални жизнени условия. Вече сме ги стигнали американците. Сега накъде?

Никой не казва нищо за геноцида, на който е подложено населението в Източна Украйна. Защо мълчат. Те не са ли хора. И защо се говори от името на света и всички хора. Американеца може да говори от свое име и от името на пуделите в Европа, на които заповядва. С това мнение не са съгласни нито една от страните в БРИКС. Това са манипулативни лъжи

ТИ ДА ВИДИШ,ИНТЕРЕСНА РАБОТА.ПУТИН ЛИ ВОДИ ВОЙНА?ПУТИН ЛИ Е ПОДПИСВАЛ НЯКАКВИ СПОРАЗУМЕНИЯ?ТИЯ НАС ЗА МАЛОУМНИ ЛИ НИ ИМАТ?

Като четеш тук, не виждаш ли с каква маса малоумници сме се обзавели?

"Той подчерта, че един от тези принципи е, че не може да нападаш други страни или да финансираш марионетки и да ги подкрепяш, за да разцепиш една страна, която разполага с механизмите за демократични избори." Това описание май пасва 1:1 на САЩ, а не на Русия.

Започна да си говори на себе си. Остава само да се чуе и да се послуша и всичко ще си дойде на мястото.

Е и какво излиза според Обонгото, че не Киев напада Източна Украйна, а Русия напада Киев ?!?! Е, де да беше така, отдавна да е приключил конфликта !

Обонго превъртя:))))))))))))))) А той защо прави бунтове в Полша? :)))))))))))))))))))))))) Наглите се лекуват с наглост!!!!

Не мога да разбера русофилите. Те подкрепят един окупатор и отгоре на всичкото го изкарват жертва. Той толкова човешки животи погуби.

А ми кажи тогаз как разбираш тия, дето подкрепят разни пак окупатори, които идват с претенции с кой да си правиш южния поток и кой с кого да се коалира, или какво да окупират и как да се държат окупиращите студенти? Да не говорим, че един американски посланник през 90-те още с казането си на летището заяви че идва тука да променял нашата конституция?

,,Той подчерта, че един от тези принципи е, че не може да нападаш други страни или да финансираш марионетки и да ги подкрепяш, за да разцепиш една страна, която разполага с механизмите за демократични избори.,, Бреййй това го каза военно началникът на държавата направила над 100 военни конфликта и свалиха десетки правителства.

ПИПО

"Той подчерта, че един от тези принципи е, че не може да нападаш други страни или да финансираш марионетки и да ги подкрепяш, за да разцепиш една страна, която разполага с механизмите за демократични избори." Без коментар....

С непрекъснатите заплахи, на които никой не обръща внимание, Обама изглежда нелепо. Теодор Рузвелт е казал - "Трябва да си любезен, но да носиш голяма пръчка!" Обама обаче, вместо да вникне в смисъла на думите на своя предшественик, прави точно обратното - държи се невъзпитано, а размахва малка пръчица. Напълно естествено е Путин да го игнорира и да си тръгне отегчен.

То което куче много лае не хапе!

Офицерите пишат ,че войната ще завърши след месец, защото на Путин ще му свършат войниците - правозащитничката Васильева. Видео "Офицеры пишут, что война закончится через месяц, потому что у Путина скоро закончатся солдаты", - правозащитница Васильева. ВИДЕО

Кога го е написала въпросната Васильева, да броим един месец от тогава?

Велик е Обама и Бойко е неговият пророк... за България.

До кога ще слушаме и четем какво е казал някой, който представлява силите на убийството, лъжата, алчността, наглостта ... в западната част от света. Партенка на два крака. Гнус!

Ти питай (ако можеш) Бойко какви инструкции е получил от американското посолство и дето ходи през лятото до Щатите! Зашо в нощта преди оставката ходи в посолството, защо след изборите 2013 спа там и защо с идването си от САЩ заговори за 5-6 мил'ярда и гръмна КТБ?

че като не си българин кво правиш в тоя форум, я марш оттук !

Пейч, ти ли драскачо с твоята надница в центове, ще ни учиш на родолюбие?

Дреме му на батко ви Путин за вашите санкции, фалирали бивши величия. Той откога си е оплел кошничката. Новите водачи в света се наричат Бразилия, Русия, Индия, Китай, ... и докато вие лаете по Русия, те си търгуват и напредват. А вашият часовник на дълга тик-така. С вашите санкции само ускорявата неизбежният си крах.

На никой не му дреме за Путлер. А Брикс е сапунен мехур.

След като обвинява Путин за неспазване на примирието, значи приматия признава че войната е с Русия ?!

Зад Путин стои цял Китай. дреме му от техните санкции.

явно и на теб ти харесва някой да ти е отзад..... все пак Пекин ще купува газ от путлер на цена под себестойност.

В резултат на което Китай ще бълва готова продукция с ниска стойност към САЩ. Това ще ликвидира промишлените възможности на САЩ. Ще разклати, не ще срине долара и за да си доставят необходимите четки за зъби на населението, белия дом и сената ще трябва да си купува със злато Йоани или Рубли. Същото може да се случи и на Европа ако не внимава с кого си слага пясък по пишките. Не за друго ами може да хване финансов сифилис.

Кай те излъга че Китай стои зад Путлер бе??? Китай не стои зад никого!!

Китай не стои зад Барак Осама. Стои до него и последователно го измества.

САЩ са закъсали и са във фалит, най-задължена държава в света, с други думи най-бедна. Като изход за САЩ е световна война с което долара контролирано ще се обезцени. Друг вариант мисля, че е да замръзне всички сметки на Русия и цветна революция там, в момента правят този вариант. Русия масово премества финансите на изток и ги обръща в злато, с този темп САЩ ще рухне много бързо. Някакъв цейтнот е и кулминация, разплета приближава, да но спечели доброто.

скоро тези хартиики няма да вървят и в тоялетната на последният зомбиран шейх от Саудитска Арабия и Катар. Тогава в океана ще гледаме филм на живо - "призрачният самолетоносач" Без хора и плъхове с мирис на ръжда и тетанус. Този филм ще доведе до облекчение и освобождаваща въздишка по повече от две трети от световният атлас. Тогава ще има истинска свобода и сигурност. Тогава хората ще работят за себе си.

Държавния дълг на САЩ е 16 хиляди милиарда долара. Яко, а ?

Кажете ми, аз единствен ли съм, на който ми е страшно от това как Украйна втори месец очаква Руското танково нашествие, втори месец се готви за агресията на бивша братска Россия, Украйна, която отдавна ПРЕМИНА психологическата граница и разбра, че войната с Россия ще бъде на ЖИВОТ и СМЪРТ, Украйна която е готова на смърт на синовете си, но която никога няма да се предаде. Ние преминахме онази черта, при която братски наш народ се отвръща от нас и се отделя за векове. Страшно ми е, когато от бртаски народ и добри съседи и приятели ние се превръщаме в хора, с които украинците са готови да воюват на ЖИВОТ И СМЪРТ! Това се лекува десетилетия, ако не и столетия. Докато генната памет не бъде изтрита. А паметта още не е изтрила спомена за Голодомора. Путин е гоно, но това, което прави сега... Той искаше да остане в историята. И остана, безусловно! Говата, които създава сега, ще ядат и внуците ни Аркадий Бабченко, руски журналист, участник I и II чеченской войни, военен корреспондент в Южна Осетия в 2008 година

До някъде си прав Аркадий, но не забравяй,че не Путин разпали конфликта в Украйна.Разпалиха го американците с тяхната мания за величие и доминация над останалия свят. Колкото до Путин, не всички в Русия го харесвате, но сравни това което е направил той за Русия и това, което са направили Елцин и Горбачов.

И между другото , ако знаеш само как на нас в България ние нужен точно такъв политик, като Путин. Вие в Русия трябва да се гордеете с него.

Бай Ставри

Само Путлер ни липсва. А твоят фюрер Фикусът от Варадеро какво да го правим

Нещо малко едностранно това братство, бе. Нещо като нашето с макетата.