В безопасност ли е Обама след гафовете на Сикрет сървис?

Няколко случая напоследък разклащат доверието в Сикрет сървис - елитната служба, която има задача да охранява президента на САЩ, неговото семейство и Белия дом.

Обратно в новината

Коментари - В безопасност ли е Обама след гафовете на Сикрет сървис? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...Докато виж, руските казаци и прочее телохранителни войнства са трезви като кисела краставичка!...

е послушна кукла. няма да го гръмнат неговите кукловоди!

в безопасност е!

не е.

Така става, когато си вадите изводи само от холивудски филми. Холивудските филми имат за цел да промиват мозъци на подсъзнателно ниво.

най-могъщия световен лидер

Сетих се и за случая който в ЮАР ли беше не съм сигурен, където се беше промъкнал някакъв хахо със жълта книжка и се преструваше на преводач за глухонеми! Голям майтап!

Честно казано, все ми е едно какво става с Обама, фамилията му и тяхната сигурност. Това си е работа на американците - те си дават парите за Белия дом. Напр. издръжката (не става дума за политиката, а за режийните и т.н.) струва 1.4 млрд долара на година. Само ваканциите на президентското семейство са около 20 млн долара (една почевка в Хавай е иминимум 4 млн долара)....

"... най-могъщия световен лидер ..." Айде бе!

Главорезите от Сикрет сървиз нямат природните дадености и умения на бабуина Обонго! За тях катеренето по дърветата и скачането от клон на клон, без опашка, си е сериозно изпитание! Тази жизнена среда, която за Обонго, Мишелинката и мишилинчетата е нормална, за охранителите им от резервата Белия дом е убийствена!

ДА СЕ ВЗЕМЕ РЕШЕНИЕ ОТ КОНГРЕСА НА САЩ Г-Н ОБАМА И СЕМЕЙСТВОТО МУ ДА СЕ ВЪРНАТ В КЕНИЯ!

Там върлувал вируса Ебола и скачал и по маймуните!

Гринговците са като културисти ,напомпани с анаболи и фалшиви мускули- пълен въздух под налягане.Правят се на велики за да тушират комплексите си за малоценност, че са едно сборище от аутсайдери, които с жестокост, лъжи и бандитизъм са избили местното Сев. американско население и други по-слаби и малобройни от тях за да им вземат земята. Финансите им се градят на същата фалшива основа - печатене на долари, докато има кой да ги търси. Та и прословутата Сикрет Сървиз не може да е нещо по-различно.

Не знам как се казва службата за охрана на руските президенти но не съм чувал за изцепки:))) Някой да влезе в Кремъл без покана......

Ааа,влизали са,убеден съм- просто не са излизали;-). Шегата настрана, с охраната на Путин си спомням само за едно отразено в медиите произшествие преди доста години: двама пияни работници от питерски завод се врязаха с едно "Жигули" в кортежа на президента,отбягвайки като по чудо първите две коли от охраната,които се прицелили в тях с цел таран и спиране; натресе ги челно третата кола с охрана и то така,че единият изпадна от вратата:-). Как са минали през блокираните улици не е ясно- в съда шофьорът каза,че нищо не помнел; колите на охраната,връхлитащи върху него, ги взел за идващи от насрещното. Изобщо- "особености на руския автомобилен транспорт";-). Дадоха им по 6-8 години,обаче.

Не си го спомням този случай. Помня че един кацна на Червения площад с безмоторен самолет ама по времето на Горбачов ли беше,на Елцин ли......не ми се рови да видя.

Нека се запитаме защо точно ветеран от Ирак е влезлият? Това не поставя ли редица въпроси за политиката на САЩ ,които и ние си задаваме?

Тук един колега е побързал да постави минус на моят коментар, който е може би най компетентният. Ако са му се струва, че информацията е недостатъчно автентична, може да му дам нужните линкове, за да провери сам.

техният агент застреля Кенеди, очевидно всички си знаят, че не са и слушкат. Мен повече ме вълнува въпросът в безопасност ли е светът при "миротворческата" дейност на нобеловият лауреат?

за излишното т, знам правилото :)

Боже, на кого му пука?!

Уууу "най-могъщия" световен лидер !

За познавачите на темата само ще спомена, че американските президенти се избират от щата Ахайо. А срещите с тамошният електорат ставаше с град Цинцинати в един културен център, като нашият НДК. Там започваха и завършваха своите предизборни кампании кандидат президентите. Е те, точно там съм работил аз. Така че единствен аз имам впечатления от мястото на събитието. Всичко е голяма бутафория и престараване и преиграване. Огромни тълпи от недосегаеми хрантутници, които си завират носа на всякъде, където трябва и не трябва. При всички случаи един евентуален убиец ще бъде един ход напред от тях. Америка е страната с най много застреляни президенти и това говори само за себе си.

боли ме дедовия за африканеца!!

Abu Talib

Самарското ни знаме е в три цвята -вертикално червено, бяло и синьо от горе на долу.Фреското е същото, само че обърнато хоризонтално на цветовете, от дясно на ляво.

Горе-долу;ляво-дясно, важното е, че с изключение на китайското и немското, знамената на другите световни сили са с тези цветове.

Има практика американските президенти да ги гърмят..

уса да не би да са намислили да се отърват от президента си?

правят само тестове

Световните лидери,да имат едно наум..... Аз съм си решил проблема!! Два ротвайлера и два неаполитански мастифа... За всеки случай,в антрето съм настанил тъщата на едно чердже!! Нашийникът е с пирони,и я храня един път на три дни,за да е свирепа!! Само че,малко особен и е погледът последно време,като и пускам сухата храна в паницата,и започвам да имам известни подозрения,относно нейната лоялност......

6+, Ще пробвам рецептата

Пич, застреляй я докато е време!

за пари става дума, искат по-голям бюджет. И Болт не може да пробяга тая ливада преди да го смъкнат снайперистите, даже още като прескача оградата ще го смъкнат.

КОЙ, КОЙ би го уцелил? Ще кажат утре рано-рано Койчо и Койка в Нов канал баба Тодорка, неграмотната

Преди години английски вестник беше публикувал снимка как Джими Картър си прави крос по улиците на Вашингтон без никаква охрана!!! Чак след атентата срещу Рейгън се засилиха мерките за охрана на президентите им.

Джон Маккейн и шефа на Ислямската държава Абу Бакр Ал-Багдади са приятелчета. Има снимки на двамцата. Въпросът е, кой е по-големият враг на Сащ, Абу Бакр Ал-Багдади или Джон Маккейн?

за Обама!

Мен като български гражданин, какво ме интересува безопасността на Обама? Или целта на статията е да радва определена група тролове?

А защо те интересува опрадалена група тролове бе батка? Уж,не ти "дреме"за Обама,ама се издаваш!! Като агентите на сикрът сервис и ти... Некадърно обучение!!!

Които са били бакари в каармата имат малко по-други интереси!

Ми като не те интересува не чети бе охлюв! Иди да живееш в Северна Кореа. Мен ме интересува какво става по света.

ли се засегна? Вие герберастките тролове май си мислите, че всички български граждани искат да отидат да живеят или в хамерика, или в С.Корея. Най-добре ще е вие да отидете в хамерика, и без това сте ненужни, и да оставите българите да си живеят спокойно в собствената си държава!

Има ли изобщо някой на този свят който да е в безопасност?!

Колкото Джон Кенеди навремето е бил в безопасност, толкова днес е в безопасност и Обама!