Обама удивен, че Русия забави доставката на С-300 на Иран

Президентът на САЩ Барак Обама заяви, че е удивен, че Русия "толкова дълго" не е доставила системите С-300 на Иран, макар забрана за това да не е имало.

Обратно в новината

Коментари - Обама удивен, че Русия забави доставката на С-300 на Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ти не си удивлявай- всички знаят, че С-300 са боклук, иранците явно също са го научили въпреки забраната на интернет от 'сатанинските (им) строфи' Корана :-D

Ето Иран е напълно демократичен, по думите на Тропическата Маймуна:))) И сега Иран спокойно ще си купи С-300..И не само това!! Ще си купи каквото иска от превъзходното руско въоражение,..А не от тия боклуци на хемриканците и Обонго ще има да се пука от яд а краварите кат тия от Доналд Дък да се посирт от страх ......МУХАХАХААХАХАХАХАХАХ

Тая новина значи, че са обещали вдигане на петрола, ако няма доставка. После рашките са повярвали, че петрола свършва и се осраха.

Малоумния еврофекал:)

Обонгооо, ВЪПРОС: Ти случайно да си " ПРОДУКТ" НА семейната двойка.. Тиква -  Уфшорко???

Обонго бил казал какво да направи Европа по въпроса със санкциите. Ходи ми се до тоалетна, трябва ли да искам разрешение?

случая,някой кравар удивен че цистерните за мляко ги няма.....ще дойдат в подходящ момент:))

Обама скъпи успокои се, Русия не е забавила доставката на С-300. Те в момента превъоръжиха 6 полка със С-400, които нямат аналог, не пропускат никаква ракета или самолет, и могат да си позволят да продадат подменените. А С-300 никак не са лоши и се продават свободно. Сега Иран смята, че покрай преговорите САЩ му готвят нещо хубаво и реши да ги поиска, за да се подсигури!!!

Мислещите хора започват войни във всички точки на земното кълбо, защото навсякъде имат интереси. Те са основните създатели на ИДЛ, Те създадоха хаоса в Египет, Ливан, Сирия, Афганистан, Ирак, Либия и къде ли не!!

Да "Мислещите " !

Няма защо да се учудваш,Путин е пич и държи на думата си.Велик е.

Руското "чудо" С-300 в действие.... link

Безаналоговите рушки боклуци С-300 не спасиха нито Садаам, нито Башар ( 30 дивизиона са унищожени), нито Кадафи... Преди 10 дни им гръмна поредния Протон- едни и същи нженери им правя ти ракетите и мАсквичите

Елементарен тип. Научно-техническото ниво на Русия е недостижимо за елементарния ти мозък. Само американците могат да го оценят и това ги кара да не са толкова великодущни към Русия, както към Европа, която им лази в краката във всяко възможно стратегическо значение, включително високотехнологичните отрасли и най-вече високите военни технологии.

само дето е имало с 300 .нещастник.

Ааа ...Ето какви били маймунските удивления???

Обама е Очуден ,че Руснаците си държат на Думата ? Руснаците не са Еврогейове !

Големи скици сте! Нищо не чаткате!

Помолил Путин да не продава ракети на Ирак, и той се съгласил. Путин помолил Обама да не правят противоракетен щит, и Обама се изсмял. Ама разбира се, Путин е виновен!

Ако се чудиш как е по-правилно да се каже - в конретният случай е Иран :-) Не Ирак.

Не звучи ли познато? Затваряме блоковете на Козлодуй заради ЕС и после ни казват "Ама ние не сме имали такова изискване". Че ти тия. Пробват да развалят отношенията на руснаците с Иран като виждат, че вече не ги слуша никой за "забраните" им.

Е затова Путин отсега насетне ще прави така че да не се изненадва Обама.

Свърши се с добрата воля. Сега Русия продава модерни оръжия на всичките ти врагове вместо нефт.

Обама е учуден, че някой е толкова наивен да откликва на молбите му и да си държи на дадената дума. Явно до ден днешен не е разбрал с кого си има работа и не е разбрал и третото качество на Путин и на Русия като цяло. А то е - бой се от гнева на добрия човек!

И добрите са лоши по своему! Няма нито идеален човек,нито идеална държава! Кво си мислите,че има ли?

Русия е в канала. Приличаме на клоака. Добре, че им замазвам очите на моите да не виждат как са до гуша в .... Абе както се казва. Една маймуна направи американците бели хора, А аз бледоликия ви направих на маймуни таваришши мои.

Шуткин здрасти. Как праживаеш в л...та ? Време е да излезеш от своите дрисъци и диарии

Само това ли може да роди уродливата ти тиква?Да те е.... в пут... непоръбена!

Между Барак Обама, Офшорко и Владимир Путин мнозинството българи избират руския Президент за Президент на България.

от свое име е разбираемо да говориш, но от мое ?? или имаш раздвоение ??

Офшорко не е избиран от мое име. Не знам от чие име е избран изобщо - тези избори бяха опорочени. Хора с антикомунистически разбирания гласуваха за Калфин(т.е срещу Офшорко), почти не познавам хора гласували за плевнелиев и той бе избран, със странния процент 52. Неговата личност, както и длъжността която заема са изключително неправдоподобни. Той е измислица отвсякъде.

от огромните 4.4% на ЮРУШ ли? :)))) ко стана с референдума бе? Що не събрахте подписи... Виж... има много умни хора в България и за това няма да изберат джуджето за президент. Не си прави извадка от руските тролове наети да си показват задните части тука.

обама поне според статията е доста умерен но някак си ми се струва че пожеланията как да се развиват събитията макар и правилни някак си не могат да развият така събитията нещо неуловимо се губи и то се губи на местата на събитията

Щом с това съмте удивил, ела довечера да видиш какви неща мога да правя с език....

усещате ли как янките взеха да лукавят и да увъртат и където им е възможно да дават заден ход - запари им под задниците - на целия свят му писна от безумния им алчен и циничен диктат Дрънка си черния маймун - в реалност имаше много сериозен натиск върху Русия да не доставя на Иран отбранителни системи - натискът беше откъм Щатите, Израел и дори Европа. Русия като отговорен партньор тогава отстъпи и дори рискуваше плащането на много милиардни неустойки защото иранците платиха и капаро и какво получи насреща? Гражданска война на границата си и убийство на десетки хиляди руснаци. Западът е лукав и лъжлив и почти никога не си спазва обещанията, ако има такава възможност и затова съюзниците на Русия се множат, а янките почват тъжно да се оглеждат!!

това което каза без обидите.... чакай да ти го напиша вместо тебе: " "

Русия има само двама съюзника/приятели - флота и армията - Путин. Ти сега опровергаваш ли го ??

хихихи

Изявлението на Обама демонстрира типичния за себеподобните му начин на мислене, според който добронамереността е глупост.

Достатъчно е да се види, че под написано за Путин има обикновено над 500-600 коментари и никакви коментари за икономическото положение в България- нашата родина и за срива на еврото, за да се установи кой пише и за колко пише.

Човек,който е способен да се удивлява,е свестен за мен!

удиви ме с това колко си прост :) И Хитлер ме удиви с това колко е жестко. И Путиновите олигарски ме удивиха как толкова бързо станаха милиардери И тази дето те е раждала ме удиви с уменията си снощи....

Тъкмо ще контрастираш на фона на моята простота! Радвай се!

Удивлението - това показва ниско ниво на интелегентност. Среща се най-често при афроамериканците и соросоидите

Явно всички разбират от политика, икономика, управление.... Да вземете сега да пооправите България... Явно сте компетентни.

Обсъдихме ситуацията в Европа в областта на сигурността и постигнахме съгласие, че международната общност трябва да подкрепя Украйна. Пак да кажа че нещо за да е международно му трябва народ. А народа е на друго място добре се развива без да е неолиберал, вече е н-р 1 . И културата му е на 6000 год и не прилича на дисниленд. И по отношение на украйната на "международната общност " е теглил майната

гнусни продажници от протестна мрежа,за разлика от вашите спонсори други хора си държат на обещанията.

протестна мрежа още ли съществуват или има нови в сянка?!

На общата им пресконференция ........ преминала в обсъждане на общите тревоги около Либия, където според американския президент положението е станало нетърпимо тежко. И кой насра положението та да стане нетърпимо тежко г-н празидент??? Както в Ирак Както в Сирия,както.....както.......както и в България

кафевият и соросоидните американски мекерета да забравят,че сащ управлява света. идва нов ред и те нямат място в него.

това ни го говорят руснаците от 1917 година... 100 годишнина ли чакате за да дойде? муа ха ха ха ха :)

леко да те корегирам - не ти го говорят руснаците а го говорят: Кашел Мордехай - Карл Маркс Владимир Бланк - Ленин Лейба бронщайн - Лев Троцки ......

СССР не може без Русия, но Русия може без СССР. Даже е по-добре. А с Президент като Владимир Путин - ДАЖЕ ОТЛИЧНО. Барак все е удивен

добър лозунг. Ти ли го измисли или от централата ти го пратиха? :)

ТЯ РУСИЯ Е ПО-ДОБРЕ И БЕЗ АЛЯСКА.... ЗА ТОВА СИ ПРОДАДОХА ЗЕМЯТА НА АМЕРИКАНЦИТЕ.

В Русия има земя колкото искаш

СССР - Умря. Путин се Провали. Йелоустон остана последната надежда на бг русофилистика, но според Нострадамус той щял да изригне 3800ната година

Немам пари бе. По цел ден режем и ядем бомби и пием газ. Това имаме само. Не сме умни като другите нации да произвеждаме продукти и да се мерим с тях.... малки са ни... Сега ще даваме бомби за бензин, че Мерцедесите на олигарсите ми имат нужда от бензин. Не можели да бъдат на газ... виж... скапани германци... не ги направили на газ... ех....

Много се размириса. Провери си собствените гащи

Ааааа... не е от мене. Аз имам достатъчно слуги путлеристи които да ме чистят от тези неща... като тебе... за ко ти плащам бе серсем...

Индиректно US президента си признава, че на мястото на Путин, той отдавна щеше да си направи бизнеса с Иран, без да се съобразява с никой и нищо. Мдаа, добра ценностна система притежават доста по на запад! Всичко опира до пари.

директно US президента си призна, че е изненадан от Путин спрямо неговия характер, че не е направил до сега бизнес с "братския" ирански-ислямски народ. Все пак всички знаем каква магистралка е Путин. За пари всичко прави. Таза това е изненадан.

Да, но въпреки това, Путин не го е направил! Така, че... Обама е с гърди напред относно правенето на пари и в оплюването на противника.

толкова много разлютени русофили във форума не съм виждал от седмици. Що така бе братя - снощи без водка ли са ви оставили ??

не, така е към 18-20и няколко дни преди заплата - гладът е най-лош, водка няма, настроението е най-криво, а няма рублЕЙ...

четирима са, ма са им разширили устие да грачат за 8... па и бързо пишат с copy/paste каквото им е дадено ... не се изисква мисъл... и си личи по писанията им.

Ами да го обясни на канцлер Меркел,която омърмори орталъка,а иначе в тричасовата открита линия с народа президентът Путин изясни ситуацията със зенитния комплекс пунктуално-спрели са доставката през 2009,въпреки заплахата от иск за многомилиардно обезщетение в съда в Лозана ,заради международното напрежение около иранската ядрена програма,тъй като сега това напрежение е намерило своето решение,сделката на стойност 900 милиона долара получава зелена светлина

Това, което е започнала. Русия е най-верният и надежден партньор. ПРО С-300 е страшилище за хамериканските ракети и самолети и Обама е безкрайно удивен. Барак ще се удиви още повече като разбере, че вече има С-400 и С-500, които Иран може да получи в блзко бъдеще

като гледам е доста назад, та чак дори в списъка на бедните държави? това някъде в Африка ли е?

Все чул недочул, разбрал недоразбрал ... сега пък бил удивен. Нещастен човек. На Путин даже му е жал за Барак

Заминавай да пушиш лулата на мира с путин не казвай какво може никой не те пита да не мине някое су на 6 метра от белия дом.!!!!!!!!!!!!

Като четеш драсканиците можеш само да се удивляваш колко прости хора са се докопали до компютрите. Давайте смело напред с простотиите, че скоро ще стане обяд, а вече сте се изпразнили от съдържание.

Тъпа кенийска откачалка!!!!!!!!Забрана имаха не от теб бе!!!!!А от Путин.!!!!!!Ти непрекъснато говориш за нападение над Иран.С 300 не трябва да попадат в твойте ръце панятна бел вожд.

Не е лошо да понаучиш малко българска граматика, путиноиде, а?

Не давай акъл на по-умните.

magit@abv.bg

Ае да видим американец как ще пропише във форума, но те си плащат на глупаци като вас да драскате.

ЛЪЖЕЦ които НЕ МОЖЕ да си подкрепи думите с факти, защото не го е прочел това НИКЪДЕ.

magit@abv.bg

Патент на соросоидите на драскат измислици без факти.

Госпожи/господа коментатори, защо не се регистрирате с истинските си имена? Може би шубето да поемеш лична отговорност за думите си е Вашия личен принос към "демокрацията" по български?

Не бе, принос към путинизацията на неграмотниците.

ти не си регистриран защо са тези призиви,да не би да те е страх от произхода на родителите или .....уплашена мишка

а за България има забрана, затова и ги нарязахме. Иран > от България. Пълни прошляци на 21-ви век...

Обамата бил удивен. Не е чудно. Путин отдавна го е приучил да се удивлява с отворена уста

Ама защо повтаряте все едно и също, измислете нещо по-свежо, путиноиди, не се излагайте...

Някои неща са много неприятни за шорошите

Каквото и да се каже против Обамата, все ще е от путиноидите! Лошото е, че много се навъдиха такива по цял свят и в самата Америка!

Искам да попитам коментиращите, кой ни гарантира, че хилядите ислямизирани "бежанци", които влизат на територията на България няма да се превърнат в бойци на Ислямска държава? Къде е реалната помощ от НАТО? Танкове, самолети, въртолети? Или ще продължим да си правим учения със западните ни партньори тип "10 души стрелят по 3-4 пъти на 20 метра" и после отиват на биричка?

НЕ БЕРИ ГРИЖА, 27% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСИЯ СА МУДЖАХИДИНИ, ХАХАХА

НАТО се оказва една голяма илюзия, преди година германците решиха да проверят бойната си готовност- от всичките си самолети успяха да вдигнат във въздуха 30%. http: //dnes.dir.bg/news/tehnika-Germania-voenni-samolet-nato-iztrebitel-17480943

А КАКВО СЕ ОКАЗА ВАРШАВСКИЯТ ДОГОВОР, ХАХАХА

Световните свине USA и Русия се карат за оръжия. Нещо друго не могат ли да предложат! Ако едните продават за пари др. от любов-уууу :. Сърдят се ,че Путин се въоражава -удивени били -ъхаааа

ДИАГНОЗАТА ТИ Е РАЗДВОЕНИЕ НА СЪЗНАНИЕТО, ПУТИНОИДЕ, ХАХАХА

Спри да ползваш наркотици от сутринта

ако си махнеш изкуствените зъби и престанеш да се хилиш с глуповатото ХАХАХА ще заприличаш на човек който уважава форума. България трябва да надскочи чалгата и лозунгите