Ще ви намерим, предупреди Обама терористите от атентата в Бостън

Американският президент Барак Обама предупреди тези, които стоят зад взривовете в Бостън: "Ще ви намерим", "Ще ви изправим пред съда", съобщи Асошиейтед прес. Обама държа реч в Бостън в католическа църква недалеч от мястото на взривовете.

Обратно в новината

Коментари - Ще ви намерим, предупреди Обама терористите от атентата в Бостън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Arcadium

Американският президент Барак Обама предупреди тези, които стоят зад взривовете в Бостън: "Ще ви намерим", "Ще ви изправим пред съда" Ако не ви намерим Иран са виновни. "Мамка му тези тъпаци от Северна Корея защо се отказаха да ни обстрелват, каква войничка щяхме да си спретнем с въвеждане на демокрация." - си помисли президентът Обама.

Te са в президетството, коя ли държава ще нападнете сега

Стана обама сутринта, погледна се в огледалот и видя...И ГИ/се/ видя...намерихме се!!!!

Да, ако не бомбаджиите, ще намерите някои други , така по-мургавички и да приличат на тези от снимките,да имат и шапки. Не е да не сте го правили вече, знаете как става. А ние ви вЕрваме.

Ще намерите на баба си цървула! Колкото ги намерихте и на 11 септември. Всичките тези касапници си ги организират вътрешните Хамерикански служби за "сигурност", в интерес на военно-промишления комплекс и експанзията към овладяване ресурсите на арабските страни!!!

Ние ...бла...бла.блла-го-....бла.бла.бла....този...град...бла...бла..блла...е....достоен....бла.бла....бла...го....направихме....бла.бла.бла

Мюсюлманинът Обама влезнал моляти се в Християнска църква и тръгнал да обещава. Нали се сещате....все едно да обещаваш и скришом от заде да си кръстосаш пръстите....та по повода да му кажа на Черньо, че ще ми намери я. Както намериха виновните за 11 Септември, както намериха испанците виновните за 11 Март и т.н. Това което изрече Обамата не е обещание, а заплаха за бъдеща война. Както търсеха един Ладен и съсипаха две държави между другото. Така, че цирка е ясен. Няма нищо ново под слънцето.

НЕ ЗНАМ КАКЪВ ТРЯБВА ДА Е ЧОВЕК ТА НА ТАЯ ПРОСТОТИЯ ДА СЛОЖИ ПЛЮС! Първо Обама не е мюсюлманин, а христианин. ВТОРО: кои държави съсипаха?Дали имаш предвид талибаните в квази държавата Авганистан или ткачения диктатор на Ирак? Такива режими са обречени по дефиниция, тъй като са анахронизъм.

Пише се Афганистан или ти си руснак? И какво значи думата "ткачения"?

Атентаторите са двама - единия в момента се намира в Иран, а другият - в Северна Корея. Атака!

Посмали Манго! Само не и с вертолети.

Само да не възкресят Осама, че хептен ще станат за смях!

да ходят да ги търсят на овча купел. там един овчеглавец днес се изказа че тези с бомбите от бостън му били колеги.

Boston Marathon Bombing happened on Same Day as Controlled Explosion Drill by Boston Bomb Squad

не е важно кой е, а кого ще "намерят"

Ние ще ви намерим. Гответе се за още бомбички нещастници :)

Малоумник нещастен!

То май излиза, че Обема е въодушевен от очертаващото се световно търсене на атентаторите? Американците не са се променили, пак са си същите, но светът е друг.

Няма да има нужда да ги търси! ТЕ ЩЕ ГО НАМЕРЯТ!

Това, което казва Alex Jones е, че взривът в Бостън е вътрешно дело на спец службите!

Американцы сравнивают Путина и Обаму

Ако пък знаеш какво коментират руснаците за Путин...