Обама се раздели с военния министър Чък Хейгъл заради ИД

Американският президент Барак Обама обяви, че шефът на Пентагона Чък Хейгъл се оттегля след близо две години на поста.

Обратно в новината

Коментари - Обама се раздели с военния министър Чък Хейгъл заради ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Макейн ше оправи работата. Пет кила пироксилин му е майката.

така или иначе нито този решаваше нещо, нито следващият ще решава каквото и да е

О, ислямистите имат вече и "държава". Тогава работата става наистина печена. Та въпроса беше, ако тая "държава" напредва, коя друга държава отстъпва. Пропуснато е да се уточни.

хаиде сега, шапшали, кажете ми колко е правилен путин, за разлика от обама

Пълни глупости,осрахте се навсекаде- Авганистан,Иран,Ирак,Сирия,Украйна,Либия, Косово,Eгипет,Грузия.....

дали е усетил на къде отиват нещата и се опитва да спаси линча ... изтребиха половин свят

След войната в Югославия американски генерал е на посещение в страната и пита сръбски военен: -Е, как е да воюваш с най-могъщата армия в света? -Нямам идея, Сърбия никога не е воювала срещу Русия.

ОБЩО ВЗЕТО ДАЖЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ЩЕ Е ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ .... НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ ТИЯ ПАЛЯЧОВЦИ :)))

Аз се чудя как военно-промишленият комплекс още не са го разкарали Обамата

всичко зависи от г-н путин. тои може да разкара когото си иска

Хейгъл беше назначен, за да играе ролята на марионетка. Да се съгласява с политиката на 0бонго и да одобрява всяко негово действие и по-точно бездействие. Макар и неподходящ за този пост, Хейгъл все пак е бивш ветеран (но не и Републиканец, както лъжат от NYT) и му писна да гледа как некадърния 0бонго разсипва американската армия. Затова отказа да бъде послушна марионетка и си подаде оставката. Сега великия вожд и носител на нобелова награда за мир сигурно ще назначи някой черен за заместник на Хейгъл. А може да назначи и Джейн Фонда, известна като Hanoi Fonda :)))

"бивш ветеран"? Тоест, вече не е ветеран?

На тоз етап на янките никой не може да им помогне.Отборът на Кремъл е класи на този на Белия дом. От едната страна Путин,Лавров,Шойгу-от другата Обама,Кери,Чък. Ако западняците не бяха толкоз надменни светът можеше да е по-добър.Те всеки път ,когато Русия дръпне напред настъпват мотиката.И нищо не научават

ВЕЛИКИЯТ ХЕНРИ КИСЕНДЖЕР КАЗА: ЦЯЛАТА ВЪНШНА ПОЛИТИКА НА САЩ И ПРЕЗИДЕНТА ОБАМА Е ГРЕШНА. БИВШИЯТ ГЕРМАНСКИ КАНЦЛЕР ШРЬОДЕР СЧИТА СЕГАШНАТА ПОЛИТИКА НА ГЕРМАНИЯ СПРЯМО РУСИЯ ЗА НЕПРАВИЛНА. ГОВОРИ СЕ ЗА ПРОСЛУВУТИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ САНКЦИИ НА ЕС И УСА СПРЯМО РУСИЯ И ЛОГИЧНО ПОСЛЕДВА АСИМИТРИЧНИЯХОД ЗА КОНСОЛИДАЦИЯ НА БЕЗПРЕЦЕДЕНТНАТА ВОЕНА МОЩ НА РУСИЯ СЪС СМАЧКВАЩАТА ТОТАЛНА ИКОНОМИЧЕСКА СИЛА НА КИТАЙ.

Китай работи изцяло с USA технологии. Някой от нещата са уж открадноти, но са явно с мълчеливота съгласие на USA за да не гладува приблизително 1,7 милярда от човечеството.

Щом така ти става по-леко на душата така да е ))) Миналият месец китайците на учения свалиха със собствени лазери четери американски дрона купени през Израел. Аз така трябва да го разбирам-американците са разрешили на китайците да им откраднат технологията и за да се радват 1,7 милиарда гладуващи китайци са им дали да свалят тез 4 дрона от Пентагона

кое точно му е великото на тоя... имаш ли представа колко кръв е пролял

Пак Путин и комунистите са виновни...или не,Ислямска държава и Асад...или не,Порошенко и сепаратистите...или не,китайците и терористите...или не...На крива ракета космосът и пречи!

Създадохме, обучихме, въоръжихме и финансираме огромна нова частна армия за обслужване на нашите интереси с чужда кръв! И изтървахме игил от контрол! Създадохме, обучихме, въоръжаваме и финансираме огромна частна армия, подкрепена с държавна такава за обслужване на нашите интереси с чужда кръв! И ни избиха фашистите в украйна! ....

ръководителят на наи-могъщата страна във вселената, путин, само като кихне и пада някои американски министър

само путин може да възцари световна власт на бедните и гладните. дерзаите г-н путин!

Уважаеми " Лутин ", нима наистина искате, САЩ да влезнат в изборна спирала, като нас напр?!? Вярвам, че в САЩ има достатъчно разумни хоро да не допуснат това.

Затова ли падна доларът днес.Заедно с шефа на Пентагона.А кога ще си отиде и неговият началник.

да, затова

така путин демонстрира сила. ето, вече оцтрани американски министър :)

оЦтрани го !

Имаше един свестен хамерикански министър и той подаде оставка. Барак може да избира за негов заместник между Псаки, Нюланд и престарелия Маккейн, който не е добре от виетнамската война насам. Добре, че хамериканските ракети са ръждясали и не е сигурно дали ще излетят.

тук пак виждаме дългата путинова ръка :)

Не се справя достатъчно добре с убийствата и превратите?

Републиканецът Чък Хейгъл е искал да се стартират редица програми за разработка на нови стратегически оръжия.... Това е била главната точка на различията с Обама. Дали това може да се разглежда като жест на добра воля към Путин за да не се стига до нова разюздена надпревара във въоръжаването или е просто грешка на Обама е трудно да се каже......

Гордият републиканец кротко е дремал две години, докато ядрените ракетни войски са се озовали на нивото на тези от Конго! Да не могат да се отварят силозите от ръжда при пуск! Та затва опра пешкира, ако и да са първи дружки с Бари.