Хизбула нарече Барак Обама чиновник на ционизма

Ливанското шиитско движение Хизбула - враг на Израел - заяви, че президентът на САЩ Барак Обама, който е на посещение в еврейската държава, е "само един чиновник на ционистката" държава.

Обратно в новината

Коментари - Хизбула нарече Барак Обама чиновник на ционизма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прави са. САЩ - терористичната организация на ционистите.

понеже в българя не се споменава, или аз съм изпуснала, да ви кажа, че нашата държава е декларирала, че няма да внася никакви предложения за хизбула в европа да се обявява за терористична организация...колко нагло....терористите викат: "дръж те терористите" ...

Е как да стане, то с тоя фалшив атентат, всички разбраха, какви ги вършат евреите. И Европа разбра, как ни изнудва САЩ само и само да накляпаме Хизбула. Ако не бяха човешките жертви щеше дори да е смешно.

сте чели едно изказване на Давид Бен Гурион, че не всички евреи са били разселени от римляните, много са останали на място и по-късно, поради интереса си, са приели исляма. Това пък какво ще рече? Евреите и арабите по принцип са родствени, семитски народи.

Съгласен съм. Нищо хубаво не излиза от такива кръвопролития!

В АГ болница едновременно германка, американка и еврейка раждат момченца. Идват бащите да видят децата си, обаче се оказва, че са им изгубили документите и не знаят кое бебе чие е. - Сега ще оправим нещата - казва немецът и влиза при новородените. След една минута излиза и посочва на всеки кое е неговото дете. - Как разбра ? - чудят се другите бащи. - Много лесно - отговаря немецът - Влязох при тях и извиках: "Хайл Хитлер !". Моят син изпъна ръка за поздрав, еврейчето се насра, а американчето започна да му ближе задника.

Всеки път, когато Дир публикува новини от този тип, си играе с огъня.

Това ми прозвуча като еврейска заплаха. Или по-точно, като еврейска свобода на словото. Съвсем като в демократичен САЩ. Казваш, че не е имало холокост и отиваш в затвора. Моше, нещо си се объркал, тук е в България. Седи си у Израел, чети си форумите на иврит. Недей да четеш Дир-а. Той и без това си е за нас, българите. Ние сме доволни.

Еми абсолютно са прави...

Ти си болен мозък

Преди години български политици от известни профсъюзи тичаха да уреждат продажба на първокачествени български земи на едро на евреите. Така че не сме застраховани от това да станем втора палестина. Според стария завет Бог обещава на евреите богати и плодородни земи, а палестинските земи въобще не са такива.

Да, интересно..! Но това не оправдава израелтяните с насилственото изселване на палестинци и завземане на земите им в днешно време.

Наши добичета в Афганистан се мушкат, просто кой първи да се накатери, на мед-сестрата, или психоложката!? бай Лошо Лошев.

Отвори Стария Завет на момента, в който израилтяните нападат филистимците, за да вземат обещаната им обетована земя. Кои мислиш са израилтяните и филистимците в тази история?Помоли някой турчин от Турция да ти каже как е "палестинци" на турски и ще се запиташ после чия земя е била тази, която в момента евреите завладяват така яростно.

Защо да питам турчин?? От сто кладенци вода вадиш ..

Защото на турски Палестина е Филистин. За доказателство на неголямата промяна в езика през вековете ;)

А бе, какво искат чалмалийте?? Искат ли държава или не искат?? Тамошните мутри искат да има вечна война за да стават милионери и да маймутят нещастното народонаселение. Терористи са пар.екс.

Не знам арабите какво са се притеснили като по принцип България се спряга за Палестина II. Даже вече се строят и затворени еврейски селища тука. Новия световен ред с пълна сила ....

Естествено, че е! Само глупак не би видял кой стои зад Обама! Четете "Диагноза с Георги Ифандиев"!

кой стои зад него а какъв Е самият той то туй хюсеин е само за заблуда на гоите

Абе този Ифандиев много гаден ми се струва!Кой му плаща?

Ако беше щеше ли да каже това?? "САЩ държат на идеята за палестинска държава, която да е държава на палестинския народ и да съществува успоредно с еврейската държава Израел, каза в Рамала президентът на САЩ Барак Обама, цитиран от ДПА. Държавният глава на САЩ каза допълни, че разговаряйки с израелския премиер Бенямин Нетаняху, му е казал, чене е конструктивно да се продължава с изграждането на израелски селищаи че това "не е напредък към каузата на мира"

Четете "Диагноза с Георги Ифандиев"! Какво казва Обама няма никакво значение! Какво казват 23 г политиците в БГ, а какво става всъщност?!

мдааа,не е лесно да си обявен за господар на света а собственната ти държава да е под робство

Да се чуди човек кой е по-терорист - САЩ, Израел, Хизбула, Ал Кайда?! Или има картелно споразумение тази пиеска да не свършва, докато не изцицат Човечеството...

Съвсем близо до истината!Добре и точно на място казано от Хизбулаах!За пояснение-не харесвам араби

За съжаление, Хизбула съвсем не са далече от истината!!!

това прозвище напълно му отива- хизбула действително не виждат резултати от преговори с мазните евреи и ще втвърдят политиката.