Обама: Няма да забраним пътуванията до Африка заради ебола

Президентът на САЩ Барак Обама призова американците да не изпадат в истерия заради ебола и отхвърли идеята за забрана за пътувания до страни в Западна Африка.

Обратно в новината

Коментари - Обама: Няма да забраним пътуванията до Африка заради ебола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лелеееее жал ми е за тоя циганин вече, само като го погледнеш и се вижда, че умира от напрежението. кгб > харвард

Имаше един икономически коментар за цената на шоколада във връзка с ебола. Коментар не е в Дира а в друга мееия. Та там покрай шоколада и ядките се споменава и сухото мляко. Като се има предвид, че пациент нула е малко дете на две години както идостата заразен до 3 4 годишна възраст (явно не са ходили на лов за маймунививприлипи). Та се питам дали разпространението на заразата не е сврзано със сухите млека?

когато обама прави тези изявления- той непременно, но и по принцип (понеже по принцип е принципен) трябва да си слага червен, клоунски нос. все пак президентската институция още отдавна има само една, но развеселяваща робите роля. твърде очовадно е напоследък, обаче, че тея безумници искат да ни уморят от смях. след като направиха цели държави на психопатите - да продължават да ровят по кофите ни с лични отпадъци под предтекст за "терористични" "следи", а в същност да търсят матриял за онаниране е много сериозно психическо разстройство, което граничи с опасна хитлеристка лудост, финансирана от фарисеи семити.

Абе, сериозно "чувство за хумор" си требе при майтап на гол гъз.

ами така си е воистина. попаднахме на големи х-умори-сти -антихристи. още от 11.09 ни забавляват с напълно реалити "умри от смях" шоота. а онез, които не можаха да уморят или удавят със съвременното средновековно средство "уотър бордин" - ги подхващат с новите си "уотър гей-т". то не бяха "доказателства" за омп, за "самолети" в пентагона, mh17, "демократи" на майдана и мн.мн.други смехории. значи, една трета от хората ще я уморят от ебола, другата трета ще я обезглавят техните джихадисти, а онези, които останат ще умрат от глад на стари години, понеже няма да има пенсии, което пък е следствие на безраборицата днес. ето че на практика се повтаря напълно старото и изпитано "демократично" правило: няма човек - няма проблеми. но е много, много по-хуманно да си умреш от смях на гол гъз, отколкото в концлагер на гол гъз, нали. "нов световен ред" въвеждат напълно увредени. хахахахааа

ПРИ ЕПИДЕМИЯ ОТ ЕБОЛА : - ПРЕЗИДЕНТА НА САЩ ЩЕ ОСИГЪРИ С ВАКСИНА ПЪРВО АМЕРИКАНСКИЯ НАРОД - ПУТИН - РУСКИЩ - ЦЗИНПИН - КИТАЙСКИЯ - МЕРКЕЛ - ГЕРМАНСКИЯ . ..... А БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ? ... ЩЕ ОТИДЕ НА ПОЧИВКА БА БЕРМУДИТЕ ДОКАТО ЕБОЛАТА ПОПРЕМИНЕ В БЪЛГАРИЯ :))

Не мисля,че Обама е прав. Защо да не може да се спре трафика към три страни засегнати от болестта, естествено за 2-3 седмици. Разбира се мисии с помощи, обучен персонал, лекари и сестри ще пътуват до там, но при връщането си ще са под карантина. Местното население няма да му стане нищо ако се кротне и си седи там. Като си болен от шарка, едно време ти лепяха лепенка на вратата и те задължаваха за определено време да си в къщи. Според мен същото може да се приложи, все пак това е много по - лесно от риска да се заразят нови и нови хора. А аз се чудих тия сестри обгрижвали бония от ебола, защо са тръгнали едната със самолет до Кливланд, другата на круизен кораб имат ли мозък в главата, а то било държавна политика- да се развяват вирусоносители насам натам под предтекст да не се ограничават хората.

Една патка пък мислила, мислила

ТРЯБВА ДА МИСЛИМ ОПТИМИСТИЧНО .... ЗА 30-40% КОИТО ОСТАНЕМ ЖИВИ БИЗНЕС ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЩЕ СА НЕОГРАНИЧЕНИ :))

Йееесссссс!

Кремирането ще бъде на мода.

Така е казал и президента на САЩ в книгада на Стивън Кинг - Зараза

International Bank Account Number Ебола си ебола майката.

Казах ви вече, че отворените граници са по-важни от животецът на 99 процента от хората. Ето и Обама ви го каза. За да направиш омлет, се налага да счупиш няколко яйца.

АЛ КАЙДА И ХАЛИФАТА ДОСЕГА НЕ СА ВКАРАЛИ ЗАРАЗЕНИ С ЕБОЛА В АМЕРИКА И ЗАПАДНА ЕВРОПА ....... ... .... тОВА АКО БЕШЕ ВМРО , ДОСЕГА ДА СМЕ ВКАРАЛИ БОЛНИ С ЕБОЛА В ИСТАНБУЛ :)) .. КОЕТО ПЪК ПОКАЗВА КОЙ СТОИ ЗАД ТЯХ И КОЙ И ПЛАЩА НА ТИЯ ИСЛЯМИСТИ :)))))

обонго е прав! Американци трябва да ходят редовно там, и да носят материали за поддръжка на вирулентността на еболата --- иначе ще вземе вируса да умре - и жалко за труда на специалната лаборатория на собствениците на сащ

ЕДИНСТВЕНАТА ЗАЩИТА Е .... Л-1 (защитный костюм) Википедия ... ЗАЩО ? ЗАЩОТО КОГАТО СИ ОБЛЕЧЕН С НЕГО И СИ БИЛ В ЗАРАЗЕНАТА ЗОНА , МОЖЕШ ДА МИНЕШ ПОД ПЪЛЕН ПОЛЕВИ ДУШ С БЕЛИНА (ДЕЗИНФЕКТАНТ) .. ТОВА ОТМИВА И УНИЩОЖАВА ВИРУСА И СЛЕД ТОВА КОСТЮМА МОЖЕ А БЪДЕ СЪБЛЕЧЕН БЕЗОПАСНО ..... ..... А СЕГА НА МЕДИЦИНСКИТЕ РАБОТНИЦИ В АМЕРИКА И ПО СВЕТА ИМ РАЗДАВАТ РАЗНИ КОСТЮМЧЕТА ОТ ЛЕКИ ПОЛИМЕРИ С КОИТО НЕ МОЖЕШ ДА ВЛЕЗЕШ ПОД ДУША С ДЕЗИНФЕКТАНТ - ТОЕСТ ВИРУСА ОСТАВА ПО ПОВЪРХНОСТИТЕ НА КОИТО Е ПОПАДНАЛ .... .... МНОГО НЕАДЕКВАТЕН ОТГОВОР ОТ ВЛАСТИТЕ ПО СВЕТА ... ??? ИЛИ ВСИЧКО Е ГОЛЯМО ТЕАТРО ИЛИ НЕ ОЦЕНЯВАТ КОЛКО Е СЕРИОЗНА СИТУАЦИЯТА ...

Призивът да не се изпада в истерия всъщност чудесно я подклажда.

Без ПАНИКАААААА....

човекът е човек, когато е на път но все пак стой некъде по далеч

парво да даде пример как ходи там без маска да го видим обамгото не само отгоре да нарежда -плевелко номер 2.....

Добре е да се покаже толерантност към болните и да се организират екскурзии и световни фестивали в Африка.

Спокойно! Без истерии! Ебола ще има за всички. От сърце.

Последно, минава ли през космически скафандри вирусът или да?

Ясно, ще ни заразяват.

Ще ни заразяват, ще ни колят, ще ни тровят, ще ни бомбардират с ядрени бомби, ще ни морят от глад, от жажда... Ще ни унищожават. 5МЛРД. излишни.

Шефът на света, Обама, каза, че не знае за какво става дума, но няма никакъв повод за паника.

много забавно! Голям фен е Обамата :)

е, това е максимална демокрация, свобода на словото, щом всеки български лаинар може да пише простотии против американския президент :)

а,а,а ... не! Демокрация е, когато човек от България напише мнението си за марионетката стояща условно начело на САЩ (еврейска собственост) и мнението му да се появи и да не изчезне цели 3 минути

Ами да влиза и Обама тука и да пише простотии против българските лайняри. Какъв му е проблемът? Най-много да го баннат.

"Максимална демокрация" е, идиоти да се изживяват като демократи и да раздават акъл.

О, колко е безстрашен!! Дали пък не е вече ваксиниран?

По ми ми изглежда вече да я е преболедувал.

Маймунът каза: Мрете без да пискате!

в асиметричния бунт едно е ясно, че губи путин и неговите верни поданици

В асиметричният бунт ИГРАЧИТЕ НЕ могат да се ВЪЗПОЛЗВАТ от войници (пешки), офицери, самолети, танкове, кораби и т.н. - защото няма СРЕЩУ кого да ги използват. Защото срещу ИГРАЧИТЕ няма ДРУГ играч, използващ СЪЩИТЕ или други правила и фигури. В асиметричният бунт НЕ можеш да направиш РАЗЛИКА между граждани и войници, между приятел и враг, между цар и пешка. Ето защо, ВСИЧКИ оръжия и войници (фигури), използвани до СЕГА от ШЕПА "хора-играчи", стават напълно БЕЗСМИСЛЕНИ в един глобален, постоянен и пълен асиметричен бунт. Асиметричният бунт ЗАПОЧНА, това е БУНТЪТ на пешките-индивиди. За да има БУНТ трябва да има ИНДИВИД. Лидерите на ИД (и не само ТАМ) са издали заповед за заразяване на САЩ и някои страни от ЕС с Ебола, и ДРУГИ изключително ОПАСНИ (за човека И животните) зарази. Това НЕ може да бъде спряно, защото всички модерни оръжия, армии и стратегии, за които са налети хиляди милиарди долара са безсилни, когато няма война, а има един глобален, постоянен и пълен асиметричен бунт. В асиметричният бунт има само едно правило, а то е - НЯМА правила. В асиметричният бунт няма минало, няма бъдеще, а винаги има тук и сега.

Това пък каква връзка има с темата?!

Като се напушиш и ти като него, ще узнаеш.

ИД са на нивото на онези с еболата.

Ами какво да каже, нали баща му е от Кения макар и не з западна африка. А при тези размирици в южните щати на расова основа,за които нашите мълчат, а пишат само за украйна, как ще забрани на американците да посещанаг африка.

Щом е такова положението, ние не трябва да пускаме американци в България.

ами кво чака обонго? един самолет и да изчезва в западна африка,да даде личен пример ! :))

Ако Обама се държи неадекватно, това не означава, че останалите трябва да се държат неадекватно. Пътуванията до Африка трябва да се изключат в двете посоки, освен за военни и спасителни мисии от едно място на континент с пълна карантина и предпазни мерки. Така или иначе така ще стане. Ако заразата продължава в този мащаб, ние ще трябва да се пазим от авторитетите, които с добри намерения ни пращат към ада. Дойде ли време, пазете се от авторитетите, защото днес се държат идиотски. Всички знаят, че границите трябва да се затворят, а засегнатите от Африка да се изолират. Този вирус не прощава на живота, камо ли на простотията и алчността.

По-скоро престъпната наивност на мнозинството, което вярва в "добрите намерения" на "авторитетите".

в америка може и не трябва да има истерия, но в българия ако почне , с нашите цигани и без никакви условия, мале мила.

тоя става все по черен на снимките , като дявола

"От засегнатите райони хората можели да потърсят начин да напуснат района"!?Карантина спрямо три засегнати държави трябва да бъде наложена!В името на живота на напълно безпомощни хора!Хората от Западна Африка и останалия свят ще разберат че болните и застрашени трябва да бъдат издирени диагностицирани и лекувани!Никой не харесва болен от грип да му ходи на гости!!!

а какво е казало жюжето за ебола. те да нямат имунитет от водката?

Седмично обръщение - егати болните мозъци!!! Тия американци са тотално здухани , лошото е че са и опасно луди и агресивни.

момчета, разбирам ви, така са ви учили в симеоново. но ако са ви отказали визя за америка, правилно са ви я отказали :)

Защо не си я завреш тази виза отзад или чакаш някой черен хамериканец да го направи...

ами стои си в америка 6том ти харесва при каубоиците да работи6 на две места и да те гонят като куче от болницата,там е хубаво само по филмите холивоод....

тез от уса има да чакат виза за балгария изобсчто не трябва да им дават,да си стоят там при индянците....

Изглежда баба Вангя ще е познала, че след като хамериканците изберат черен президент, ще започне разпада на империята на злото УСА.

и в какво се състои разпадането?може би ще сравниш с ръсия или друга стабилна страна

Лелеее.. та това е старшно Обама е като герой от турски сериал всяка седмица обръщене (нова серия промванена мозъците) . Не знам колко е Демократчно ама такова чудо е нямало и по Живково време . Та си преставям сега Плевнеиев всяка вечер по телевизията ...То за вируса казаха,е вакината е има отдавана защоо това са от забранените биологични оръжия - е коло да са забранени... Ето това вече не го разбирам : Шефът на ФБР поиска достъп до данните от смартфоните на американците. То бива Демокрация ама не чак толкоз !

не са волни или неволни грешки ,батери...

Как се създава истерия. Ами просто трябва президента на щатите и някой други солисти от хора по два три пъти седмично да ни успокояват че няма причина да се притесняваме.

Когато Обама казва, че няма опасност, значи опасността е огромна. Това му е работата - професионален лъжец.

Чумата на 21 век може да бъде ебола.

няма визи за америка. можете да ходите в русия и неиния кримски регион :)

И в "западния демократичен рай",наречен Косово,и там може!! Само че,трябва да се внимава,`щото Тачи на не хвърли око,и се върне нЕкой, по празен търбух-без бъбреци и черен дроб,разбираш ли........

аа , Къв си ти бе кавал , напиши нещо стойностно , това не е тук да си хвърляш боклука

Тоз окончателно е решил да затрие американската нация!И правилно!

Американската нация,е като нас-Балканците!! Излъгани глупаци,които всъщност не знаят за какво става въпрос... Имайки предвид историята на САЩ,ако американските граждани усетят какво- всъщност- става,майданът ще се види на техните олигарси,като летен девически лагер!!!

унищожаването на американската нация е почти завършено с поколението "хипи" през "60-те". В следствие на деформирането на образователната система в еврейския остров "сащ" туземците си нямат представа какво става и като обикновенни говеда - чакат "остена"!

link

Истерията е поредната фалшификация на американската администрация! Истерия няма никъде, но ежедневните изказвания на Обама, шефа на Световната банка, други дебили кара хората да си мислят , че става нещо сериозно. В Африка загиват толкова много хора от причини, свързани с алчността на САЩ и Европа, пного повече отколкото 5000-10000 умрели от ебола. Вас трябва да третираме, Обамке, за да отървем света от античовеците.

"Мужикистанец"...... "Анархокомуняга"....... "Алкохолик"........ "Путиноид"......... И разни други такива аргументи...... П.П. Путин е "злобно джудже" бе!!!!!

Че,как да се спре контактът с Африка бе а??? Освен,че е "антидемократично",нали-какво ще продадат фармацефтичните компании,ако няма епидемия ???? (От изказването разбрах,че това да спреш хората да идват от Африка-затруднява,отиването там,на помощите...Интересно!!) Важното е,да има ембарго срещу Куба-батковци и какички-защото не ни харесва режимът там..... П.П. Вижте,кои американски фирми-какво правят в Африка и къде-и ще разберете защо не е "удачно",да се контролира трафикът.......

ФармацеФФФтичните........

Точно Обонго има основание да се страхува защото Ебола е болест по маймуните.

"маймунджулъци", дето имаше един филм

humfry

С други думи, няма място за притеснение, мре се само веднъж.