Коментари - САЩ ще оставят 9800 войници в Афганистан до 2016 г. | dnes.dir.bg
назад

САЩ ще оставят 9800 войници в Афганистан до 2016 г.

Президентът Барак Обама обяви плана си да остави 9800 американски войници в Афганистан през 2015 г.

Обратно в новината

Коментари - САЩ ще оставят 9800 войници в Афганистан до 2016 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

едно от основните обещания, от президентската кампания на носителят на нобеловата награда за мир ?? обамата, беше изтегляне на войските от ирак и афганистан, също затваряне на гуантанамо, да да....

Айде нема нужда! Те афганците ако решат, могат да ви ги върнат и по рано.....в ковчези.Ако пък изчаквате ЦРУ да направи запаси от хероин до тогава-друга работа.

На практика оставащите ще се превърнат в заложници в Афганистан. Няма да напускат базата, която е необходима на Нобеловия лауреат за мир, за да сее хаоса си в средноазиатските републики.

Е това се кажва Мъжкар. Каза че ще истегли войската от Афганистан и го прави. Е малко се обърква със сроковете и количството на войските, но каквото каже го прави. Е малко и обещана демокрация се оказа че няма да има, но каквото каже гшо прави. Е и количеството на производството на наркотици нарастна на десетки пъти, но каквото каже го прави. Браво Световни Лидеро ние сме с теб!

Докато Обама и ястребите са на власт аз не се притеснявам за Световният ред, спя спокойно. Единственно съжалявам, че Чък Норис е безработен защото няма работа за него след като имаме такъв Велик Световен Император!

зеленина на брикети

Правилно - иначе кой ще контролира производството и търговията с наркотици? Няма да я оставят на афганците, я!

А се оплакват, че Русия държи войските си на руска територия до границата с Украйна. А имат войски и тук, уж НАТО-вски.

VIPER

Значи дават акъл на Русия къде да си държи армията , а те съвсем нахално са се разположили из целия свят и нямат намерение да си тръгват...

А в предизборната кампания си брикета декларираше изтеглянето на US държавните терористи още през първия мандат!

деер

Какво стана с производството на наркотични растения?..... Няма нужда да е съвършено място, нали?!

Нашите печелбари, които издържаме с нашите данъци ще останат ли там да защитават "националните ни интереси". Те затова и махнаха визите за обикновените българи за САЩ.

А казал ли е колко ще закарат в Украина?

През деветдесетте години мои приятели ходеха в Афганистан на алпийски експедиции поне веднъж в годината. Днес, след като Афганистан е демократична държава и почти няма чуждо военно присъствие, никой не си и помисля за подобни приключения.