Коментари - ”Галъп”: 67% от българите искат втори лифт на Банско | Днес.dir.bg

”Галъп”: 67% от българите искат втори лифт на Банско

67% от българите са принципно "за" изграждане на втори кабинков лифт в Банско, 23% са против, а 10% не могат да преценят.

Обратно в новината

Коментари - ”Галъп”: 67% от българите искат втори лифт на Банско | Днес.dir.bg

Коментари

Всеки нормален човек иска втори лифт.

Райчев и Стойчев се наредили на опашката за коледни подаръци пред Банкя.

втори лифт, но никой не се интересува. Натура 2000-за какво се грижи. Трябвало да се изсекат 10 000 дървета. Като го прочетох, ме заболя сърцето. Ама колко писти имали в Австрия, Швейцария и т.н. Това,че Алпите заемат многократно по-голяма площ от Пирин, това явно няма значение. Да съсипват природата пред очите ти и ти да си беззащитен. МНОГО ТЪЖНА ИСТОРИЯ!

Накрая ще победят тези с дебелата пачка- тоест собствениците на курорта. А агенцията, щом трябва да захлеби, може да пише всякакви анализи и резултати. Ако и платят достатъчно може да пише и че 58 % от българите са видели кацане на летяща чиния и са общували с вогони. Майната им, да правят лифтове и хотели, ресторанти, да бетонират всичко, да изсекат де що има живо дърво и накрая да им ги затрупат свлачищата и да си стоят сами в пустинята. Лакомията убива.

но тук няма и гражданско общество...Пишем си по форумите... и толкоз...Един многохиляден митинг в подножието на Пирин може пък да ги накара да се позамислят...Борисов се влияе /страхува/ от протести....Но няма кой да излезе от къщи...Или съм много наивна да смятам,че това би помогнало...

на резултатите от подобни допитвания...В предаването си Цв.Ризова, питайки за мнението на госта си отн. втория лифт, силно възмутена заяви, и то неколкократно-АЗ НЕ ЖЕЛАЯ ДА ЧАКАМ /на опашката за лифта/...Това е сериозно основание да изсечем огромна площ от 500-годишни мури! А тя не желае да чака ЕДИНСТВЕНО, за да провежда правителствената политика...ЖАЛКА ИСТОРИЯ!

Съдейки по коментарите тук, този народ става само за овчари.

Ами намери си друг, никой не те задължава да си българин

Допитването е проведено само сред мутрите, каращи ски и неразбиращи нищо от екология. Ако продължат да секат горите, скоро цялата кална маса на ерозиралата почва в Пирин ше се натрупа в Банско.

Не е вярно - ще съдя преброителя за фалшива новина !

Галъп са смешни. Аз не карам ски, според вас дали искам гора или нов лифт? Баба Вуна и баба Куна от село дали и те искат новия лифт. 67% от всички българи е едно сериозно число от пенсионери, ученици, социално слаби, цигани които са твърдо за втория лифт. Галъп са платени лъжци.

Ами живейте си в 19 век.

Айди бе!

Интересна работа. Как пък не се намери един коцесионер да е на печалба и да плаща нещо значимо за дръжавата. Всички са на загуба, ама продължават да се занимават с тази дейност. На всичкото отгоре все мрънкат и все искат още.

Проучванията на галъп са като лъжите по телевиЗора за спечелелите от националната лотария.

Номерът е как се задават въпросите. Забележете 67% от българите са принципно (!!!) "за". От принципно до реално разликата може да е огромна. Нека аз задам въпроса. Ще питам съгслани ли сте Пистите на Пирин да се отдават за 3 ст. на кв. метър? Съгласни ли сте концесионерът да не понесе наказание за извършените нарушения? Мислите ли, че е редно държвата да не може да получава достоверна информация какви са приходите на концесионера. Мислите ли, че е нормално да те рекетират със всевъзможни такси. Нормално ли е 95% от българите да не могат да си позволят да отидат на ски в Банско и т.н.

Пробват ако мине номера, кви ски ще карат българите, на ръба на бедността...яд ме е журнашистите кви лицемерни копелета са!

Вярно е че немогат да отидат,ама защо са "ЗА"и аз се чудя.

Допитването сред "българите" май е проведено само в Банско!

А 99 процента от българите не искат Галъп да им казва какво да искат и какво не.

Всеки нормален човек ще е за втори лифт в Банско, другото е плява.

Не бе,MAAN,не втори,още поне 5-6,докато не остане гора.За к'во ти е шибаната гора?!!!

За кво ти е лифт като нямаш пари да ходиш да караш? Тоя бунак дет пише плява е долна измет, мие чинии в някой хотел в Банско

Кви 500лв за два дни аз работя за 500лв на месец имам 2 деца за втория лифт не ме ебе

Поне се убедихмме, че наистина има платени проучвания, къде са тия 67%??? Кого се опитвате да убедите бе вашта мама? Кажете процента на българите които могат да дадат 500лв за два дена?

селска мастия ударена с дарво у главата сега бега от гората

аз пък искам ново банско, не това цековото :) и изобщо не ми дреме за бантустанските мизерни кур-орти :)

Ако Ви интересува какво искат хората в ски-спорта , то това са лифтове на Витоша.Банско не е проблемът.На Витоша е заровен ключа от бараката.

Ами като има и други дестинации за ски в Булгаристан кой ще ни пълни пунгииките

Агенция Тулуп на комунистическия тулуп Андрей Райчев винаги дава процентите обратно на истината, ако искате да знаете какво става приемете точно обратното на това, което казва този комуно изрод.

Глупости, на 99% от булгаристанците им дреме на шмайзера..

на тебе особенно не ти дреме кои ти дава пари да свириш тука на андрушата раичев

Не ми плащат Цеца и Цеко като на тебе

андреи само0 за zадника си милеи, му се плаща за всяко изследване, но тука се оля алчната комуняга, нищо да си против планината е да си против себе си , лош касмет е ....

Сега ви разказах играта. 3% българи ходят на Банско 67% искат втори лифт. И за какво им е ? А сетих се ПИБ пак наляла некой лев за PR

Хайде стига и по празниците ни занимавахте с мутренските желание и интереси ...

Вижте, тоя ;Гълъб; трябва го думнете ,защото е болен от птичи грип и носи зараза за малоумност. Та според те тия излиза ,че 4 000 000 българи одат на ски пързалки.

Галъп Балкански пак спекулира и лъже открито, 67% от кои българи?! 67% от българите мизерстват и не са ходили нито в Банско нито в Боровец през последните 25г., не включвам келешите с джипове за 200х.евро,по-бедните политици и които ходят на о-в Бали и разни лигави софиянци.

Галъп, Галъп , пак ли вие лизачи гнусни. Добре ли ви платиха за тая гадна лъжа.

Да направят втория лифт над първия - на две нива и вълкът сит и агнето цяло.:)

Галъп: 67% от българите искат втори лифт на Банско А 90% от българите не знаят какво искат!

Колко от тези 67% са скиори и колко изобщо им пука за Банско, банкянско и прочие?

Да направим референдум.Ако не се приеме, Галъп да се закрие.Стига поръчкови проучвания

Банкерите са купили и тези дупедавци от агенцията. 90% от българите искат Пирин да се запази и за бъдещите поколения. Никой не им е виновен, че Банско се разрасна десетки пъти над екологичната норма.

А 97% от българите въобще не знаят за какво точно става дума, а си изграждат мнение от пропагандата по въпроса, която обилно и напоително тече по медиите. Апропо, същото важи и за други подобни проекти като например "АЕЦ Белене" и "Южен поток". И после лобистите излизат и казват: "Ето, виждате ли? Народът го иска. Какво по-легитимно основание от това искате?!".

До карали ски по пистите на Банско: Ако се пусне втори лифт, няма ли манифестацията пред лифта да се пренесе на пистата, а ако това стане няма ли да е по-опасно карането?

Агенция сКалъп в услуга на олигарсите както винаги.

С тези "67% от българите" ще излезе, че сме на първо място в света по брой хотелиери, ресторантьори и скиори на глава от населението.

Галъп май са на месечен абонамент при Цеко...

67% от шопианци, не от българите !

67% от Попинци, не от българите !

Концесионерите не са го искали,искат гора,и ако може без да плащат.

Оправете лифтовете и влековете на Витоша и ще ви се реши проблема с големите опашки на Банско.

Аз искам направо трети лифт.

Много яка идея. Между другото, Банско може да въведе нов зимен спорт - състезание с лифтове. Тъй де, и ний да дадем нещо на този свят.

Може и по-културно, като в Марибор, където има 22 лифта.

Не е лоша идеята, но като гледам родилните мъки на втория, май трябва цяло поколение "неумни" да си отидат за да станем нормална европейска държава с развит туризъм.

Аз съм супер за!!! Само да ми кажете новият лифт къде ще го правим - отляво или отдясно на стария. Питам, за да знам къде ще остане място за третия. А детето ми също много иска щото иска да се състезавама с лифтове - аз в единия, то в другия и ще видим кой ще стигне първи. Супер, а? А да, и ще се махама един на друг през прозорчетата. Колко мило!

Здравейте, аз съм синът на Допелмайер/Конрад или Петер,сами ще се сетите/.Не разбрах ,че и баща ми е писал тук,но щом е така, да кажа и аз нещо.Като няма екологично подходящо място отляво или отдясно,ще го направим отгоре върху стария.Старото трасе е доказано екологично.Ей така-лифт на два етажа.За да може отгоре да се надбягва онзи Бонд,Джеймс Бонд и да гони "лошите".Нашето семейно мислене е "лифтово" и търсим решения на всякакви ситуации.Herzliche Grussen aus Osterreich und Frohe Weinacht/сърдечни поздрави от Австрия и Весела Коледа/ !

мен не са питали. процентът не е точен.

Абсолютна лъжа!Само в Банско я одобряват!

Българинът е против презастроените курорти. ..и си купува апартамент в презастроен квартал, че го плаща и прескъпо. Българинът е за гората. ..и се грее на дърва. Българинът е за екологията. ..и си маха катализатора. Професоре, колко сте прав ;))

Българинът пази гората на Пирин, и затова си купува стотицихиляди елхички на Коледа :)

му прецакаха на българина АЕЦ, южен поток и други, а му оставиха американските ТЕЦ, ще се грее на дърва.

Ми затворете американските ТЕЦ. След това потърсете работа на целия регион Стара Загора, който ще остане на улицата. Направо ги заведете да копат в Белене :)

А пък близо 90% от афганистанците искат да си отглеждат мак за опиум. Ама не става.

Да, бе, не ставало ;))) Цялата американска армия им пази посевите, че и за пласмента се грижи.

Коментари - ”Галъп”: 67% от българите искат втори лифт на Банско | Днес.dir.bg

”Галъп”: 67% от българите искат втори лифт на Банско

67% от българите са принципно "за" изграждане на втори кабинков лифт в Банско, 23% са против, а 10% не могат да преценят.

Обратно в новината

Коментари - ”Галъп”: 67% от българите искат втори лифт на Банско | Днес.dir.bg

Коментари

Всеки нормален човек иска втори лифт.

Райчев и Стойчев се наредили на опашката за коледни подаръци пред Банкя.

втори лифт, но никой не се интересува. Натура 2000-за какво се грижи. Трябвало да се изсекат 10 000 дървета. Като го прочетох, ме заболя сърцето. Ама колко писти имали в Австрия, Швейцария и т.н. Това,че Алпите заемат многократно по-голяма площ от Пирин, това явно няма значение. Да съсипват природата пред очите ти и ти да си беззащитен. МНОГО ТЪЖНА ИСТОРИЯ!

Накрая ще победят тези с дебелата пачка- тоест собствениците на курорта. А агенцията, щом трябва да захлеби, може да пише всякакви анализи и резултати. Ако и платят достатъчно може да пише и че 58 % от българите са видели кацане на летяща чиния и са общували с вогони. Майната им, да правят лифтове и хотели, ресторанти, да бетонират всичко, да изсекат де що има живо дърво и накрая да им ги затрупат свлачищата и да си стоят сами в пустинята. Лакомията убива.

но тук няма и гражданско общество...Пишем си по форумите... и толкоз...Един многохиляден митинг в подножието на Пирин може пък да ги накара да се позамислят...Борисов се влияе /страхува/ от протести....Но няма кой да излезе от къщи...Или съм много наивна да смятам,че това би помогнало...

на резултатите от подобни допитвания...В предаването си Цв.Ризова, питайки за мнението на госта си отн. втория лифт, силно възмутена заяви, и то неколкократно-АЗ НЕ ЖЕЛАЯ ДА ЧАКАМ /на опашката за лифта/...Това е сериозно основание да изсечем огромна площ от 500-годишни мури! А тя не желае да чака ЕДИНСТВЕНО, за да провежда правителствената политика...ЖАЛКА ИСТОРИЯ!

Съдейки по коментарите тук, този народ става само за овчари.

Ами намери си друг, никой не те задължава да си българин

Допитването е проведено само сред мутрите, каращи ски и неразбиращи нищо от екология. Ако продължат да секат горите, скоро цялата кална маса на ерозиралата почва в Пирин ше се натрупа в Банско.

Не е вярно - ще съдя преброителя за фалшива новина !

Галъп са смешни. Аз не карам ски, според вас дали искам гора или нов лифт? Баба Вуна и баба Куна от село дали и те искат новия лифт. 67% от всички българи е едно сериозно число от пенсионери, ученици, социално слаби, цигани които са твърдо за втория лифт. Галъп са платени лъжци.

Ами живейте си в 19 век.

Айди бе!

Интересна работа. Как пък не се намери един коцесионер да е на печалба и да плаща нещо значимо за дръжавата. Всички са на загуба, ама продължават да се занимават с тази дейност. На всичкото отгоре все мрънкат и все искат още.

Проучванията на галъп са като лъжите по телевиЗора за спечелелите от националната лотария.

Номерът е как се задават въпросите. Забележете 67% от българите са принципно (!!!) "за". От принципно до реално разликата може да е огромна. Нека аз задам въпроса. Ще питам съгслани ли сте Пистите на Пирин да се отдават за 3 ст. на кв. метър? Съгласни ли сте концесионерът да не понесе наказание за извършените нарушения? Мислите ли, че е редно държвата да не може да получава достоверна информация какви са приходите на концесионера. Мислите ли, че е нормално да те рекетират със всевъзможни такси. Нормално ли е 95% от българите да не могат да си позволят да отидат на ски в Банско и т.н.

Пробват ако мине номера, кви ски ще карат българите, на ръба на бедността...яд ме е журнашистите кви лицемерни копелета са!

Вярно е че немогат да отидат,ама защо са "ЗА"и аз се чудя.

Допитването сред "българите" май е проведено само в Банско!

А 99 процента от българите не искат Галъп да им казва какво да искат и какво не.

Всеки нормален човек ще е за втори лифт в Банско, другото е плява.

Не бе,MAAN,не втори,още поне 5-6,докато не остане гора.За к'во ти е шибаната гора?!!!

За кво ти е лифт като нямаш пари да ходиш да караш? Тоя бунак дет пише плява е долна измет, мие чинии в някой хотел в Банско

Кви 500лв за два дни аз работя за 500лв на месец имам 2 деца за втория лифт не ме ебе

Поне се убедихмме, че наистина има платени проучвания, къде са тия 67%??? Кого се опитвате да убедите бе вашта мама? Кажете процента на българите които могат да дадат 500лв за два дена?

селска мастия ударена с дарво у главата сега бега от гората

аз пък искам ново банско, не това цековото :) и изобщо не ми дреме за бантустанските мизерни кур-орти :)

Ако Ви интересува какво искат хората в ски-спорта , то това са лифтове на Витоша.Банско не е проблемът.На Витоша е заровен ключа от бараката.

Ами като има и други дестинации за ски в Булгаристан кой ще ни пълни пунгииките

Агенция Тулуп на комунистическия тулуп Андрей Райчев винаги дава процентите обратно на истината, ако искате да знаете какво става приемете точно обратното на това, което казва този комуно изрод.

Глупости, на 99% от булгаристанците им дреме на шмайзера..

на тебе особенно не ти дреме кои ти дава пари да свириш тука на андрушата раичев

Не ми плащат Цеца и Цеко като на тебе

андреи само0 за zадника си милеи, му се плаща за всяко изследване, но тука се оля алчната комуняга, нищо да си против планината е да си против себе си , лош касмет е ....

Сега ви разказах играта. 3% българи ходят на Банско 67% искат втори лифт. И за какво им е ? А сетих се ПИБ пак наляла некой лев за PR

Хайде стига и по празниците ни занимавахте с мутренските желание и интереси ...

Вижте, тоя ;Гълъб; трябва го думнете ,защото е болен от птичи грип и носи зараза за малоумност. Та според те тия излиза ,че 4 000 000 българи одат на ски пързалки.

Галъп Балкански пак спекулира и лъже открито, 67% от кои българи?! 67% от българите мизерстват и не са ходили нито в Банско нито в Боровец през последните 25г., не включвам келешите с джипове за 200х.евро,по-бедните политици и които ходят на о-в Бали и разни лигави софиянци.

Галъп, Галъп , пак ли вие лизачи гнусни. Добре ли ви платиха за тая гадна лъжа.

Да направят втория лифт над първия - на две нива и вълкът сит и агнето цяло.:)

Галъп: 67% от българите искат втори лифт на Банско А 90% от българите не знаят какво искат!

Колко от тези 67% са скиори и колко изобщо им пука за Банско, банкянско и прочие?

Да направим референдум.Ако не се приеме, Галъп да се закрие.Стига поръчкови проучвания

Банкерите са купили и тези дупедавци от агенцията. 90% от българите искат Пирин да се запази и за бъдещите поколения. Никой не им е виновен, че Банско се разрасна десетки пъти над екологичната норма.

А 97% от българите въобще не знаят за какво точно става дума, а си изграждат мнение от пропагандата по въпроса, която обилно и напоително тече по медиите. Апропо, същото важи и за други подобни проекти като например "АЕЦ Белене" и "Южен поток". И после лобистите излизат и казват: "Ето, виждате ли? Народът го иска. Какво по-легитимно основание от това искате?!".

До карали ски по пистите на Банско: Ако се пусне втори лифт, няма ли манифестацията пред лифта да се пренесе на пистата, а ако това стане няма ли да е по-опасно карането?

Агенция сКалъп в услуга на олигарсите както винаги.

С тези "67% от българите" ще излезе, че сме на първо място в света по брой хотелиери, ресторантьори и скиори на глава от населението.

Галъп май са на месечен абонамент при Цеко...

67% от шопианци, не от българите !

67% от Попинци, не от българите !

Концесионерите не са го искали,искат гора,и ако може без да плащат.

Оправете лифтовете и влековете на Витоша и ще ви се реши проблема с големите опашки на Банско.

Аз искам направо трети лифт.

Много яка идея. Между другото, Банско може да въведе нов зимен спорт - състезание с лифтове. Тъй де, и ний да дадем нещо на този свят.

Може и по-културно, като в Марибор, където има 22 лифта.

Не е лоша идеята, но като гледам родилните мъки на втория, май трябва цяло поколение "неумни" да си отидат за да станем нормална европейска държава с развит туризъм.

Аз съм супер за!!! Само да ми кажете новият лифт къде ще го правим - отляво или отдясно на стария. Питам, за да знам къде ще остане място за третия. А детето ми също много иска щото иска да се състезавама с лифтове - аз в единия, то в другия и ще видим кой ще стигне първи. Супер, а? А да, и ще се махама един на друг през прозорчетата. Колко мило!

Здравейте, аз съм синът на Допелмайер/Конрад или Петер,сами ще се сетите/.Не разбрах ,че и баща ми е писал тук,но щом е така, да кажа и аз нещо.Като няма екологично подходящо място отляво или отдясно,ще го направим отгоре върху стария.Старото трасе е доказано екологично.Ей така-лифт на два етажа.За да може отгоре да се надбягва онзи Бонд,Джеймс Бонд и да гони "лошите".Нашето семейно мислене е "лифтово" и търсим решения на всякакви ситуации.Herzliche Grussen aus Osterreich und Frohe Weinacht/сърдечни поздрави от Австрия и Весела Коледа/ !

мен не са питали. процентът не е точен.

Абсолютна лъжа!Само в Банско я одобряват!

Българинът е против презастроените курорти. ..и си купува апартамент в презастроен квартал, че го плаща и прескъпо. Българинът е за гората. ..и се грее на дърва. Българинът е за екологията. ..и си маха катализатора. Професоре, колко сте прав ;))

Българинът пази гората на Пирин, и затова си купува стотицихиляди елхички на Коледа :)

му прецакаха на българина АЕЦ, южен поток и други, а му оставиха американските ТЕЦ, ще се грее на дърва.

Ми затворете американските ТЕЦ. След това потърсете работа на целия регион Стара Загора, който ще остане на улицата. Направо ги заведете да копат в Белене :)

А пък близо 90% от афганистанците искат да си отглеждат мак за опиум. Ама не става.

Да, бе, не ставало ;))) Цялата американска армия им пази посевите, че и за пласмента се грижи.