Тежка катастрофа с ТИР и коли край Банско, има загинал

ТИР се обърна на пътя край Банско, помитайки джип и лека кола на Разпети петък. Има един загинал и двама ранени.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЙК

Госпожа Чалева отново сблъска конвенцията (ТИР) с автомобилите. Толкова ли е трудно да се каже "камион"? Вярно че е с три букви повече но пък за сметка на това е ПРАВИЛНО!

Аз карам колело по този път през лятото. Сравнително прав и ганьовците надуват като че ли нещо им е влязло отзад. Както чета по долу, явно нисана е изпреварвал камиона без видимост. Има една малка чупка в пътя горе долу по средата. Сигурно там са се нахакали. Полицаи стоят на входа в Банско и си барат т.....те. Това е Бг. След още 50 години дано кротнем малко.

как точно да се внимава, когато те връхлети тир...а да ми кажат тия празноговорящи властимащи, дето ни дават акъл...

Дано загиналия на днешния ден да възкръсне

Само в страната на непрекъснатия бизнес БГ можете да видите камиони и ТИР-ове по пътищата на връх Коледа, Великден и въобще в почивен ден ! В цяла Европа от 00 ч. в събота (първия почивен ден) камиони и тирове замръзват където са. Тук обаче, в Боколандия, бизнесът няма спирачки... ... бърза за Оня Свят ...

Прав си.но уродите требе да станат по богати от вчерашния ден .банките ще осиротеят ако немат изпълнители.

Новия по-здрав на банскалииите!!! Кабинка им ,ле лелина !!

ходи се прегледаи боклук

ти идиот ли си

Пише думата "тир" сега е камион.

Момчето Баряков, да не е син на Здравка и Румен Барякови от Банско? Да пази бог. Познавам ги. Дори и да не е така, това момче има родители. Съболезнования. Жесток живот.

В Банско Барякови много...

Абе Вие чететете ли какво пишете. В резултат на инцидента е загинал мъж, чиято самоличност е в процес на установяване. ... Загиналият е 36-годишният Димитър Баряков. Хем самоличноста се установява, хем пишете името на загиналия.

Не е тир, а камион. И не е виновен. Оня с нисана изпревари неправилно камиона и удари челно опела. Голяма трагедия.

Защото капитализмът натиска хората, които не могат да свържат двата края и трябва да работят и на празници, затова!И ащото много от тези почиващите, ще искат да купуват или да ползват услуги там, където са отишли да почивати някой ще трябва да свърши и тази работа!А шофьорът на камиона е виновен само за това, че е бил там, за жалост.

Защо пътуват тирове по пътищата по време на почивни дни? Мога ли да попитам правителството? Докога !!!

Голям проблем и още по голям ще става от тази шизофрения .

Поредната трагедия на пътя. Нямат край. Причини,следствия и пр.,....без значение за жертвите.Особено по Празници.Жалко. Дир,като сайт с претенции,моля,един път завинаги,променете понятието "ПОМЕТЕНИ,ПОМЕТЕН "и пр.!!!! Човек,съдбата му,животът му НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОМЕТЕН.С каква метла,една човешка личност,може да бъде "ПОМЕТЕН"!?ЗА др.сайтове,може и така да е.За Вас!?Жълти ли сте!? Езикът български е пребогат.Стига да го познавате и владеете.На 100 % гнусният термин "ПОМЕТЕН",щеу намери адекватен аналог.

няма нищо сериозно. все пак днес е разпети петък и утре ще възкръстнат (умрелите по пътищата).

ТЪПАНАР!

Не е тъпанар ! Абсолютен тъпанар е !!!

pepipepino666@

що така думаш, бре Джендьо? от двамата ни само ти биеш тъпан в цигански оркестър. ако нямаш чувство за хумор пред лицето на смъртта, то по-добре започвай да копаеш и лягай в изкопаната дупка. или пък смяташ, че всеки несподелящ ценностната ти система, то значи бие тъпан като теб? не ви разбирам сухарите защо живеете, когато и вие не знаете защо сте родени. започни да работиш, изкарвай пари и си купи чувство за хумор, защото като малък са те оперирали от него. пък и писането само с главни букви е викане, което от своя страна се счита за признак на ниска култура. П.П. нямам претенции да имам висока култура, но определено имам чувство за хумор (било то и черно) и самоирония - все неща, които при теб липсват.

Проверете си информацията и пак пишете!

Забравили сте да пишете ШОК, УЖАС, Скандално.

КОГАТО ИМА ТАКЪВ ПРАЗНИК В ЩАТИТЕ И ЗАПОЧНЕ ГОЛЯМОТО ПРЕСЕЛЕНИЕ, ОТ ТЕЛЕВИЗИЯТА ПРЕДУПРЕЖДАНАТ. ВИЕ УЧАСТВАТЕ В ЕДНА ЛОТАРИЯ НА СМЪРТА ПО ПЪТИЩАТА. ПРИМЕРНО 20 ОТ ВАС ЩЕ СЕ ВЪРНАТ ОТ ПРАЗНИКА МЪРТВИ , А 50 ЩЕ ОСТАНАТ САКАТИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ. У НАС Е СЪЩОТО.

Икономо-кмето да оди с ордата си от 100 съветника да чисти ! Да им връчи по една метла и така !! И Митко пожарникаро и он тамо да търка !!

Само като влезнеш в Банско и смърди на интереси .Тоя Кмет само на негови хора раздава поръчките !

Они немат болница, а втра кабинков лифт сакат !!!

кога катаджиите ще се заемат с проклетите тираджии?!!? и тях масово ги шофират олигофрени - местни и чужбински, редовно изпреварват на места, където това е забранено, че дори и със 120... онзи ден един караше сигурно с такава скорост на място, където ограничението е 90 и изпреварваше масово леките автомобили!

За нелегалните бензино-колонки няма почивен ден !!! Ден година рани !!!

Ето за това в някои страни, по празниците, тирове не се движат, за да не трепят хората в колите им.

А ,ние и без ТИР-ове си можем! :-((( Просто ... И с тях ,и без тях. А и сега е открит сезона на "рокерите"! :-(((

Знам го този сезон ,дето свършва когато някоя джанта стане на 8-ца !