Бъчварова: Грешка на езика за втория кабинков лифт на Банско

Грешка на езика, така вицепремиерът Румяна Бъчварова определи вчерашното си изказване, че управляващите партии подкрепят строителството на втори лифт в Банско.

Обратно в новината

Коментари - Бъчварова: Грешка на езика за втория кабинков лифт на Банско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като експерт наблюдавам внимателно специфичната психоза на протестиращите..Пrепоръчвам горещо на инвеститорите да поканят експерти вкл радиоестезисти и геолози за оглед на всяка стъпка на бъдещия лифт и на станциите вкл долната. Вероятно някъде няколко квадрата от проектираното трасе може ни трябва да се преместят// Последните протести подават внимателно, че вероятно трябва да се обезопаси долната станция..

Герберски комсомолски активисти: устите им постоянно мелят, но акълите им чакат подсказване от американските подсказвачи.

Е как все грешки на езика правите, бе! Или от "концесионера" не донесоха навреме "обещаното" - и сега им играете по нервите?

Не е грешка на езика- министърката е грешка !!!!

И не само тя. Цялото управление е грешка.

Oт както си министерка все простотии ,гафове и грешка на езика.Hяма разлика между теб и Bинету борисов .Bероятно сте пили кафе в банкя ,преди да станеш политиканка.

виновна, този който я назначи трябва да знае какъв й е умствения багаж. Явно и неговия е ограничен, щом като след толкова идиотщини спиращи развитието на държавата не се сеща да се маха от властта. Оставката е единствения му полезен ход, ако има хора които го подкрепят, нека незабавно му помогнат да го направи.

Абе, не мога да резбера, има лифт няма лифт, ама тези "еколози" защо не се борят срещу бракониерите, които изсичат годишно в пъти повече дървета, колко ще се изсекат за този лифт?!?

ГОСПОДИ, ВЗЕМИ СИ ВЕРСИИТЕ! Ако може целия кабинет!

е идеално, надявам се да не спре до тук, има да взима толкова много.

Според Зигмунд Фройд грешката на езика представлява своеобразно подсъзнателно признание за онова, което си мислим, така че смятам, че Бъчварова е издала истинските намерения на "задругата"! Цеко, Банев и бетонната армада бетонираха сектор Елените- Ахелой и сега се готвят за дъгата Разлог-Банско- Добринище - Гоце Делчев. Унищожиха слънчев бряг, сега напредват към Пирин!

Като стана дума за лифтове , съвсем на скоро едно дете падна от кабинката на един лифт на Витоша . Тази министърка мълчи . Може би трябва да се обърнем към министърката на земеделието за да разберем как върви разследването .

Какво да каже, като Красен Кралев като министър на спорта пусна 1 300 000 лева за два манша на Пампорово! Какво трябва да се случи, за да се разбере, че на Банско и Добринище снегът е 60 см, а вече има оголени места? Зимата е къса и ресурсите са малко! С всяко отсечено дърво планината се стопля, водата намалява и хората стават по- глупави от алчност! А това е бедствие! Гора расте векове, а се изсича бързо!

Помияр , не сезона , а акъла ти е къс

Не е лесно да си толкова прост. Трагично е да си много прост и да заемаш отговорен пост. Жестока действителност - такива ни управляват!

затова, че си прост и не го осъзнаваш си е чиста проба мазохизъм и за съжаление садизъм за всички останали. Подкрепям "Възмутен" и всички с подобни разсъждения, значи все пак има светлина в тунела.

Пълни кретени. Сутринта кажат едно, после го опровергават. А после опровергават опроверганото и тълкуват казаното със седмици. В това време държавата е на автопилот, но калинките лапат с отворен като за последно задник.

Само дядо Бойко ги дои, и си ги назначава, за Министерки

Тя, че за нищо не става, не става, един език имаше, и него почна да бърка. Еми както и да го погледнеш да кажеш "ДА" вместо "НЕ", си е чиста грешка на езика. И за Карлуково не ставаш, и за старчески дом не ставаш , а за министър , още по-малко. Хайде със здраве!

Уф..., докога ще ги търпиш тези, българино...

Ами дека ти беше езико тогиз ма другарке?

Искам да стана министър на МВР

Ако все пак има някои да се чудят,че от тази става нещо-бъркат.МВР просто няма след празната кратуна цвъки.

Всички в този кабинет сте грешки на природата... :(

От години залежава седалков лифт втора употреба за достъп до хижа Плевен,а от там до връх Христо Ботев!!!!

Би последвало нещо, но тук няма такава "практика" екзактно да си идеш по родните дестинации и локации, освен ако езикът не е раздвоен.

Какъвто прИмиера, такъв и вицето...

Аз мисля ..... Извинете, грешка на езика!

Понеже нямам имот на Банско съм против всякакво строителство, лифтове и туризъм. Ако имах, щях да съм на обратното мнение. Мила родна КЪРТИнка...

Прехапваш езика , стискаш силно за да си сигурна че е добре прехапан и така цяла седмица за да не говориш глупости.

Абе, а къде е батко Бойко?

Лекува кръвно след Лондонската история.

какъв батко беее,той си е дядо вече

Батко е на кака Лили - Винетката.

подготвя си абдикацията, другите вече се ослушват кой накъде да се спасява...

ееех бъчварова - ти си грешка на природата , ама като има кой да те търпи още .......

А за лифтовете на Витоша ни гък ни стон. Кога в Министерски съвет или пък в Столична община ще се повдигне въпрос за това?

DIDA

Типично за кабинета на Борисов! След всяко изказване започват обяснения кой какво е искал да каже, ама как не са го разбрали...То бива, бива неможене, ама чак пък толкоз!

The Comedy of Errors /William Shakespeare/, сиреч "Комедия от грешки" /Уйлям Шекспир/

Кааааааалинка, Каааааалинка, Кааааааалика моя .....

Банско отдавна съм го умножил по нула . От доста години там или на черноморието не стъпвам , не водя гости и не съжалявам . Намерил съм си други прекрасни местенца но не казвам къде за да не ги напъплят и тях . А и какво и влиза в работата на министърката на вътрешните работи ще има ли лифт или не . Сега очаквам министърката на туризма да обясни за мигрантите как стоят нещата , и дали не ги брои за туристи .

Ти нали не ходиш в Банско ,ко се изказваш за лифта ,кратуна такава ./ Марш на село ,помияр

а и малко прост, но това не ти дава право да обиждаш хора със собствено мнение. Колкото за селото, не се срамувай, че си от там(личи ти). Даваш ли си сметка кой ще управлява територията България, ако всички си отидат по родните места?

" кратуна такава " така се описа .

Без думи. Да не стане грешка ...

Cкъпи съграждани престанете с тези глупави лифтове. Ние вече така съсипахме нашето Банско,че Никой не иска да повтори идването тук. Някога бяхме природно глупави но трудолюбиви, сега сме не само много глупави но и пословично прости и алчни. Ставаме за смях на цяла България, че и в Англия и Русия. Да си върнем старото Банско.

Г-жо министърке, за такива грешки на езика се подава отставка! Нали помните "танковете"!!! И без това не ставате за нищо...ОСТАВКА!

"Грешка на езика, така вицепремиерът Румяна Бъчварова определи вчерашното си изказване..." Грешка на природата - така умните хора определят баба Бъчи. "Шматка"- така я определят подчинените ѝ.

Всички разбраха само Бойко не ,че тази и дебеланката Лили не стават за тази работа.

"Грешка на езика, така вицепремиерът Румяна Бъчварова определи вчерашното си изказване, че управляващите партии подкрепят строителството на втори лифт в Банско......" ?!??! Не грешка на езика, а НЕЗНАНИЕ и НЕКОМПЕТЕНТНОСТ г-жо Бъчварова е това......Освен това обяснете каква ви е работата изобщо да се обяснявате за някакъв си лифт,, което не е ваша работа?!??! ...Или българският депутат подобно на простия български народ разбира от всичко!

Тази помни от един стълб до друг .

Тая не помни, а я подсеща стълбът, като се бутуряса в него.

Тая цялата е грешка ама не на езика и без такива като нея ББ няма как да изглежда умен .

loyola

някож е взел едни пари и е обещал нещо но се оказало, че трябва да се дели с партниорите... та от там и забавянето/объркването

би било смешно, ако не беше жалко!

Критическата не прощава на никого....

О врменеа, о нрави: да се смее ли човек, да плаче ли? Страната ни е пред хуманитарна катастрофа заради заплахите на един луд последовател на Хитлер в неоосмански вариант. А министъра на вътрешните работи вместо да укрепва спешно граничната бразда, се занимава със строеж на частни лифтове в защитени територии.

Най-вероятно след разгласата на ентусиазираното им обсъждане управляващите са били предупредени от български еврочиновници, че ако се извърши гола сеч на защитени дървета без екологична оценка на въздействието за Натура 2000, България може да бъде подведена под наказателна отговорност и да плати солени неустойки.

Румяна Бъчварова каза, че престъпността у нас намалява. Днес се оказа, че това била грешка на езика... )))

Да не се окаже, че е грешка на природата?

Какво значи грешка на езика!? Все едно да каже, че еди си кой е убит, а на другия ден да каже че е сбъркала и не бил убит ами убил. И няма нищо.

УПЛАЧЕШИХА СЕ!!!И ВЕДНАГА ОБЪРНАХА ПАЛАЧИНКАТА!МАЙ ВЗЕХА ДА СЕ ОСЪЗНАВАТ,ЧЕ МНОГО ИМ СТАНАХА ИЗДЪНКИТЕ!!!

Всичко това е по-скоро грешка на природата, че е създала подобни недоразумения като тази женица.

то втори сняг не е валял тази година на иБанску, ама втори лифт ще правят. А първият нарочно върви на най-ниската скорост, по този начин се създават огромни опашки, създава се усещане че е недостатъчен. Един вид за 10 часа работа извърта по-малко цикли - пести се ток, по-малко да карат хората. Чак ми е чудно кои тъпаци още ходят там, за тези пари че и по-малко в Австрия си цар !

Съвсем умишлено се създава хаос 2 пъти годишно, защото толкова пъти има повече хора / защо не качват ежедневно снимки от дрон, за който не вярва/. Сезонът в Банско е 4 седмици в най-добрия случай, на лифта редовно има по 2 опашки едната е ВИП / молА ви се/ , а другата за обикновени хора, също толкова редовно вип-а пътува сам в кабина, макс 2-ма, а обикновените хора също изчакват следващата кабинка за да не си развалят компанията и ей тези неща правят така, че 2 пъти годишно да видим опашка да се вие. Горе като се качиш е пълен гмеж, не можеш завой да вземеш спокойно, защото отвсякъде летят други идиоти като тебе и се борят със зъби и нокти за всеки кв.см писта ... Та така, ако сте луди ходете на Банско , яжте притоплените боклуци в хотелите, спете в коптори без инфраструктура около тях, слушайте чалгата и простотиите, а като бонус може и цяло спускане на ски да направите

И да не забравите да викате : Тази година втора кабинка, догодина трета :)