3 обвинения повдигнаха на похитителя от Сливен

Три обвинения е повдигнала Сливенската окръжна прокуратура на похитителя в сливенския клон на „Инвестбанк" Стефан Стефавов, съобщи bTV.

Обратно в новината

Коментари - 3 обвинения повдигнаха на похитителя от Сливен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Немисля че трябва да мислим за човек който е посегнал на други хора.НЯМА НИКАКВО ОПРАВДАНИЕ за него.Всички имат проблеми но не постъпват като него.

ББ го излъга, че косъм няма да падне от главата му, а сега го чака доживотен!

Никой не го е излъгал!!!Просто това момче е уникално тъпо!При такъв провал единствената мъжка постъпка, която можеше да направи е да се гръмне в главата, но дори и за това не е имал кураж.Хак му е сега да лежи доживот.

Напълно е възможно да се намерят подражатели на нападателя. Неговото деяние намери толкова подробно отразяване в мас-медиите, че сега всеки, който желае известност на всяка цена и няма задръжки, ще го последва.

От записа в колата видяхме един потенциален убиец по пътищата ако му бяха дали книжка.Държеше се нагло с комикията.Проблеми с психиката кой му даде разрешително за носене на оръжие.

Нека този млад мъж получи наказанието, което законът определя. Не може всеки, който има проблеми вп живота да става престъпник. Как обаче родната полиция пази нещастните пенсионери по селата, които живеят в страх от такива като този. Колко бяха най-зверски убити, изнасилени?...Господи, защо няма желание у властимащите да има ред в тази държава.

Налице са статистически проверени данни, че всеки 4-ти българин е с психични отклонения, нещо което се потвърждава и от много от постовете тук, на форума.

Един шамар няма да ти ударят?! Значи ли това ,че ще го оневинят и ще го пуснат да си ходи,което е неправилно? Или Борисов го е прилъгал да се предаде и сега ще го набутат доживот, Но отсега нататък преговарящите за освобождаване на заложници са обречени на Неуспех,заради този Прецедент-Мин. Председател да Обещава и се намесва?!!! Кой ще им вярва?

"Това не е било негово непланирано решение. Твърди се, че не е знаел точно кой клон е искал да ограби." Е тва е мотив, та дрънка ! А ся Роман Василев да го командироват у Сливен до го осъди тоз "абсолютен престъпник" доживот !

поне 20 годинки не му мърдат...

нещастен неудачник беше толкова хубаво да се самоубие

Гледах го по телевизора и за мене този е много конфликтен тип.Отишъл е в банката с ясното намерение да граби и убива.Всичко друго е ала-бала.

От това, което показа камерата в изпитната кола, може много точно да се заключи що за човек е въпросното лице. Първото странно нещо е, че на 27г още няма книжка и се е явявал 8 пъти на изпит. Второ - това, което се вижда от записа е един нагъл мъж, който хич не си дава зор да вземе изпита - тръгва на ръчна, не знае, че на знак "стоп" се спира. Сигурно за 8ми път се явява на магия и ако мине номера. А накрая решава да обвини всички останали за собствения си провал. На такъв въобще не трябва да се дава книжка. Утре ще му писне от нещо друго и в знак на протест ще нацепи колата си в друга или ще предизвика верижна катастрофа в знак на протест с/у скапания си живот. Такива хора са опасни за обществото

Стига ни занимавахте с този престъпник. Има по-важни неща, като скъпото гориво, липсата на пари. България е пълна с такива като въпросния господин. Това означава ли, че всеки трябва да обере банка?!! Господинът от селото ще трябва да влезе в затвора и да преосмисли поведението си.

с тези дългове кам банките-скоро много хора ще са на неговата позиця

В БГ МРЗ е 240 лв. Работещи хора са бедни. Много фирми не изплашат залати, а политиците се правят на глухи. Безработицата е огромна. Това генерира отчаяние и пресъпност и то при хора непрестъпници.

Слез на земята, такива неща се случват отдавна в държави където придходите са много по високи. Просто човека е решил да изкара повече пари с тоя обир!

Не искам да се включвам по темата. Само искам да спомена, че престъпността е социална болест. Сами може да прецените къде е държавата ни по тази скала. Иначе за конкретният случай, много институции( визирам особено MВР и прокуратура), както и държавници ще направят добър PR . Бог да ни пази, мили сънародници!

Интересен факт е, че от всички мнения, които прочетох, тези, с неграмотно написаните коментари, с несвързаните правилно изречения, с хленчещи глупости за подкрепа, и не особено интелигентни изказвания, които също така пишат "съжЕлявам", "мУнитор" и прочее, се оказаха подкрепящи един престъпник. Защо ли? Знам, че няма да можете да си отговорите, защото се изисква известно напрягане на мозъка. Ами учете, образовайте се и като не ви харесва тук, заминете другаде. Един умен човек, който може да мисли, може да се справи с неудачите и проблемите си, без да убива или осакатява друг, който не му е виновен по никакъв начин за проблемите. Остават поклонниците на Стефчо - неграмотните, които идолизират такъв като тях, един неудачник. Защо ли? хах. ясно е. :) който с друг си прилича, се привлича. Олицетворява се с него, ако знаете какво означава тази дума.

ДЕ ФАКТО СИ ПРАВ! НО ИМА МНОГО ПО СЕРИОЗНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ГИ ПУСКАТ СРЕЩУ СЕРИОЗНА ПАРИЧНА ГАРАНЦИЯ ИЛИ СИ НАЕМАТ АДВОКАТ СРЕЩУ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА ПЛАТА! А ТОВА МОМЧЕ СИ НЯМА НИКОГО, НЯМА И ПАРИ, И СЕГА - ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА! СМЕШНО Е! ПРИСЪДА ТРЯБВА ДА ИМА, НО ЧАК ДОЖИВОТНА! ПРАВИ СА ТЕЗИ КОИТО КАЗВАТ: ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА, А ЗА МИЛИОНИ - НЯМА ЗАКОНИ!

Никой не е застрахован от съдбата "неудачник". Парите, общественото признание и здравето са много преходни неща. Хората с ниво на интелигентност малко над средното може би в такива ситуации отиват на психолог (за разлика от простоватите), а може би и не. Лошото обаче е, че се озлобяват като Вас. А злобата в различните си проявления е способна да унищожи и най-големия умник, и най-силния характер.

това не е злоба, а факт, който е прекалено явен, за всеки, който има с какво да мисли. :) Който не може, се обижда на такъв извод, защото се комплексира, че още виси на клон в джунглата и не иска да си признае, колко не може да мисли, че не е нормално да се подкрепя човек, който инвалидизира за цял живот - друг, защото на този друг, са му гарантирани доживотни здравословни проблеми и ад. Като стигне до лично твой проблем и се сбъскаш с такъв като Стефан, който е насочил пистолет към детето ти, ще запееш друга песен.

Много комплексарски коментар. Явно на персона, която не може да се наложи сред образованите и намира по форумите поле за изява, показвайки надмощие по правопис и засукани приказки пред глуповатите. Смешно просто...

:D Намира се по форуми, за да се смее на малоумници като теб, подкрепящи престъпници, после жалващи се колко са малки, жалки и живеещи бедно. Защо ли ми е забавно, че ми се връзваш :D подкрепяйте го момчето, че утре друг като него да ви гръмне, че най-накрая да ви свърши мъката и хленченето, защото и други ще си позволят същото като видят, че могат да станат всеобщи любимци. Ех, малоумието е заразително. Блазя ви, че не можете да мислите. такива са щастливци. Хранят се и спят, друго не могат да измислят, а... грешка, или стрелят по хората, защото толкова и могат да "мислят". За последиците може да помисли само един разумен човек, другото се нарича дете до около 15 годинки.

интересн факт: ситият на гладния не вярва!

Този гладен да вземе да учи и да се образова и после, ако продължава да е гладен, да замине за чужбина и да се наяде, а не да убива. Само се оплаквате колко сте зле. Кой ви е виновен?!? Само и единствено ти носиш отговорност за себе си и действията си. Друг не ти е виновен. Докато търсите вината другаде все неудачници и хленчещи, ще си ходите. Имате глава на раменете си. Време е да я използвате по предназначение най-сетне, а не само да хленчите.

Дай, като имаме проблеми, защото няма човек без проблеми, да ходим да се убиваме по улиците. Всеки един, който защитава малоумното същество Стефан, трябва да изпита лично усещането, че някой негов близък може да умре от прострелна рана, да изпита усещането, което преживява този прострелян полу-човек до края на дните си и неговото семейство. Само тогава такива прости овце като подкрепящите го, ще вземат да спрат да блеят. Като им видях тъпите мутри на тези от това село, освен да им се пусне една бомба там, е най-добре. Те са потенциални убиици, щом оправдават поведението и действията на един престъпник. Бъдещите му последователи, които ще възпитат и децата си в същото малоумие.

ясно че човека е наивен и не много адекватен.но поводът за това деяние е омразата му към банките.

По медиите се върти новината, че можел да получи доживотна присъда. Не го оправдавам за действията, макар да разбирам доводите му и това, че не размислил като голям човек. Смехотворно е да му дадат доживотна присъда, а доказани убийци, наркопласьори, мафиотски босове и др. да се разхождат на свобода. Няма нужда да описвам подробно, а само отворете вестник на криминална хорника, както и знаем обичайните заподозрени.

очертава се присъда за пример. За да не повтарят други, то от това е страха. Иначе каквото е направил -- ранил е един човек. Останалото е просто психарска история.

Жалко че не е довел работата до край.Те всички банки това заслужават,за един лев превод вземат два лева такса.

Жалко е , че ти не си бил в банката, че да те гръмне теб . Пък тогава си ръси глупостта . Този и да беше обрал банката , това , щеше да е нищо за самата банка , не го ли разбрахте ? Проблемът е , че този не уби човек по една щастлива случайност , я си представи , че беше "прищракал" и започнал да стреля по невинните служители , и ги беше избил !

Ч0векът искал да става полицай!!!.Следователно е невинен!!!

В facebook вече има група, която е отворила подписка за защита на този лузър. Желаещите може да се включват с подписчета. Чудя им се обаче...Човекът планирал банков обир, въоръжил се, нахлул, стрелял, взел заложници, а някои викат, че не бил виновен. Причините да го направи са ясни и разбираеми, смекчаващи обстоятелства има, ноооо...той е стрелял на месо.......

ТОВА Е ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПОЛИТИКАТА НА ТОШО СЕЛЯНИНА /И ДНЕШНАТА НАСЛЕДНИЦА, БСП/ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 65Г. МОЖЕШ ДА СЕ РАЗВИВАШ, САМО АКО СИ СЪС ЗНАМЕТО НА БКП ИЛИ ЩЕ СИ ОСТАНЕШ С ПОКОЛЕНИЯ/АКО И ДА СИ КАДЪРЕН/ В СЛАТА И ПЕЩЕРИТА НА БГ

Ку-ку

Когато мен ме късаха на изпита за шофьор как не се сетих и аз да отида да обера една банка.Това момче хич не е заблудено.Отишъл си е направо да краде.Как така си е взел чанта с 250 000лв.Какво са виновни жените ,които работят там да бъдат заложници на един психически нестабилен човек.Ами родителите на простреляния охранител,които разчитат на него,за да живеят.Няма какво да го мислим.Съд,затвор и това е .Да е мислил преди да е стрелял.

Да се осъди на доживотен, за да няма подражатели! а медиите да не го изкарват герой или нещастник, за да му съчувстваме!!!

Това ако им е най-добрия работник в охранителната фирма, представям си другите какви са!

А за онези неграмотни цървули, които с помоща на чужда имперска сила ограбиха банки и имущество "в името на народа" през 44-та година съд ще има ли? А за техните наследници и протежета ограбили банки и имущество в качеството си на "честни бизнесмени" съд ще има ли?

А убийците на Мартин Борилски, получиха по 17 и 19 години, след като 10 години родния съд ги изкарваше невинни и след огромен натиск от Европа. Разфасоваха го като прасе и го оставиха да умре като куче и получиха минимални присъди. Този стефан е извършил престъпление, но работата на съда не е да отмащава, а да намери равумно и справедливо наказание. Аз съм на мнение че присъдата не трябва да е повече от 9-10 години, от които 2/3 ще бъдат излежани.

ЗАТВОР!Какво ми се опитвате да му съчувствате?Има глава на раменете и каквито и проблеми да има ТОВА не го оправдава.Май има проблем само като ви е на главите,а?Всеки престъпник си има причина с която да го оправдаем,но правилно ли е,я се замислете!?

Я да ги видим тия три обвинения поотделно .Първото е за опит за въоръжен грабеж в особено големи размери, придружен с опит за убийство на охранител в банковия клон.Глупости пишете. Момчето е имало временно парично затруднение и просто е имал намерение да си вземе стотина лева , ей така за джобни. А пък вие , в особено големи размери , таратанци .А изобщо не е имало опит за убийство , този изстрел е бил случаен , при чистене на оръжието .Второ :Стефанов е обвинен и за държане на заложници. Ми то не се знае дали сами той не е бил заложник от толкова мацки ,да ме извинят момичетата , ама наистина е спорно кой е бил заложник . И трето :притежание на боеприпаси, без надлежно разрешение. Бе вие луди лис те ????? Нали е уточнено че си ма законно притежаван пищоФ и колкото си иска , толкова боеприпаси ще си има. А пък който не вярва на моето писание , нека пита адвокат Марковски .

ти си по-шантав и от тоя некадърник Стефан....

Ина, ти чувала ли си за думата "ирония" ???

Инче, Инчеее, ти от коя дупка излезе , та не разбра написаното от човека ?

Ина, връщай се иобратно в септичната яма, откъдето и зпълзя...

Дано хората не се подведат от "милото" отношение на банката в момента, защото е ясно, че го правят за да отърват дело. Това е инцидент станал на трудовото място и хората, които са били заложници, а още повече раненият човек имат абсолютното право да ги съдят за солено общетение. Дано само не се подведат нещо, защото яко ще се прецакат ако пропуснат възможността да ги осъдят сериозно.

Минмум 20 години плътна каторга с чукане на камани в кариера за назидание на всички които посягат на чуждото!!!!!!!! Колко е "добър" бил човека, дето прави въоръжен грабеж, стреля по хора, взимане на запожници и т.н. трябва да бъде подведен по най-тежките членове за тероризъм и заплаха ЗА държавата. Минимум 20 години и без 3 за 2 и т.н. МОЖЕ И ДОЖИВОТНА !!!!!!!

А бе вие не разбрахте ли, че всичко беше наредено! Стефан е отишъл афектиран заради отношения с охранителя. Станала е разправия, сбили са се и той го е прострелял. След това се е паникьосал, пуснал е другия охранител и тогава вече се е появила полицията. От тук нататък всичко е режисиран ПР. Ето и съвпаденията: 1. Пробив в кризата се получава, когато Боко отива там. 24 часа по-късно мъж от Пловдив заплашва да взриви блок, но Боко там го няма. Дали пък Петето не е помолила Цветелинка за съдействие? 2. Нападателят пуска заложниците и полицаите трошат народни средства още едно денонощие, чакайки да се предаде Стефан на живо в сутрешния блок на БТВ. Представете си същото нещо в Детройт. Обама отива лично да преговаря с похитителя, той разчувстван освобождава хората щото е мъж и след това си поръчва бира-скара, за да апне, пийне и размисли дали да се предаде!

минкооо, моито момче, ако президента на USA се занимава лично със въоражени грабежи и заложници, трябва всеки ден да прелита от щат на щат и с друго няма да има и време да се занимава!

Държавата смърди !!! Стефан не е престъпник !!!

Утре , някой като те гръмне , нека адвокатът му ти обясни , че държавата смърди , а пък стрелящият по теб не е престъпник !

МЪРЗЕЛИВЦИТЕ ВИНАГИ ОПРАВДАВАТ НЕКАДЪРНОСТТА СИ С БОРБА СРЕЩУ СИСТЕМАТА. НАПЪЛНИХА ФОРУМИТЕ С РЕВ ПО "ДОБРОТО МОМЧЕ". АМА МОМЧЕТО СИ ПРИГОТВИ 250 000 ЛЕВА НЕ ЗА ДА ГИ РАЗДАВА НА БЕДНИТЕ, А ЗА ДА СИ ОПРАВИ ЖИВОТА ЗА МИНУТИ НА ЧУЖД ГРЪБ. СТИГА СТЕ ПОЛИТИЗИРАЛИ ЧИСТО КРИМИНАЛЕН СЛУЧАЙ! СТЯГАЙТЕ СЕ И БАЧКАЙТЕ, ИНАЧЕ САМО ЩЕ ХЛЕНЧИТЕ КОЛКО СТЕ ОНЕПРАВДАНИ! И ЩЕ СТАВАТЕ ВСЕ ПО-ЖАЛКИ...

ние си бачкаме,бачкаме нонстоп,но за жълти стотинки с които не можем да храним децата си ,и от тях ни режат всеки ден и ни омръзна вече някакви крадци ,които са се докопали здраво до кокала да ни изкарват че сме мързеливи и некадърни...

Жал ми е за това момче. Искам прошка за него и нов шанс. В каква депресия е изпаднало. Иска ми се да го осъдят с по-малка присъда.

Пиар на лудостта!!!Толкова е свестен престъпника ,че направо не е истина само ореол на светец да му бяха сложили!!! Та той посегна на човешки живот!!!Значи лудниците са отключени и колко луди ходят по улиците?Опомнете се и вижте до къде ни докараха -без работа,без доходи,без качествено образование...Нищо добро не ни чака -така мисля аз.

Този гражданин освен от затвор има нужда и от психиатър.

За това,че е стрелял,не оправсателно,но я си спомнетъе,как ограбиха на хората спестяванията.Когато 40.000лева се обесцениха и станаха 40,00лева."Господа обявявам ви за милионери!"С чужди пити помана направиха.На тях кой да им дири сметка?

на момчето трябва да се помогне защото виждаме че е свестен човек и полицията да не се самозалъгва защото преди всичко за благоприятният изход на ситуацията заслугата не е на боко тиквата и цветанов а най вече на човешките добродетели на Стефанов .

АЗ ИСКАМ ДА ПОПИТАМ СЛЕДНОТО....ПОХИТИТЕЛЯТ Е ГЬРМЯЛ ПО ВСИЧКИ МОНИТОРИ С ЦЕЛ ДА НЕ Е ВИДНО КАКВО СА ЗАПИСВАЛИ КАМЕРИТЕ,ОК!ОБАЧЕ В СЬЩОТО ВРЕМЕ ШЕФКАТА НА БАНКАТА СЕ Е КРИЕЛА ЗАД БЮРОТО СИ,А ТАМ СЬЩО ИМА МОНИТОР.Е КАК ТОГАВА ,ТОЙ НЕ Е ОТИШЬЛ И В НЕЙНИЯ КАБИНЕТ ,ТА ДА ГО ГРУМНЕ?ЗАЩОТО ,АКО БЕШЕ ОТИШЬЛ НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ,ЩЕШЕ ДА Я ОТКРИЕ!?ТУК НЕЩО НЕ СВ ВРЬЗВА....

Смешното и абсурдното е как тя е "помагала" на полицаите като е била скрита под бюрото от където нищо не вижда и сигурно 90% нищо не чува..

ЗА КАКВО Е ВИНОВЕН ?? ЗА ТОВА, ЧЕ Е РАБОТЕЛ БЕЗ ДА ПОЛУЧАВА ПАРИ ОТ РАБОТОДАТЕЛЯ, ЗА ТОВА ЧЕ СА ГО РЕКЕТИРАЛИ ДА ПЛАТИ ЗА ДА ВЗЕМЕ ИСПИТА, ЗА ТОВА ЧЕ БАНКЕРИТЕ КОИТО НИКОЙ НЕ ПОПИТА С ЧИИ ПАРИ СА СТАНАЛИ ТАКИВА СА ГО ТРОВИЛИ ДА ИМ ПЛАЩА ЗАДЪЛЖЕНИЕТО СИ ?? ЧЕ КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК БИ ИЗДЪРЖАЛ НА ПОДОБНИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА НА КОИТО СА ПОДЛОЖЕНИ НЕ САМО СТЕФАН , НО И МИЛИОНИ БЪЛГАРИ. КОЛКО ОТ ТЯХ СА СЛОЖИЛИ КРАЙ НА ЖИВОТА СИ ТАКА КАКТО ИСКАШЕ ДА ГО НАПРАВИ СТЕФАН ??? КОЛКО ??? ПИТАМ ЦЕЗИ КОИТО ГО СЪДЯТ?? КОИ СТЕ ВИЕ - БОЖЕСТВА ИЛИ ЧАСТ ОТ ТАЗИ СИСТЕМА КОЯТО ПРИНУДИ МИЛИОНИ МЛАДИ КАТО СТЕФАН ДА "БЯГАТ" ОТ РОДИНАТА СИ СЯКАШ В БЪЛГАРИЯ ВАРЛУВА ЧУМА. ТОВА НЕ Е НАШАТА, А ВАШАТА ДЪРЖАВА!! ВИЕ НИ Я ОКРАДОХТЕ. УТРЕ ЩЕ ИМА МНОГО КАТО СТЕФАН, ТОЛКОВА МНОГО, ЧЕ ГОСПОЖА ПЕТЯ СЛАВОВА И НЕЙНИТЕ БАНКЕРЧЕТА ДОРИ НЯМАТ ПРЕДСТАВА!! СВЕТЛИЯ ПРИМЕР Е АРЖЕНТИНА И ОНОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ С БАНКОВАТА И СИСТЕМА. ТО ПРЕДСТОИ И У НАС.

Първо се научи да пишеш, че се излагаш(иЗпит се пише със "зззззззззззззз",а пред "че" има запетая),а после прави коментари. Дай са всички да грабнем по един пистолет и да обираме банки. Всички сме на тоя хал. Да стреляш по човек и да заплашваш живота ха хора и да крадеш пари от банки,няма оправдание за това.

Тъпако , не викай ! Какво са виновни служителите на Петя Славова , та да понесат ужаса през всичките часове , докато са били заложници ? Тези служители са получавали заплати колкото пишман обирджията . Да не говорим , че на Петя Славова парите в банката са застраховани и че един такъв обир с нищо няма да я засегне.

АБЕ ХОРА, ЩО НЕ ВЗЕМЕТЕ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА ВСЕ ПАК ИМА И ЗАКОНИ. МОГА ДА СЕ ОБЗАЛОЖА С ВСЕКИ, ЧЕ "ДОБРОТО МОМЧЕ" ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ СЕГА ЩЕ ОТНЕСЕ 15-20 ГОДИНИ, АКО ИМА КЪСМЕТА ДА НЕ ПОЛУЧИ ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА. НАЙ-ВЕРОЯТНО Е СЪДЪТ ДА ПРИСЪДИ 19-20 ГОДИНИ. ВСЕКИ САМ РЕШАВА ДАЛИ ДА ПРЕСТЪПВА ЗАКОНА И СИ НОСИ ПОСЛЕДСТВИЯТА. АКО НЕ БЕШЕ СТРЕЛЯЛ ПО ХОРА, ВЕРОЯТНО И АЗ БИХ НАМЕРИЛ НЯКОЛКО ДОБРИ ДУМИ, НО ЧОВЕК ЗАСТРЕЛЯЛ ДРУГ ЧОВЕК, ПРИ ТОВА НЕВИНЕН КОЛЕГА, ЗА МЕН СИ Е ПРОСТО.

Проблемът е в това, че закона не се прилага по един и същи начин спрямо всички субекти. :) Тези които окрадаха държавата и силоваците са "политици" и "безнесмени", а тези които са пристъпили закона и са откраднали един комат хляб за да нахранят децата си са престъпници.

Доживотна? А убийците на Мартин Бориски, получиха по 17 и 19 години, след като 10 години родния съд ги изкарваше невинни и след огромен натиск от Европа. Тези некадърници от прокоратурата пак се излагат ! Да бяха разпитали първо свидетелите и прочели материалите от дознанието, които още 100% не са готови и после да повдигат обвинение ! В момента обвинението е повдигнато по информация от пресата, което показва колко са посредствени прокурорите ни и после съда бил виновен че имало толкова оправдателни присъди. Така обвинението за опит за убийство ще падне веднага, защото ако е искал да го убие е имал тази възможност и щял да го направи, но не го е направил дори го е изнесъл и е позволил на бърза помощ да се намеси. Освен това човека сега като си признае всичко и поиска процес по бързата процедура съда ще трябва да отиде под минимума, което е под 10 години, т.е. ще лежи 5-6.

Да не бъдем озлобени. Това е едно нещастно, самотно дете, което се нуждае от помощ.

Какво са му длъжни на "горкото момче" хората от банката, та така постъпи с тях? На мен ми е мило за горките невинни хора, за простреляния млад мъж, които го отнесоха това престъпление, а престъпникът да си понесе наказанието! За назидание!

Е стига с тези глупости де- нещастно дете...на 27 години, здраво, силно, работещо, с много приятели. Нима на останалите всичко ни е наред? Да вземем да гърмим при всеки проблем ли? Ами нещастния ранен охранител за какво е виновен, че живота му е на косъм сега? Ами заложничките дали ще успеят да забравят, че са били под дулото на пистолета на един луд толкова часове наред...ами техния живот занапред, техните деца и семейства как ще се справят?

Ами дете е! Инфантилно е! То кой нормален човек ще се явява 6 пъти на листовки пред КАТ? Нещо не му стига там горе - в главата. Тръгнал да обира банка, ама ей така - на която му се спре окото!!!