В НС искат отпадане на тайната при банки в несъстоятелност

Временната комисия за разследване на обстоятелствата около КТБ ще предложи отпадане на банковата тайна за клиенти на банка в несъстоятелност.

Обратно в новината

Коментари - В НС искат отпадане на тайната при банки в несъстоятелност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма смисъл и не е редно да отпада банковата тайна. Ако БНБ беше институция на място, нямаше да се стига дотук. Не е луд, този, който е взел необезпечен кредит, лудият е този, който не си е свършил надзорната работа. Сега искате да оневините БНБ и нейният началник, чрез някакви медийни скандали.

Най добре да отпадне банковата тайна за ВСИЧКИ банки и списъците направо да се разлепват по стените. Як бизнес с отвличания и изнудване ще се развие, само ще трябва някак да се обложи с 20% ДДС и 10% корп. Струва ми се, че вече се подготвя вълна от емиграция на топъл каш.

Махнете, заличете завинаги "банковата тайна"! Не е необходимо да има такава! ЧЕСТНОСТТА Е НАЙ-ДОБРАТА ПОЛИТИКА - навсякъде и във всичко! Осигурява спокойствие, превантивност, предвидимост и сигурност...Какво лошо има да се знае кой, какви пари е спечелил?! Ако са придобити/спечелени по честен начин, значи няма проблем! Ако не са - съответно на прокурора и съда....Швейцария сваля банковата тайна, а нашите банки искат да продължат да помагат на "далавераджиите" ДА УКРИВАТ ДАНЪЦИ , да мародерстват... Бре да му се не види! НА НАРОДА МУ ПИСНА 25 г. да го "гърбят" всякакви нечестивци! Стига вече!

Ирена Кръстева изтеглила 114 млн. лв. от КТБ за 20 дни..

Аз ще ... Ти ще .... Той, тя, то ще ... ала-бала-мосва. Ние ще имитираме държава... Вие ще платите.... Те ще си отнесат милиардите по чужбина за да ги върнат после и стоварят още веднъж върху гърба ни.

Мечката играе у съседите - гърци. Къде ще заиграе скоро...

Ние платихме милиардте, фонда за гарантиране също е празен. ДПС и Пеевски са ни лук яли , ни лук мирисали, че и акъли дават. Виновни няма, БНБ няма вина. Комисията за фн. контрол и службите също са невинни. Виновен е простия народ, че плаща. 16 милиарда за спомен от гроб.

Вместо да искат, да го направят!

Не,можем да разберем,ЗАЩО след като всичко е ЗАКОННО,трябва да има "БАНКОВА ТАЙНА"?!

Данчо Ментата и той първа пудра. Най-големия мошеник иска да се включи за да се покрие част от истините, касаещи Пеевски и майка му, която има 19 фирми със влогове в КТБ. От къде толкова много фирми, откъде толкова много пари, от какви далавери са тези пари. А Цацаров защитава Пеевски. Нямало улики. А бе Цаца, едра цаца, кого защитаваш - крадците ли? Трябва да се намери главен прокурор - смел мъж, а не такова л-но и мафиот.

Те вече по разни сайтове започнаха да излизат фирмите и физически лица, които са кредитополучатели ... Тези докато се натуткат, ще стане някой гаф ...съмнявам се, че ще гласуват поправка в закона. Ще им лъснат дупарите на всички, дето нямаха нищо общо с КТБ ...

Ала-бала, тинтири-минтири ! Като имате мнозинството - действайте !

В НС искат отпадане на тайната при банки в несъстоятелност Абе тези са като от детската градина-моля, г-жо искаме да отпадне банковата тайна. Ами махнете я тази банкова тайни, стига с тези "дъвки".Цели телевизионни предавания направихте с тази банкова тайна.

Праят си дъвки от лай*а. Всичките МНОГО добре знаят какво е станало и кои са виновните. Мислят си че цирка е за нас...ама то и ние знаеме, така че цирка е без зрители!

локуми , гади ми се, всичко с голямо закъснение, ефект?