Още два банкомата взривени в София

Два банкомата са взривени през изминалата нощ в София. Единият - в квартал “Банкя“, а другият - в кв. “Левски“.

Обратно в новината

Коментари - Още два банкомата взривени в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дупчете им по едни дупки отдолу да изпускат въздуха и няма да ги надуват с бутилки..

Хвнаха им цаката.Браво!

А куките искат увеличение на заплатите... За каква свършена работа го искат това увеличение ?

Те куките ако си вършат работата трябва да хващат себеподобни.

В Банкя Бацето да не е теглил джобни?

много хубаво ,не е грях да откраднеш от крадеца!!!

В България яко живеят само престъпниците! Където и да се огледаш,виждаш само дебеловрати или силиконки карат прескъпи автомобили,паркират където си искат,плашат хората с нагло държане,обитават палати и .....никой не ги пипа! Нито данъчни,нито полиция! Това е новата буржоазия - не работят нищо,а живеят като шейхове! Нямало безработица в България? Дааа,и аз искам да работя престъпник. Само те живеят нормално.

Сус бе, кашонджия! Все някой ви е виновен.

е какво искате от "доблестните мъже" - да хващат престапниците ли- да не са камикадзета

Чакаме те, да се хванеш за палците. После си знаеш.

Е,гаргамелус ти се оля.Когато беше гарга ,беше против политиците ,сега какво стана?Кажи и ние да се уредим.Днес твоя патрон го няма,кой ще ти плати.

Те точно тези ора са за уважение, помощ и подражание, а не тия дето бият селяните и и грабят пенциите.

Народната полиция ни пази! винаги пускам сълза като слушам Веско как пее

Еййй... Я не толкова сълзливо без да сте обявили "червен код", че от Вашите сълзи "територията" ще се потопи...!!! И после #КОЙ ще е виновен?... А?... :::)))

Шшшш, алоо ! Че то ние ако почнем да хващаме всички крадци, то целия парламент, барабар с правителството трябва да е в затвора бе. Как ще управляват от там, като не им дават мобилни телефони ?

Тва е неква жунгла. Вместо да се развиваме напред - ние се връщаме в мутренските и кокошкарски времена на 90те

Ква Жунгла бе ? Къде си виждал жунгла с банкомати ? Ся ша видиш по нова година като почнат да гърмят пиратките. Банкоматите ще подскачат като пукакнки и на полицаите ща им се такова майката.

Остава да почнат да си плащат данъци и осигуровки за да бъде бизнесът им напълно легален.

А те си мислиш, че не си ли? Нали и те ще опрат до пенсия и здравеопазване един ден. Само дето не декларират основна дейност...

нема кинтии, нема,нема кинтии... След като младежта се шляе безработна по улиците, и гледа в допълнение криминални филми, /и от управляващите гледа/-това е резултата!

Нема безработица бе , кадри недостигат.

Работа за целия китайски народ има. Мързеливите селяни цял живот на готово са свикнали.

Ако бяха грамотни крадци нямаше да взривяват банкоматите, а щяха да ги точат невинно до последна банкнота. Всъщност банките заявяват, че не отговарят за банкомата ако плати по погрешка, значи сами са си виновни, че са го оставили да зее с парите.

започва да се превръща в хоби. Очакваме да почнат да си публикуват селфитата с разбитите банкомати. Hack the $y$tem, fk the $y$tem!

Ъхъ , виновни са , дават личен пример , че в България се живее добре от престъпност.

Ами "доблестните мъже" криминалисти да ги хванат най-накрая, ясно е че се очертава поредната банда в България, нали същите тези доблестни мъже полицаи искат и реват за още привилегии и високи заплати, стига са пласирали дрога ами малко служебна работа да свършат. Банкомат след банкомат от месеци а те спят по бюра и служебни коли. Ето за какво става дума сънародници, а ние бъхтаме като луди пък и болни искат да ходим на работа, защото им се вижда че много ни плащат от болничните и касата олеква. Нали точно ние я пълним с осигуровките бе глупаци, защо да не ползваме когато сме болни. Направо луда държава с луди управници и до кога, безнадеждно е положението и най-страшното е че просто няма за кого да гласува вече човек, няма нови лица всичко е стари уяли се кучета и няма спасение от тях.

Изразът "доблестни мъже" не се отнасяше точно за полицаите. Или поне не точно за тези в България !

Няма държава, няма милиция, няма съд, няма прокуратура. И престъпниците шетат спокойно без притеснения. Такова деяние, като описаното тук, е на един и същи отбор. С еднакви методи. Досега милиционерите трябваше 10 пъти да са ги хванали? Нали уж слухтят? Нали уж имат ресурс срещу престъпниците?

Между другото нали ти е ясно, че такива в зандана няма да влязат. Те дотук толкова са откраднали, че накрая като ги хванат, след гледане на делото на еди коя си инстанция след 10 г. съдията ще прецени, че няма достатъчно доказателства и ще ги оневини, без да са влизали в затвора. А съдията, съдията.....не, не е педелас, а ще си построи още една вила и ще си поднови жипа...

Толкова ли го закъса СветиняМу, че започна да разбива и банкоматите до бърлогата си?... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

С 4 милиарда по офшорки смятай скоро да опре до банкоматите. Евентуално пра-пра-пра-внукът му, и то ако живее твърде разточително...

Офшорки, офшорки..., ама далече и трябва време...!!! А пък Му трябвали "бързи пари" за джобни...!!! :::))) Дааа...!!!

Ухааааа , добро утро , ръстът на икономиката скочи взривообразно.

d4

взривовете както винаги са заложени на грешните места.къде по-успешни щяха да бъдат в Парламента или МС.

Престъпленията ни заливат като лавина ежедневно, но разбира се оставка на герберасчето министър никой няма да поиска нали?! Както винаги.

Едно време са им викали хайдуци! Хубавата страна на тези кражби е, че няма да се плащат данъци и съответно управляващите да крадат! Относно биткойна-прав е коментиращият. Майната и на сегашната система!

То спестяването на данъци може да се прави по най-различни схеми. Не е необходимо да вървиш по улиците и да гърмиш банкоматите. Ако не вярваш - питай всеки уважаващ себе си счетоводител. Ще ти каже поне 3-4 начина, лично пробвани от него, работещи и прилагани редовно в неговата/нейата практика.

За ко ви са тия пари в брой нямам идея. Аз взривен ПОС терминал до сега не съм виждал или чул.

Абе парите в брой са и свобода за индивида. Защо си мислиш, че се опитват да ограничат плащанията в брой? Тази свобода, разбира се, си има своята цена - да ти ги откраднат например. В случая обаче, хубавото е, че цената на този риск няма да я плащат гражданите, или поне не директно, т.е. няма да има никой конкретно ужилен.

ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА!!!!!!!!

някъде из Африка за месец - месец и половина, ще разбереш, че СМЕ държава, дори държава и половина.

Така, така! Народът кешира! Банките им отнеха имуществото срещу нищо не струващи хартийки, празни обещания и измамни схеми, сега е време за ответната вълна... Съвет: не дръжте парите си в банки и под дюшеци - хората са измислили биткойна. Само си пазете частния ключ като зеницата на очите си.

хахах, мислиш, че биткоина е нещо по-различно от парите и останалите финансови инструменти ли? хахах :-)

И за интернета така казваха едно време. След това за mp3-ката. Преди това за мобилните телефони... Хахакай се със здраве...

Да отивам аз в Пирогов и плащам в Bitcoins за упойка.

Пикльо, бъдещето идва и то е НЕИЗБЕЖНО. И колкото по-късно хванеш влака, толкова по-зле (и на по-висока цена) за тебе...

Инвестирайте в себе си и децата си: добро образование, непрекъснато учене на нови неща, грижа за здравето и почивката. Собственото време и удоволствие е по-ценно от всякакви спестявания.

Много сте прав/а по принцип, но по отношение на спестяванията не мога да се съглася с Вас! ВСЕКИ ЕДИН човек, независимо беден, богат или извънземен трябва да спестява около 5-10% от приходите си. Освен че този процент е малък и е в рамките на грешката от планирането на бюджета, тази практика има следните предимства: 1. Дисциплинира финансово и те тласка в посока да осмисляш по-добре пригодите и разходите си. 2. Ако един ден по някаква причина останеш без пари, можеш да разчиташ на спестяванията си, колкото и незначителни да ти се струват при заделянето им. 3. Спасяваш се от робството не кредитите и лихвите по тях в дългосрочен план. 4. Конкретно в случая с биткойните, спестеното има статуса дори на доста добра инвестиция (която само за последните 2 години е вдигнала стойността си 10-ина пъти.