Барикадиран, похитителят заплашва да се самоубие

Похитителят от банката в Сливен продължава да отказва да се предаде и остава барикадиран вътре, след като пусна всички заложници още преди часове.

Обратно в новината

Коментари - Барикадиран, похитителят заплашва да се самоубие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами като са отключени лудниците и лудите са сред хората при това въоръжени с бойни оръжия...какво очаквате?И какво -горкия той ..леле та той е невинен -такъв добърчовек е,че на мравката прави път.Пиар на полицията.Другото което ще кажа е ,че докато си пишем тук-там под сурдинка нещата няма да се променят!!!Нямаме гражданско общество-я да излезем кат гърците и да блокираме държавата да видим дали няма да постигнем повече ??

и ще разбере че няма ненаказано зло. Стига хленчене и самосъжаление. ПРЕСТЪПЛЕНИЕ С УМИСЪЛ. Малко лечение от психолог и в затвора.

И ти подир него...като първи съветник.

много сте зле помислете за него!!! тои сега е много обуркан нормално от обставновката в булгаря! с теб сум стефчо не те познавам ама сум с теб ти си булгарин и сум сигурен че си добро момче!!!ще ти помогнем с каквото можем!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз съм с Ивайло!

един народ, който не може да осигури на младите си хора достоен живот ги кара да действат по този начин. Никой от нас не е застрахован да предприеме такива действия

Може и цяла държава да разиграва! Щом няма коя женка да вземе отговорно решение. Или чака Бойко да се върне от Брюксел? Да му уреди изпита за книжка?

Че той така може още седмица да разиграва един цял град.

пълна лудница е! роднините ми живеят във въпросния блок точно срещъ банката и вече ч8 часа десетки хора нито могат да влязат нито да излязат от апартаментите си! във блока има и възрастни хора и бебе на 2 месеца, не се ли умори този човек вече... добре че освободи заложниците и че ранения бодигард се възстановява, но сега почва да тормози всички тези "блокирани" хора наоколо...

пълна лудница е. роднините ми живеят във въпросния блок точно срещу банката и вече близо з0 часа десетки хора нито могат да влязат нито да излязат от апартаментите си.

Аз съм психолог. Изумена съм от непрофесионалното отношение на криминалния психолог, от коментарите,които направи и които са табута по принцип в професията. Как смята да изгради доверителни отношения, като коментира , в случая клиента си по националната телевизия с ясното съзнание, че клиентът му го чува. Това ако не е опит за манипулиране на този объркан, напълно отчаян човек , чрез задаване на въпроси от страна на журналиста като дали похитителят няма да си посегне на живота /сякаш приканвайки го и насърчавайки го да направи точно това/. Тръпки ме побиват от "престъпник," който, забележете храни заложниците си, който не ги наранява , който ги освобождава, защото в тези действия има друг смисъл?! Този ли е психологическия профил на престъпника? И отговорът ми засяда в гърлото. Ако се вслушаме в думите на тези , които го познават като едно добро, но самотно, затворило се в себе си момче.Нима не виждате безпътицата на младите хора, самотата им, бягството от реалната действителност ? Не можем да крещим в хор колко са лоши, и ако са, кой ги прави такива?Не учавстваме ли всички в изграждането на техните ценности, хоризонтите, характери им изпълнявайки различни роли, определени за възрастни. Не можем да виним само тях - всички имаме вина , защото сме допуснали да изгубим чувството за свързаност, за съпричастност, сякаш сме безгрешни и сякаш утре не е възможно някой от нас да изтрещи под напора на проблемите. Не е достатъчно да викаме само "Разпни го". Сигурно е по-лесно да издадеш присъда над даден човек, да нахраниш своето вътрешно голямо и ненаситно ЕГО с признанието, че си по-добър от другия, а дали е така? Всички сме се изгубили някъде по пътя, трябва да се намерим отново, да стиснем приятелски ръце и да си помогнем да го извървим достойно...

достойно за уважение мнение. Благодаря на Бог, че все още има човеци, бродещи по тези земи.

Или да се гърми ,или да излиза!

ти вземи се грамни

Човека просто иска да живее нормално. Помогнете му!!!! Той не е престъпник като.............................

Дай го да му помогна....с 9мм между очите. Тъп селтак, комплексиран. На ранения охранител кой ще помогне? А говедото сега ще лапа пишки в панделата. Там книжка не му трябва.

си изключително малоумен, престъпен, претъпен елемент. Ранения охранител е следствие от общуването с такива като теб. Този дето е стрелял, или искаш да го стреляш, е просто един от многото възможни проводници...

До къде но докара Бойкооооооооооооооооо. Надявам се да усетиш народното недоволство 100 %

Защо само Бойко? Жалко е, но едва ли само това момче е толкова отчаяно. Крайно време е животът ни да започне да се подрежда.

Според някои информации тук въобще не става въпрос за обир на банка. Изглежда в дъното на цялата работа стоят прашките. Това специфично женско бельо понякога е по-опасно от огнестрелното оръжие. По всяка вероятност то е причината един човек да бере душа в болница, а друг да влезе в затвора или да си загуби живота.

ЗАЩО СТЕ ТОЛКОВА ЛОШИ? ЖИВОТА НИ В БЪЛГАРИЯ СТАНА НЕПОНОСИМ, НО ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА ДА СТАНЕМЕ КАНИБАЛИ! ТА ТОЙ Е САМО НА 27 ГОДИНИ! СПОРЕД МЕН СЕ НУЖДАЕ ОТ ЛЕКАР - ПСИХОЛОГ! ЖИВОТА МУ НЕ Е ЛЕК, ЩОМ Е БЕЗ РОДИТЕЛИ, БЕЗ БРАТЯ И СЕСТРИ! НЯМА С КОГО ДА СПОДЕЛИ БОЛЕЖКИТЕ НА ДУШАТА СИ И ТЯ ГО ИЗЯЖДА БАВНО И МЪЧИТЕЛНО! БЪДЕТЕ ПО-ДОБРИ И ПО-УМНИ!

Не ви ли е срам да говорите такива неща???? Да го ОПРАВДАЯТ???? Заради такива като вас, държавата достига дъното. Да оправдаят престъпник, отишъл въоръжен да заплашва мирни граждани и размахва оръжие над главите им и да краде парите на други мирни граждани??? Как не ви е срам дори да си го помислите това? Затова държвата е на тоя хал и престъпници се разхождат на воля и си правят каквото си искат с такива овце като вас!!! А вие си ги оправдавайте колкото си щете. А умните българи ще бягат да живеят в чужбина, където за банков обир със заложници теглят куршум на престъпника!!!

В този цирк като че ли адекватен беше само обл.управител.Дори и самият похитител се държеше като пиле в кълчища.Наи голям "героизъм"прояви съответно управителката на клона която се беше скрила в някакъв никому неизвестен офис и издържа скрита там толкова дълго време без да изпита някакви нужди дори и физиологични!

не зная какви са тези правила в бълг.банки аз живея извън Б-я освен 5Е други пари не ми удържат нито като тегля нито като превеждам в Б-я трябваше да внеса пари за едни такси и за 15 л. ми взеха 5л.такса това е ужасно и гледампаяци тук гледам че хората като строят и правят достатъчно места за паркиране а в Б-я не правят парко места а тормозят народа с паяци а то само това ли е човек като нищо ще преварти но лошото че лудостта на хората не се насочва в правилна посока

Дрън-дрън-ярина! Нерде банки и такси, нерде паяци и паркинги?

Това ми прилича на блудкава ала джам шише комедия.Как този човек наречен похитител или както там ви е удобно сам самичък успя толкова дълго да се справи със сливенските телевизионни звезди? Приличат ми много на т.нар."медици".Вече имаме нови национални герои!

тоя като му гледам снимката нема да преживее дълго

Тоя,че няма да се самоубие няма,ама те полицаите вече са го убили и сега ще му препишат самоубийство.Казва се инсценировка.Дано да не съм прав ама ако излезе с краката напред от там 100% съм сигурен,че ще му инсценират самоубийство.

Той знае, че ще ходи в затвора.Но има много по-отвратителни изверги на свобода.България показа, че уважава човешкия живот и добрата развръзка.Родителите на ранения ще искат сурово наказание.Ненаказани престъпници няма-те си преживяват мъките на жертвите всеки ден.Но това е непредумишлен опит за убийство в състояние на афект и с провокация.Има много по-тежки престъпления.

Жалко за това младо момче. И за всички други, които са и ще бъдат като него. Напрежението в живота ни е огромно. П одобни случаи ще има още много и по често. Психиката на хората и кризата в която са ги принуждава. А ако вие сте на неговото место? Спомнете си и за учителката, която също направи опит да ограби банка. А банките и няколко стотици бизнесмени станали за ден милионери ни ограбват и тъпчат. Защо не скочим срещу тях и законите, които те си създават чрез техните хора депутати. Това ли е демокрацията. Да, ама за някои. Но не и за обикновените хора. Замислете се върху всичко това, за безисходицата и тогава пишете и обвинявайте. Да пази Бог да не идва и на вашата глава.

Споделям изцяло написаното.

Рекох аз в по-предни теми по случая. Този го пишете заловен до 48 часа. Заспал ще го пипнат ама пусто не им увират тиквите на ченгетата. А можеше и още на 12-тия час да седи с белизници на "трамвая". Жалко за средствата които са хвърлени за обучение на тези пишман "шапкари". Не са оправдали средствата момчетата и това си е.! Жалко!

Жалко и ДИр се оказа про -правителствен сайт...

Написал ли си е завещанието ? 100% си написал перспективата - никакво бъдеще . Сигурно върху това мисли сега ...

Жалък опит за вдигане на рейтинг но тази простотия ще се стовари като БУМЕРАНГ!

Защо ли си мислех ,че DIR.BG - не участват в сценария режисират от партия ГЕРБ ?

За мен това е невинен човек, докаран на ръба от ситуацията в милата родина. Ще седим и ще гледаме как го унищожават и после ще пращаме фрегати, за да защитим други подобни хора ( а ония наистина си убиват и не си поплюват), а сетне ще пращаме хуманитарна помощ и психолози-специалисти... Хора, стегнете се - не толерирайте "самоубийството" на силно травматизиран човечец, докато тези над нас толерират убийствата на хиляди!

Да се самоубива като иска ,по-добре той отколкото не винни хора!!!

Дано да е живо момчето и не се стига до съд.А ако се стигне да си намери добър адвокат и го оправдаят.Но жалкото е че всички сме против олигархията-а такава е Баракова -Славова ,а сега гледахме като овце и никой не го защити.На ръба сме половината българи а Баракова-Славова има милиони печалба от Банката,другите и фирми и холдинги .И цялата държавна мешина е на нейна страна.

Не ви ли е срам да говорите такива неща???? Да го ОПРАВДАЯТ???? Заради такива като вас, държавата достига дъното. Да оправдаят престъпник, отишъл въоръжен да заплашва мирни граждани и размахва оръжие над главите им и да краде парите на други мирни граждани??? Как не ви е срам дори да си го помислите това? Затова държвата е на тоя хал и престъпници се разхождат на воля и си правят каквото си искат с такива овце като вас!!! А вие си ги оправдавайте колкото си щете. А умните българи ще бягат да живеят в чужбина, където за банков обир със заложници теглят куршум на престъпника!!!

Калинчоооо, давай се оставката, бате и отивай в некое село районен инспектор. И без това за друго не ставаш!!! Тези лампази който носиш означават и отговорност, миличък. Не само заплата и власт. А на психолозите в МВР - върнете си дипломите. Те и без друго не са ви нужни!!!!

Стига писахте глупости цял ден! Не се ли изморихте? 200 мнения- все едно са под индиго писани! Стига раздавахте компетенции и присъди, има кой да го прави!

А Петя Славова 17 години вече ГРАБИ, ГРАБИ , ГРАБИ Списание Форбс - 1 милиард и 150 милиона - колко ли дръвчета е посадила ? Или е се е научила да плува в стил " бруст" ( митничарския) ...

Поне да беше поставил едно условие - например Цв. Цветанов да върне откраднатите апартаменти!

Брей, каква непримеримост към престъпността се спотайвала у овчедушния ни народ!Да не повярва човек, колко кръвожадни ножа се размятаха към този нещастен младеж.Ничие престъпление не оправдавам, но ми стана любопитно как вече 20 години ви крадат, е....т, убиват и...мазните бандите, пък сега какъв вой нададохте към отчаяния си роднината.Да не ви попада в ръцете отчаян човек.Затова само бой и е..н от мутрите и "бизнеса".

Жал ми е за него. Явно не е престъпник по душа, а по отчаяние. И го е страх да излезе... А такива като него ги озаптяват, а за тия изроди от по-горните новини (Мездра)- нищо... И за другите изроди с апартаментите - пак нищо...

Паметта ти от 20 години казваш само това помни. Кого плюеш? Коя партия? Всички се изредиха да ни "таковат" Не са виновни тези които ни "яздят" а самите ние сме си виновни, че сами си слагаме самара на гърба. Деянието на този млад човек не трябва да се приравнява на една нога с проблемите от национално естество като партийно и шуробаджаначеско надмощие. Това е вследствие на многото филми гледани през тежките вечери и вживяване в ролята на филмови герои. С една дума тъпотия до шия.

Сценарий, достоен за цирк Борисов - Цветанов. Един човек държи 24 часа заложници. Когато отива в тоалетната, кой пази заложниците? Ако заложник иска да отиде до тоалетната, кой го охранява? То ва е само един от въпросите. От утре рейтинга на Цецо се вдига страшно.

страшна полиця имаме.като гледах повтаращите се кадри се наби едно полицаиче клекнало между колито,насочило пистолет и задавкало здраво давка.ако трябваше да стреля,щеше да измести мерника с това давкане,но понеже е участвал в тази операця,може да получи и орден.цецо виж си хората. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а тая скрита шефка в кабихета си.кадето уж предавала инф.без да я забелеят,интересно каде се е крила и каде е ходила по нужда през тези 18 часа.и похитителя да ни я забележи.нещо холивудски сценарии ни предлагат. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ми тая е била нелегална!Крила се е ама никой не я търсил.Пък пускала SMS-и да информира полицията какво прави престъпника,скрита в някое чекмедже на бюрото и. без да го вижда,Току виж я повишили,,,,,,,

Браво на Бойко и полицията,няма жертви при заложниците,опитват се да опазят и момчето,не е криминално проявен,пуснал го животът по пързалката,никой не е застрахован

не разбрахте ли че трябава психятар, да не стане касно от лакомята на полицята за обиране на овации *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Този добре че не поиска хеликоптер пред банката,че то май само един имаме.

На времето само кварталния беше достатъчен за да приключи случая .Кои ще плаща на полицията да висят вече втори ден и да пристигат нови и нови.Кои е луд да излезе пред тази барикада.Кои са тези с три вишета дето ги управляват.Що за психоллози има там.Отцепете района и никой да не се вижда .Трима души са достатъчни.Там и кадафи няма да смее да се появи.Що за психолози има там.Трябва съкращение яко.

цели трима души?? както се вижда- само ти си напълно достатъчен- мозък и гений на операцията, би я приключил за половин минута!

ПРОЧЕТОХ КУП НАЛУДНИЧАВИ "КОМЕНТАРА" И ПО ТАЯ ТЕМА. ЗЛОБАТА НА "ДРУГАРИТЕ" ГИ Е ДОВЕЛА ДО ПЪЛНО ИЗПЕРКВАНЕ... ПАТОЛОГИЧНАТА ОМРАЗА КЪМ БОЙКО И ВСЕКИ, КОЙТО ИМ Е ОТМЪКНАЛ НАЙ-СЪПОТО - ВЛАСТТА, ГИ КАРА ДА ПОЛИТИЗИРАТ ДОРИ ТАКАВА ДРАМА, ДА СИПЯТ ИДИОТСКИ ИЗВОДИ И ПРЕТЕНЦИИ. А, ЗАСРАМЕТЕ СЕ МАЛКО, БЕ!

искрено се надявам, че можеш да четеш не само с главни букви! Що, ма му тогава пишеш така? Бойко безспорно не е отговорен за мутаците в Сливен, ама пък и що да не е? Малко простотии ли изрече, или пък чу нещо умно... поврага !

това мнение! Озадачаващи и срамни са липсата на елементарна човещина и оскотяването ни! :(

Точно ти да говориш за "налудничави коментари" е все едно Бойко да говори за това как има 4 висши образования или как Първанов няма нищо общо с пернишките села. И после другите да се засрамят - що не дадеш пример първо ти. Апропо - добре, че прописа, защото като видях измъчената физиономия на снимката и прочетох за психическите проблеми на похитителя веднага се замислих, че или си ти, или KGB.

бойко да си припиши това което казах преди-Как мислите че човек ако е взел кредит от банката и в тази криза не може да бъде връщан, а лихвите станали двапъти повече от кредита- КАЖЕ ТЕ МИ КАКВО ДА ПРАВИ, ДА СЕ БЕСИ ЛИ ИЛИ БАНКАТА ДА ОБИРА. Един съвет до като банките ни обират трябва да има и такива смелчаци да ги обират. Зададете си въпроса защо тази банка само обслужва цигани и хора бедни, за да им взема много повече лихва, а банката е на ЛЮБЕТО на ИМПЕРАТОРА. Председателката на община Сливен Мария Григорова е юристконсул на банката задайте си въпроса???

Жалко за момчето.Дано не се окаже изкупителна жертва на борбата на Баракова-Славова със мафията и съдебната сдистема.Влязох в "Агенция по вписванията" и се ужасих от милионите с които Славова борави в банката,пенсионни дружества,фирми и др.Съдебните дела срущу нея водени от фирми и кредитори са ужасяващи.Уволнените и сменени директори на клонове на банката няма да и простят.Увеличиние на капитала с милиони.Няма да се учудя че това е сериозно предупреждение към нея и следващата стъпка на мафията е куршум в нейната глава.Впрегната бе цялата мощ на държавата срещу едно момче,и то не в защита на жените а в защита на Баракова-Славова.Дано мафията вече не го е ликвидирала и сега се правят манипулаций че е ощи жив.Жалко че всички гледаме а не го защитаваме това момче.

Награди Награди Награди раздават нашите управляващи но за какво ? Че някой е свършил някаква работа за която получава заплата. Още не е приключило всичко а вече се награждаваме СТИГА ПРОСТОТИИ ГОСПОДА ,ВИЕ КОИТО РАЗДАВАТЕ НАГРАДИ САМО И САМО ДА ВИ ПОКАЗВАТ МЕДИИТЕ

раздават за лоялност! На този пистолет, на онзи - сабя, на друг - "Калинкина" длъжност.... Герои...да ги е*а

политически цирк

valentor

Трябва да си признаем, може би за съжаление, че нашият ТЕРОРИСТ е някак си плах,преговарящ, сговорчив, сътрудничащ,криещ се в .. миша/трезорна дупка Абе накратко : дет съ вика то и на терорист не можем да случим Ни щъ да си представям истинският терорист, който единствено поставя условия и отговаря на неизпълнението им с

добре че "не сме случили" ша знайш...

на кво сме случили ? Е как да стане така че при всичко менте те баш пък "тероресто" да ни е окомуш... тъпи балкански истории... сего реве и се пита - да се гръмна ли или тъпия ми живот не струва и цената на този патрон

valentor

Трябва да си признаем, може би за съжаление, че нашият ТЕРОРИСТ е някак си плах,преговарящ, сговорчив, сътрудничащ,криещ се в .. миша/трезорна дупка Абе накратко : дет съ вика то и на терорист не можем да случим Ни щъ да си представям истинският терорист, който единствено поставя условия и отговаря на неизпълнението им с

Не може да се взема на шега тоя случай, както правят политиците и в медиите, а пък доста голяма част от хората тук му симпатизират. Става въпрос за въоръжен грабеж със стрелба срещу хора. Нищо не може да е извинение за това. Всеки има проблеми - големи или малки, такъв тип поведение не е решението на нищо. Ясно е че ще го осъдят и ще влезе във затвора, но обществената нагласа към конкретния случай не ми харесва и престъплението не може да бъде оправдавано и вината смекчавана.

Започваме от ника ти: АБСУРДНО. Това е най-точната дума за появяването на Борисов на мястото. Няма да казвам друга дума, за изказванията на Борисов днес в Брюксел, защото ще ме изтрият! Народът коментира ЕС, а Борисов разправя колко е мъжествен, само където не спомена кой е бил на мачле тази седмица!

ПРОФАЙЛЪРИ в БГ!! Те смятат постигнатото днес за гУУлем успех! Абе, да не би тези безделници да са го насъскали?!? Щото този е овца, а профайлърите наскачаха!!

ЛЮБОВЕН ТРИЪГЪЛНИК В КОЙТО УЧАСТВА ГРЪМНАТИЯ ОХРАНИТЕЛ !!!

Единственото, в което участва това жалко подобие на терорист е сценарий...един от многото предизборни....ако след всичко това новия бай тошо-ББ не се самопредложи за кандидат президент, няма начин как да не го избере простият му чалгарски народ. Всичко е сценарий, бе хора. Толкова ли сте слепи, глухи и недосетливи?

Просто в Сливен нищо не е наред. Там една клика магистрати се е окопала в прокуратурата и слугува на престъпници и мафиоти по най-безсрамен начин.Кметът на Сливен , въпреки че е самият Йордан Лечков е безсилен срещу тези престъпници. Само вижте с какво е известен вече Сливен днес- с проститутките си и с банкови обири???!!!!Градът на стоте войводи стана град на сутеньори, продажни прокурори, крадци и проститутки.Тази каша там трябва да се реши радикално. Да се съдейства на Данчо Лечков да се справи с престъпниците.

Щом иска да се самоубива, да се самоубива я, то така или иначе живот за него вече няма да има! Няма и родители,които да нарани и да тъгуват. Ако искаше,да го е направил вече, но май му харесва да е център на внимание и да разиграва всички. Имам чувството,че накрая ще им писне и ще го "самоубият"! Колко време може да издържи в стрес и без сън един човек?

Няма ли да се приключва с него вече в друга държава досеега да е забравено.Измести новините.Като например че в 19,25 в Тайланд е са станали две силни земетресения от седма степен.