Коментари - Спор за къмпинг ”Каваци” между Баневи и Димитър Каратиста | Днес.dir.bg

Спор за къмпинг ”Каваци” между Баневи и Димитър Каратиста

Спор за къмпинг „Каваци” се води между собствениците - известното бизнес семейство Баневи, и охранителния бос Димитър Спасов - Каратиста.

Обратно в новината

Коментари - Спор за къмпинг ”Каваци” между Баневи и Димитър Каратиста | Днес.dir.bg

Коментари

От където са минали семейството след тях дори и трева не никне. Мутрите са далеч по добри стопани от тях

държавата на мутро-мафията

вече тази КОН стат ация ?!

Двете банди в затвора, а земята на къмпинга - за държавата. Нека си върнем заграбеното от престъпниците. Там, където имаше къмпинги и младежки радостни гласове по морето, сега се разхождат бандити. Да си върнем България. НЕ на престъпниците.

Сблъсък между крадци!!! КОЙ е по по НАЙ, мошеник.

Бои на по големи хлебарки от нас обикножените хлебарки. Чудя се обаче каде е НАП да разследва парите и на тия и ония. От къде бе джанам в един момент се оказа че цялата държава е купена от 5 човека???? ОТ къде са парите другари от НАП???

Държавата крайно време трябва да си върне собствеността на горите и плажовете.Трябва да се запази красивата природа която имаме.

шибан булгаристан

Спор между "масовата приватизация" и "мутренската приватизация"

Спор между изпечени мошеници и всеизвестна мутра , и двете страни са поддържаи от НЕкорумпираната съдебна система. Така е на морето само мутри и мутреси.

Видни отрепки и утайки се бият за хляба. Дано да се утрепат и да ги няма. Гладни и алчни амеби. Боже пази от такива неграмотни бизнесмени. Който и да спечели този спор няма да развие Каваците, ще го съсипят и унищожат. А, преди това ще съсипят себе си в този спор. Българска работа

И двамата не са се замогнали от работа,а от далавери.

Хвани единият удари другият :).

Е добре де, за какво се карат тия. До няколко години никой няма да ходи на нашето море. Домати ли ще садят на тоя къмпинг? Баневи - хора на БСП, а каратиста човек на ББ! Иначе няма нужда от съдебна реформа, всичко си работи идеално

Как се разграбва България при демокрацията! Мутренския грабеж и срастването на мафия и власт - висша евро-атлантическа ценност! Същия сценарий и в украйна...

Това разграбване приключи 2000 г. Сега се бият новите собственици...

Ама много си наивен! Не гледаш как всеки ден някоя градинка, плаж или парк изведнъж и неочаквано се събуждат нечия частна собственост, като фалшивите документи не са достатъчно условие за признаване на сделките за нищожни...

Ти май си много тъп разграбване дойде с демокрацията и Костов и продължава много здраво при Борисов

Нещастник! Сценарият е типично руски. В европа такива неща не се случват.

Заменките и грабенето, станаха при Станишев и царя! Какви евроатлантически ценности има тук. Това си е руски модел на кражба на държавата!

Къде я вмъкна атлантическата ценност червената ти чутура, като и Баневи и Тиквата с неговите хора са продукт на БКП-мафията.

bg_knight

Боже,каква любов излъчва това звездно семейство...достойно за перото на ненадминати световни драматурзи и съизмеримо само с Ромео и Жулиета,Трилби и Свенгали,Отело и Дездемона,Клеопатра и Марк Антоний...да се благодарят на Бога,че живеят в страната с най-хуманните съд,следствие,полиция и прокуратура..иначе любовта щеше да ги раздели в Сливенския и Бобовдолския затвори,където този глибабадук и шимейл на снимката щеше да е първа прима на някоя мазна циганка,а половинката й-прясна булка на стар котарак... ...но да не се отклоняваме от темата.. както във всяка приказка се появява лошия Каратист-стар приятел на новата власт ...

Власта отдавна е доказала своята безпомощност. Закона е отдавна празна хартийка,която всички погазват. Защо просто не ги оставите да се избият помежду си.?Проблемът генерално се решава.Ялова държава друго не може да роди.

Един от малкото случаи когато има възмездие. Тия Баневи няма човек, който да се е докоснал да тях и да не е изгорял. Имал съм взимане даване с тях за кратко и добре, че навреме усетих какви лъжци и крадци са и прекратих всякакви контакти. Каратиста ще им разкаже играта, а ако може междувременно и самия той да наруши фатално закона и да се озове зад решетките ще съм още по-щастлив, въпреки, че не вярвам в таласъми.

се разстроих много като чух сагата сутринта по телевизията. И сега кво правят тези богати хора - и едните и другите - каква епична борба ще се води. Ето заради такива български пишман бизнесмени и лайна..ри българите отиват в Гърция.

Спор за къмпинг Каваци между Баневи и Димитър Каратиста Баневи и проблемите вървят ръка за ръка.Какви са тези пишман бизнесмени, до каквото се допрат се превръща в боклук.

90% от бизнесмените от '89 година досега са такива

Ех че забавно стана !

Разликата м/у нас и някои бели държави - Няма да се отиде с 20 биячи на мястото, а ще се пусне жалба в съда и не може да се предприеме нищо до решението на съда - Въобще има ли задължения към него или не трябва да се реши в съда, а не защото той е казал - Дори и да има такива, чрез съда се решава кое точно и как да се изземе, за да се покрият задълженията, а не потърпевшия да избира какво да си вземе и откъде. - При проникване с цел изземване на чужд имот всичките тези 20 ще са подсъдими. - Докато не свърши процедурата с фалшивите подписи, нещата са такива, каквито са, освен ако съда не определи нещо друго.

Абе това е Митко Каратиста бе!

Не , това е Република България в 21-ви век, член на Европейския Съюз , със 60-хиляден щат на МВР работещ неуморно , независима Съдебна система и както казват всички управляващи , БЕЗ КАПКА КОРУПЦИЯ !!!

А разликата между така наречените "бели държави", които натресоха на главите ни тази корумпирана, пошла, бандитска, несправедлива, жестока и т.н. "демократична" система и нормалните държави е, че при последните няма собствени плажове по морето и планините ни на мутри, бандити, "политици", измамници, а плажовете и къмпингите са държавни и приходите от тях пълнят хазната на държавата, а не на някакви измислени "бизнесмени", чиито пари всички знаем и виждаме, колко са мръсни и кървави. Системата народе, системата е покварена и мръсна. Нея трябва да сменим, а не някакви си поредни правителства.

Не е точно така! Или поне не навсякъде! Особено където пряко е приложен англо-сакския модел на управление! Там за милиони няма закони! Има изключения! Познато, а? Като през тъмните векове и Инквизицията...

Митко Каратиста /човек на ББ/ ще спечели! Ако не сте забравили преди време ББ го беше назначил в ЧЕЗ за представител на държавата. Мутрите си имат държава, при това член на ЕС и НАТО.

Митко Каратиста - бивш шофьор на Пашата. а Пашата както знаем дърпа конците и на Боко. Каратиста беше и назначен от държавата в управителния съвет на ЧЕЗ, докато имаше държавно участие. Въобще поливалентен човек. Докога ще ги търпим всички тия изроди да пият кръвта на майка България?

ахахах,, веро, че имаше некъв в ЧЕЗ с подобно име. Това покрай разрухата и подаряването на дружеството на чехите. Вече почвам да си мисля, че най-добре да идват тия от първия ешелон на Партията-майка и да се свършва. Всички тия второразрядни комсомоло-мутро истории ми писнаха. При развития сицилизм ни беше така - намираха се читави шефове, та дори и комунисти. Е нямаше как ако не си комунист да прогресираш. Сега е още по-голяма леш . Дано тия боклуци управлявали 20 години да попаднат в кауша. 90% са за там дори 95%.

За съжаление, това е българският туристически бизнес

Тази е нито бизнес нито дама а ......

Кой си ти?-попита стария шаолински учител.-Аз съм Митко Каратиста!-отговори непознатия.В очите на учителя проблясна страх който бързо след това бе заменен от ужас.Каратистът замахна с маваши гери и свали учителя на пода, изскочиха нинджи -охраната на великия мастър и атакуваха каратиста но той изкара бухалка и ги би с бухалката.Митко вдигна триумфално ръце -да, от този миг нататък той бе повелителят на карате и извика :Ааааа.Виковете му отекнаха в храма на карате и из непалската джунгла.Митко Каратиста бе новият крал на света. из книгата истински истории с мутрите на България

jingiby

Баневи са известни перачи на червени пари от 1990 г. По сведения от медиите Митко Каратиста е доверено лице на Борисов и бивш шофьор на основателя на СИК Румен Николов Пашата. Това е нашият бизнес и политически елит. Да незабравяме, че Банев беше кандидат-президент.

Напълно си прав.Само дето "бизнес и политически елит",задължително трябва да са в кавички.ТИМ изритаха Баневи от Градина/Южен бряг.И макар и скъпо,стана качествено място.Черноморие нашенско......едни бизнесмени,инвеститори,арендатоири....за страх.

Баневи до каквото се докосват, го съсипват. И откъде се махнат, процъфтява. Както се махнаха от Градина, така трябва да се махнат и от Русалка! Задължително! Превзели са красивото място, сложили огради, охрани и не дават достъп на гражданите до плажа, ако не си платят.

Парите свършват и хората започват да се карат. По това се разбира че идва криза.

Една морална нечистоплътност лъжа от Баневи! Не че Каратиста е ангел небесен!! Изключителната им наглост съм запомнил с фразата: "Единственото, което кризата ни причини е, ЧЕ слязохме от самолета на майбаха!!" Криминално придобитото народно имущество (курорта Русалка напр.) сега става обект на преразпределение. Държавата трябва да наблюдава от страни и да насърчава страните с: "запали му и ти имота" "рекетирай го" "открадни му най-ценното" и т.н.

Някой ако има да казва нещо против демокрацията сега е момента всички мутри са от БКП(БСП) и ДС

Това са българските "бизнесмени"... Повечето.

Единият крадец откраднал от другия крадец. Що е то?! Как не им е неудобно на някои хора да демонстрират подобен начин на живот, знаейки, че половината от българите кретат с по 200 лв на месец. И преди да ми се нахвърлят разни многознайници да подчертая, че въобще нямам предвид хората, които са богати, защото наистина са реализирали ум, знания и талант! Говоря за мутри, които не могат правилно да си напишат името, а живеят като крезове.

Защо не вземе някой да ви обеси на някой стълб за назидание ,изчадия сте не човеци.

"Питат ли ме де зората, ме огряла първи път, тамо аз ще отговор де се Бели Дунав лей......." Да, ама нееееее...: Мутри, чалга, простотия, смрад, рекет, наглост, здравеняци в мерцедеси бият слепци и ги освобождават, мутра-рекетьор-премиер, неодобрен от 85% избиратели ме учи на морал и дълг, Неговия заместник, закупил 6 апартамента с доходи от "консултации" , при положение , че е ВИФ-аджия (какви ли са консултациите) обвинява най-некорумпираната държава -Швеция в корупция. Щипя се , не сънувам...жалко..

Това е съдбата на България!Кръвожадни кърлежи - мутри се бият един друг и я разкъсват на парчета!За тях родителя,майката,човещината и другите хора нямат никаква стойност.Интересно дали ще си занесат всичко на оня свят или пък са бедни и за това са настървени?Моите съболезнования Българио!!

МММ, да... Еее, еее, еее и замириса на МуТре(море). Как да ми се ходи по нашето черноморие , като ми мирише на мутри и простащина, грозотия и безвкусица. Има и интересни места, но са островчета, твърде малки, че да се скиря от действителността.

То с чужди (откраднати) пари и имоти е много лесно да си "бизнесмен"... Я да вземат перлани, хладилници, или поне софтуер да произвеждат да ги видим? Дръжки! Мутри и бивши ДС-та (ако не те - татковците им). Абсолютно безполена сволочь (дори и за себе си...). Еволюционен отпадък!

Точно заради такива "бизнесмени" кракът ми не стъпва в нашите курорти, няма и да стъпи. Пари да ми дават не бих отишъл да гледам сеира на селските мутри по морето. Добре че Гърция и Хърватска са близо

Това са на Станишев закона за заменките. Най-хубавите места в тази държава се замениха за храсти и трънаци. Същото е и с терена около плажа на Силистар - частна собственост на тъста на Данчо Ментата. По сметки държавата е загубила коствено 7 милиарда от този закон за заменките. Те първа ще излизат подобни случаи!!

Времето е горещо, пожарите трудно се гасят. Баневи да си купят пожарна.

Каратиста да утрепе Баневи, а Културиста - Каратиста и драмата ще приключи. Амин, дай боже.

Е да ама остава Културиста. А него кво го правиме?

Почива от масова култура.

Гарван-гарвану око не вади! Ще се побият, ще се помлатят, и пак ние ще сме прецаканите...

Цигани и мутри безчинстват , наш Боци си прави екзотични круизи , през крачола му е шибаната му държава.

"бизнесмени"... - пръ-ъ-ъц, пръ-ъ-ъц...

И кво са? Като отидете на КАВАЦИТЕ Каратиста, че ви малти с КАРАТЕ, а Банев, че ви млати с ПАКЕТЧЕТА ХЕРОИН

Какви Баневи? Какви Каратисти? Какви "бизнес-семейства"? Най-обикновени престъпници... Тези не фалираха ли и не се ли самоизбиха вече?

ДЕМОКРАТИЧНА ПОРНОГРАФИЯ за Всички Ви. Така ви се пада

Фани единия, удари другия..... Кризата удари и измамниците и почват да се прецакват един - друг!!

Оня идиот Каролев тази сутрин обясняваше колко е хубаво всичко в България да е частно . Явно му убягваше кои и какви са частниците тук.

Коментари - Спор за къмпинг ”Каваци” между Баневи и Димитър Каратиста | Днес.dir.bg

Спор за къмпинг ”Каваци” между Баневи и Димитър Каратиста

Спор за къмпинг „Каваци” се води между собствениците - известното бизнес семейство Баневи, и охранителния бос Димитър Спасов - Каратиста.

Обратно в новината

Коментари - Спор за къмпинг ”Каваци” между Баневи и Димитър Каратиста | Днес.dir.bg

Коментари

От където са минали семейството след тях дори и трева не никне. Мутрите са далеч по добри стопани от тях

държавата на мутро-мафията

вече тази КОН стат ация ?!

Двете банди в затвора, а земята на къмпинга - за държавата. Нека си върнем заграбеното от престъпниците. Там, където имаше къмпинги и младежки радостни гласове по морето, сега се разхождат бандити. Да си върнем България. НЕ на престъпниците.

Сблъсък между крадци!!! КОЙ е по по НАЙ, мошеник.

Бои на по големи хлебарки от нас обикножените хлебарки. Чудя се обаче каде е НАП да разследва парите и на тия и ония. От къде бе джанам в един момент се оказа че цялата държава е купена от 5 човека???? ОТ къде са парите другари от НАП???

Държавата крайно време трябва да си върне собствеността на горите и плажовете.Трябва да се запази красивата природа която имаме.

шибан булгаристан

Спор между "масовата приватизация" и "мутренската приватизация"

Спор между изпечени мошеници и всеизвестна мутра , и двете страни са поддържаи от НЕкорумпираната съдебна система. Така е на морето само мутри и мутреси.

Видни отрепки и утайки се бият за хляба. Дано да се утрепат и да ги няма. Гладни и алчни амеби. Боже пази от такива неграмотни бизнесмени. Който и да спечели този спор няма да развие Каваците, ще го съсипят и унищожат. А, преди това ще съсипят себе си в този спор. Българска работа

И двамата не са се замогнали от работа,а от далавери.

Хвани единият удари другият :).

Е добре де, за какво се карат тия. До няколко години никой няма да ходи на нашето море. Домати ли ще садят на тоя къмпинг? Баневи - хора на БСП, а каратиста човек на ББ! Иначе няма нужда от съдебна реформа, всичко си работи идеално

Как се разграбва България при демокрацията! Мутренския грабеж и срастването на мафия и власт - висша евро-атлантическа ценност! Същия сценарий и в украйна...

Това разграбване приключи 2000 г. Сега се бият новите собственици...

Ама много си наивен! Не гледаш как всеки ден някоя градинка, плаж или парк изведнъж и неочаквано се събуждат нечия частна собственост, като фалшивите документи не са достатъчно условие за признаване на сделките за нищожни...

Ти май си много тъп разграбване дойде с демокрацията и Костов и продължава много здраво при Борисов

Нещастник! Сценарият е типично руски. В европа такива неща не се случват.

Заменките и грабенето, станаха при Станишев и царя! Какви евроатлантически ценности има тук. Това си е руски модел на кражба на държавата!

Къде я вмъкна атлантическата ценност червената ти чутура, като и Баневи и Тиквата с неговите хора са продукт на БКП-мафията.

bg_knight

Боже,каква любов излъчва това звездно семейство...достойно за перото на ненадминати световни драматурзи и съизмеримо само с Ромео и Жулиета,Трилби и Свенгали,Отело и Дездемона,Клеопатра и Марк Антоний...да се благодарят на Бога,че живеят в страната с най-хуманните съд,следствие,полиция и прокуратура..иначе любовта щеше да ги раздели в Сливенския и Бобовдолския затвори,където този глибабадук и шимейл на снимката щеше да е първа прима на някоя мазна циганка,а половинката й-прясна булка на стар котарак... ...но да не се отклоняваме от темата.. както във всяка приказка се появява лошия Каратист-стар приятел на новата власт ...

Власта отдавна е доказала своята безпомощност. Закона е отдавна празна хартийка,която всички погазват. Защо просто не ги оставите да се избият помежду си.?Проблемът генерално се решава.Ялова държава друго не може да роди.

Един от малкото случаи когато има възмездие. Тия Баневи няма човек, който да се е докоснал да тях и да не е изгорял. Имал съм взимане даване с тях за кратко и добре, че навреме усетих какви лъжци и крадци са и прекратих всякакви контакти. Каратиста ще им разкаже играта, а ако може междувременно и самия той да наруши фатално закона и да се озове зад решетките ще съм още по-щастлив, въпреки, че не вярвам в таласъми.

се разстроих много като чух сагата сутринта по телевизията. И сега кво правят тези богати хора - и едните и другите - каква епична борба ще се води. Ето заради такива български пишман бизнесмени и лайна..ри българите отиват в Гърция.

Спор за къмпинг Каваци между Баневи и Димитър Каратиста Баневи и проблемите вървят ръка за ръка.Какви са тези пишман бизнесмени, до каквото се допрат се превръща в боклук.

90% от бизнесмените от '89 година досега са такива

Ех че забавно стана !

Разликата м/у нас и някои бели държави - Няма да се отиде с 20 биячи на мястото, а ще се пусне жалба в съда и не може да се предприеме нищо до решението на съда - Въобще има ли задължения към него или не трябва да се реши в съда, а не защото той е казал - Дори и да има такива, чрез съда се решава кое точно и как да се изземе, за да се покрият задълженията, а не потърпевшия да избира какво да си вземе и откъде. - При проникване с цел изземване на чужд имот всичките тези 20 ще са подсъдими. - Докато не свърши процедурата с фалшивите подписи, нещата са такива, каквито са, освен ако съда не определи нещо друго.

Абе това е Митко Каратиста бе!

Не , това е Република България в 21-ви век, член на Европейския Съюз , със 60-хиляден щат на МВР работещ неуморно , независима Съдебна система и както казват всички управляващи , БЕЗ КАПКА КОРУПЦИЯ !!!

А разликата между така наречените "бели държави", които натресоха на главите ни тази корумпирана, пошла, бандитска, несправедлива, жестока и т.н. "демократична" система и нормалните държави е, че при последните няма собствени плажове по морето и планините ни на мутри, бандити, "политици", измамници, а плажовете и къмпингите са държавни и приходите от тях пълнят хазната на държавата, а не на някакви измислени "бизнесмени", чиито пари всички знаем и виждаме, колко са мръсни и кървави. Системата народе, системата е покварена и мръсна. Нея трябва да сменим, а не някакви си поредни правителства.

Не е точно така! Или поне не навсякъде! Особено където пряко е приложен англо-сакския модел на управление! Там за милиони няма закони! Има изключения! Познато, а? Като през тъмните векове и Инквизицията...

Митко Каратиста /човек на ББ/ ще спечели! Ако не сте забравили преди време ББ го беше назначил в ЧЕЗ за представител на държавата. Мутрите си имат държава, при това член на ЕС и НАТО.

Митко Каратиста - бивш шофьор на Пашата. а Пашата както знаем дърпа конците и на Боко. Каратиста беше и назначен от държавата в управителния съвет на ЧЕЗ, докато имаше държавно участие. Въобще поливалентен човек. Докога ще ги търпим всички тия изроди да пият кръвта на майка България?

ахахах,, веро, че имаше некъв в ЧЕЗ с подобно име. Това покрай разрухата и подаряването на дружеството на чехите. Вече почвам да си мисля, че най-добре да идват тия от първия ешелон на Партията-майка и да се свършва. Всички тия второразрядни комсомоло-мутро истории ми писнаха. При развития сицилизм ни беше така - намираха се читави шефове, та дори и комунисти. Е нямаше как ако не си комунист да прогресираш. Сега е още по-голяма леш . Дано тия боклуци управлявали 20 години да попаднат в кауша. 90% са за там дори 95%.

За съжаление, това е българският туристически бизнес

Тази е нито бизнес нито дама а ......

Кой си ти?-попита стария шаолински учител.-Аз съм Митко Каратиста!-отговори непознатия.В очите на учителя проблясна страх който бързо след това бе заменен от ужас.Каратистът замахна с маваши гери и свали учителя на пода, изскочиха нинджи -охраната на великия мастър и атакуваха каратиста но той изкара бухалка и ги би с бухалката.Митко вдигна триумфално ръце -да, от този миг нататък той бе повелителят на карате и извика :Ааааа.Виковете му отекнаха в храма на карате и из непалската джунгла.Митко Каратиста бе новият крал на света. из книгата истински истории с мутрите на България

jingiby

Баневи са известни перачи на червени пари от 1990 г. По сведения от медиите Митко Каратиста е доверено лице на Борисов и бивш шофьор на основателя на СИК Румен Николов Пашата. Това е нашият бизнес и политически елит. Да незабравяме, че Банев беше кандидат-президент.

Напълно си прав.Само дето "бизнес и политически елит",задължително трябва да са в кавички.ТИМ изритаха Баневи от Градина/Южен бряг.И макар и скъпо,стана качествено място.Черноморие нашенско......едни бизнесмени,инвеститори,арендатоири....за страх.

Баневи до каквото се докосват, го съсипват. И откъде се махнат, процъфтява. Както се махнаха от Градина, така трябва да се махнат и от Русалка! Задължително! Превзели са красивото място, сложили огради, охрани и не дават достъп на гражданите до плажа, ако не си платят.

Парите свършват и хората започват да се карат. По това се разбира че идва криза.

Една морална нечистоплътност лъжа от Баневи! Не че Каратиста е ангел небесен!! Изключителната им наглост съм запомнил с фразата: "Единственото, което кризата ни причини е, ЧЕ слязохме от самолета на майбаха!!" Криминално придобитото народно имущество (курорта Русалка напр.) сега става обект на преразпределение. Държавата трябва да наблюдава от страни и да насърчава страните с: "запали му и ти имота" "рекетирай го" "открадни му най-ценното" и т.н.

Някой ако има да казва нещо против демокрацията сега е момента всички мутри са от БКП(БСП) и ДС

Това са българските "бизнесмени"... Повечето.

Единият крадец откраднал от другия крадец. Що е то?! Как не им е неудобно на някои хора да демонстрират подобен начин на живот, знаейки, че половината от българите кретат с по 200 лв на месец. И преди да ми се нахвърлят разни многознайници да подчертая, че въобще нямам предвид хората, които са богати, защото наистина са реализирали ум, знания и талант! Говоря за мутри, които не могат правилно да си напишат името, а живеят като крезове.

Защо не вземе някой да ви обеси на някой стълб за назидание ,изчадия сте не човеци.

"Питат ли ме де зората, ме огряла първи път, тамо аз ще отговор де се Бели Дунав лей......." Да, ама нееееее...: Мутри, чалга, простотия, смрад, рекет, наглост, здравеняци в мерцедеси бият слепци и ги освобождават, мутра-рекетьор-премиер, неодобрен от 85% избиратели ме учи на морал и дълг, Неговия заместник, закупил 6 апартамента с доходи от "консултации" , при положение , че е ВИФ-аджия (какви ли са консултациите) обвинява най-некорумпираната държава -Швеция в корупция. Щипя се , не сънувам...жалко..

Това е съдбата на България!Кръвожадни кърлежи - мутри се бият един друг и я разкъсват на парчета!За тях родителя,майката,човещината и другите хора нямат никаква стойност.Интересно дали ще си занесат всичко на оня свят или пък са бедни и за това са настървени?Моите съболезнования Българио!!

МММ, да... Еее, еее, еее и замириса на МуТре(море). Как да ми се ходи по нашето черноморие , като ми мирише на мутри и простащина, грозотия и безвкусица. Има и интересни места, но са островчета, твърде малки, че да се скиря от действителността.

То с чужди (откраднати) пари и имоти е много лесно да си "бизнесмен"... Я да вземат перлани, хладилници, или поне софтуер да произвеждат да ги видим? Дръжки! Мутри и бивши ДС-та (ако не те - татковците им). Абсолютно безполена сволочь (дори и за себе си...). Еволюционен отпадък!

Точно заради такива "бизнесмени" кракът ми не стъпва в нашите курорти, няма и да стъпи. Пари да ми дават не бих отишъл да гледам сеира на селските мутри по морето. Добре че Гърция и Хърватска са близо

Това са на Станишев закона за заменките. Най-хубавите места в тази държава се замениха за храсти и трънаци. Същото е и с терена около плажа на Силистар - частна собственост на тъста на Данчо Ментата. По сметки държавата е загубила коствено 7 милиарда от този закон за заменките. Те първа ще излизат подобни случаи!!

Времето е горещо, пожарите трудно се гасят. Баневи да си купят пожарна.

Каратиста да утрепе Баневи, а Културиста - Каратиста и драмата ще приключи. Амин, дай боже.

Е да ама остава Културиста. А него кво го правиме?

Почива от масова култура.

Гарван-гарвану око не вади! Ще се побият, ще се помлатят, и пак ние ще сме прецаканите...

Цигани и мутри безчинстват , наш Боци си прави екзотични круизи , през крачола му е шибаната му държава.

"бизнесмени"... - пръ-ъ-ъц, пръ-ъ-ъц...

И кво са? Като отидете на КАВАЦИТЕ Каратиста, че ви малти с КАРАТЕ, а Банев, че ви млати с ПАКЕТЧЕТА ХЕРОИН

Какви Баневи? Какви Каратисти? Какви "бизнес-семейства"? Най-обикновени престъпници... Тези не фалираха ли и не се ли самоизбиха вече?

ДЕМОКРАТИЧНА ПОРНОГРАФИЯ за Всички Ви. Така ви се пада

Фани единия, удари другия..... Кризата удари и измамниците и почват да се прецакват един - друг!!

Оня идиот Каролев тази сутрин обясняваше колко е хубаво всичко в България да е частно . Явно му убягваше кои и какви са частниците тук.