Бандити нападнаха в движение камион край Враца, стреляха и раниха шофьора

40-годишният турски гражданин успял да избяга, а полицията залови четиримата нападатели

Обратно в новината

Коментари - Бандити нападнаха в движение камион край Враца, стреляха и раниха шофьора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станахме като африканска държава. Благодаря на ,,демократите".

Вероятно са особеност на етнос тук проявени.

Община Дулово бате,всичко е ясно МАНГАЛИ СА били

тия явно са пушили нещо и са гледали бързи и яросни....

кАКА Деса в действие.

Евроантлантизмът в действие.

Заминавай в Сибир!

троляци, вместо да се занимавате с деса от дулово, спомнете си, че въоръжените грабежи по пътищата на България бяха спрели за 15 години! сега пак си полайте от диванчетата, с което изобщо няма да стреснете грабителите, които се активизираха отново...

Спрете да давате "Бързи и яростни" и ще се оправят нещата.

През 90-те заради "Бързи и яростни" мутрите сваляха от колите и грабеха.

Как така става,че все криминално проявени правят золумите? Бахти съдилищата,смрад.....

Ти искаш лауреати на нобелова награда и изследователи от БАН ли да се занимават с това?

Тези.които трябва да ги съдят.те са за затвора

От Дулово не беше ли и Деса Атанасова общата на Сгобката?

Дуловското недоразумение деси свирката днес е заета. Баща йколи прасе и тя ще топи сланина! Скоро ще почерпи с джумерки в конституционния съд! Подобна простотия може само боко тиквата да измисли! ОТВРАТ!

Квато конституцията, такъв и КС. Тая територия отдавна е държава само номинално.

От гроб...

Нашата демокрация е като американската в периода С Цървули по дивия запад

Бегай в Русия, там има истинска демокрация!

Бързи и Яростни в действителност така свършва. На филма всичко е лесно, но в реалността отиваш я в болница, я в затвора, я на гробището.

Кой ли върна България в началото на деветдесете години?

#КОЙ, но този път заедно с Кодзилата, Ицата и другите от Протестна мрежа.

просто не сме мръднали от там

Двамата били криминално проявени, а от другите двама колко полицаи има ? Един или двама ?

Преди три години някой вдигна мруче и изръмжа "Мутри вън. Да си върнем държавата"..... и я върна на мутрите.

Щом намажа релсите със грес спира бързия експрес И тогава с пистолет в ръка сбирам златото в торба Хей, Сузана за мене не тъжи Ще се върна аз от прериите с много злато и пари...

Странно, не пише как простите куки са ги преследвали с петнайсет патрулки по пътя, после са ги потрошили от бой и англичаните малко са умрели? Аааа, сетих се, те са от техните, само не носят униформи. Не е колегиално, най-малкото, пък и английския надали е силната страна на чингитата във Враца. Та те български не знаят добре, какво остава за чужди езици.

Или изненада, не са бягали и блъскали патрулки.

Тези аджамии да отидат на курс при Боян Петракиев (Барона). Той може да им предаде лекции как се превземат тирове на абордаж в района на Драгоман.

БРАВО на българите... Ето това ставаше и преди години..Още като влезеха турски коли от Турция през границата , и на магистралата ги спираха и им прибираха парите... Обаче след това разни Предатели - Ал Капоне, Митьо-вци, започнаха да създават хаос, да изнервят всички в БЪлгария и да подпомагат турците... Освен това, Турците започнаха да дават пари на Боклук Борисов да ги слага за Шефове на Полицията..

Мангали!!!

Извършителите от Дулово!А, сега и в Конституционният съд!!!

В Червено море стрелят с ракети по кораби, тук стрелят с въздушни пушки по камиони. Колко сме изостанали и от джагалите вече...

Само не сте споменали, кой е този филм, в който престрелките са с въздухарки - ха, ха, ха. Следващият "обир" може да е с прашки.

Четвъртата световна война ще е с тояги!

Въздухарките не са ташак работа. На времето жабарите бяха изтрепали солджърите на Наполеон именно с въздухарки, защото докато френците си презаредят мускетите, ония правят по 5 изстрела преди да презаредят.

По твоята логика, и прашките не са майтап, щото не по Наполеоново време, не по римско време, ами още от Бронзовата епоха, балеарските прашкаджии са помилали противника. Да не кажа, че и Давид е бил прашкаджия и е думнал Голиат от дистанция. Въпросът е, че в 21-ви век е несериозно да вършиш магистрален обир с въздухарка или с газов пистолет. Някак си много сваля нивото.

Мечтай си! За какви италианци говориш? Наполеон е воювал с австрийски войски на територията на северна Италия. Тогава тя е била част от Австрийската империя... Ама кой да знае!

Това наистина е така, но Бартоломео Жирардони е италианец и неговата пушка е била на въоръжение в австроунгарската империя. Въпросната пушка се е ползвала основно в периоада на коалиционните войни на Австроунгария и Франция -1790 по 1815 г. и Наполеон е бил много сърдит на стрелците и е дал заповед да ги бесят диретно. Пушката на Жирардони е работила с 30-40 атмосфери балон, а сегашните се помпат до 200 и както казах не са ташак работа.

Този див,див северозапад...

... това /Дулово/ ...къде ли беше ?

Случката е във врачанско полицията е хванала някакви от дулово и съдът ще ги пусне защото няма начин ушев да не е оплескал нещо в документите

България ще бъде разчленена на анклави, които ще се избиват един друг. Гетотот на европа, ще ни докарат 100 000 афганистанеца за десерт. Като изнасилват жените и дъщерите ви, (благодарение на глутницата предатели), си споменете - най-важното е, че бутнахме паметника

А какъв е бил товара, струвало ли си е?

Явно

Айде за опит за убийство по 20 години тежък затвор

Хути?

В община Дулово,80% са турци.

jingiby

"В община Дулово продължава тенденцията част от хората, които околното население назова „цигани” да се самоопределят като българи, турци, власи и др., което произтича от правото на преброяваното лице само да определи етническата си принадлежност или да не посочи такава". Из докладна записка на кмета на общината.

Дуловската община не е ли 100% турска ?

Дивия Запад.

Тъмнозелените вече се чустват недосегаеми

Орките почнаха дилижанси да обират