Задържаха трети от ”Крокодилите”

Още един член на така наречената банда на Крокодилите е задържан тази сутрин на ГКПП- Калотина.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха трети от ”Крокодилите” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

abe tea mnogo sa si povervali. Vervajte mi!

Interesno zachto banditite se nadprevarvat da se vrachtat i predpochitat da badat sadeni v Balgaria izbiagvajki da badat na Zapad? GATANKA: kojto parvi otgatne chte polychi spetsialna nagrada ot KRASSI Chernichkoto

Интересно защо ли се връщат тези,след като знаят че ги търсят!

За граничния служител Димитър Иванов, за когото се смята, че е помагал на бандата, Пенов заяви, че това не е първото му провинение. Той е бил наказван неколкократно. ......... Само н мен ли това не ми звучи нормално неколкократно провинил се полицай да проверява на КПП?!

Ivanov e ``nakazvan nekolkokratno`` no vse pak ostava na slyjba. OT KAKVA LI NATYRA e CHEFA MY??

Изпитана схема - корумпирани служители гушват ''сухото'' и бандюгите ''идват'' от чужбина. Ами нека сега да ги третират, като съучастници. Макар, че българската Темида е най-милосърдната ...................

полицая е виновен задето не ги е придружавал ,подръка докато напуснат БГ зоната и по възможност да ги чишка по веднъж ,щото при тези опикани тоалетни в БГ зоната може да се опръскат.

Има нещо гнило.Тия ако са виновни така ли ще се пъчат демонстративно по КПП-тата?

кОИ СА ПОЛИЦАИТЕ

aide v kausha

Повечето се връщат защото знаят , че при нас съдиите сме подкупни и ще може да се уредят с минимално възможни присъди. Ако ги пипнат на Запад ще търкат нара поне 20-30 год. Тука ще ги осъдят на 4-5. И то като си плащаш може всяка Неделя да си в градски отпуск от затвора.