Коментари - Балотажи във всички райони в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой дали провери дипломата на оная мърла - кметицата на "Слатина", щото разправят била поредна герберастка калинка с дипломата от някакъв непризнат университет в Киев. Община "Слатина" никога не е била толкова мръсна, прашна, презастроена и омазана. Драмата й е, че в нея е циганският квартал "Хр.Ботев", а там се гласува с пари. А българите в тази община, както и в повечето други, са дълбоко разделени, объркани и оглупели.

Калинка беше предишната кметица също от Герб. Останалото е вярно.

Дира пише за гласували по няколко стотин човека за кандидат. Ами като се има предвид, че само циганите са десетки хиляди, то тогава Кайво излиза? Кой избира в София - и то без да броим мутрите и изобщо престъпниците, които се родеят с първите и поне за мен особена разлика между тях няма!

Не ми се вярва Дир-а да е неграмотен, по скоро са осрали протоколите.....Броят на избирателите във район "Връбница" е 41 140, лидера в изборите /от Герб/ има в актива си 345 гласа и ще се явява на балотаж.

“И двете, дето попе, и двете!” Няма нужда да вярваш, когато го знаеш, когато е проверен и многократно доказан факт!

Конкуренцията за най големи абдали некадърни да гласуват, е между София и Варна.Второто обяснение е там да живеят най благоденстващите люде и третото е,че вероятно големо тесте бюлетини са невалидни поради неграмотно попълване. Всяка коза за свой крак! После да не хленчат за...... ама кво стана, що така. Техна си работа, ние само одумваме.

Немога да опиша колко се срамувам от съкварталците си заради победата на ГЕРБ в кв. Младост в София, тази жена Мария Илиева на предишните избори на балотаж изгуби от Иванчева със съкрушителна загуба(поне 30%), точно ГЕРБ се отказа от кметовете си в Младост Арнаудова и Дюлгеров заради корупция и видяхме, че последният беше в основата на скандала с Иванчева. ГЕРБ са точно имотната мафия в Младост и това, че предлгат отново Илиева е мега нагло и безпардоно. заглавие: "Балотаж в Младост: кандидатката на ГЕРБ вече е губила с много, след като е водила убедително" - ако мога ще емигрирам, всеки ден става все непосилно за мен на власт да е ГЕРБ, те не правят реформи в правосъдънта система, в замяна тя си затваря очите за безоглената им корупция. И във форумите само се реве срещу ГЕРБ, пък на края се избират пак същите като Илиева - нагли и без достойнство същесъва.

Абе, Дир-а, нещо сте преписали цифрите грешно, бе!? Кви са тия по 1000 или 500 гласували за кандидат!

Като гледам цифрите на гласуващите в София, столицата я има я няма 10-15 хиляди жители ,заедно с децата т.е. едно провинциално градче..Преди изборите критици на ГЕРБ колкото искаш.След изборите се вижда ,че статуквото на ГЕРБ ще остане на власт в столицата.Късопаметие и безразличие е обхванало жителите на София.Затова днес Бойко по медиите се дуеше като пуяк със старите си изтъркани фрази за неизмената си победа и плюене по опозицията с хамалският си език.Калинките и мравоядите от ГЕРБ софиянци отново ги оставиха на власт.В зала ,,Арена" продължава пренаписване на протоколите съобщиха по медиите,за да бъде точна стъкмистиката.

по 100 човека, заедно със семействата - грубо 400 .... демек нито друг един избирател не са привлекли, ..... разпад

Ще се похарчат нови милиони за да се избере една от двете разплетени кошници, две мухлясали п.тки, две еднакви авантюристки и демагожки, които са от едно и също котило - БКП

няли бяха над 2 милиона .... или вече всички сме от село

Чудно защо медиите за пореден път не забелязаха масовото гласуване на ромите в Красна Поляна? Дори пред училището винаги има спряни коли които предполагам отбелязват кой е гласувал за да може да им се заплати след това.

в районите гласували по 500 човека - е това е един блок хора, при такова презастрояване

На хората вече им омръзна да ходят да си губят времето да гласуват, и накрая мангалите и лумпените които си продават гласовете да решават съдбата им. Мутроолигархията управляваща България, си издига кметове, и опоненти, така че който и да изберат все тая. Мисля че трябва да въведат задължителен ценз, средно образование, за да може някой да гласува. Това че нямаш акъл да завършиш средно в БГ, означава че не можеш да мислиш, което автоматично означава, че си потенциален гласопродавач.

Този път яко е объркал сметките в цяла София.

В район Витоша(Бояна, Симеоново, Княжево, Павлово, Красно село, селата Мърчаево и Рударци) живеят към 70 хиляди души. За досегашния кмет са гласували 131-ма избиратели, а за неговия опонент са гласували 127 избиратели.

Това винаги е било преди избори управляващата партия да променя изборният закон в своя полза, не се чудете че са такива резултатите.

Абе мутро-coбcтвениците на България и на наc, няма да допуcнат да им вземат баницата от ръцете, то е яcно! Ние cме мравките без мнение в мравуняка, а те cи живуркат на наш гръб и от нашия труд. Имат cи и управляващи партии, имат cи и партии, които играят ролята на опозиция. За когото и да глаcуваш - вcе за тях ca глаcовете и за cветлото и богато бъдеще на децата им.

Избор на районни кметове в София с по 300 до 2000 гласа?! Това ако не е нещо натъкмено - пепел му сложи!

В cофийcкият кв.Люлин, Милко Младенов от ГЕРБ получава подкрепата на 873 жители, срещу 494 гласа за Мая Александрова. Много cтранно ми cе вижда в най-големия квартал на Cофия c наcеление почти 200 000 души жители, да cа глаcували няма и 2000, т.е. 1% !!! Като cамо в училището, до което живея от ранни зори не cпря потокът от глаcуващи хора! Някаква грешка има в тази cтатия!

те може и да са гласували, ама в съседната новина ти обясняваха, че комисиите не са броили като хората.

браво аcaне, важното е че и на тебе ти обяcняваха, на мама умното то чаве! ама нищо не вдяваш, язък ти и за индийcкия произход.

Омръзна ми да обяснявам на неграмонтици!!! Правиш ли разлика между гласуване за районен кмет, кмет на Община и общински съветници??? За районен кмет не е задължително да гласуваш както и за общински съветници, така, че бройката е нормална!!! Мислете малко преди да пишете бе хора!!! И сте тръгнали да давате мнение и да имате претенции!!! Тоя "коментатора" и той, само конспирации му се привиждат!!! Ами на други избори отиди и ти за броиш!!! Никои няяма да те върне пък някои лев ше вземеш!!! Не дреми само пред компа и да ръсиш акъл!!!

Няма данни.Там ЦИК още ги "напасва".

ЗА ШАЙКАДЖИЙКАТА СА ГЛАСУВАЛИ ОКОЛО 130'000 ДУШИ ОСНОВНО АДМИНИСТРАЦИЯ ( С ОГЛЕД ЗАКОННИЯ ПОДКУП КОЙТО ПОЛУЧИХА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ)! НА ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ ГЛАСУВАХА ЗА НЕЯ 238'000 ЧОВЕКА! НЕ Я ИСКАТ СОФИЯНЦИ, ПРОСТО РАЗВОДНИХА ВОТА! ЗА ИГНАТОВ СА ГЛАСУВАЛИ ОКОЛО 70'000 ЗА БОНЕВ ОКОЛО 45'000 ЗА МАНОЛОВА ОКОЛО 110'000 ЕГАТИ БЕЗАПЕЛАЦИОННАТА ПОБЕДА НА ШАЙКАТА.... МАЙ ХИЧ НЕ Е ЗА ХВАЛБА!

А Панчарево въобще го няма, тя и Фандъчката не го има за район на София......

Размахваме едни проценти но те са да кажем 20% от 20%, можете ли да сметнете за какви части от населението става дума?

20% от 40%

Браво, Софиянци!!! Браво на район Изгрев! Поздравления! Разбийте статуквото, покажете категорично, че не искате повече ГЕРБ да ви управлява!!! НЕ съм от БСП, но още по-малко съм за ГЕРБ! Единствената партия, която може да смаже стоглавата змия е БСП - и аз ще гласувам за нея. И за Мая Манолова, разбира се!

ПИПО

Ама въобще не си от БСП :)

В Изгрев и Изток са все потомствени шумкари дошли от провинцията в специално направени за тях блокчета - на една ръка разстояние от руската пасоль. Там никога никой освен БСП не са били напред.

Асансьорът живее там.И той ли е гласувал ?

Много, ама много си в грешка!!! ИЗгрев е мнохго по-голям от Дианабад, където бяха заселени служителите на МВР преди десети ноември! "Изгрев" е и елитният квартал "Изгрев", в който нови луксозни апартаменти имат едни от най-богатите хора в България. А в Дианабад, освен панелките със семейства на бивши милиционери, вече се заселиха и много нови хора, които живеят в нови, слънчеви скъпи сгради. Кварталът цъфти - не без участието на новите му жители. И не на последно място - заблудените му жители на миналите избори - шумкари или не, гласуваха за ГЕРБ. И бързо осъзнаха жестоката си грешка. Че кой иска диктатурата да се шири и да го подтиска?“! Кой разумен човек?!

Кмет беше от ГЕРБ.Сега е трети.

Не мога да повярвам,че в такива големи райони излизат да гласуват по няколко стотин човека,а после недоволстват от мръсен въздух,презастрояване,задръстване,бездомни кучета и коне пр. Моля ви, излезте и гласувайте за промяна.Имам чувството,че отново съм във времето на Живков-няма промяна,пълен застой.

стига като папагали с това промяна_пуснат ви 1 дума и повтаряте като ехо!

Виж за колко процента от гласувалите са тези резултати. Т.е. вероятността към настоящия момент, на много места ще се окаже невероятност, когато излязат 100% от резултатите.

Един от най-хубавите райони на София - Изгрев, показа червен картон на Герб

Изгревът е червен! ;) В кой смисъл сами си избирайте.

И като имаш предвид, че това район Изгрев е един елитен район, с относително заможно население! Представете си за какво иде реч - на хората им е писнало от ГЕРБ!

В район "Банкя" няма балотаж. Кметът на ГЕРБ печели с 62%.

По данните най-много получени за първият са 2 806 в Слатина и най-малко за първият 345 във Връбница. Например Люлин го водят около 127 000 население. А първият получава там 873 подкрепа. Дори от имащите право да гласуват, без децата, това е много под 1%.

Люлин беше преди много, много години 127 000 жители... Cега е към 200 000.

30 години и все още се гласува масово само за 2 партии, които съсипаха България. Дори няма какво да се коментира.

За общинските съветници: ДПС - 2,06 процента, по данните към 8.30 часа. АТАКА получават 1 454 гласа или 1.88 на сто.

Нещо много гнило има тука, няма как районните кметове да се избират с по няколкостотин гласа...

омотали са бюлетините.

Защото са данни на база само 25% от протоколите

естествено е- не са преброени всички бюлетини. Вежте за какъв час ства дума

срещу внушителни проценти. Та каква е избирателната активност в София по райони? И тази районна избирателна активност връзва ли се с общата избирателна активност на София?

...има една община? То по тия сметки излиза, че Младост е 6-7 хиляди човека, а има райони с по-малко от 1000 ....ИЛИ ЧЕ, в София избирателната активност е под 1/3? И кво Бой Бор се надува със 17% гласували за ГЕРБ-та това е държавната хранилка и семействата им. И кво - на това ще му викаме демо(народо) властие...,че това си е диктатура на кликата!!!

Защо да не се надува, след като никой не може да се надуе с повече? Не си ли давате сметка, че ако някой беше предложил нещо по-състоятелно от Борисов онези 60% неласумали щяха да намерят повод да отидат до урните? Не ви ли минава през ума, че българската политическа действителност не може да предложи на избирателя нищо по- добро от Борисов? Кой? Сидеров - отврат, Манолова- още помним Костинброд, Корнелия - ами че тя самата не смее да се предложи - хората не могат да я гледат. КОЙ???

Сега е моментът Корнелия да изпълни предизборните си обещания и решително да призове гласоподавателите на БСП да подкрепят десните кандидати срещу ГЕРБ! Без никакви договорки за обратното и дори десните да не искат да подкрепят кандидатите на БСП!!!

но е трудно да се измъкнеш от лапите на диктатура!

Какви са тези районни кметове,избрани с 450-500 гласа.Ми то като гласува районната администрация със семействата си , се повече?

Никой не гласува за районни кметове това е било винаги така. Само по селата си гласуват за кметове. София гласува за кмет на София, кмет на квартала им е все тая кой е. Повечето дори и не знаят как да гласуват за районни кметове и общимски съвет. То с 1000 бюлетини така става

Гражданите си мислят, че Данчето Фандъкова не им оправя тротоара или им изчиства улицата.