Балотаж на изборите в Галиче

Сега един срещу друг застават кандидатът на ГЕРБ Страхил Стоянов и на БСП Веселин Тушинов

Обратно в новината

Коментари - Балотаж на изборите в Галиче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извозвали гласоподатели от съседните села... Бай Ганьо прави избори... Неслучайно "Бай Ганьо прави избори" отпада от учебната програма.

"гласоподаВатели"

Какво бсп какви 5 лева? В коя бивша соц. държава бившите комунисти са на почит. В никоя освен ганювска България. ГЕРБ също били комунисти. Били, но вече не са. Сегашните уж социалисти не са били комунисти, но са по-зле от бившите такива. Докопат ли властта жална ни майка. Те още не са я мирисали, но са вече милионери. Докопат ли я пускане няма до като не ликвидират държавата с приказки за благото на народа. Айде нЕма нужда.

КАКВО Е Галиче!? Едно българснко село. С КАКВО Е по-различно от хилядите др.български села?Че такова огромно медийно отразяване имат изборите там....Един достолепен простак,мутра селска,престъпник го е владеел,като феод години наред ли!?КАКВА Е разликата Ценко-Бойко?Мащабите на простащината ли!?

за това,че БСП-то вече губят изборите и по големите и по малките села.Със гласовете на тези които са гласували на първия тур за ОП,сега отиват да ГЕРБ и БСП-то остават пак със пръст в устата.И пак ще избора е опорочен,купен и т.н.

ГЕРБ усъвършенства изборджийските си технологии! Ще спечели и в Галиче. Селяните, особено бедните много нахитряват! И да не им са симпатични от ГЕРБ ще гласуват за ГЕРБ-аджия кмет! Трябва да са луди, ако гласуват за кмет на БСП! За селото няма да получат и стотинкка бюджет. Напоследък държавните институции на ГЕРБ, така посичат всеки кмет, който не е от ГЕРБ, че е истински авантюризъм, да стоиш кмет и да не си от ГЕРБ! Говорителят на ГЕРБ Антон Попов - архиваря, се закани, че за всички кметове в България, които са от БСП 75 броя, е готов да спретне "гейт по докуенти"! ГЕРБ стана сила! Непобедима сила.

Червените кметове във България са 33-ма и вече 4-ма следствени.

Последно време се забелязва подем в българското село ! То не е Галиче , то не е Крушовица , то не е Катуница .... После замирало било българското село . Да , ама не !!!

Банкя що не си я упоменал , най-големио селяндур е от там.

ГЕРБ винаги печели,остава да видим от кой ръкав ще извадят асото.

Видело се е, че без менека нема да минете ами елате да ме изберете па, да не доем я и сино при вазе!

Страшен избор да се удавиш или да се обесишн!!!