Балканите – единни срещу руската инвазия в Украйна, но разединени в детайлите

За Сърбия и Турция е ясно, но при по-внимателно вглеждане в позицията и на останалите балкански държави има дискретни, но съществени особености

Обратно в новината

Коментари - Балканите – единни срещу руската инвазия в Украйна, но разединени в детайлите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

се страхуват Брюксел да не им спре еврофондовете но нито една от балканските страни не иска да воюва с Русия.Всички до една имат интерес да се помирят с руснаците и да купуват от Русия евтини суровини.

Как славянските народи предадоха Русия, за радост на янките.

Първо - няма славяни Второ - тия набедени славяни - нямат нищо общо помежду си Трето - Руската федерация е най-младата от всички тия страни и въобще не са славяни - монголо-татарски хазарски хаганат с населиние ат угро-фини, тюрки, кавказци, арменци и евреи - мулти-култи империя

Никой нищо не дължи на Путинова Москва

Не може една шепа политици оногондури ,чукондури,патрагондури и евро лузери да са представетели на балканските народи без референдум- допитване до хората.Аман от долни политически манипулации,пропоаганда съшита с бели конци и лъжи.Жалкото е за медиите и журналята мисирки,които тотално се изчерпаха от реализъм ,истина и човешко лице а станаха слуги на силните на деня и пропагандата им.

Как може наистина да се говори от името на балканските народи ? Пълна простотия.Това наистина надмина фашистката пропаганда на Гьобелс.С тези манипулации спомагате за увеличение на сипатизантите на Русия и Путин или както ги наричате русофили.Прпменете стила и практиката си на пропаганда или сте обречени.

Колко са талантливи от БТА .... Все повече приличат на Дойче Зеле .... Че са зеле всеки знае, ама все повече се разбира, че не е "дойче", ами си е хамериканско .

Всички си правят собствени сметки ако са независими, а зависимите без да мислят казват YES и каквото им наредят. А после които са мислили, карат колите си с бензин за 1,80 в Турция, другите за 2,80 като нас, едните печелят от препродажба на руски газ - Турция и Гърция, Сърбия, другите го купуват същия газ на петорни цени. Едните губят огромния пазар в Русия, другите доволно се наместват там за да печелят. Някои ще кажат, ама агресия, ама убиват невинни хора, така е , но то в човечеството се избиват хора откакто свят светува, а не от тази година. И са се избивали далеч повече и по невинни хора , например векове в Африка, и кой ги избиваше и ограбваше, да не би африканците да нападаха европейците, ами кой изби коренното население на америките, да не би да не са пак европейците, и виновни ли бяха избитите там. И къде бяха сегашните съдници на Русия, само преди няколко години когато американците избиваха в персийския залив и северна Африка, та и до нас в Сърбия, Всички те ли бяха много виновни , та ги избиха с милиони.

Грузия и Кипър част от Балканите ли са? ;) И какво общо имат подлогите предатели политици, с народите? Да бяха казали подлогите управляващи на Балканите и не само.

Албания и Косово не трябва ли да си траят по въпроса?

Българският народ е на страната на братска нам Русия и против укрофашизма и западната измет. Но управниците ни са ибрикчии и обичат да подмиват гъза на господарите си.

Ставате супердосадни с небългарската дума "инвазия". И вече е крайно време да свалите от екрана физиономията на неграмотната алкохоличка.

Специално в България със всеки следващи парламентарни избори все повече става ясно колко сме единни по въпроза за Украйна.

Време е да ни въоражат и да започнем единно да умираме за САЩ. Кво чакат? И без тва по тия местеца няма има много развитие след убиването на Европа индустриално. Странното е, че нямаме ПВО, самолетите ни са суперскъпи, ма на чертеж. Количеството на Българската Армия е смешно. Въобще не ги разбирам тия дудуци Американски. Уж по команда се издървихме на Русия, ма не виждам Американският флот да е в Черно море да ни пази. Уж редят схеми да мачкат пак Сърбия, ма нещо нефелна работата. Може би Русия не е нация въоражена с прашки и тояги и не могат дори да започнат да губят както хората. Въобще най-некадърните управници на САЩ са тия неокон фашисти. От 20 години се правят на мъже, избиват цивилни, крадат ма военно губят абсолютно винаги, та се налага купените медии след това да обясняват колко са велики. Кървави изроди са и до там. Къде не отнесоха хурката от началото на годината? Арабите ги отсвириха. Африка открито заявява, че не иска повече да им робува. Русия се очакваше да се срине от санкциите. Платените революции не успяват. БРИКС си засили позициите. ОПЕК+ също. Смучат си държавният петролен резерв та да не стане гражданска война. Прехвалените им технологични стартъпи уволняват на кило. И най-важното, доминацията на долара като енергийна валута приключи. Та Балканите са единни в очакването си да бъдат смазани и то така, че този, който ги вземе за влияние да фалира докато ги възстанови. Ма няма да е толкова лесно, колкото в Украйна. Да не забравяме, най-силният партньор на САЩ на Балканите беше Турция. Е беше. Вече не е.

_stankow

>>>Сред балканските страни няма държава, която да не осъди руската агресия срещу Украйна И по точно няма проамерикански елит, на който не му наредиха да каже каквото им трябва на западняците. Затова са ги сложили. Но отдавна,отдавна балканските елити не са с народите си ...

Много точно казано. ТИ СИ КОНКРЕТНИЯ ПРИМЕР, имайки в предвид че самовлюбено се числиш към някакъв "елит".

Момчето е учило и е схватливо - разбира ги нещата. Същото не може да се каже за Вас, който се заяжда, вероятно ядно, че други могат да имат смелостта да изкажат собствено мнение. И що да не е елит? Бъди и ти, стига да можеш!

Украина е Руска

Украйна без Русия едва ли щеше да има. Произхождат от една държава.

Боклуци, лъжци

Късото джудже с малкото пи?ле е готово да унищожи живота на Земята, поради собствените си комплекси.

за зеленски ли говориш

Каквото и да говорите, важни са действията и последствията. Всички народи усещат последиците от военните действия. Всички народи са наясно,че се взима от тях за да се дава на укрите. Всички народи са наясно, че ще плащат сметката на задокеанския господар. Всички журналисти взимат пари за да пишат подобни статии. Гнус ме е от вас и вашат журналистика!