Българският лекарски съюз даде НЗОК на Прокуратурата и ДАНС

Преди да приключи проверката по сигналите, няма да се оповестяват повече подробности, заявиха от организация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЗОК , трябва да се закрие / излишна скъпа дублираща се структура / лекарите в нея да се мобилизират за 2г и да работят в Общинските болници !

"Българският лекарски съюз е сезирал Прокуратурата, ДАНС и Агенцията за държавна финансова инспекция за незаконосъобразни действия от страна на ръководството на НЗОК по прилагане на Закона за бюджета на НЗОК и Закона за здравното осигуряване. " Значи е възможно Петко Салчев сковро да пристане на бай Сатври в Централния....

Досега няма политик осъден за кражби и корупция

Преди известно време гледах интервю на председателя на БЛС, в което той недоволстваше, че ЛЛ не могат да изписват безплатни лекарства за Ковид, а това ще се прави в Ковид-центровете. Твърдеше, че там лекарите не познават пациентите, че ЛЛ знаят най-добре заболяванията на пациентите си (което е така) и те трябва да могат да изписват безплатни рецепти. Какво се е променило от тогава? Или пак става въпрос за пари и то много пари?

tonk11

Я прочети пак статията щото нищо не си разбрал. Ама внимателно я прочети.

Става дума за пари, ама първо трябва тотална реформа на сбърканата ни здравна система. Не може да има здравеопазване на основата на търговски принципи и взаимоотношения. Няма как да бъдете излекувани от лекари, на които им е постоянно в главите далаверата. Не си спомням кой беше тоя идиот, дето превърна здравеопаването в търговско дружество, но е крайно наложително час по-скоро да се поправи тази "велика" глупост и простотия!

Сегашният Кацаров е част от създателите на системата, като тогавашен зам.министър.

Ха,как така става - под тази статия може да се коментира,а като опитах в предишната публикация, дава грешка, не намерена страницата...Статията, в която президента пак се оплаква и обвинява всички други,но той е безгрешен. Ужас, dir.bg!

Шефът на НЗОК е гербераст. Каскета пак ще се направи на разсеян.

Мило мишленце :)

Прав беше Борисов. Радев счупи държавата.

Това ви е новото начало. Няма вече изчегъртани калинки - има само компетентните мафиоти на БСП.

Това същия лекарски съюч ли е, дето избра Кунчев за "лекар на годината"?

Що, против ли имаш :)

Прибирате 3 лева, гледате пациента като прокажен от два метра... и на това му викате преглед!? Абсолютно сбъркана система- изцяло НЕработеща! ДЖПИтата са ненужни и неефективни, нещо като да се качиш на пътнически влак с прикачване, вместо да хванеш влака стрела или самолет! Що се отнася до НОЗК, там е пълна разсипия, куче влачи танк...!

Радев сега е отишъл в бърза помощ в София да си прави пиар и да пречи на лекарите

Разрухата в сектор "здраве" е не само стряскаща нормалния човек,но и води до страшни дескрутурни хамалогии в кастата на образованите, знаещи и можещи клетници на Хипократ.Не могат да разделят мангите от кандидат щастлив;ите отправили се нагоре към онези хубавини.Г-да капрали, корнети, подофицери и мичмани! Сещате ли се какво мародерство се регламентира под формата на " Десет умреха, двама опуснахме".Бардак, г-да! Истински бардак!

От ДАНС не ми приемат жалба за Терористична Организация базирана в град Перник!Това е България,корупция до небето!

Те са помислили, че искаш да навредиш на пернишкия фолклор.