Коментари - Българският граничен кораб "Балчик" спаси 44 бедстващи мигранти до остров Лесбос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо, бе??!!

Значи Фронтекс не пази границите от нелегални мигранти, а помага на нелегалните мигранти и техните трафиканти да идват в ЕС. Както предполагахме, Фронтекс ще прави същото и на българската граница. Ще ги регистрира, за да се водят на влезли от България и след това да ги връщат по-лесно обратно тук, както нашите продажници подписаха на 23.12.2023г. в 20:00ч. без знанието на никой.

нали разбирате че това е поръчкова новина, за да ни вземат най-накрая в Шенген

до който спасените останат в Гърция, а не дойдат у нас, новината е достойна за похвала.

Екстра, добра новина. Сега като видни столични либерали да ги качат на автобуси към София и жената на Кирчо да го храни с торти :)

Редно е след почерпката да отидат при кокорчо на Чаталча...за спане и още нещо....

Български граничен кораб ... остров Лесбос ... да не би пак да имаме излаз на Бяло море? А на Адриатическо? Еййй, човек да не се напие, една вечер пропуснах новините и ние пак сме станали Велика Сила!

Въртят се нашите около Лесбос, ама са трафиканнти на джагали. И после що Сафо била обърнала резбата? Щото сичкуту моряци открай време са педали и за пореден път го доказват. Ето типичен съюзнически екипаж - https://youtu.be/InBXu-iY7cw

Само още 44 кърлежа за Европа.

Един ИЗРОД ти е сложил "минус"...

100 процента някое жълтопаветно лекенце което е на кето веган бургер.

Поне да са им теглили една маляка на нашите

аре, ве, ареееееее стига навлеци ве, затова ли сте там ве дейба

Да бяха "спасили" местни жителки.

Няма що, чудесно. 2023 платихме от джоба си 30 580 851 лв за тази "модерна" гемия... и я пратихме да трансферира мигранти от Турция към европата. А УЖ щеше границите ни да пази....

шенгеня работи ееехааа .. ББААХАХА

нтгажф

Значи аз съм бил престъпника.....заради "свинските опашки"?

Бедстват, ли?! Нарушават сума граници, сами тръгват с неадекватни лодки да нахлуват в чужди държави и нашите ги... спасяват?! Когато камикадзето се разбушувало и потопило флота на монголците и спасило Япония от завоевание, как пък япондурите не са се сетили да спасяват бедстващи монголци и да ги настаняват на острова си? Руснаците и те при Сталинград не знам да са спасявали бедстващи в снега немци. Всичко е пълен фарс...

Никой не го прави от кеф! Поддръжниците на фашистка Украйна им разрушиха държавите, а те трябва да оцеляват по един или друг начин. Що за простак си?

Либералното имигрантче в САЩ се изказа. Що кесиш в български форум, а не ходиш да се интегрираш, бе? Трябвало било да оцеляват и не били тръгнали то кеф, ли?! Че монголците да не са били тръгнали от кеф, бе, дебил? А хуните преди това, т.е. братчедът Авитохол, и той ли от хубаво е тръгнал насам? Пък най-неоткеф насам са тръгнали османлиите навремето. Добре, че тогавашните боляри и онзи евреи Шишман не са били простаци като мен и са ги приели радушно - ха, ха, ха. Както казах - кво ни поучаваш нас простаците? Нямаш ли изява там да нравоучителстваш тексаските вътрешни войски на не опъват бодлива тел по границата, ами да приемат сичкуту сган от Централна и Латинска Америка, таман измежду тях навлизат членове на MS-13, щото и на тях им разрушиха държавата, пък останалите влачат в раниците фентанил и други благинки, за да си платят пътните. Ей, мозък, Бангладеш по територия е малко по-голям от нас, ама като население са 30 пъти повече. Провери колко е средното надморско равнище там и като започне да ги залива морето и се юрнат и те насам, пак ще морализираш, че сме им били съсипали държавите с глобалното затопляне. Ае, карай си там камиона вместо лека кола, смешнико...

Щом можете да давате пари за фашистите, ще отделяте и за другите мигрантите. Колко български навлеци има из Европа, който живеят на социални помощи от там? Екстра е, че нашите политици ви искат визи и не пускат прошляци като теб да идват в Америка.

А, бе, глупак, имам обичайната десетгодишна виза за САЩ, ама нещо нямам много интерес към място, в което българските мангали влизат по баналната схема - самолет до Естадос Унидос де Мехико, а там по долинам и по взгорьям, шла дивизия (извините - вся сволочь) вперед... и через реку прямо в Естадос Унидос де Америка. Да перефразирам - за какво ми е да членувам в клуб, в който допускат такива като теб... Я провери кои са основните донори на украинците, които ги подкукоросват, да продължават да мрат като мухи? Определено не сме нито ние, нито гърците, ами са американците, бе... Освен това, не всички мигранти са равни, така както не всички култури и религии са равни, либералче избушено. Сто украински семейства са по-добре от едно джагалско, бе. Я, кажи кво стана с онзи, дето миналата седмица с чук и нож понашока десетина ингилизина, а още не са го хванали, щото го било скрило "камюнитито", т.е. джагалският анклав - ха, ха, ха. Целият западен свят става механичен сбор от камюнитита. Както казах, ходи да ревеш срещу тексаската гвардия, че не ще да пуска горките мигранти, чиито държави били съсипани.

при еврогейовете в Брюксел и вместо вазелин да им раздадат шкурка...

Могли са даим дадат по един кроасан и една вода и да ги оставят да гребат откъдето са дошли, но евроатлантиците не правят така :)

Господаря Сорос не дава!

Да минат около африка и да съберат още мизерници и да напълнят корабчето да не правят празни курсове!

Какво е Фронтекс - организация за защита на границите или трафиканти на хора?!

Сега да си ги карат вкъщи да си ги дундурчат!

Всеки, който в последните 10 години е дошъл в Европа без документи, който не се е интегрирал в обществото и живее на социални помощи - спогодба с държавата, от която е обявил че е дошъл и билета на обратно! Без възможност за обжалване. С предимство да бъдат тези, които са нарушили закона. Но това е само пожелателно мислене ... Реално се случва точно наобратно - паразитите остават, а тези, които се интегрират в обществото ги връщат! И не, това не е майтап - това със сигурност мога да ви го твърдя в Германия. Презюмпцията е, че кадърните ще се оправят в собствената си държава, а паразитите са "беззащитни"!

И защо ги спасяват, глупави ли са, деба и мухълите, трошат там народна пара, мотаят се за да пълнят Европа със сган.

Кораб "Балчик" улови 44 паразита в морето и ги стовари по бреговете на Европа да й пият кръчицата 10 поколения напред.

Да ги карат директно в леглото на Денковица.

Да се разжалват всички от екипажа! Да приемат сег мин. по един от тези навлеци у дома си поне за година!

Вероятно как без документи. Който ги е пуснал в морето той да им бере гайлето.

А какво прави наш, български граничен кораб до остров Лесбос?

Чукча, чети :"От 26.01.2023 г. до 20.03.2024г, българският граничен кораб "Балчик" e разположен в Митилини, Гърция, за участие в съвместната операция "Посейдон 2024", координирана от Фронтекс."

Значи с Фронтекс работим като трафиканти

Демек народа плаща на някой еврогейски малоумник масрафа и на краварите фашистките политики последствията

Това не е за хвалене

А може ли някой да обясни защо са ги спасили? Все пак това е български кораб.

Защото не са бездушни убийци, като фашистите на Зеленски!

Ти ли сега ще ги храниш мигрантите, ще има дадеш ли жена си да ги забавлява? Ще си ги вземеш ли във вас, милите спасени мигранти?

Tова са живи хора, ти какво искаш да се удавят ли? Щом можете да давате пари за фашистите, ще отделяте и за мигрантите. Колко български навлеци има из Европа, който живеят на социални помощи от там? Екстра е, че нашите политици ви искат визи и не пускат прошляци като теб да идват в Америка.

Били лесбийки тръгнали на поклонение.Е малко шега в този напрегнат форум.

кой ще спаси българите от демократите и евро-аталантизма!

От това, което ни предлагат на нас за Демокрация ли имаш предвид? Тук демократите направиха най-много за това, хората да се отвратят от демокрацията. Русия дори да иска, не може да направи толкова силна кампания против ЕС и НАТО, нашите глупендери успяха.

Теб от глупостта никой не може да те спаси

българският народ, който не е на премия от посолството, не мисли като теб, посмешище

Сега наши ли са?

Завинаги......