Българските юноши първи сред 45 държави по пушене, пиене и ранен секс

По употреба на алкохол през последните 30 дни тийнейджърите ни на 11 и 13 г. са на първо място

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами не слчуайно умните хора казват "Яжте, пийте и си носете новите дрехи". Защото после на червеите със сигурност им е все едно дали сте били монаси или плейбои.

После искате да имаме добри спортисти. Не може хем спиртисти хем спортисти.

Благодарете първо на скапаната демокрация и второ на ниското възпитание. Хората спечелиха единствено от отварянето на границите.

Най обичам да чета ръсаждения на тъпаци.

Извинявам се, но всичко написано в статията звучи толкова бутафорно и неадекватно. Подобни изследвания не дават достоверна инфомация за никого и за нищо. Безполезна и невярна статистика.

Благодарете на Нпо-та, на безконтролния интернет достъп, тв, и скапаното държавно управление последните 30г. А и на циганите, ге са по ранния секс и раждане.

Никога няма да забравя, в казармата циганите за 2 лева ми вдига сополите. Хахахахах

Па стараят се децата, няма да се излагаме пред чужденците я.

Децата на Прехода - чалгопитеците, си отглеждат потомство, по свой образ и подобие.

Всички ще реват, че 800 лева са им малко! И че работодателите са изедници.

И по недоразвит мозък също са първи. Това е нормално за нация от 90% чеснови селяни.

Нормално е защото в статистиката влизат и ЦИГАНИТЕ.

За първи път истински се гордея от наш’та младеж :))) Недейте да се пънете толкова на минус бутона... вие чувство за хумор нямате ли? :)

Е, напълно очакван резултат. Функционалната неграмотност върви ръка за ръка с дрогата, пиенето и чалгата. А българските ученици са ПЪРВИ по функционална неграмотност. :(((

В "българските" ученици влизат ли и циганските ученици?

Абе все едно циганите държат нарко бизнеса, все едно циганите ни управляват, все едно циганите правят всеки ден катастрофи с убити, все едно циганите раздадоха природните богатства на мутри.

Създадени и отглеждани от родители за боклука.

Деца за боклука

Ами нормално, гледат от родители и приятели. До ден днешен няма глобени задето са продали алкохол и цигари на непълнолетен. То е като с джунгалите - оставени на мира да безчинстват и те безчинстват. Ами и хлапетата така, имат възможност да пият, да пушат и да се друсат и го правят.

с какво циганите са по-малко българи от нас?

Ами български са им само паспортите. Нито говорят български, нито работят. Не плащат данъци, ток, вода. Мрадят всичко български - език, история, култура, традиции... ТИ ми кажи - с какво ЦИГАНИТЕ са по-малко БЪЛГАРИ!

колкото ти си българин, точно толкова и той е българин

После стават първи сред неуките нещастници, на които все другите са им виновни...

Хубаво, но има нещо специфично при секса. Момчетата лъжат че са правили, а момичетата (често) лъжат че не са правили, така че при тези данни има изкривявания. По-важното е, че има отчуждаване от родителите и претоварване в училище.

Ако статистиката прави разлика между българи и цигани. Нещата ще предобият доста по-различн цвят.

циганите винаги са първи ......

На снимката , тия двамата с обща бира гонят оня с книжките от Народната библиотека .....

Браво! Юнаци! Но имам известни съмнения към достоверността на информацията. Чудя се къде са се събирали децата в условията на социално дистанциране през последните 30 дни за да се отдават на такива оргии. Също и как точно са ги анкетирали.

"Българските" младежи? Това вкючва ли и циганите?

Тази статистика е малко НЕ вярна. Ако в нея влизат и циганите които раждат на 11 ...

На първо и по простотия!!!

Нещо за циганите, а? Май българите станаха бетер циганите! Туй се вика СЛАБ РОДИТЕЛСКИ КОНТРОЛ! Няма такива КРИВОРАЗБРАНИ СВОБОДИ! Щом мисли, че на 12-13 години може да пие, пуши и прави секс - значи може да работи и да си изкрарва самостоятелно прехраната. Не може само правата на възрастните да ползваме, а за задълженията да се скатаваме!

Тулупите възпроизвеждат тулупчета, какво толкова...

Абсолютно съм съгласен! Аз и жена ми сме вишисти и целта ми е моите деца да получат тук образование каквото могат и след това следва напускане не територията за да нямат имане-даване с толупчетата на толупите.

Цитата "37 на сто от момчетата и 25 на сто от момичетата..". Явно 12 на сто от момчетата са правили секс с нещо друго, но не и с момиче ..

ми демокрация брат, свободна любов

с чичко от ватисана и други такива...

Просто някои момичета са по-дашни и са обслужили повече ат едно момче.

това се казва Принцип на Дирихле - може да проверите в Интернет, ако не ми вярвате!

ако този коментар е шега, приемам го ако е сериозен - ужас

Дано е шега...

6% от момчетата са правили секс с другите 6% от момчета, по твоята "логика"

означава, че има повече MILF-ки, отколкото sugar daddy-та.

колко от анкетираните в проучването са от Европеидната раса?!

От другите раси, които не са европеидни дишат лепило. Канабис употребяват най-вече европеидните раси.

ма вий ни разбрахти ли - добрият бантустанец е работещият на полето в Германия за 200 евро бантустанец, за друго ни ва искат. Времиту и ваши

Възрастта си е една и съща, както и преди 30 години - около 15/16г. имат първи връзки и опитват да пийват по купони /понеже сте остарели, спомнете си по-добре до 20г. ли чакахте, за да имате гадже и не се правете на Света вода ненапипа/. Получава се огромно изкривяване на статистиката заради римските младежи /а те са доста/. Ако говорим за български младежи, то те не могат да стъпят на малкия пръст на английските си връстници по простотии... Крайности винаги има, това никой не го отрича! Както малолетни пияници и п.роститутки, така и девственици на 30 години.

туй да кажат скачащите макаци по площадите за какво ни беше

Кой ги преброи тия глупости.

Важно е патките им да са големи.

особено на момичетата

И защо точно се вълнуваш от това? Лично ли те засяга?

При условие че сме най-циганската държава в света, не е за учудване. И при условие че "младежите" масово се дрогират и карат пияни, картинката се наглася. Бой трябва по тъпата кратуна, бой и пак бой.

Родителите трябва да вземат мерки за децата си, а мерките започват с личния пример. Когато имаш деца и си позволяваш да пиеш и пушиш вкъщи и то не на терасата а вътре и отделно не контролираш децата си с каква компания се движат, нормално и те да станат пияндурници, закоравели пушачи и наркомани, и тук не говорим за роми, а за чисти българи. Отново както и преди ще дам пример с познати на мен хора. Недопустимо е известен журналист като К.Филипов, имащ дъщеря Е.Филипова от бившата си жена Б.Филипова да пуши рамо до рамо от вече 2 години с 16-годишната си дъщеря, също да и закупят електронна цигара IQOS и да я насърчават да пуши, та това моимче един ден ще стане майка и ще възпитава деца, това е БЕЗОТГОВОРНО! Това не е готино, а я обричат на бъдещи проблеми със здравето, проблеми с бременност и най-вече на зависимост от ранна детска възраст. Далеч съм от мисълта че дадените за пример са най-големите проблеми на обществото ни. Но има още хиляди хора - родители, деца, семейства в които се толерират вредните навици. Но явно вече ценностните ни системи са необратимо изкривени, за което едва ли е виновен Б.Б. или някой друг политик, за повечето от проблемите ни сме си виновни само и единствено ние!

За всичко е виновен Путин.

Ясно е. Ще лекуваме чужденци военни а БГ цивилните граждани друг път. Народа ще мре а леглата във ВМА ще стоят празни

e нали тва е демокрацията бе, кво ривети

защото сме загубили първото място по напиване при 15 годишните... това ако не е повод за напиване не знам.

Един народ и оставя територията си за разграбване. Това се нарича "самоликвидация"

надявам се не очакваш "държавата" да се намеси... не за друго, ама преди 150 години кога е било българското "Възраждане" не е имало държава, която да се намеси, ама сме изкласили някак си.

По новите стандарти се нарича евроатлантическа интеграция

А за най-млади бащи и майки на кое място сме?

Поне е нещо хубаво за България!

ЦИГАНСКА ИСТОРИЯ! ВЕЧЕ С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ И НА ШАЙКАТА В ДЪРЖАВАТА, КОЯТО ИМ ОТКАЗВА ОБРАЗОВАНИЕ!

Къф юноша е на 11? Тийн се става на 13. На 11 е още с плюшените играчки... Алкохол пиели.. хаха

Сексът е полезен... За разлика от пушенето и пиенето.

зависи от гледната точка...

Смятай, ние пушим, пием, друсаме се с какви ли не буклуци и нищо ни няма! Тия тръгнали с некакво вирусче за хрема да се ебават с нас! То ние като пием сярна киселина само се уригваме 1-2 часа и казваме че явно водката не е качествена! :))))))))))

Напълно нормално. Маргинализираха циганите и ги оставиха да живеят необразови, по гета. Малцина от българските юнуши изглеждат като на снимката. Реалността прилича на Индия или Авганистан.

Пише се АФганистан. И се и произнася аФган ... при прилагателните. Ама който си няма стабилна българска закваска, руската лесно му повлиява.

„41% от българските гимназисти употребяват екстази“ – по данни от „Националния фокусен център за наркотици и наркомании“.

Не знам кой е правил изследването но явно са ходили само в циганските гета и не са на ясно, че те НЕ СА БЪЛГАРИ! Дефакто са сравнявали Бангладеш сдругите 44 държави без България ! Благодарете на козяк за тези данни

Българи са.

Не са!!! Самоте те са самоопределят на цигани и турци!!! Значи НЕ СА!!!

Либерастките НПО-та, са си заслужили всяка стотинка.

Ганювските българи с простотии като "боят изгражда" и "недей да тичаш, че ще се изпотиш" нямат никаква заслуга. Отде ви изравят бе.

Ми как няма да са по ранен секс- погледнете днешната статия във Факти- със снимка - заглавието е - Какво трябва да правите с тестисите при орален секс. Явно там има някой ,,журналист който има проблеми в леглото и затова излива на хартия несбъднатите си фантазии. а иначе фармацевтичната индустрия си потрива ръцете- като ги хване Херпес зостер та целият им живот ще бъде унищожен и ще търчат да си купуват лекарства, а при раждане може и бебето да се зарази. То и котката си ближе дупето и кучетата от един и същи пол се сношават, та в този либерален свят всяка индустрия иска да печели от глупоста на хората. Ми хубаво- да правят каквото си искат- казва се, че след сладкият сърбеж идва киселият живот.