Българските БТР-и потеглиха за Украйна

Ще бъдат изпратени общо 110 машини, транспортирани в комплекти по шест

Обратно в новината

Коментари - Българските БТР-и потеглиха за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гръм да ги удари и дано да не стигнат...

и червените кхмери газ пикаят. Да живее Тагарев!

Проверете дали Паси,Тагаренко и Плевневлиев са вътре .

Бързат,че не се знае до кога са на власт.

Много и ми е интересно и 100-те ли се качиха на самоход на платформите или само 5-6?

И хиляда да пратят, няма файда, също и кой да ги кара...

И даже си плащаме доставката?! Меки в кръста, явно вече мекото във всички аспекти се цени.... докъде я докарахме!

"Гласуваните от парламента ощи през миналата година български БТР-ите тръгнаха за Украйна" Вие какво - да не се натаралянкахте от щастие, или от мъка? Може ли такова изречение да съставите....

Надявам се ще се намерят доблестни офицери да не допуснат това гнусно дело на тагеренко и сглобката която вече е история .

Само ако лично путен ме награди с медал, в най-скъпия за мен град - мацква!

Бе, ОСТАВКА предатели.

А за танковете и гаубиците забелязани в раьона на гарата?

Те са ПРОДАДЕНИ чрез ТАЙНА сделка, не са дарени!

Хитро. БТР-ите за които става дума са на МВР - стават за мачкане на невъоръжени протестанти, но нямат шанс за оцеляване срещу руснаците. Единственото, за което биха могли да ги ползват укрите, са резервни части.

Стягайте се българчета.Иде и Вашия ред.Скоро от НАТО ще пожелаят и българската войска да отиде в Усрайна,че вече почти няма усраинци на фронта.Та така на първа линия - вечните роби.

Ако ви помагахме, нямаше да сме роби, нали? (ссср - нрб - вечна дружба!)

Аз, знаеш ли от кога чакам да ме мобилизират и дадат АК-47 в ръцете? Да видиш още колко чакат това и накъде ще тръгнат като ги получат???!

Знам накъде ще тръгнете - в същата посока, в която се движите от 35 години - скатаване и празноговорене.

Половината БТР стават.

Дано не стигнат за къде са тръгнали!

Сигурно добре ще горят след среща с дрон ...

айде ...

сами не могат ли да се движат ?

подкрепя Украйна срещу агресора от кремлин.

кой си та говотриш от името на България ?

джендер

:)))Какво стана,спонсори ли намерихме,че тръгнаха БТРите или ни казаха-Щом давате то и транспорта е за ваша сметка!Нали Денков чакаше до сега спонсори за транспорта???Пращаме 110 ковчега за поне 1000 украински войници:(((

в тези БТР ще намерят смъртта си поне 1000 украински войни:))))Ние какво пращаме-гробове ли???

По какво може да разпознаете предателите другари възрожденци, реват за русия както те си могат. За България конкретно не им пука. . Не мисля че е за рубли. ХИХИ

Да го напиша за пети път, че дирци трият > Дано ги гръмнат възможно най-бързо! ▼▼▼ Написах елементарна добавка за Firefox и Chrome, както и програми за Windows и Linux за справяне с проблема с писането на латиница и цензурата, която dir.bg налагат по този начин - невъзможността да публикувате линкове. Можете да ги свалите и инсталирате от следните адреси. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/gfy-dir-bg/ https://github.com/wavic/gfy-dir.bg/

Дръжте се ватенки мазни, идваме за вас....

Кой идва ти ли или старо желязо за претопяване?

Да накачулите в първия БТР Тагаренко. Да не стане нЕкоя грешка ей, щото Он знае пътя! И да проводите поне едно килце „пудра захар“ на ортака му зеленясалия! (нещо оклюмал ми се види) Ще му стигне поне за седмица - две! (горе-долу до края на войната) Посакайте от киро Про100то, ако и той е закъсал – от боце. Он е стара къща и има запаси. От учиндолския не се и опитвайте – той отдавна е на изпарения! (то си му и личи) Хайде със здраве!

Като дарихме танкове на макетата, казаха че са боклуци и не палят! А сега, още преди да са ги получилу БТРчетата, укропите квичат и ни насилват да ги пращаме за наша сметка, а после се сещам какво ще е мрънкане ...

пффф

Тихо, насиления! Стенеш много високо и ентусиазирано. Не ти се раззбира оплакваш ли се или искаш още.

То като ще е за наша сметка, по добре да ги пращаме директно при Хамаз или хусите. (по тънко ще ни излезе)

Днес: точно попадение на руска високоточна ракета в хангар за морски дронове в Одеса. Наой-добре е, Одеса отново да стане руска. По-малко ядове, а и укритее нямаа да имат излаз на море.

Щом коръба потъва е албион Щом пие червено вино е наполеон Щом е властен е саксофон Щом е дир е атлантически балон.

Е педофил! ... Рима няма, но си е факт :)

Да не забравите да качите Тагарев ,Паси,Плевньо и Поптодорова -парфюма.

Ама то има ли все още кой да ги приеме?

Аксиома първа, щом възрожденчетата врякат, значи всичко върви добре. Аксиома втора, щом възрожденчетата не врякат значи всичко върви два пъти по добре.

Браво, ходете на Украйнската граница да направите репортац на живо кога пристигат!

Да, и от къде ще минат, точно кога тръгват,номера на камионите, егн на шофьорите, товарителниците, копия от договорите, технически характеристики и всичко това изпратете на адреса на Руското посолство. Маладцьи!!!

Дано ги продадат на някои тарамбуки тези БТР и с парите да си купят нещо пък дори и бяло магистрално. Никога не съм харесвал Зеленият шмъркалан от Вселенета на Украйна и знам, че последната му роля като Щмърклалан президен ще му е последно, НО не съм садист да искам да се мъчат хора с тези таралясници.

Натоварени на гара Нови Искър, Маршрута Мездра, Плевен, Горна Оряховица, Русе и от там към Унгени къде ще се сменят талигите на вагоните!?

На Унгени се сменят само колелата на вагоните. Пътниците дори не излизат от вагоните, бляд.

От времето на първите жп вагони конструктивно "къщичките" и платформите се поставят на ТАЛИГИ. Пиши ЖП ТАЛИГИ и чети

Ми службата на другаря Магарев да посочат и ДжиПиЕс маршрута да е пълна информацията

Вече са продадени на Ал-кайда и талибаните.

Те си имат много по-добри от съветските бракми - Страйкъри им оставиха американците и М1117

След като БТР-ите са с отпаднала необходимост ,могат да се продадат и с парите да се помогне на здравеопазване или да се помогне някъде . Майце продажници !!!!

Поредната излагация на сглобката ! Ако не го бяха организирали можеше да не заминат !

Предатели! Да видим, Боко дали ще купи нови БТР-и, още този мандат ама не на чертежи!

С пожелания животът им на бойното поле да е кратък и безславен!

вероятно но може би няма да е в Украйна. Ще са продадени на някоя друга държава във война.

Взривете тоя педалки парламент! А когато Русия победи, тея боклуците до един в затворите.

Слюнь утрий, блядь!

Тези не са червени полицейски, ами са си бойни. Прехвърлиха народа пак.

Не са червени . Засякох ги по магистралата,като ги возеха на платформите към София -боядисани са сини.

неска за плюване по русия надника двоен ли е?

Тази бройка желязо ще бъзе утилизирана точно за ден и половина, но дали си струва снарядите.

За какво са им на МВР БТР-и ли? Спомням си как в люта зима с обилен снеговалеж и поледица БТР-и уверено изтегляха закъсали автобуси по доста стръмен баир нагоре по шосето Русе - Бяла. Тогава си помислих - добре е че си имаме такива неща. Какво хубаво приложение на военна техника в мирно време при тежки природни условия. Ето от какво се лишаваме, безплатно и доброволно, при това в ущърб на Освободителката на България. Двойно малоумие и вредителство.

Тези БТР са щупени от СССР за да газят и разстрелват български граждани. Предимно мохамедани. Явно ще си умреш, без да знаеш: Богатството на една държава са хората. Живите и работещи хора. Днес в Турция нито един българомохамеданин не гладува и студува. Всички са успешни и сити.

Тези БТР-и не са газили и разстрелвали мирни хора, както откачено твърдиш, а са помагали на същите тези хора в сурова зима и в тежки условия да не мръзнат на пътя. Сега при подобна ситуация правителството ще вдигне рамене и ще ни каже: ааа, ние ви предупредихме да не пътувате. Защо не слушате новините? Сега си стойте в преспите и си мръзнете. Нали така?

Искаш да ми кажеш, че до днес с тези БТР се разстрелват мохамедани? Ми че те откакто са на въоръжение по един на ден да бяха стреляли, нямаше да има жив останал бе! То и баща ти бил купил презерватив, ама майка ти явно го е ползвала за дъвка, вместо по предназначение.

Може би трябва да го видиш сам с очите си за да разбереш - няма друга техника, частна или държавна, която да може така уверено и бързо да тегли по дълъг баир нагоре тежки автобуси и ТИР-ове. Тук наблягам на думите - уверено и бързо. Трябва и да видиш как тежките теглени МПС-та въпреки че са теглени, а не са на собствен ход - пак се лашкат наляво и надясно, докато БТР-ите са като бетон стабилни на пътя. И си има чакаща опашка от такива и с тях да бъде повторено същото.

добра тема постави, след 10.11 ни обсниха колко лошо неще е смяната на имената. И сега съм объркан. В прибалтика сме смята нещо добро да се сменят на руснаците имената. А в украйна пък сами си слагат имена, които никога са нямали. въобще навсякъде тече възродителен процес, но някак си бил демикратичен.

а защо натоварени на камиони?? на собствен ход не могат ли или ще се разпаднат докато стигнат до там

не са обслужвани поне 30 години и едва ли ще запалят.

кой ще плати горивото, добри са но много харчат

Когато се кланяш на Зеленски се дупиш на Путин. Така че всичко ис има цена. след това ще стане обратното. важното е 69 да има.

информирахте руснаците, че нешо официално тръгва към фронта. Честито! После търсят някъде другаде руски агенти. Самите те са най-големите руски агенти

Добра новина както и , че руския черноморски флот, вече е в червената книга.

един пограничен катер не Черноморския флот на Русия ,ама усрайнския целия е на дъното

Я па ти един - Корвета "Асколд", Десантен кораб "Минск", Подводница "Ростов на Дон", Десантен кораб "Оленегорски горняк", Два броя Десантен кораб от клас "Серна", Ракетен крайцер "Москва", Десантен кораб "Саратов", два броя Патрулен катер от клас "Раптор", Спасителен влекач "Велики Бех". Тебе ли избраха да ръсиш глупости и да се излагаш.

такае само че ,от червената книга всекиден десетки "Калибри "денацифицират бандеристан

Ruslan

Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България! Генерал Иван Колев

руслане, педлче недоебано ,хитлер и гьобелс явно са те родили и отгледали

Ruslan

Педал си ти Оправили са те Путин, Сталин, Хитлер и Гьобелс.

На наша Маша Захарова секна мензиса от тази новина. Преди и спираше точно на ЛУКОВ МАРШ.

Много добре, малка помощ но все пак. Ордите трябва да се спрат.