Български съпрузи без Covid-ваксина се борят за живот в болницата в Падуа

Двамата се заразили с коронавирус преди около десетина дни, но състоянието им рязко се влошило

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пъзльовци, страх ви е от една малка игла!!! Уж големи мъже, пък пълнят гащите от страх!!! Хайде под строй за ваксини, че заради такива като вас мрат хората.... Убийци, убийци....

Убийци на хора са сатанистите с ваксината на Антихриста.Докога ще търпите да ви поробват бе хора от планетата пна полудялите човекоподобни маймуни? Нека ви маймунизират ,като сте заспали като сляпи крави.

е ред на медийният тероризъм, да покажат колко No Vax са в интензивното. А колко ваксиниранш са кацнали там не е изгодно за пропагандата. Между другото, четох същата статия в ит on lineвсекидневник, никъде не се споменаваше че са българи. Мизерници как си измисляте новини за да манипулирате хората.

Защо толкова време няма статистика колко ваксинирани са в интензивните отделения? Може би защото процентът им е много висок... A нeщo изcлeдвaния, прoтивoпoкaзaния, нaблюдeниe cлeд вaкcинaтa? Или вcичкo cи e нa твoя oтгoвoрнocт, дoри ce пoдпиcвaш зa тoвa. Пък държaвaтa oтчитa ръcт нa бoцнaтитe и ce кeфи.

Това не е новина. Новина е колко българиски семейства се борят за живот на новооткритите легла БЕЗ песронал. Тези поне има кой да ги лекува.

Има кой да ги лекува, защото Италия е 80 процента ваксинирана. А тук хем се правим ма "мъже", хем после ревем като "момиченца"...Болниците са препълнени. Даваме по 18 часови смени....

Шефът на ковид отделението в Пирогов го каза ясно, че за почти две години в ковидотделлението нямат нито един пациент който е преболедувал ковид да е приет за повторно лечение. Тези които издават заповеди, ЕДИН болен не са прегледали с ковид, експертите по студията НЕ знаят ОСНОВНИ принципи в епидемиологията и говорят глупости. Колегите му работят в тази среда, боледували са и сега работят без проблеми,само че зелените сертификати НЕ ги допускат до работните места: "Ние с антителата,какво да правим,защо ще ни инжектират с ваксини? Когато дърпаш естествения имунитет за опашката,той може да ти отхапе главата!"

Скритата война работи доста добре явно. Вече има силно разделение по целия свят. Да видим до къде ще стигне всичко това. Дано излезе на яве кой причини всичко това, макар че мисля всички се досещаме.

не пишат историите на починалите вече ваксинирани? https://coronavirus.bg/bg/statistika/positive-dead Гледам 88 слъчая или 5.85% от смъртността с корона на напълно ваксинирани. При около 15% ваксинирани, това значи че ваксината предпазва само в 60% от случаите от смърт. Останалите около 40% вакснирани които биха умрели с ковид, ще си умрът така или иначе. Те по-малко хора хора ли са от този случай, или просто не во се плаща за тях? Да вземем и хоспитализираните - https://coronavirus.bg/bg/statistika/hospitalized От тях ваксинирани 123 604 1 091 % ваксинирани 11.11 % 11.12 % 10.71 % Значи ваксините предпазват в само около 30% от тежко протичане. А някаде да виждате статистика за страничните ефекти от ваксините, колко са? някой да е чел брошурите и тестовите показатели на ваксините https://www.ema.europa.eu/en/human-regulatory/overview/public-health-threats/coronavirus-disease-covid-19/treatments-vaccines/vaccines-covid-19/covid-19-vaccines-authorised#authorised-covid-19-vaccines-section Страничните ефекти са кой от кой по-страшни - от съсиреци в кръвта и автоимунно атакуване на тромбоцити и нервна система до микарити и все ужасни неща и дори в клиничните иследвания предоставени от самите производители случаите не са малко за моите разбирания. Защо не се говори за това?

Сам казваш, че ваксината ти дава повече шанс да живееш. От тук нататък всичко е въпрос на избор.

Много повърхностно интерпретирате данните и съответно грешно. Редно е да се сравнява 80 годишен ваксиниран с 80 годишен неваксиниран и идентични хронични заболявания, т.е. еднакъв профил на пациента независимо от възрастта и здравословното му състояние. Тогава данните са различни и са в полза на ваксините.

сравняваме 20 годишен с миокардит и 20 годишен с ковид? Или мерките не важат за 20 годишните и зеления паспорт е само за 80 годишни? Или да препоръчват ваксини само за 80 годишни? Относно смъртността при 80 годишните ваксинирани като процент от общата смъртност на 80 годишните от ковид е дори над 6% за последните 14 дена. За хоспитализирането няма данни по възрастови групи и ваканционен статус, ако имаш ОФИЦИАЛЕН източник пусни го с радост ще го погледна. При тях също така е критично и състоянията на сърдечно съдовата система, а повечето ваксини вредят именно на нея и така или иначе смъртността от тях е в пъти по-голяма отколкото от корона https://nsi.bg/bg/content/3359/%D1%81%D0%BC%D1%8A%D1%80%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82-%D0%BF%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%BB-%D0%B8-%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B8 Клас IX Болести на органите на кръвообращението (I00-I99) 1 090.1 Исхемична болест на сърцето (I20-I25) 219.8 Други болести на сърцето (I30-I51) 372.9 Мозъчносъдови болести (I60-I69) 317.4 Други болести на органите на кръвообращението (I00-I15, I26-I28, I70-I99) 179.9 и сега за короната: в т.ч. COVID-19 (U07.1-U07.2) 123.4 това са данните за миналата година от националния статистически институт за миналата година на база 100 000 души. И пак да повторя - мерките и тормоза и мизерията са за всички, не само за 80 годишни. Да не би само 80 годишните да не ги пускат на работа ако не са ваксинирани?

Т.е. 60% ефективност срещу смърт ти се вижда малко?

Мрете ли, комундета? Аз днес си сложих буустерната доза на Pfizer.

Наздраве ама до кога????

Скоро идва петата, после десетата. Ама ще замоля наркоманите да си плащат ваксините. Аз не искам слаба измет да живее с моите пари.

нависоко, понеже се връща и ти пада в/у главата.

Xмного сте прости всички журналя. Вземате едно пари,съдействате на фашистите,а все едно няма да сте потърпевши и вие.

Да си покажат Зелените сертификати : Радев ,Янев ,Кацаров и цялото Правителство . Тогава могат да искат от обикновения българин такива сертификати .

Всички да се ваксинират. Антиваксърите са до време като се разболеят бягат в болница - що не си седите в къщи. Ваксинирането и за лените сертификати са ЗАКОНИИ. Това е наи щадящи начин за предпазване от болести.

Държaвaтa ПРИНУЖДAВA НEпрeбoлeдувaлитe или дa ce бoдaт c EКCПEРИМEНТAЛКИТE, или дa ce тecтвaт ПРEЗ ДEН. Зa първoтo трябвa държaвaтa дa дaвa ГAРAНЦИИ зa eфeктивнocттa и бeзoпacнocттa и OБEЗЩEТEНИЯ зa хoрaтa cъc ceриoзни cтрaнични рeaкции или пoчинaли. Зa втoрoтo - държaвaтa трябвa дa гo зaплaщa. И двeтe твърдeния прoизтичaт oт фaктa, чe държaвaт ни ЗAДЪЛЖAВA дa ги прaвим. Инaчe НE мoжe дa ни ЗAДЪЛЖAВA.

НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ, МЪРШИ СЛАБИ! КОЙТО Е СЛАБ ТРЯБВА ДА МРЕ, А НЕ ДА ЖИВЕЕ!

По-добре с наноботи в мозъка, отколкото с тръба в гърлото.

Дира изглежда всички са ваксинирани... напоследък доста агресивно са настроени....

Сега, аз не разбрах на кое точно се набляга, че са съпрузи ли, че са без ВаксинаТА или че ако не си в БГ може и да оцелееш?

Набляга се на това, че може да си извън Балканите, ама Балканския манталитет си го носиш. И че даже в Италия не се знае дали ще те спасят като организмът ти се е поддал на ковид.

За Беларус, Юар, Виетнам и други нищо не казваш ваксърчо. И те ли са на балканите.

българин кога е плащал данъци в Ит. Хайде скрий се90% сте на redito di cittadinanza и работите на черно. Само гледате да гушнете пари от сусиди. 30год ви гледам сеира в Италия на Бай Ганьо.

Антиваксъри са болни хора страх ги е от страхът.

Как па ги намерихте там

А пък в София някой си е влязал гол в банятА.

е бил неваксиниран. Ваксите ходят със скафандри и маски навсякъде. И не забравяй че да влизаш гол в банята вече не е "новото нормално".

след години ваксърчетата как ще кретат, тогава ще им пляскаме за 3-тата ръка и мутациите в тъпите им експериментални мозъци

руски трол! върви на маината си!

пеееерас

Да де, ама ние, ваксърчетата ще сме живи и здрави, за разлика от вас антиваксърите, които или ще сме умрели или със странични заболявания причинени от вируса.

че ще ви пляскаме. много бързо ни отписа дебилченце - ние ще сме нормални, вие - зомбита и ще ви пасеме като овчици

Много ще се радвам да ви има и да не се запъхтявате докато пресичате улицата на 40 години! Ама едва ли!

Назапад хората отиват на лекар, когато усетят първоначални симптоми. В България масово хората отиват, чак когато започнат да сдават багажа - това е основната причина за високата смъртност. Намалялата смъртност при ваксинираните в България е, че са стресирани от коронавируса и отиват в болниците навреме. Другите чакат до последно, когато е вече много късно. Вече много отдавна е твърдо установено, че най-важният фактор за преборване на двойната бронхопневмония, включително причинената от коронавируси, е кога е започнало лечението. ВСИЧКИ коронавируси протичат по един и същи начин: 1. Разболяваш се от вируса, качваш температура около 37,5 2. Влошаваш се (различно за всеки човек, при някои протича много тежко, при други - много леко) 3. Започва подобрение, болният започва да се чувства много по-добре и решава, че е прекарал вируса 4. Част от болните развиват двойна бронхопневмония, но тъй като са усетили подобрение спрямо тежкото си състояние по-рано, си мислят, че вече оздравяват и им трябва само време за възстановяване. 5. Пневмонията напредва, болните имат симптоми като кашлица, но си мислят, че не е нищо сериозно, по-скоро нещо с гърлото ... 6. Пневмонията е достигнала критична фаза с ясни симптоми като затруднено дишане - лекарите са почти безсилни. А, горе-долу в тази фаза повечето българи разбират, че няма да мине без лекарска помощ, че са в тежко състояние и тичат по спешните отделения. На фаза 5 лекарите имат шанс да спасят болните, с болничен престой, но на фаза 6 са пътници. По това как описват състоянието на тези двамата, почти е сигурно, че няма да ги спасят. Преди 8 месеца, когато карах ковида, лекуващият лекар ми каза - следете си температурата, ако се покачи на 38 и нагоре, значи развивате бронхопневмония и моментално минавате на антибиотици (беше ги изписал предварително). Точно така и стана. Аз съм с астма, майка ми е диабетик, с множество придружаващи заболявания и 90% инвалидност - въпреки, че първата фаза изкарахме доста тежко, се излекувахме без да стигаме до болници, защото следвахме протокола. Не подценихме пневмонията, а взехме мерки, въпреки, че чувствахме подобрение спрямо първата фаза на болестта. Ние сме от "другите", които неваксинирани, въпреки придружаващите заболявания, и тежко прекарания грип, не стигнахме въобще до болница. Смея да твърдя, че е заради правилно лечение. Проблемът при ВСИЧКИ коронавируси е, че причинаяват пневмония при не малка част от хората, а когато започнат дихателните проблеми, пневмонията е в прекалено напреднал стадий. А, сега сигурно ще вземеш да ми обясняваш, че естественият имунитет, който имам, е далеч по-зле от ваксините, нали? Шепа платени дръвници се опитват да пренапишат имунологията и буквално да отрекат основни еволюционни принципи. Светила като др. Робърт Малоун, създателят на технологията на РНК ваксините, са категорично против наложения модел на масови ваксинации, защото създава опасност от появата на супервируси - лични думи на др. Малоун. Според него е трябвало да бъдат ваксинирани само тези, които са в риск, а останалите да изкарат грипа и по естествен път да развият имунитет, като фокусът трябва да е върху лечението, не върху ваксинациите. Странно, и "Мангъра" ги говори същите, все едно са си плюли в устите ... ама, се оказаха прави ... Вече има няколко изследвания, които доказват ясно, че преболедувалите имат имунитет и срещу мутациите на вируса, докато при ваксинираните ефективността намалява съществено с всяка нова мутация. Ето данни от проучване върху 620 000 ветерани в САЩ (2.7% от населението, което е статистически добър семпъл), сравнението е между Март 2021 (първия вариант) и Август 2021 (Делта варианта): - Янсен - от 92% ефективност спада на 3% - Модерна от 91% спада на 64% - Пфайзер - от 95% спада на 50% - АстраЗенека - спада на 67% (стойността е от друго изследване, затова е отделена) Ваксините уж първо предпазваха от заразяване - оказа се невярно, после - че не заразяваш другите - и това се оказа невярно. Най-накрая излязоха с твърдението, че изкарваш грипа по-леко - първоначалните данни от болниците противоречаха и на това твърдение, но в последствие числата взеха да се променят... Проблемът с тези данни от болниците е, че би трябвало да имат съответствие с процентите по-горе, а това не се наблюдава - при нас излиза, че ваксините са 90%+ ефективни, което противоречи на официални проучвания назапад :) Така, че отговорът не е само във ваксините, и при всички случаи не е с масова ваксинация.

апокалиптичен сценарий си написал. досега да сме станали 3 млн...

Планът сработва перфектно. Вече всички са настроени срещу всички. Признавам ги тези зли гении. Успяват. До 2-3 години ще има много добри резултати. Само умните , красиви и политкоректни ще останат. По улиците ще е тихо ,ще свистят леко електромобили возещи щастливо усмихнати и богати красиви хора. Няма да има сажди ,пушеци и грозни антиваксъри. Жалко ,че няма да мога да видя този чуден свят......

горките толкова се загрижили за неваксите... та чак ще ги убият за да ги боднат. Няма такива агресивни зомбита.

да си платят първо. Това ще струва на нас, данъкоплатците в Италия нови поне 100 000 евро, а можеше да се ваксинират за по няколко евро. Пък и са се завирали кой знае къде, при положение, че няма много заразени в Италия.

българин кога е плащал данъци в Ит. Хайде скрий се90% сте на redito di cittadinanza и работите на черно. Само гледате да гушнете пари от сусиди. 30год ви гледам сеира в Италия на Бай Ганьо.

Природата си знае работата. Сичкото антиваксър- идиот ше глътне тръбата рано или късно. Пълнете траповете, мама ви, проста, неука, антиваксърска!

На макя ти у шундата,умреляк

Който слаб трябва ли да живее, бе, мършо! Ваксини и мерки не трябва да има, защото се месим в Божието дело! А сганта Долна купи ваксини с моите пари за да живее баластът!

И тебе е трябвало да те хвърлят от скалите като си бил бебе с това слабоумие,ама са те пощадили. За съжаление.

Слабите не трябва да живеят, мършо! Набиите си го в празните кратуни! Иначе напълно подкрепям да се пресяват децата. Евгеника се нарича сган увредена!

A тия 7000 души у нас в болница и 600 в интензивното дето берат душа, да не би да са ваксинирани?

Тези 600 са отишли в последния момент, 'щото в България така се прави - отиваш на лекар, като вземеш да береш душа. Липсата на здравна култура е основният убиец в България и това е факт от десетилетия. Първи сме по смъртност от инсулти, инфаркти, рак и ред други заболявания, които в ранна фаза са лечими. Същото е с Коронавируса. Ако се следва протокола за лечение, успехът е изключително висок, без ваксини, без спешни отделения. Последни изследвания показват, че ефективността на ваксините е паднала на 50-60%, а според данните от нашите интензивни отделения излиза, че са почти 100% ефективни ... Всеки сам да си прави изводите.

Стига извинения. При грип в първия момент ли отиват в болница? Клиниката на заболяването понякога се развива за часове. Не е нормално 2 години с малки изключения през лятото болниците да са пълни от едно “грипче” и да се отбелязва свръхсмъртност. Трябва решение, а вие антиваксъри, такова не давате. Само не не не. И накрая сълзи. Що народ си загуби родители и съпрузи толкова нелепо. Що почернени семейства и .. нищо! Как може този народ да е пълен с такива дебили, цял свят ви гледа и се чуди?! Експеримент си правите вие.

90 процента са хипохондрици.

Ето я тъжната истина. 82 % от 12 г. възраст, при това Италия. А нас щели да ни чипират, връзка с Марс и Юпитер едновременно. Но фейсбук обществото ни това и заслужава.

И не само това. Вкарват микрочип подкожно, който се ъпдейтва през 5G-то и изпраща информация директно на Майкрософт. И къв е тоя Бил Гейтс, че ще знае всичко. Тя тая информация струва пари. Голям майтап...

Антиваксърите да ми цоцат маркуча!

си го цоцаш

Много е важно от всяка новина да ни се натъртва, че билните не са ваксинирани. А когато са ваксинирани и са в тежко състояние или умират - нищо не се пише

Тва нещо НЕ е ваксина, а ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН препарат!!! И тва е написано от производителите, затова и се подписвате скотове, затва и застраховка живот НЕ ВАЖИ при ваксиниран скот!

Подписва се само в България, защото ние нямаме фонд, чрез който да се обезщети пострадало лице от КОЯТО И ДА Е ВАКСИНА! В чужбина не се подписва нищо. Моля, преди да пишете да проверявате източниците си, ако изобщо сте използвали такива за това изказване.

ти идиот ли си или си дебил? В Сърбия подписват ли се, а имат ли фондове? В Беларус?

Прекрасно е да се сравнявате със Сърбия и Беларус :) Поздрави! :)

НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ.

Задължително се подчертава, че са без ваксина! А досега колко измряха само от ваксините - за това шибаняците от дира мълчат!

А така кажи им го разийш :)))))))

Тъпчо, няма починал от ваксината, в България. В чужбина може да има няколко и то защото са развили рядко срещана силна алергична реакция.

Но има достатъчно починали от Ковид, ваксинирани.

Ти откъде знаеш?Медиите ли чакаш да те осведомят?Има починали няколко дена след поставяне на ваксина, ама от какво точно са починали и защо -никой не си е направил труда да провери.Дошло им е времето или са ги сложили направо в графа "ковид 19"?!?

Декември първата седмица умирали 4753 човека, се води седмицата с най-голяма смъртност от както е това с ковида. Тогава ноември-декември е и най-голямата разлика между мерено на обща смъртност и изкарвано с ковида. Средно умират 2073 човека на седмица за 2019г. ((108083/365)x7) - като има пик в началото. Но за последната давана от НСИ седмица за смъртност (може да изменят в последствие), то тя трябва да е от 11-17 октомври. За тогава били починали 3302 човека Или около 1229 човека повече от средното нормално за 2019г. Ще увеличават с малко после назад резултати - виждал съм да пипат и половин година назад за починали, така че съвсем реално е да го увеличат. А при намаляващо население трябва да намалява смъртността. Броените починали констатирани с ковид-19 (без уточнение от какво починали) са по дни 11-17 октомври: 40+157+93+98+98+86+43=615 А останалите още толкова от какво? Като част от тези биха си умрели дори чисто статистически и не са пик за разглеждан период. При част ковида е придружаващо заболяване или дори не са болни от него, а просто така измерени. Дори починали предизвикано по-рано от него, биха иначе починали дни по-късно. Това което казвам е, че тези 615 човека не са просто пик. Част са в стандартната смъртност и не са от гледаното нагоре. Така че съвсем реално е да се каже, че пика на смъртност в половината и над него, не е от ковида! Сринаха здравеопазването с тази фобия, обсесивно-компулсивно разстройство, страх от вируси и природата. Кой знае колко хора са умрели от лечението. Още от предната година сме най-зле в Европа на броени починали къмто констатирани. Дори по доклад на здравното министерство до май месец 2021г., но сравявано със страни от ЕС.

От това, че са препълнени болниците, отделенията са затворени и с намален капацитет и другите болни не получават адекватно лечение То не трябва много да се сетиш

Не мога да повярвам, че още има прости скотове, вярващи че страшен вайръз ги дебне и властта щяла да ги спасява.

тъжно...но ваксината не е доказателство..цял израел е ваксивиран и пак има починали

Повтаряйте си го, докато чакате за кислородна маска - може да ви олекне. За останалите малоумници - държавите с повече ваксинирани има по-малко болни, тежкоболни и още по-малко починали, на глава от населението. И става въпрос за многомилионни държави, с по-малко простаци от България.

Тромбите отначало са малки и ваксъра се мисли за тарикат. Няколко месеца по-късно ваксъро умира от инфаркт и дори не влиза в ковид статистиката

Пич, ваксиниран съм още от както приеха ваксината на Астра, изследвам се редовно, и могата да ти кажа, че това с тромбите се разпространява само от хора, които нямат нищо общо с медицината, абсолютни неграмотници или от такива, които печелят от "здравословни" практики, които се движат на ръба на закона, като Мангъра, Огнян Пелов и други псевдо лечители.

Всъщност повече хора умират от "ваксините", отколкото от вируса, но тъй като за "ваксинирани" се водят хората чак две седмици след поставяне на последната доза, тези, които умрат дотогава (от ваксината), се водят, че са умрели неваксинирани от ковид19!

Израел госпожо има медицинско облсужване на много високо ниво и затова имат много хора над 80 години и хора с тежки хронични заболявания поради спецификата на тяхното малко и затворено общество. Разбира се че има и починали ваксинирани навсякъде има,но са пренебрежително малко в сравнение с починалите неваксинирани.

Доброто на пандемията е че ще терминира социопатите, недъгавите и псевдо хронично малоумните. Както казва Мънгъра сухите клонки на обществото ще окапят.

Да де ваксинираните гинат. Но по телевизора няма да им го кажат

Ако бяха вакснати щеше ли да се вписва в новините?

Специално трябва да се подчертае,че съпрузите са били без ковид ваксина. Пропаганда. Паднахте много ниско. Каквото и да пишете,няма да се ваксинирам.

Същото е и в много други държави :)))) българи ,румънци и братята руснаци. Но после пък ще имаме пожизнен имунитет разийш, измислили сме го ний,е който оживей де .

На ковидарите няма край

Не се хабете журнал, на такива пасквили вярват само вече набодените.

за съжаление стана това, което предвиждах преди 2 години. БГ стана остров на заразата и простотията . като ни затворят другите държави отвсякъде и почнат да ни пускат консерви с парашути тогава квичете за свобода свине крастави антиваксърски

Джаф, джаф

Плюсовете и минусите в жалкия ви сайт са манипулирани. Цъкам минус и излиза плюс. Затова голяма част от коментарите на вакс зомбитата са с много плюсове.

това с плюсовете и минусите ще е сложно за теб да ти го обясня, ама като за начало пробвай да си измислиш собствен ник

Че какво има да обясняваш ве муньо? Цъкам плюса, а маркира минус, без да увеличава плюса! както и на някои коментари, когато цъкам минуса, той не се маркира, а се увеличава плюса! не че нещо, ама дразни, подигравка с мнението на хората, защото оценката на коментара съще о изразено мнение.

От години се боря за живот с мойта пенция от 360 лева.

по враца има заплати от 360 лв

В истинска забава започна да се превръщат напъните да ни убедят да си поставим ваксини. И не се усещат подобни образи и летят в небесата, а глупостта им няма край, няма край. Продължавайте, веселието трябва да продължи.

Нещо не схващам? Палците нагоре / надолу под ломентара са +3 -3 , цъкам на +3, стават +3 -4?!

Спартана да пали мотора и да докара труповете

Такава е съдбата на предателите

Чудесно!!! С всеки ден се освобождаваме от поне един прост антиваксър.

Затова ли виете от страх постоянно ваксърите?

Подобни примери могат да се дадат и в обратна посока. Внушението е, видите ли, тези двамцата не са ваксинирани и как патят поради това. Е, няма да ви минат номерата. Ваксината трае 4-6 месеца и после нова игла и нова и нова, а през това време също можеш да се заразиш и пренасяш инфекцията.

Някой ще умрат и 40 дена след това още няма да са повярвали, че е от ковид и защото не са ваксинирани!!? Магарешки ИНАТ.

Наша си работа. Уважавайте демокрацията и избора на народа да не се ваксинира! И да сме луди, имаме право да сме луди. А вие си подскачайте със скафандри по улиците и не пипайте останалите хора дето искат да си живеят живота.

Имате право да сте луди!! -НИМА??? -Лудите са в психиатрията за да ги ЛЕКУВАТ, без тяхно съгласие.

Мнозинството определя какво е да си луд. Мнозинството не иска да се ваксинира в България. Луд е дефиниция определяна от хората. Тя не е даденост. За луди могат да бъдат определени такива с фобии, като от ковида. ;) Затова си има дефинирани мизофобия, гермофобия, бацилофобия, бактериофобия. Например в мании за чистене изпадали изнасилени жени. Това са фобии, като ковидфобията. ;) И в лудница се вкарват са опасните за околните.

Болниците са най-лесното място на което можеш да пукнеш. Еле па у БГ!

Се посират от страх от такива партенки и си искат бустерната доза.

Не мога да си обесня, защо на 60 милиона население имат 30 умрели, а ние на 6 мил. - 200. Сигурно защото са прости ваксъри?

българи са глупави антивъксари и целия свят ни се смее

Защото пробутаха ваксата и няма нужда да надува бройките.

го пише във всички италиански сайтове за тия, понеже са отказвали ваксиниране.

Сега да не се окаже, че почваме кампания за събиране на средства за връщане на труповете. Че погребенията там никак не са евтини

От Италия може с катафалка. Не е като оная жена от шамана в Бразилия.

Айде на ваксатаааа, айде че не останахааа.