Български медик в Южна Африка: Заразените с "Омикрон" рядко постъпват в болница

Според Д-р Симидчиев трета доза би могла да ни предпази от новия щам на вируса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лакарите вече станаха убийци. Ще ваксинират срещу вируса, който унищожава Ковид, за да могат да си слагат ваксините срещу вирусите, които ще убиват.

"Заразените с варианта "Омикрон" на COVID-19 рядко постъпват в болница. Общо взето всички го прекарват леко, с леки симптоми - кашлица, главоболие, евентуално запушен нос", че то какво излиза, че Омикрон върлува сред хората от поне 100 години насам, но учените чак сега го откриват... Браво на световната наука, изключително е напреднала...! ;))

Наркоманска история. Всички говорят за някакви дози!

Е лебедпвста песен на ковид.

Тежък-лек, трябва всички да са послушни и да вярват сляпо на продажниците. Трябва всеки да се бодне поне 4-5 пъти, а най-вече трябва да си ваксинира и децата, нищо че за 2 години има 2 починали деца от ковид. Страхувай се и се подчинявай, апък като бонус може и няколко хиляди официлно според VAERS и няколко десетки хиляди неофициално да хвърлят топа след някоя от дозите.

стига с тоя VAERS бе! В самия сайт си пише че от данните в него никакви заключения не трябва да се правят. Аман от неграмотни тролове!

само аз съм чел какво пише там. Вие с минусите очевидно не сте. Ми влезте и вижте сами.

Искам да се ваксинирам.Къде има ВАКСИНА

Скоро ще тече по водопровода в определени часови диапазони, като ще се използва тръбата за топла вода. Идете да Ви поставят абокат за да се подготвите за тази благинка.

Дъвката ковид се превърна в чесане на езиците. Още от началото казах, че няма как товарен влак да бъде спрян със съчми. Той си минава и заминава ... повтарям, и заминава. Въпросът беше какви поражения ще нанесе. Е, не са толкова сериозни. До момента около 5 милиона за 2 години не са сериозна цифра, статистически погледнато. От рак си заминават по 10 милиона на година, примерно! Но тук има една друга страна - моралната! Няма как да оставим рисковото население на произвола на съдбата. За това и рестриктивните мерки докато се намери ваксина бяха донякъде оправдани. След като излезе ваксината трябваше просто всички, повтарям всички от рисковите групи да бъдат ваксинирани, с което 9/10 от зъбите на тая гад щяха да бъдат избити. Който е извън тази група и реши да се ваксинира - добре дошъл! Защото в крайна сметка на седмица си заминава и един младеж без заболявания от това чудо, което не е ок. Отделно е рисков за бременните(което е логично, защото в напреднал стадий на бременност често се вдига кръвно, а това в комбинация с ковид ...). Та! Малко малтусианско ще прозвучи, но при тия лютите варианти, ако беше се разпространил изкуствено и коронавируса, който върлува 90-а година и не беше толкова лют, а се минаваше като обикновена настинка, реално много хора щяха да придобият имунитет и за този. Но природата си знае работата. Явно този Омикрон протича по-леко. Ако хората се изпозаразят с него догодина ще мирясаме и би трябвало да е по-леко. Приятели, не ме разбирайте погрешно ... тя, вредата вече е нанесена и се нарича дигитален сертификат. Сега към него са прикачени безобидните имунизации, но утре ще е социален статус, съдимост, политически възгледи и прочее. А който рита срещу системата - няма сертификат и хляб няма да може да си купи от магазина! На печалившите - честито!

Антивакс пропаганда инжинерино. Бях обяснил и защо мисля така, но явно Дир си е антивакс сайт и ми изтриха мнението.

Пораженията за Европа са много сериозни. Със зеления сертификат ни превръща в роби.

Лоша новина за Политици ,доктори и най вече журналисти.

Симидчиев, и ти ли, който си в сферата на хипотезите, но предполагаш, че бустера може да ни пази? Един предполата, но Той разполага!

Симидчиев има изключително нежно и интелигентно говорене, абе баш като голям демократ.

защо е тази истерия ?

Как за какво. 2 са водещите сили в света. Пари и вагини.

Значи ваксините се доказа че не работят, но трябва да си слагаме трета доза срещу вирус, който се прекарва като лека настинка? Настинка която при младите се лекува за 4-5 дена с леки симптоми?

как цензурата на платените медии е допуснала подобна статия?!

на Мангъра да му дадат националния ефир... Само 1-2 интервюта и замина плана за ваксинацията!

Те в ЮАР при средна възраст на населението около 20 години и делтата не ги озори много. Така че много здраве на колегата от ЮАР. А хора с компрометиран имунитет в Африка много няма всъщност. Особено щъкащи напред назад. По същата причина по която е толкова ниска средната възраст. Даже и тези с некомпрометиран имунитет трудно оцеляват дълго там статистически погледнато. Така че много здраве и на Симитчиев. На вируса му трябват компактни групи неваксинирани. Ако беше селектиран в калпави нямаше да може да се размножава в хора с нормален имунитет.

На първо място, разпространението на СПИН в Африка е много голямо. И няма значение, млад ли си, стар ли си, СПИН-ът ти скапва имунната система; Второ, да кажем нещо за туберкулозата, маларията, недохранването и липсата на чиста вода. Те как се отразяват на защитните сили на организма? Трето, все още нивото на здравеопазвана в България е по-добро от африканското; Четвърто, щом въпросният вариант "о" е толкова заразен, той отдавана е прескочил и на другите континенти, при бабите. Там защо не мрат? Имам чувството, че на някои им доставя удоволствие да всяват паника и да плашат гаргите.

Глупостите ги говориш ти. Правете разлика между ХИВ и СПИН. В Африка много разпространен е ХИВ. Стане ли СПИН не живеят дълго и милионерите, камо ли населението в Африка. И много правилно казваш за хигиената и останалите болести. Оцеляват само тези с железен имунитет. На тези и САРС КОВ 2 няма как да се отрази сериозно. В момента, в който по някаква причина имунитета на някой поддаде, има още 100 неща в Африка, които да го убият, част от които е носил в себе си, но заради добрият си имунитет не им се е давал. Нямат много хора и достъп до здравеопазване там така, че повечето хора живеят твърде кратко, като стане така. По тази причина няма много възрастни там.

Като им е толкова силен имунитета, защо умират толкова млади?

Защото живеят докато е силен. Но дори и това често не е достатъчно.

се чудите бе? Колко сериозно хронично болни могат да оживеят в Африка и колко дълго? Затова и няма много ковид там. Много от здравите европейци не биха оцелели дълго при африканските условия да не говорим за хронично болните. А тук си живеят десетилетия.

Очевидно в южна африка фармацефтичната мафия още не е заела стабилни позиции.

Защо ни е тая трета доза ваксина,след като Омикрон е супер лек и не се влиза в болница дори?!? Омикрон е краят на пандемията! Ваксини срещу него не ни трябват,защото той е безопасен!

Това е последният шанс на фармацията да заграби милиарди по повод тоя вирус, затова вият на умряло за тая трета доза и за ваксинация на деца .

Това е последен шанс за "жетварите" каквото е останало за пожъване да го пожънат, защото ще им е за последно...

Само че трябва да добави, че това са наблюдения към заразени под 30-годишна възраст, които в голямата си част са карали предишните варианти. В ЮАР населението е с много ниска средна възраст за разлика от Европа и повечето развити държави. Освен че има 33% ваксинирани, има и доста голям процент прекарали вируса от предните варианти. Надали има данни за хора, които въобще не са го карали и на по-висока възраст. И все пак ДАНО наистина с тоя вариант да спада тежестта от карането на тоя вирус. Наистина ми се иска вече да идва тоя край на тая пандемия.

"Наистина ми се иска вече да идва тоя край на тая пандемия" Изобщо не си личи. Изглежда сякаш осмисля тъжния ти живот и се хващаш за сламка само за да поддържаш стреса , носи ти емоции.

То хубаво, ама там средната възраст е 20 г.

Значи това е естествената имунизация, която всички чакаме. Бизнесът с ваксини приключва.

Не пишете такива неща, че антиваксърите ще се посерат, че теориите им излязоха фалшиви. Няма да могат да изкарват рубло-центове!

"Общо взето всички го прекарват леко, с леки симптоми - кашлица, главоболие, евентуално запушен нос"" Значи вече на настинката викаме омикрон???? Бая се изпедерасти тоя свят.... щом толкова народ се посра (буквално) от един безобиден грип, а сега е на път да се посере от една настинка....

"Настинката", жмульо, се причинява от 4 други коронавируса. Акъл...

Вече са пет..