Десни формации създадоха „Български манифест за Европа”

ДСБ/Нова република, „Да, България”, „Зелените” и ДЕОС обявиха създаването на общата инициатива „Български манифест за Европа”.

Обратно в новината

Коментари - Десни формации създадоха „Български манифест за Европа” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Български манифест звучи като Българската социалистическа има ли такъв епитет не ми го хвали, защото не отразява общокултурни ценности а някакви криворазбрани но да видим манифестации ще правят ли

Така като гледам в новия бардак има само една - две нови труженички. Останалите да един са ги трансферирали от стария бардак.

За 27 години разсипаха Булгария и не им стига искат и последния млад Българин да напусне ромската кочина в която превърнаха Родината

никога няма да влезете в парламента докато хрантутите гадни тролове

Изглежда проекта на цк на бкп "мирен преход къмдемокраси",не е свършил.Нали главната му цел беше собственоста в БГ.Ми вече е техна.Кво повече си мислат че могат да направат че продължават с тези панаири да прават "десни формации".хаха. Това е доста любопитно.Десна формация създадена от комунистите... Интересно!

Крадливите костовисти са си направили: "Комунистически манифест за Козяк".

тролчетата на просттестерите доста са наглички, но добре заработват

български комунистически манифест

Тия жалки сороски гниди на какво се надяват. Някое грантче от Козяк Америка срещу България или от на подкуп от Отровено общество?

Не стига ,че осрахте България,сега искате и Европа.А това,,МАНИФЕСТ,, не е ли КОМУНИСТИЧЕСКА ЗАЕМКА.....тъпанари,нищо не измисляте а само плагиатствате.

Изпревари ме със сравнението. Затова само добавям: "гладът е лош съветник" и затова т.нар. бг-десни от глад може и идеите на комунизма да приемат.

Провалените презряни келемета панически търсят нови и нови камуфлажи, та дано успеят отново да се докопат до властта. Лакомията и безочието им са въпиещи! Унищожиха напълно дясното, за да осигурят комфорт на ГЕРБ и БСП, а сега се мъчат отново да зарибят блажените верущи, но вече такива не останаха! Всичките им лъжи са напразни, едва ли някой ще им повярва!

Не съм им фен на манифестажиите, но нищо лошо да ги има. Вярно е казал Христо Иванов, че мутромилиционерите ограничават правата на журналистите и гражданите.

Ти явно си забравил, че до преди няколко месеца и вие бяхте в правителството на мутромилиционерите и ограничавахте правата на хората. А боклука христо иванов даже беше министър.

Партийки, сдружения, манифести, вече сте като ястия, които постоянно измисляте, защото на предишното я му липсва подправка, я сол, а напоследък се готвят и с доста развален материал, и като не работи да излъжеш клиента, т.е. народа, хоп от две или три манджи смесват и правят трета, може пък тя да проработи. Не става. Продуктите ви не са според здравния стандарт, рецептите ви са погрешни, персоналът ви не е кадърен и краде от продуктите. .. А иначе е повече от лесно, дори и за такива неспособни да мислят и нечестни: здравеопазване? ?Взимащ, копираш модела на запад, всеки човек има електронна карта, на нея всеки преглед, всяко изследване, всеки лекар... всяка вложена стотинка е записана грижливо и след 20 години да погледнеш справката е налична. Ако някой фалшифицира тези данни, глоба в десеторен размер и още по-страшно; същото и с пенсиите - пак пример от запад; същото и с всичко останало. И най-важното, нищо не разбирате от държавност. Имало едно време, не толкова далечно, имало една баба Мозер, която плашеше хората, защото от това което показваше, като че ли най-главната и задача е била да мрази царя и да лъже колкото и сили стигат срещу него... Не само, че нямате обич към народа, вие и респект към него нямате. За вас междупартийната кавга и борба е най-важното. Не важно как си ти, важно е Вуте да е зле. Само царска България ще спаси България от такива като вас.

"БЪЛГАРСКИ МИНДЖИ ЗА ЕВРОПА"

в една стара градска песен се казва "любовта е сладко нещо...". За днешната ситуация "властта е сладко нещо..." и доходно бих казала.

НИКОГА, че Костов и Нинова са тандем. Червена лампа ми светна, когато при един вот на недоверие организиран от БСП, верно Нинова още не беше председател на БСП, Хората на Костов гласуваха недоверие заедно с БСП. А имаше и други възможности - да гласуват "въздържал се", но не и да дигат ръка заедно с БСП.Гадни, ненаяли се комунисти.

да създават нова партия - това им е желанието. Да се присъединят в БСП. Нали Костов откри за лапането Нинова, тя първо в политиката влезе при него. Той ѝ показа колко може да се краде когато си на правилното място. Тя излезе по-достоъйна ученимка.

В стария бардак са купили нови кревати и ги поразместили малко но курвите пак същите с малки изключения......а клиентелата ги познава добре та и клатещи кревати да сложат щом обслужващите са същите и резултата ще е същия:)))))))))

НОВОТО КОМУНИСТИЧЕСКО-СОРОСКО ОТРОЧЕ! ЩОМ ИМА ДУМИ КАТО "МАНИФЕСТ"В ИМЕТО СИ,ВИЕ КАКВО ОЧАКВАТЕ?! ПАК НАМИРИСВА...НА"ЕДИН ПРИЗРАК БРОДИ ИЗ ЕВРОПА"!!!

Костов и лапачите от сектата му ако трябва ще направят партия на стайните теменужки стига да ги подреди около кацата с мед. Доказана истина е, че милионите, особено крадените, събуждат апетит, неподвластен на времето.

Сетила се е Мара да се побара...

Явно сме достигнали до точката на абсурдите, щом със стари к..ви ще поемем пътя към добруване на България 1

има и по нови фифета, още не са долетели, пуснала им се бримка по другите форуми но ще кацнат и тука

Демек, пак същите дето народа им каза, че не ги иска. Мангали. Като конски мухи са. Нема оттърване

дургарите със сини пищиманета на врата демек чавдарчета

Всите са си комута Някои са видни, други по наследственост. Някои не са с К , а с Х.

Тц ! Няма да гласувам за тия ... Пепи Белото липсва !

и са си лика прилика - Рада Дълбоката, Ристю и Перуката ...голям сеир голям резил

мамини слдки лапачи манджичка сънуват

Хе, понеже всички сте много умни и плюете по десните, затуй вкарахте световно-неизвестния Магарешки в парламента...че кои бяха в неговата партия? Познавахте ли ги? НЕ!!! А пък като ви харесва кочината, стойте си в нея и под мъдрото ръководство на БКП-БСП-ГЕРБ и сие си грухтете вътре. А, имате и още един вариант - вакзал, Русия или самальот, Сев. Корея.

Докато продължавате да смятате, че сте единствените носители на прозападното и проамериканското, в което няма лошо, а всички останали партии са комунисти, дето трябва да бъдат пратени в Русия и Северна Корея ще си седите на 3-4 %. Мисленето ви е по-болшевишко и от на болшевиките по времето на Ленин и Сталин. Тогава тези които "щом не са с нас, са против нас" са ги разстрелвали и пращали по затворите, а сега вие ги обявявате за малоумни, мафиоти или руски подлоги. Ако времената бяха други щяхте сигурно и да разстрелвате, мисленото ви е еднакво примитивно.

кой е Радан - заместникът на Костов, а кой е Костов - откривателят на Корнелия - негово чедо и негово дело. Добре я е научил как да приватизира - половината за себе си, а другата половина - сещате се. Веднъж в СДС, и веднага в БСП - красота - вервайте им.

на министъра на търговията Валентин Василев от ОДС.

идосвате ли са, идосвате ли са? идосвайте са, идосвайте са... да не бехте краднали сите вкупом.

Хапчетата...., хапчетата! Трябва да се вземат редовно, щото се издаваш така! А относно "манифеста", Маркс и Енгелс са писали преди два века един и е хванал само на едно място дикиш.

Невероятна сган се е сбрала тук. И въпреки това има достатъчно хорица, които ще им повярват на празните приказки, за да ги вкарат в парламента и да защитават икономическите интереси на екземпляри като Прокопиев и други храненици на Америка за България.

''Десни '' били - Много пък ''десни'' станахте всички изведнъж !!! От толкова много , дето се пишете на десни , излиза , че ''социализма'' изобщо НЕ е ''диктатура'' , както сега се мъчите всички да се правите на ''десни'' ! Че те ''десните'' в Бг са толкова много , че се питам : Кои са били в БКП-то тогава?!

От профсъюза ще манифестират. С боза и баничка в ръка.

Нали ги видяхме вече?Само името им беше друго!Нищо ново под слънцето на България - Раданчо и бившия министър на правосъдието Христо Иванов и бившия министър на отбраната Ненчев...

Ще манифестира олигархичната група на Костов, която се оказа крило на БСП. Не вярвахме, че Костов е слуга на комунистите и се чудехме защо в неговото управление има най много ченгета от Д.С.и защо не ги чисти и защо във външно министерство има най много от тия ченгета.Чак сега разбрахме че докато е учил в Русия е бил вербуван от К.Г.Б. Така че нека си маршируват към Русия,народа не ги ще.

Тази формация не е за България. Най-добре да отидат в Брюксел. Нямат място тук. и без тях имаме достатъчно продажници. Да вземат и Миглена Кунева със себе си.

Със стари мурви нов мардак не се прави. За толкова ли прост мислят народа????

се карате-идването на тази формаця на власт е въпрос само на време и то на твърде малко време-около година, година и нещо.

формацИя

Нали всички знаем какво ще стане : Ще се изпокарате за баницата, а Раданчо ще се нацупи защо не е седнал в тавата !!!!!

Коалиция "Сътрапезниците".

Отдавна не ме бяха разсмивали, почти ги бях забравил. Явно ще има нова версия на "Прилъстена и изоставена".

Вие сте като изгладнелите , мързеливи и прости фолк певачки и ''Vip'' -ове , дето са готови на всякакви простотии за малко пари !!! Така и Вие драпате да се намърдате пак в парламента , защото там е лапачката , а навън не е лесно !!!! Питайте ме кога ще отида пак да гласувам - Питайте ме !!!! НИКОГА и за НИКОЙ !!!!!!

за кой пореден път настъпват мотиката? Вече им изтървах бройката...

И МоЯ!!!!!!!!!!!!!!!!

Радан, Тафров, ДЕОС... не е ли пределно ясно какво обединява най-вече тази нова формация?:)))))))

Да ми ядат ХоЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И МоЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И МоЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

моя

"БЪЛГАРСКИ МАНАФИ ЗА ЕВРОПА"

Събрали се "десни формации" с един файтон електорат! Формации, които българските избиратели не искат, не са избрани и няма да бъдат избрани! Кой легитимира тези "формации" да правят каквото и да било? Лекар без сертификат няма право да лекува! Партии без да са избрани от Суверена, нямат легитимация да правят каквото и да било! За какви тогава манифести говорим тогава?

Кой ще създаде нещо за България,а сволачи?!Всички ,всичко за Ееропа,а тя нехае за България!Къде са тия които да направят нещо да нещастната България?Отговорете дебили !!!

Вече НЕ вярвам на ''нови'' формации със стари политици !!! В Бг политиката няма случайно попаднали хора, а и като се знае какво ни е миналото няма и да има , защото всичко в тази държава е шуробаджанащина от 45-та година до сега !!!!! Другите нации забравиха че са били в соца , а само ние още си избираме соц отрочета и роднини , и лъжем и мажем и не искаме да се разбере истината , кой и как ограби и продължава да граби една цяла държава и народ !!!!! Само дето от време на време някой вземе да се изпусне и да ви каже в очите колко Ви е процента !!!!! Младите и свести хора с мозък в главите няма да останат ,защото не са толкова глупави , и този процент само ще расте , но така е когато се мисли само от днес за утре !!!!!

И затова гласувате за "десния" комунист Бойко Борисов, за да Ви грабят отявлени комунисти, нали?

НЕ позна . От 89-та г. насам още не се е появил политик в България , за когото бих гласувал !Скоро няма и да се появи , ще разбереш ако си прочел поста по-нагоре ! Колкото и парадоксално да ти звучи , смятам че истински милеещи, и с визия за бъдещето на Българя политици , ще се появявят от Българите израсли , или живяли дълго в чужбина - да ти кажа ли защо ?!

за финансирането-да, сигурно им се помага "отвън", но нека не се забравя, че това е единствената местна формация, зад която не стоят мощни икономическо-силовашки структури, вкл такива, които са финансирани отвън. Именно това прави тази формация привлекателна в очите на много хора.

Нима? А Прокопиев какъв е според теб? Кротък и благочестив мисионер с наболи ангелски крилца?

вж. по-долу пак тук.

Ами добре е да има поне един прозападен олигарх, щото всички останали са прорашистки, дори почетни руски консули стават /свинарят гергов/, проруски партии правят за напускане на ЕС и НАТО /Николай Банев/, други на руска служба пребивават /Златев, Велчев/, някои пък съветско военно образование имат /тимаджии/,...

Едва ли е верно че зад тях няма чужди икономически формации тъй като в тях влизат СДС,ДСБ (Иван Костов),Христо Иванов които са изцяло на чуждо финансово обезпечение и които се управляват от чужди държави.Нова форма на външна намеса във вътрешните ни работи!

Споменах за външно финансиране, но такова имат всички останали формации- огромната разлика е, че тези не ползват местен икономическо-силовашки, подчертавам- силовашки- ресурс.

формация. Само че с кой биха управлявали ако влязат в парламента?

рано им е да управляват, като начало може да са само опозиция или дори да не минат бариерата. Но при по-следващи избори със сигурност ще се разрастнат и ще наберат достатъчно мнозинство за един самостоятелен мандат.

НЯМА ДА ВЛЯЗАТ!!!