17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой лъже и не казва истината (както винаги) Няма как да си без дрехи и в лошо състояние след това да отидеш в заведения да се обадиш. Там служителите да те видят в какво състояние си и да не ти помогнати или най-малко да извикат полиция и всичко да се свърши. 1. Звъннала е от телефон на похитителите за да поискат откуп. 2. Втория вариант е да е била неадекватна и да не е могла да опише всъщност от къде звъни и в какво състояние е последствие на опиат който са й дали. Със сигурност става въпрос за изнасилване а дали е и отвличане ще стане ясно. Но за такива изверги милост не трябва да има. Ако аз бях щях да ги хвана да напълня затворите и да ги ползвам за работници по за най-тежките професии където не трябва да имаш образование и кой знае какви умения.

Да проверят хотела или заведенията/ресторантите свързани с хотела. Там където жертвата е отсядала и се е хранила и пила всеки ден. Това ми прилича на умишлено многократно упояване и след като е загубила разсъдък са я отвлекли/изнасилили. Готвачите в повечето случаи са някакви араби или чернокожи и те имат пръст в тая работа 100% Да проверят в конкретния ресторант/заведение дали някой не е напуснал работа след изчечването й.

Ако няма изчезнал, проверка на служителите.

А не е ли странно да се махнеш от България, за да отидеш при зъболекар в друга държава, защото тоя зъболекар бил завършил в България? Че нали и всички други зъболекари в България все в България са завършили.

Странно е. Ама то си е цял филм един човешки живот. Не знаеш що как... На база на новината, това е.

..."А на пазара в Солун за робини-гяурките вървят по 5 за грош..."!

що за глупости пишите..ако е вярно това е много трудно и тежко за майкта..дано се намери жива и здрава

А как да пишим? Виш каква напрегната ситоация е. Полужението е зле.

Русенки са красавици, но някак ме съмнява на 32 да е конкурент на 12-16 годишните от маалите. Каквато и да е историята, дано не са й лепнали нещо, което тук да не може да се излекува.

Големи ужаси има по света, ако човек попадне в лоша ситуация. Вярно е и че често сам се поставя в незавидно положение. Постепенно свиква да взима все по-идиотски и по-рисковани решения, докато един ден не направи някоя абсолютна глупост. Каква работа има жена на 32 да е неомъжена и кой знае къде да обикаля сама в Атина? На 32 ако беше поне малко хитра щеше вече да има две деца и мъж и да няма кариеси и да има професия и да си стои на дупето и да си гледа семейството и работата. Все пак дано се оправи жената.

Адски глупав коментар. Само защото е на 32 и няма мъж, деца и къща, и вече не е човек ли ?!? Че и в Атина имала нахалството да отиде, видиш ли. Вместо да се срамува и да се самобичува публично. Ей, аман от тъпанари.

що за тъпак се...жената има право да прави каквото реши

Престъпленията се извършват от престъпници. Жертвите не са виновни. Но това не означава, че жертвите не са се поставили в рискова ситуация или най-често в редица рискови ситуации, за да се стигне дотам. Вината е изцяло на престъпника, но жертвите често могат да избегнат, ако бяха действали малко по-разумно.

да краен си аз съм на 44 и пътувам сама по света...и оценявам други хора като мен..хубаво е че в живота има свобода

Значи знаеш, че сам човек не е безопасно да прави доста неща. Планетата е повечето вода. Не е много безопасно сам да плува. От останалата суша, повечето са разни планини и гори и джунгли и тундри и савани, но не е много безопасно сам да ходи по тези места. Най-малкото примерно мечките не нападат групи от хора, а сами хора. Да счупиш крак сам може да е голям проблем също. Много причини. От останалото са разни градове и села и повечето са предимно пълни с хора и не всички са добронамерени особено към хора, които са сами. Според мен даже толкова елементарна мисия като да обикаляш по света е доста проблемна като си сама. На много хора не им се получава съдейки по статията.

благодаря ти Краен, умен си..прав си със спътник е по- добре, но животът не винаги е такъв...:)

Зъболекарът е упоил жената и я изнасилил - случаят решен.

А къде е тя сега?

дано я намерят жива

На снимката изглежда по възрастна за годините си, очаквах честно казано външност на фолкпевячка но има интелигентно излъчване..не знам лошо..но за мен не непознат човек този, който го е направил

Дано да го открият момичето живо и здраво !

Дано се върне жива и здрава. Дир, къде между копи и пейст изгубихте снимката на жената? Препечатвате от Труд, 'се пак.

ебан и продан. те твае

Обаче този тип новини в дир са абсолютно безумни. Казал, рекъл, чул, недочул. С близо 8 млрд на планетата всяка секунда изчезва някой и страда. Със съжаление го казвам, но трябва и хората да си помагат. Пълно е с опасни места, далеч не само в Атина. В София има места, където обикновен човек - мъж, жена или дете не бива изобщо да стъпва. Полицията не може да ти помогне.

Къде е това, евентуално през нощта

в кочината ти ве тъпунгер

Защо не се е обадила на полицията, а на майка си? Какво не иска полицаите да узнаят?

По-незаможните ми познати, които живеят в чужбина, си правят зъбите в България, когато си дойдат за почивка, защото там им е скъпо. Обратния вариант не съм го чувал, освен, ако не са някой кифли със свръх богати чичковци.

Няма нищо общо с тов аколко си заможен, макар, че ти харесва да го мислиш. Просто е по-евтино в БГ и защо пък не, като и без тва си там в някакъв момент.

Да бе. Ще идеш на почивка и ще си оправяш зъбите междувремено.

Отидох и още как. Един имплант в БГ ми излиза 1 600 лв срещу 5 200 лв в чужбина.

Така наречените “импланти” са метални винтове забити в главата ти след като ти извадят зъб. Въобще да се стигне до импланти, човек трябва сериозно да се замисли дали не живее доста грешно. То малък кариес да имаш значи че правиш тъпотии, а какво остава до импланти да я докараш. Първо орязваш алкохола, после орязваш всичко сладко, после махаш всичко останало и после слагаш работа и спорт в програмата ти за деня. И ако си свършил добра работа, хапваш хляб, ориз, плодове и зеленчуци и други полезни неща, може би белтък на яйце или сьомга или боб или леща, ако ти трябват протеини и спиш. Не съм имал кариес от поне 20 години.

Абе кофти история и жестока реалност. Хората които са съпричастни ще си понесат последствията, за съжаление отнема време.

Прави си зъбите в чужбина? Нещо не схващам.

Албанците са навсякъде. Но все вероятно сама е приела покана да я почерпи шиптърския сводник. Като свърши да печели от дупките и, ще я разфасова за резервни части. Това им е специлаитета

Отишла да си прави зъбите при зъболекар в Атина, щото там е в Пъти по-скъпо зъболечението от България. Пхахаха...абе тия ни взеха съвсем за канарчета. 100% е някоя проститутка, която някой полудял и самотен грък на повече от 65 г. не иска да я пусне да се прибира в РусИ.

Била проститутка, била каква ли не, зъболеря бил еди какъв си… АБЕ ТВА ВСИЧКИ ЛИ ТУКА СТЕ РОДЕНИ ОТ ЕДНА СЕМКА ЧЕ СТЕ ТОЛКОВА ИЗПРОСТЕЛИ БЕ!!! Ебати малоумната нация сте ама учеете да обиждате другите нации който са с пъти по развити от нас…

Малоумни са. Виж ги, че са последната дупка на кавала. И е така не от акъл. Нещастници сър.

Секс бизнеса не е лесна работа явно жената е решила да печели пари от секс без да си плаща на охрана и на сводник. Такава става когато се проституира на свободна практика без посредници и сводник.

Не мога да разбера защо българите все още ходят да работят в Гърция? През 90-те години имаше някакъв смисъл. Днес е излязла статистика, че гърците са едно място пред нас по бедност. Имат хубаво море и кухня, но дотам. Ако емигрираш и ще почват отначало поне го направи в някоя бяла държава. Макар, че бели държави май вече не останаха, но поне със спазване на законите и ниска корупция като Австрия, Германия, или скандинавските държави. Дори в Италия и Испания е по-добре от Гърция.

в статистиките на Герб ли? Явно си нямай и ни най малка на идея каква е разлика между България и Гърция

На Евростат. Имаше новина в икономическите новини днес. По-добре са гърците все още, но не е разликата като през 90-те. Да не говорим, че са най-задлъжняли със 186% дълг към БВП, а това рано, или късно ще избие. Европа няма да ги спасява втори път. Прекалено нагло ще е .

При тия боклуци не съм ходил нема и да стъпа.

на 32 г. за какво си им, да те упояват и изнасилват. Млади момичета БОЛ.

Ходила е на зъболекар в Гърция?! Това със 100% сигурност е прооститутка, която е отишла да заработва. Така като я гледам на снимката не е от тия по улиците, вероятно е била ескорт с екстри. Предполагам е отказала някакви специални поръчки, което по процнцип не се толерира от сутеньорите. Рисковете си ги има при всяко положение ... жалко за жената.

е проститутка така ли? Уникална лигика…типична като за българако ченге малоумник

Зъболекърят??? Това с упойката е стар похват в здравната сфера..

Била неадекватна последните дни- много продължила тази упойка. По скоро прилича на наркотици или да е се проявила като психично болна тези дни.

…може да е просто луда, може да е наркоманка…те наркотиците не прощават

Зависи кога е тормозено момичето, и теб да те изнасилят и ти ще си неадекватен!

за съжаление не мога да кажа: върнете я! полицията да му мисли! съдът на юдео-масоните па ще ги пусне. на една далавера са! но и до техните чавета ще опрем! Природата с нас Бог с нас

..

"Неадекватна" може да означава упоена или дрогирана против волята й. Това да не е някой пиян клошар търкалящ се до кофите за боклук? Как може да видиш, че някой е неадекватен и да не се заинтересуваш каква може да е причината? Утре може да е твоето дете. Какво пречи да извикаш спешна помощ?

Мунчо, не вярвай на всичко което четеш дословно...

Млада бях мамо, излъгаха ма..........

Абе кой квото си търси си го намира накрая, от Русе в Атина да си оправи кариеса разбираш ли, ама живели там преди години...Таз не е била обикновен турист изчезнал току така... А може и индийска фамилия русенска да е нещо...

Добре де, ясно. Няма да ходим в Гърция, на Златните само ще ходим на море!

Мдаа светлия КапутализЪм...

Българите от цял свят си идват да си правя зъбите в България, тая , зор голем, тръгнала да си ги прави в Гърция!! При грък , учил в българия. Работат е в цената на услугата . Все пак майката трябва да каже истината, ако иска поне да се опитат да намерят дъщеря и. Дано я намерят.

никъзе не пише че и грък

Да много е вероятво зъболекяра да знае..всички случаи ва трафик на хора са от познати хора...най-често

Само Кобилкина успя да омъжи оня грък за себе си, защото вече беше известна и го хвана още в България.

Наше близко момиче пострада по същия начин в Южна Америка. Намериха я в психиатрична клиника. Тя реално не знаеше нито коя е, нито как е попаднала там. Възстановяването и отне 3 години. Мама да не чака полицията а сама да отиде във всички възможни болници със спешни центрове

престанете да пишете простотии..че била проститутка и тн..понякога може да попаднеш в лоша ситуация...ужсно е

ужасно наистина

Цялата история ми изглежда съшита с бели конци. Според мен майка и дъщеря са заработвали, но са избягали от сводника преди 4 години. След това дъщерята са я измамили да отиде до там. Може да са ѝ дължали пари или нещо и са я опоили, за да я вкарат пак в играта. Каквато и да е истината дано намерят дъщерята жива и ако има престъпление виновните си получат заслуженото.

Айде бе специалист, да не застига такова нещо ти пожелавам, както и да спреш за мразиш хората толкова

Бързите пари, не винаги водят до добър край. Колко самотни жени опитаха да припечелят пари там, и колко можаха да се похвалят с това? За разлика от българската полиция, гръцката е по- дейна, има камери, но има и много измет там.

дъщерята е била болна - повече от очевидно е че не се е лекувала, самолетния билет до Атина е майка си и баща си, но по принцип хората с подобно разстройство имат навика да изпълняват какви ли не планове в които вярват - няма лечение в момента за болните, оставени са заедно с близките си на произвола на съдбата, близките им трудно могат да ги контролират

Много ти подхожда ника!

Да билета е 50 евроооооо

със смачкана марула

До всички българки дето си търсят късмета извън България. Ще ви употребяти изхвърлят

Всичко това звучи като филм на ужасите. Надвявам се да я намерят. Не е толкова трудно да се провери къде е била по време на разговора - т.е. вече отвлечана по нейни твърдения.

Защо нямаме разследващ екип, който да работи независимо в Атина? Всичко звучи едновременно ужасно и странно. Кой от Русе ще хукне в Атина да си прави зъбите, след като у нас могат да му предложат услуга на същото и по-високо ниво на половин цена? А калпавите услуги са ни 10 пъти по-евтини.

Дали е търсила евтино или КАЧЕСТВЕНО е друг въпрос. И да, аз съм друга която отиде в чужбина да си прави зъбите.

бе те там на сводника му казват зболекар

няма страшно, нали си падаш по гръцки резачки. Сега ще ги ядеш

Взели й дрехите,изнасилили я,но и оставили телефона да търси помощ. Това е номер да се иска откуп .

никъде не се казва от къде се е обадила

"...позвънила на майка си в Русе от българско заведение което се намира..." Четене с разбиране му е майката.

душа ама зъболекарската история не фаща декиш. Кой ходи в Гърция на зъбар ма душа? 5 пъти по-скъпо и 5 пъти по-некадърни зъбари. Едно време гърците идваха в Пловдив да се учат за зъбари. Имаха кинти ама бяха глупавички и си купиуваха изпитите.

Руса и едра жена като нея няма кой да я изнасили. Не става и на пияна глава. Отделно е на възраст .

не са и платили май...

Дано го намирят момичето! В днешно време е страшно....бодат със спринцовки,слагат бурунданга в напиткката.....абе изтрещя народа...