България спира временно да издава визи на руски туристи и собственици на имоти

Поводът е обявяването на 14 български служители на дипломатическите мисии на България в Русия за персона нон грата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новото правителство ! Хващайте се за работа и отменете всички простотии на Киро и гей-приятелчетата му ! Върнете дипломатите и отменете тези идиотски заповеди !

Дупедавци сър! Шорошки! И поредното ни идиотско управление! За срам и позор на българския народ пред Братята Освободители от петвековното турско робство! Очаквам с нетърпение да ги нагази мечката и да прочисти България от тях. Дежа вю след ВСВ!

Да се национализират имотите на тая подчовешка измет. Нашите ублюдки нали мрат да национализират. Трябва да са навити. Да го напашем отново, че тия мръсни блудниции трият.

Да се национализират имотите на тези, които развалиха отношенията с Русия - ПП, ДБ и сие ? Да, аз съм ЗА

от това печели Турция. Туристите ще ходят там - вече няма дори визи за Турция. Тъпа българска политика - да слугува на САЩ

Дано братска Русия ни освободи за пореден път!

До всички симпатизиращи на Русия върнете всички западни автомобили, дрехи, техника и др. и ги заменете с руска такава, а забравих работете и емигрирайте в Русия не в западна Европа и Сащ.

Някoй

До всички мразещи Русия: върнете се в Османска Турция...

Те това Ердоган и Путин го договори а в Сочи. Вече няма значение, турското робство е руско!

Киро Ментата който беше против Русия падна от власт за има няма 7 месеца. Така ще махаме всички русофоби, но вече доста по бързо.

Време е да конфискуват имотите на всички руснаци в България и да се изгонят всички с руски паспорти. Аз не искам утре да има руска народна република от орки в България.

Ей комунде, иска ти се пак национализация тип 47-ма година, ама свърши вече вашта, живеем в правова държава, където частната собственост е неприкосновена

Тероризират укронацитата, но така трябва. Тебе да не са те били като малък ? или даже да са те наевали ?

Америка против България пак е раздавала пликове ,знаят те че политическата ни класа е на нивото на работничките от околовръстното

Русия против България пак е раздавала пликове ,знаят те че политическата ни класа е на нивото на работничките от околовръстното

знаете ли в момента коя година живеете? в момента? а турското мекере с разпърдяния, лайнян гъз на истанбулската. мога да ви кажа! ако желаете доброволно ваксиниране и доброволно 250% отказване от лициеви батерии, то всичките ви мечти са сбъднати на всичките ви 37 пола. Природата с нас Бог с нас

украина била побеждавала? това от кибуца на хазарската мафия ли ви го съобщават? украина, европа и уса вече загубиха и тази битка! точно, както и в афганистан! а и навсякъде по света. и всичко това, в полза на хазарите с вечните стремежи да наложат своята бабилонска кула на разврата, масовите кражби, разорението на народите, ебането на дечица и тяхното самоизтребване. няма втора такава измет и билогичен отпадък, както хазарите-антисемити, които за фючърсни печалби спонсорираха дори концлагерите на нацитата. нацитата и ционистите имат един общ, квадратен корен на 666. Природата с нас Бог с нас

В България е имало след 1944г. 32 концлагера създадени с помоща на СССР. Там е бил цвета на нацията ни, а пъдари и бръснари са били на власт.

знаете ли в момента коя година живеете? в момента? а турското мекере с разпърдяния, лайнян гъз на истанбулската. мога да ви кажа! ако желаете доброволно ваксиниране и доброволно 250% отказване от лициеви батерии, то всичките ви мечти са сбъднати на всичките ви 37 пола. Природата с нас Бог с нас

Голям цвят нанацията н, няма що ! Докара две национални катастрофи, а третата беше готова, добре че Съветският съюз я предотврати ! Сегашният "Цвят на нацията" готви същите глупости, но и него ще го споходи същата съдба. Да си знаят от рано и да изчезват навреме.

Руснаците са ни чужди, не ги познаваме, не сме живяли заедно, само са ни тормозили.

украина била побеждавала? това от кибуца на хазарската мафия ли ви го съобщават? абе лили, теб вибратора на дилдото, нагласено за определен час ли те разбуди, като будилник? ти ако си лили, то аз съм кинг-конг! Природата с нас Бог с нас

Че нали са тук вече 70 години, как да не ги познаваме ?

Тебе пък кой те е тормозил, тъпа шматка

Колкото и чудно да ви се струва българина не е живял заедно с руснаци, не ги познава добре, не е комшувал с тях, различен манталитет са. Не знам какви братушки са и в какво, но българина е различен от тях.Турците колкото и да са различни са били близко до нас, комшували сме с тях, познаваме се добре, наложило се е. И сега в Турция ни познават по-добре отколкото в Русия.

Щот сме същите тъпанари като анадолците, затова

Българинът е бил беден цял живот и е станал продажен мерзавец.Така се е формирал рублофила. Заради рублофилите България остана без русофили.

Руски тъпаци не ни трябват да ходят където искат, но не в България.

Приготви цветя и бъди готов за поссрещане на Дядо Иван на Дунав Мост ,по някога закъснява но винаги идва

Когато е идвал ни е окупирал.

Вече няма да има такива посрещания, 21 век е.

Не ни трабват руснаци в България , нямат работа тук.

Разликата между руски и български турист е, че като срещнеш сутрин руснак ще ти каже "доброе утро". Като срещнеш българин ще ти каже "да ти еба майката". Освен това руснаците харчат пари а Ганю си носи храна в багажника и прави свинщина в стаята.

Разликата между руски и български турист е, че като срещнеш сутрин руснак ще ти каже "да ти еба майката", защото никога не е трезвен.

Руснака е най-голямата свиня, той не знае култура, а само насилие.

Един руски турист харчи пари колкото 5 британски или 8 немски или скандинавски туристи. Но до края на сезона руснаци няма да има. Путин прогони служителите, в българското които издават визи и туристопотока от Русия ще сексне. До края сезона ще се опитаме да покрием липсата на руснаци с украинки. Те харчат повече и от руснаците така, че ще може в известна степен да се минимизират загубите. А до другото лято Русия ще е анексирала цяла Украйна и нещата ще влязат в руслото си.

Дебилско изказване, Украйна няма да падне, в момента даже побеждава.

Предлагам да се премине временно към безвизов режим за руснаците. За съжаление, Турция е която показва какво трябва да се прави.

За кво са мижтук тия убийци на деца от жени ? Да си седят в руския райх при любимия си диктатор путлер!

А ти за кво си им на тях, ненужен консуматор на кислород от въздуха и замърсител на планетата ? Като пуснат ракетите насам ще освободят планетата от ненужния човешки баласт !

Една прекрасна новина. Има шанс.

Ние изгонихме 70 руски дипломати, които би трябвало все пак да са имали някакви съучастници от българска страна в шпионската си дейност. Това предполага огромна шпионска мрежа. На колко от тези съучастници са повдигнати обвинения в шпионаж? А може би съучастници няма, шпионите са събирали информацията от кофите за боклук и са подслушвали разговори между жени в трамвая и на пазарчето в Красно село.

Апартамента вече няма да могат да го дават под наем на близки и познати понеже визи нет Заслужихте си цялата омраза с агресивната си политика и войната която разпалихте На никого в България няма да липсвате

Те са контрабандисти и пренасят газ в куфари

Е тея кята анея . Затварят вратата на Рснаци ама ние ще страдаме.

2022-08-06 00:10:26 тиго (нерегистриран) Турция е пълна с руски туристи! Италия е пълна с руски туристи! Само ние насила ги гоним! ----- ИМОТНИ ПАСПОРТИ, ЩЯХТЕ ДА ИМАТЕ "ТУРИСТИ" ! СЕГА "ТУРИСТИ" НЯМАТЕ, ИМАТЕ - "СОБСТВЕНИЦИ" ! АЗ СЪМ "ЗА" ДА ИМА БЛЯДОВЕ ТУРСТИ КОЛКОТО ИСКАТ.... МИЛИОНИ ДА ИДВАТ НА СЕЗОН, НО ...ДА НЯМА "СОБСТВЕНИЦИ" ! СВЪРШВАТ 2 СЕДМИЦИ ОТПУСЧИЦА - АЙДЕ ЧАО ...ДОГОДИНА ЗАПОВЯДАЙ ПАК ! И ХОТЕЛИТЕ СА ОК, И ТУРИСТИЧЕСКИТЕ ОПЕРАТОРИ СА ОК, И АВИОЛИНИИТЕ СА ОК ! А СЕГА - ВСИЧКИ ГО ЛАПАТ ... САМО БЛЯДОВЕТЕ СА ОК! ГОЛЯМА ГРЕШКА БЕШЕ , ЧЕ СЕ РАЗДАВАХА БЕЗРАСЪДНО ПАСППОРТИ ! ТОВА ЩЕ Е С КАТАСТРОФАЛНИ ПОСЛЕДИЦИ !БЪН БЛЯДОВЕТЕ-СОБСТВЕНИЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ!

като дойдат в апартаментите си да не мислиш, че пълнят багажника на колата с консерви, като български турист в Гърция? Нали всичко от пастата за зъби до колата рента-кар трябва да си го купят или наемат тук.

Като намалеят руските туристи, свалят се разни надписи-шуби, муби и пр, поизчистят се плажовете, малко тунинг, и може пък Скандинавци, Немци, Българи и др. цивилизовани нации да изместят контингента?

На първа линия до фронта, стачки по летищата - скоро ли ти трябва?

Може, може, ама надали.... Толкова сте неадекватни русофобите и американските измекяри, че направо имам чувството, че до един стен контингент от помощни училища...

Аре бегай в Коми.

Да , ,,може,, ама надали.

Държавата ще трябва да плати компенсации на туристическия бранш за проваления руски пазар. И може би е крайно време Гешев да се позанимае с Киро. Ако в понеделник го арестуват ...ще поживеем, ще видим.

браво на българите , крайно време е да националиZирате цялата руска собственност по вашето черноморие ! както ние националиzирахме американските имоти беz да платим и песо , така и вие ги прецакайте ! никакви виZи и никакъв достъп до БГ черноморието !

Браво, ама на Турците. Викаш - по-малко туристи за вас, повече за нас! Кеф!

То па едни "туристи" сте рашкая сволоч вата ....

Ами ако гърците решат да конфискуват цялата българска собственост в Гърция???

Малооумници! ДА! Управляват ни малооумници! Турция е пълна с руски туристи! Италия е пълна с руски туристи! Само ние насила ги гоним! Къде ги намерихме такива продажни олиигофрени бе маамка му?!?! Къде??? Как може въобще да съществавуват такива анти-български башибоозуци?!?

Италия низвергна рашките туристи тролче , свери си опорките !

Низвергна,? Кой говори така в БГ, бе тролче?

Аз съм в Италия , Лидо де Азоло...топ курорта...един руснак не съм видял. Преди 3 дни бях в Париж и там няма руска бляд.

Какво правиш в арабския квартал, како?

Следва конфискация на руски имоти!

По фугите на варненското летище тази година тревата е с размери на храсталаци.

На Русия не й трябва българското черноморие. Черно море е вече практически руско вътрешно море.

москалите са нула Zеро в черно море , откакто потопихме флагмана москва , цялата москалска флота се крие вече не в севастопол , ами чак в новоросийск , не смеят да шукнат !

не тебе ли да вервам бе тюфлек ..или на АТОР0- асоциацията на туроператорите в русия ? Болгария останавливает выдачу россиянам виз для туристов и владельцев недвижимости 05.08.2022 Консульская служба Болгарии на неопределенный срок приостанавливает прием документов на туристические визы и визы для владельцев недвижимости. Решение позиционируется как временное. Но как долго продлится пауза в визовом процессе – неизвестно. БОЛГАРИЯ ПОСТАВИТ ВИЗЫ НА ПАУЗУ ================== превод : България спира да издава визи на руснаци за туристи и собственици на имоти 05.08.2022 г Консулската служба на България спира за неопределено време приема на документи за туристически визи и визи за собственици на имоти. Решението се позиционира като временно. Но колко дълго ще продължи паузата в процеса на издаване на визи, не е известно. БЪЛГАРИЯ НА ПАУЗА НА ВИЗИТЕ Според туроператорите българското консулство в Москва ги е уведомило за временното спиране на приема на документи за туристически визи и визи за собственици на имоти " https://www.atorus.ru/node/48972

По малко руска реч по курортите е здравословно за България

България дипломацията е на много ниско ниво.Послушници защитаващи чужди интереси

България няма и никога не е имала дипломати.... още по-малко добри. България обаче е много добра в производството на мафиоти, гангстери, крадци, наркомани и русофобски интернет тролчета.

Прекрасно . Всички руснаци трябва да бъдат изгонени от България , освен ако не се разграничат писмено от сатрапа Путин.

НЯМА ДА МИНЕ ТОЗИ НОМЕР ! ПО ПРИНЦИП БЛЯД ЛИ Е ... СЕМКАТА МУ Е ТАКАВА - ОСОБЕНА, "ВЕЛИКОДЪРЖАВНА" , ДИКТАТОРСКА ... ТА ТОЙ ИЗБИРА ЧЕКИСТИТЕ ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ С 80% ! ВСИЧКИ БЛЯДОВЕ , ЖИВЕЕЩИ В БЪЛГАРИЯ И ИЗОБЩО В ЕВРОПА, "НЕ СА СЛУЧАЙНИ" - ТОВА НАЙ-ЧЕСТО "ПЕНСИОНИРАНИ" КУКИ, ИЛИ ОЛИГАРСИ И ТЕХНИ РОДНИНИ ....А ТО ТОВА СА НАЙ-ОПАСНИТЕ БЛЯДОВЕ ! ВСИЧКО КОЕТО "ГАВАРИ ПА РУ-СС-КИ" ТРЯБВА ДА БЪДЕ "ПОД НОЖА" , Т.Е. ИЗГОНЕНО ! НА УКРИТЕ СЪЩО ХИЧ НЕ ИМ ВЯРВАМ ....ТО НЕ Е ЯСНО КОЛКО НАИСТИНА СЕ ИМАТ ЗА УКРАИНЦИ, И КОЛКО СА ОРКИ-ПОД ПРИКРИТИЕ ! КЪВ Е ТОЯ "УКРАИНЕЦ", КОЙТО НЕ ГОВОРИ НА УКРАИНСКИ , М??? ВСЕ ЕДНО НЯКОЙ ДА ТВЪРДИ, ЧЕ Е БЪЛГАРИН, АМА ДА МИ ГОВОРИ НА МАКЕДОНСКИ ИЛИ НА СРЪБСКИ ! ВЪН БЛЯДОВЕТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ - ТОТАЛ ! С ГЕНАДИ ГУДКОВ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПОЧНЕ ИЗГОНВАНЕТО НА "ПЕНСИОНЕРИТЕ" - ТОЗИ Е ДЪЛБОКА КГБ-КУКА, КОЯТО СЕ ПРАВИ НА "ОПОЗИЦИОНЕР", КАКТО НАШИТЕ ЖЕЛЬО И АГЕНТ САВА ГО ИГРАЕХА "ДИСИДЕНТИ", А ТО....ЧЕРВЕНИ "ДРУГАРИ" !

Явно 14те изгонени шпиона са били важни щом чак визи спират да издават.

Решенията на Кирчо Ястребчето още ДЪЪЪЛГО щи държат влага.

2022-08-05 23:11:48 BaiHoi (нерегистриран) Дано да е завинаги... ------------- ... НЕ Е !

само така , много добре ! нека мужиците гледат еврZийски макарон имотите си по черноморието ни

Тези с имотите повечето са с двойно гражданство и визи не им трябват. Путин удари туризмът в България като изгони служителите в консулските служби, които издаваха визите.

не тебе ли да вервам бе тюфлек ..или на АТОР0- асоциацията на туроператорите в русия ? Болгария останавливает выдачу россиянам виз для туристов и владельцев недвижимости 05.08.2022 Консульская служба Болгарии на неопределенный срок приостанавливает прием документов на туристические визы и визы для владельцев недвижимости. Решение позиционируется как временное. Но как долго продлится пауза в визовом процессе – неизвестно. БОЛГАРИЯ ПОСТАВИТ ВИЗЫ НА ПАУЗУ ================== превод : България спира да издава визи на руснаци за туристи и собственици на имоти 05.08.2022 г Консулската служба на България спира за неопределено време приема на документи за туристически визи и визи за собственици на имоти. Решението се позиционира като временно. Но колко дълго ще продължи паузата в процеса на издаване на визи, не е известно. БЪЛГАРИЯ НА ПАУЗА НА ВИЗИТЕ Според туроператорите българското консулство в Москва ги е уведомило за временното спиране на приема на документи за туристически визи и визи за собственици на имоти " https://www.atorus.ru/node/48972

България реже клона, на който седи.

Дано да е завинаги...

В момента на морето е пълно с румънски селяндури .Еми да ви кажа предпочитам си руските туристи.

Турската икономика има нужда от руските туристи.

Броя на руските туристи и драстично е намалял.

За момента не съм попадал на статистика за броя на тазгодишните руски туристи в Турция. Имаш ли някакви конкретни цифри?

Не знам, но имаше статия, че ТУИ изисквал от хотелите в Турция, с които работи, да отменят почивки на руснаци, защото балтийските туристи не искали да пребивават в един хотел с руснаци. Кои са по- ценни и желани сега - руснаците, или туристите от ЕС?

Ще почерпя по случая, дано остане перманентно така. И дано Мутрафонова си изпълни обещанието да затворят офиса на Драган Цанков. Свело бъдеще виждам, ако се случи.

Ако имаш панелен коптор и два лева в джоба естествено е да не те интересува. Но ако имаш 4 хотела на морето нещата изглеждат по друг начин.

Руските туристи са по малко от 5% от всички туристи влизащи в България.

Колко са руските туристи зная по добре от тебе понеже с туризъм се занимавам от години. До края на този сезон ще са 0% благодарение на Просто Киро.

Да стоиш бетонни мастодонти разчитащи единствено на пияндета?

Ами в тези хотели по морето защо не идват чехи, словаци, унгарци например, а само руснаците са ви в устата? В Хърватска не можеш да се разминеш от тях, пък си е доста скъпичко там.

Ти ако ще и професор по туризъм да си, фактите са че от 5 години всяка година руските туристи са все по малко а 2021 са под 5%. Така че аре беги у лево, смешник.

Вчера гледах една брошура с реклами за почивки. Една до друга обяви за хотел в Крит и до Бургас. На една цена бяха, еднаква категория хотели 4*. Познайте къде ще отиде австрийския турист? А днес имаше статия във вестника, че Гърция се пука по шевовете от туристи - 3,5 млн. А на българските хотелиери все някой друг им е крив.

В Пика на сезона не можеш да замениш с магическа пръчка руските туристи с чехи, поляци и занзибарци.

Че то си е така от поне 5-6 години, не е от вчера. Аз специално почивам всяко лято от поне 5 години в Хърватска и напливът от Централна Европа не секва, даже се увеличава. А едно време си спомням руснаците в Пикадили Почивка във Варна. Ни опашка признават, ни ред. Бутаха се, крещяха, неприятна история. Да не говорим, че пълнеха количките с храна, едва ли са били на хотел, по- скоро в апартаменти.

Чудя се на руското търпение.Спира ги това,ше българите на 98 процента са с тях.Ако иде реч за иродосороидите досега да са ги кастрирали.Ще има явно нов девети септенври.Всички лоени простаци''капиталисти'' и така наречените елити ще идат в Белене/заедно с цигането/

В кочината продължават мероприятията по затъването в тинята. Без руските туристи сезонът е провален, а голямото ежене пак през носа ще излезе на обитателите на кочината

Повтаряй след мен - руските туристи са под 5% от всички. РУСКИТЕ ТУРИСТИ СА ПОД 5% ОТ ВСИЧКИ ТУРИСТИ ВЛИЗАЩИ В БЪЛГАРИЯ.

Сама да попитам колко американски туристи дойдоха тука,че те не са и чували за държава България ха хаха....

да питаш колко руснаци бяха на карибите....кухо е..... дрънчи

Понеже не може да забрани с декрет на руснаците да идват на почивка в България, Путин прогони служителите от консулствата които издаваха визите. И то точно в разгара на сезона. Така броя на руските туристи в България за до края на рози сезон ще се сведе до 0. За разлика от украинците на които българската държава им плаща нощувките и храната, руснаците си плащат всичко сами. Като цяло за хотелиерите по морето това е голям удар. Но Киро Простото ни докара и тази беда на главите.

ураааааа

Много умно,тъпанари.Цялото ви НПО Нне може да измисли както казват проамериканчените един ''слоган'' Боклук!

"Понеже не може да забрани с декрет на руснаците да идват на почивка в България, Путин прогони служителите от консулствата които издаваха визите." Да, все пак в момента тече икономическа война между България и Русия. Съответно руското ръководство прави каквото може, за да пренасочи руските туристи към неутрална Турция.

Ние сме пълни тъпанари.Значи може да изгоним техните дипломати ,а те да не гонят нашите - е много сме малоумен народ .

ко речи?

в момента имаш ли идея кво е на морето..... лудница. Въобще не им дреме за руските цървули.

2022-08-05 22:51:17 Ото Скорцени (нерегистриран) Путин удари туризмът в България като изгони служителите в консулските служби, които издаваха визите. ----------- ТУРИЗМА ВИ ГО УДАРИХА ТЕЗИ, КОИТО РАЗДАВАХА ИМОТНИТЕ ПАСПОРТИ, Т.Е. АГЕНТ ГОЦЕ, ШКЕМБЕТО И СИЕ ...ВСЕКИ БЛЯД, ИМАЩ ИМОТ ТУК, ВЕЧЕ НЕ Е "ТУРИСТ" ... А БЪДЕШ ОКУПАТОР И МНОГО СКОРО НАШИТЕ "ЧОРБАДЖИИ" ПО МОРЕТЕ ЩЕ РЕВАТ, КОГАТО СТАНАТ МАЛЦИНСТВО ! ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА ! ГОНЕТЕ БЛЯДОВЕТЕ ТОТАЛ, ДОКАТО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ТВЪРДЕ КЪСНО ... А ТО ЩЕ СТАНЕ КЪСНО !

Временно?А и често временните неща са много постоянни.