България: Самолетът на Лавров ще прелети по искане на Скопие

Дипломатическото разрешение има временен характер - 3 часа преди и 72 часа след датата, уточняват от Външно министерство

Обратно в новината

Коментари - България: Самолетът на Лавров ще прелети по искане на Скопие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече и македонците ни заповядват!

500 села без ток.....те самолета на Сергей Лавров е проблем!

Гейроатлантиците ще получат анален оргазъм от зор, по случая.....

македонците ни казаха така да правим .

Ще прелети над България по молба на РФ и с разрешението на Блинкен. Това е уредено много преди днес, нас само ни инфорвират пост фоктум.

Поради липса на Ф-16-ки да вдигат Спартаните да прихванат самолета на Лавров и да го ескортират, за да сме сигурни, че Лавров няма да отвори вратата на самолета и да ни пика на санкциите.

Поради увеличената ми простата, пикая на 5 минути в гащите.

Пеевски не дава. Наш истински башбакан.

,, Даденото разрешение не се отнася за членовете на делегацията му,,. ?!?! Е те как ще отидат на седянката на ОССЕ? Само Лавров ли трябва да е в самолета и кой и как ще контролир това?.

На кака Васка ДC-педераска всеки ден й правят анални оргазми на килограм.

Той не знам как пикае, но ти явно го имаш този проблем, щом така добре го познаваш. Така че гледай си проблема и не го мисли Лавров.

Ми тя България има ли технически възможности да оредотврати полета? Съветските МИГ29 освен?

Няма какво да се коментира преминаването на някакъв добитък над България.

Скоро ще се пълнят пак чекмеджета с кюлчета.

От вида тука има, тука нема.

иначе вече няма с какво да го спрем този самолет...след щедрата донация на оръжия на фашистите от Тагаренко.

Това е камуфлаж. За да не види Лавров скритите по пътищата партизани с кирчомети.

А да знаете кой е в нашата делегация...

От ЕК казвам че пускаме Лавров щото много са искали да му кажат в очите че е много много лош. А реално май се водят преговори за капитулация на Украйна.

Ами кой ти пречи да не коментираш?

Заглавието трябва да е: на България й разрешиха да разреши преминаването на Еди кой си.... А Македония, леле мале, била поискала, кой дава и пет лева какво искат някви си безименници и бездарници, а ? Лафове като за пред добитъка. Какво искат и България и Македония няма АБСОЛЮТНО никакво значение, толкова никакво, колкото и какво ИСКА Украйна. Там видяхме силата на господаря, когато се наложи - никакво примирие и воюване до последния украинец. Евала господарю...

Където е текло. Пак ще тече. Жалко за стотиците хиляди мъртви украински наивни колхозници. Корумпетата в България искат руската корупция. И тук разлика между ПП, ДБ, ГЕРБ, БСП, СДС, итн няма.

Как бе, ако изстреляме един Патриот като министъра на войната ще спре от уплах.

България не е суверенна държава, както не е и Македония, Украйна и т.н. България НЯМА право да си назначава собствени Външни министри, военни министри - така вече поне 20+г. Тагаренко е назначен като лице отговарящо на нуждите на ситуацията, а тя е = подпомагане по всякакъв начин Украйна, включително и с хора, оръжия и т.н. Предателите винаги ги е имало и ще ги има, този е един от многото безродници допълзял до върха

Разрешава полети на руски корумпета. В България руската зависимост не е ментална. Освен при някои заблудени лумпени от ТеКеЗеСарски тип. Нашата зависимост е финансова. Всички пари са откраднати и без руски парички няма купон за политическо олигархическата класа.

Направо да пращат нащта хомоложка. Тя и без това си лети по облаците, няма даже да има нужда от керосин за самолетите.

В територията наречена "България", решенията се вземат в Брюксел. Жалко за дедите ни, които са дали живота си за третата Българска държава. А само преди 35 години бяхме лидер във всякакви области, с ръст на населението и най-вече - патриотизъм във всички. След 35 години демокрация мечтата на младите е да се махнат от родината ни. Жалко. Но дано да ни е за урок и да помним какво докара държавата ни до края. Един ден може би ще има и четвърта Българска държава ... нека не правим същите грешки и тогава.

с отвращение му разписахме !

Кирчовците се застраховат ,да не би от посолството да помисля че го правят на своя глава

Този и в Скопие ще цвили че Русия никого не е нападала , а само се защитава.

Разбира се, че ще прелети над България. Така и трябва.

коня ще прелети над България, ще поседи в Скопие 2 часа без да го арестуват и ще се върне. Е, И?....

Че няма да е по искане на световните господари САЩ я. По искане на галактическите собственици македонците ще е. Каквото те кажат това ще е.

Ако са ви останали налични бомби пуснете една лека в парламента белкем види народа бял ден . Така неволно да се случи !

от САЩ ви щракнаха с пръсти и веднага и за санкции забравихте и за европейско законодателство САЮ ще молят Русия за мир щото зельо осра войната - ето това е а вас проститутки политически и за селене слива не ви бръснат в САЩ

Нямаше никакъв патриотизъм тогава. Всичко се беше принуда. Този, който можеше да "избяга" на запад го считаха за късметлия. В това отношение България винаги е била мащеха за българите. Особено по читавите. А как и кой взимаше решенията беше покрито в мистерия.

Нека минават, но своя отговорност... не съм оптимист за сполучлив полет.

Щял да му прай кавал

не зная да ли осъзнавате колко сте нищожни и жалки !? единствения "българин" с който говорят в САЩ р евреина Соломон Паси след екскурзията на Бойко пожарникаря и македонския идиот с торбичката "Била" дори и за парлама не ви канят в САЩ вас не ви броят за хора бе ! по сте доло и от негърско племе

Какво скопие бе педали малоумни. Галя от посолството ви се е обадила. Краварите ако не искаха да се срещнат с него щяха да ви наредят да не го пускате.

Аве участието на рассия в съвета на Европа не беше ли суспендирано? ОССЕ не е ли същата организация? Какво посещение ще лавров? Нещо като демонстрация ми изглежда цялата работа.

Защо "държава", която не в Европа,физически НЕ Е В ТОЗИ КОНТИНЕНТ, участва в ОССЕ? Защо разрешаваме на терористи да ползват въздушното ни пространство? Денков, защо се пеняви сапуна? Капут? Промънкай нещо, по нещастна мърла не ни е управлявала!

Искаме санкции за забрана на руската салата! Руската салата е заплаха за националната ни сигурност! И освен това да се забрани снега, идващ от Русия. Всички видяхме какви щети нанесе той, включително и на психиката на Денков.

НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ В САЩ НО МЕЧТАЯ ПИЯН И СЛУШАМ УИЛИ НЕЛСЪН

По заповед на посолството, защото ще се среща с блинкен в скопие

Преместих си го в другия крачол. Евреите могат да убиват Палестинци, но Руснаците не може да убиват Украинци? Що Така? Що един живот е по ценен от друг. Аз знам защо за пари.

В писмо до посолството, Денков призова САЩ да се намесят в казуса с външния министър на Русия и да изпратят някой техен човек на неговото място.

Всъщност само в България наричат салатата "руска салата". Руснаците не я я наричат така И няма общо с Русия. . И " шветската тройка". Само в България я наричаме така. И "шветската маса". Няма такова нещо. Има един , който пикае в шадравани.

Ако пия водка Русофил ли съм или Уркаинетц? Какво е националното питие на Окрайна за да оия такова и да се правя че ми пука. Когато България беше 500 години под робство къде беше Окрайна? Що не помогна с ракети и държавен дълг?

нека ни ебе всеки , по искане на скопие.