България преговаря с Гърция и с Франция за ваксини назаем

Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев каза, че има риск чакащите на опашка да не стигнат до ваксина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да виждате някъде в статията да е споменато името на ваксината за която "преговарят"? Не е. Защото се пазарят за най- неефективното, най-евтиното, най- бързото - "А..З", което не се използва по медицински съображения и стои в хладилниците на тези държави.Българоубиец II, за пореден път ще пръсне НАШИТЕ пари щедро и нагло. Това заслужаваш НАРОДЕ...щом не ти "увира главата".

Всички сме вдигнали ръце от тази отвратителна напаст - мухите. Особено лятно време. Не смеем да отворим врати и прозорци да проветрим, щото тези насекоми са рядко нахални и нагли. Най-вече конските мухи и мухите- лайнарки. Онези зелени мухи, чието любимо местообитание и място за хранене са фекалиите, екскрементите или да го кажем направо - лайната. Това са мухите-лайнарки. Замирише ли им на лайна и първи са кацнали там. Такъв е случая и с другаря Гуци Медузата - замирише ли му на лайна и Гуцито вече е кацнало първо върху купчината фекалии. При това, както е казал Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече". Казано с други думи - ако има някаква гнила или смрадлива афера и далавера, от която могат да се гепнат много пари, Гуцито е вече на първа линия и е натопило своето лакомо хоботче дълбоко в лайната. И му е много сладко и вкусно. Това е другаря Гуци Медузата - мухата-лайнарка на БСП!

Не че очаквам смислен отговор, но ми е странно защо така наричаните ни "демократи" и "антикомунисти" са такива злъчни злобари? Това е най характерното за тях. Тридесет години след края на всякакъв социализъм или комунизъм, те се пенят, около тях гъмжи от комунисти и агенти на ДС, другаря Живков още управлява с твърда ръка и се готви за XXV конгрес на БКП на Бузлуджа. Защо ли така?

Нашите сигурно после ще искат да върнат каквото имаме- демек астрозенешката боза, ама никой не я иска...

Не е ясно само те дали са я вече ползвали, малко или ние ще сме първите ползвачи. Тъй де, кат е назаем малко потребявана ли е или повече.

Ще стигнем и до руската ваксина, но пак последни от ЕС

Ами другите държави отдавна си одобриха и внесоха китайски и руски ваксини. Обаче нашите са толкова политкоректни, че дори не смеят да започнат преговори. Затова сега ще тропат на портите на другите европейски държави и ще скимтят за подаяния.

Имаше една песен 'всичко пак ще се повтори отначало'. По времето на соца чакахме на опашка за банани, които бяха на същия принцип - каквото има, това получаваш. Сега зелен коридор за ваксина - редиш се на опашка, каквото има това получаваш, ама пък си избираш бананите и то целогодишно без да се редиш. Явно има напредък...

поръчали са най некачествената ваксина в много голямо количество.В други държави хората не искат да се ваксинират с астра зенека, и сега искаме от тях да ни я дадат в заем. Нашите доктори са подлизурковци.

препоръчал на калинка кметица на Габрово да не се провеждат празнинствата на легендарния връх Шипка на 3-ти март, за да не се заразявали хората! Милята свиня, загрижена за българите - онази от Габрово и шопарът с предписанието от София! Пред НДК в София е невъзможно да се заразиш в тълпата, а също и в ресторанти, кафенета... ГАРАНТИРАНО ОТ ГРОБ за БЪЛГАРИЯ!

Главният политически държавен здравен инспектор е доказана грухтяща свиня. Доказа го още през март миналата година, когато остави аптечна мрежа да продаде цялата си наличност от предпазни маски, на цена 6-8 ст, общо 20 милиона броя, на китайските спекуланти, за за българските граждани маските поскъпнаха до 1-2 лева. От тогава си е мръсна политическа свиня и сега е такава и продължава да грухти...

Тия ваксиназициинни коридори всъщност говорят за анархия, липса на организация , отсъствие на ясен и точен изграден план и ред за ваксинация , вместо това имаме общи насоки и невъзможност те да се реализират, с две думи стигнахме до добре познатата анархия и безхаберие, липса на справедливост тържество на принципа " който превари" , познат до втръсване.

"По думите му в три германски провинции са обявили, че възприемат българския модел на ваксиниране и отварят "зелени коридори"". Доживяхме ние да показваме на германците как се правят нещата! ;)

Е, остава и германците да знаят, че ползват "модела" ни.

какво добро да чакаш от некаръдни герберски калинки. Не стават за нищо , освен да лъжат и крадат като бесни. Боклуци мръсни.

Управляват ни Опасно прости хора! Едно говорят, съвсем друго се случва. А скъпоплатеният шофьор върти геврека на джипа, обикаля църкви и манастири, а попове и монаси вече му целуват ръка, като на господ!...

"Ако някой е поел ангажимент и е получил 2 млрд. евро". А тоя дето ги е дал тия пари имал ли две щипки мозък в главата си да прецени, че това не може да стане - да се направят ваксини за 2 млрд. евро за 3 месеца примерно ? А сега ситуацията е такава, че ни напред ни назад, даже производителят може каже ' връщам ви парите' , той ще спечели пак пари, даже може и повече , защото ще почне наддаване за съществуващи количества? Не знам кой беше казал, че глобализацията спомога много за разспространението на проститията.

преговарям с една убавица за бибитки назаем, ще се връщат по нататък

Давайте спутник 5, не оная Дариткова да казва че няма как да стане, може да стане щом в Унгария и Чехия може, ама нали Бойко трябва да ближе на западняците задниците. И другото, Европейски държави поръчват руската което значи че американската и астрата са пълни боклуци.

За какъв заем се говори,когато фактически вакценирането в ЕС се провали .Ваксините не сгигат за Европа като цало никъде.Скандали и взаимни претенции.Искат по този повод от Фон Дер Лайн оставка.В Франция положението е тежко. Тези обяснения за заем са нужни да се свали напражението и да се протчи времето.Астра Зенека в Германия е забранена за възрастните.

всичките ви работи са такива - пълна каша. Некадърници .

Спасението е в Исус, не на опашката.Жалки атеисти мил ли ви е безмисления живот.Е имам добра новина-всички ще умрем, та дори и ваксинираните, богатите и тези дето си мислят че имат власт на земята.

е твоят коментар. Даже англичаните поддържат същото: "Doctor, doctor shall I die? Yes my son and so shall I."

"...независимо, че на някой му се струва дискриминационно"... ето ви го го в прав текст че конституцията няма никакво значение и че човешките уж права са само измишльотина за празноглавите роби (вие).. ама нейсе, скоро след като уточнят типа на документа , ще може да си го купиме от илиянци

С ваксинирането човек получава за себе си част от нормалния живот от преди пандемията. Е, остават общите ограничения, маски, затворени бизнеси, локдауни, но поне за своя си живот няма да се притеснява по същия начин както без ваксина. И ще може да пътува свободно. Това никак не е малко.

18 милиона щели да доставят в България с население под 7 милиона. Абе на тия и елементарната аритметика им куца.

ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ В ЧЕКМЕДЖЕТО.

Докарахме старите и излишни коли от Европа в България. Що да не докараме и ненужните ваксини.

Колко трябва да си тъп, за да гласуваш за този патологичен крадец и лъжец.

Много хубаво,че "преговарят за ваксини с Франция и Гърция",но съвсем неслучайно пропускат да ни уведомят за кои точно ваксини става дума.

За тия дето гърците и французите не ги искат. Ама ние нали сме второ качество хора

Кое му е хубавото, дали са милиони за над 18 милиона ваксини, къде са. За комисионните не питаме, знаем къде са.

Точно така . Който се е ваксинирал да получи сертификат .Няма нищо дискриминационо в това.

Кунчев, това ще свърши, ни ти как ще живееш, нямаш милионите на Бойко, че да се скриеш. На улицата ще умреш, като помияр, щото си такъв. Жалко, че не мога да му го кажа в лицето.

И той забогатя, не го мисли.

Голям преговарящ е Мутрата! Напоръча от най-скапаната ваксина, сега ще проси от другите държави. И пак сме на последно място в Европа по процент ваксинирани. Че и африкански държави има преди нас!

Впрочем, през пролетта на миналата година инспектор Борисов говореше за пълни складове с лекарства против Ковид, които така и не бяха употребени. Кой ще плати загубите?

АМИ ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ НЕ ЖЕЛАЯТ АСТРА ЗЕНИКА И НАЩИЯ ТУЛУП ГИ ВЗИМА. АМИ МЕРКЕЛ НАРЕЖДА ТОЗИ ТЪПАНАР ИЗПЪЛНЯВА.

Ох дано по-бързо се разберат и да се отворят отново зелените коридори ! Нямам търпение да си сложа трета доза,пак да повръщам, да вдигна температура и да заспя пълен с антитела и спокоен ,че вече съм спасен , а не безсимптонно болен !!

Напрво щемпел с нагорещено желязо ,малоумен СИКаджия

По думите му в три германски провинции са обявили, че възприемат българския модел на ваксиниране и отварят "зелени коридори" за една от ваксините. ------------------------------------------ Целия свят от нази се учи - бухахахаха.

Като си спомня само как се перчеха с хладилника, как пристигаха ваксините със самолета, как ги разтоварваше един по къси гащи в хладилния бус на кренвиршите и сега кур - хахахахаха

Уникални идиоти - платиха самолето , няма самолети. Платиха ваксини, няма ваксини. Докато набавят ваксини за всички желаещи, първите ваксинирани ше имат нужда ит нова ваксинация, защото от първата имунитета е изтекъл. Моято ваксина я дарявам на някой нуждаещ се.

Като гледам Кунчев как започна да върти и суче явно няма да успеят с вторите дози и ще кажат на хората, че втори дози не са необходими

И първите дози не са необходими за здравето на народите, а са необходими най-вече на световната мафия и нейните поставеници по места в държавите. Няма добра ваксина! Има добра измама! Ваксинацията е само етап от биологичната война срещу човечеството.

Съмнявам се какво и колко сме платили...или виртолно хвърчат някъъкви милиони и милиарди от отворения прозорец на джипката..

Бойко, вашето не е план а един невъобразим хаос. Липсата на компетентност води до това. И стига си се изживявал като спасител на нацията. Само празни думи за заблуда на стадото, особено преди избори.

Да си хващаш багажа и да се махаш, некадърник нещастен! Какво сте платили, бе, продажник, а комисионни взехте ли?

И кво - да не би да са опукали уж запазените втори дози на тез дет са получили първите такива? И са да няма за тях? Мухахахаа. Баси, Баце е велик. За това ли търси на заем?

Това би било достойна гавра спрямо чалгопитеците - те си го избраха те си го заслужават

Това е феноменално.Няма нещо нещо ,за което да са е захванали ГИРБ и да не са се провалили .Ама как го правят? Загадка.Даже такива екстремални некадърници като тях ,би трябвало някога нещо ,колкото и да е малко да успеят ,ама не.Чух,че са сложили в изборните листи ,онзи некадърник, специалист по "нищо-правене "Любен Дилов, както и едно крадливо момченце от Хасково ,което успя да открадне под някаква форма една стара, но хубава сграда в центъра на София, на улица "6-ти септември "№4

Браво на г-н Борисов

Много си готин с иронията си, Щерев.

Браво! Първия "отговорен фактор", който призна преболедувалите и не ги противопостави на ваксинираните. Все пак над 200 000 сме, а до края на месеца ще станем поне 250 000

нали баш толупа обеща за 2 часа ваксини със самолет...сега пък ще искаме назаем...НАЗАЕМ

Не само, че не можете да ги съдите производителите ами и като почнат вакснатите да дават фира пак няма да можете да ги съдите.

Ще се пазим от коронавируса с горени костилки от кайсии! Но сега кайсии няма. Ще чакаме лятото.

Първо ваксинирахте докторите това добре. Обаче защо почнахте държавните служители, ясно е че те трябва да осигурят изборната победа на Герб. Нали ще могат вече спокойно да гласуват. Трета фаза възрастни хора, но някои от тях са здрави. Последни ще останат по млади но хронично болни противно на европейските практики. Да измират болните за да се спести бюджета. Оставка на НОЩ !!!

Прeмиeрът нa Чeхия: Мoжe дa пoлзвaмe руcкaтa вaкcинa и бeз рaзрeшeниe oт EC Чeхия, кoятo e c нaceлeниe oт 10,7 милиoнa души, e cрeд cтрaнитe, нaй-тeжкo зaceгнaти oт СОVID-19 прeз пocлeднитe някoлкo ceдмици Публикувaнa: 28 Фeвруaри, 2021 20:23 81 КOМEНТAРA | ВИДЯНA 5335 Прeмиeрът нa Чeхия: Мoжe дa пoлзвaмe руcкaтa вaкcинa и бeз рaзрeшeниe oт EC Cнимкa: БГНEC Мaрия Aтaнacoвa ШРИФТ ПEЧAТ Вaшaтa oцeнкa: ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ Oцeнкa 4.7 oт 39 глaca. Чeшкият прeмиeр Aндрeй Бaбиш зaяви днec, чe cтрaнaтa му мoжe дa изпoлзвa руcкaтa вaкcинa cрeщу СОVID-19 "Cпутник V" дoри и бeз oдoбрeниeтo нa Eврoпeйcкaтa aгeнция пo лeкaрcтвaтa (EМA), прeдaдe Рoйтeрc. Чeхия, кoятo e c нaceлeниe oт 10,7 милиoнa души, e cрeд cтрaнитe, нaй-тeжкo зaceгнaти oт СОVID-19 прeз пocлeднитe някoлкo ceдмици, кaтo cитуaциятa ce влoшaвa зaрaди рaзпрocтрaнeниeтo нa нoвитe щaмoвe нa кoрoнaвируca. Пoнacтoящeм в Чeхия ce изпoлзвaт вaкcинитe нa кoмпaниитe "Пфaйзeр"/"Биoнтeх", "Мoдeрнa" и "Acтрa Зeнeкa". "Нe мoжeм дa oчaквaмe oдoбрeниeтo нa EМA, кaтo взeмeм прeдвид, чe Руcия нe e пoдaлa мoлбa (зa oдoбрeниe)", кaзa Бaбиш пo тeлeвизия Cи Eн Eн Примa Нюз. Прeмиeрът изтъкнa, чe щe e дocтaтъчнo руcкaтa вaкcинa дa бъдe oдoбрeнa oт чeшкитe здрaвни влacти.

само 2 % са се ваксинирали.. и имат доверие на този боклук. Та може да го предложиш на всички русофили и верни на Путин да се боцнат...ама срещу заплащане от собствения джоб не от нашите общи пари.

Шибаняци! Десета дупка на кавала. Пак платили всичко като едни самолети, а насреща дръшки с закривен чеп. Що не ги съдите великите компании? Що не им ъеглите едни санкцийки?! Щот сте дебили.

А на македонците кога ще дадем? Боку им обеща!

Те засега за себе си нямат та на нас ще дадат!!! Абе тези на кой свят са???

""Премиерът Бойко Борисов обяви, че в момента се преговаря с Гърция и с Франция, за да получи страната ни ваксини назаем." С други думи французи и гърци не ги искат тези ваксини, но ние ще вземем залежалата стока и ще я ръгнем на нашите скотове. С тази глупост Борисов успя да прогони и най-отявлените фенове на ваксините. В близките дни опашките ще изчезнат. Ще поживеем, ще видим дали съм прав.

И кой ще иска да си поставя боклуците изхвърлени от други? Ще има и такива но за няколко дни броят им драстично ще намалее.