България може и трябва да има независима и евтина енергия

Какво направихме и какви са следващите ни стъпки, като създадем редовен кабинет

Обратно в новината

Коментари - България може и трябва да има независима и евтина енергия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До тук сами днес това е четвъртата платена публикация на ПП ДБ в ДИР. То много средства сте получили като дарения бе! Ако ви вярвахме сега щяхме да караме български коли, да минаваме Дунава по пет моста и да имаме няколко тунела под Стара планина. Нещо да сте забравили за връзките си със НЕКСО? За митичния акумулаторен парк за милиарди? За скъпия газ нагнетен в Чирен? ИМА КАК да ви изметем на втори Април-и ще го направим ,за да спасим България!

Ако имаше държава и бяха съдени и избесени всички безродници и англо-краварски под логи , България щеше да има завидна съдба . На втори април да изметем слугите краварски на полит- бунището и да си изтръгнем държавицата от мръсните ръце на шпионите от Козяк,макар и ограбена и разградена. Да докажем на краварете,че не сме рая поробена! България има нужда от"Възраждане"!

Всичко това е ПОПУЛИЗЪМ!

Хубаво си правите раздумката на стълбите, що не сложите едни ролери и не се разкарате.

Не съм съдия, но според мен тези наглеци, всички, са за панделката, с обвинение умишлено унищожаване на държавата с цел лична облага. А те се кандидатират да ни управляват. Уникално.

"България може и трябва да има независима и евтина енергия" Това казано точно пък от тия, които загробиха България е нахалство и дебелизъм. Надявам се следващата неделя да няма хора, гласували за тях.

Ухилени тъпанари и демагози. Дори на някои от тях им личи смотолевенат усмивка. Не и на засралия си очите Печен Путьо (ПП) Кирил Лъжето и фамилно обременения с политическа проституция Дебилен Боклук (ДБ) Христо ивснов Киро

Перки, фотоволтаици, геотермална енергия, вълшебен водород, който ще размахваме напред назад както ни хрумне????? Тия адиоти къде са пасли, в харвардските им каши няма ли малко познания по закони от физика , физикохимия, химия????? Да ги подсетя, подписаното е в архива на МС.

Принудителния отказ. от евтина енергия ще има катастрофални последици за десетилетия напред. Това важии за България, важи и за Европа. Когато дойдат пак годините на хиперинфлация, на студени болници, училища и трамваи, на улична престъпност и безработица да не се чудите -защо? Защото така се заплаща липсата на суверенитет.

На втори с 12. И ти, и ти, и ти колебаещия се в края. Ако трябва ще ви убеждаваме врата по врата, но ако искаме свободна и просперираща държава в обединена Европа изборът е ясен!

Не благодаря, отказал съм политическия фаст-фууд, щедро спонсориран от презокеанските сънародници на Роналд Макдоналд. Също да сложиш думите свободна и просперираща в едно изречение с ПП-ДБ е или някаква много висша форма на ирония или много висша форма на умнокрасивитет.

На снимката зад гърба на тези пише together. Ако бяха с българския народ, щеше да пише "Заедно".

Радан вчера играл предизборно джаги с ПП. Абе вие, тъпаци, откъде изнагляхте толкова много? Докато обикновените хора едва свързват двата края, тоа играе джаги предизборно. Ма що да не играе, като взима дебелата заплата за нищо в европейския парламент. Аз по нещастни духовно и без всякакви умения депутати не съм виждал досега от тия в ПП. Не знам как хората ще реагират, ако те станат първи и започнат да мотаят за парламента. С камъни ще ги погнат.

Гуглена Стараполенова ли е писала тия лъжи?

Ало, деца на комунисти от ПП,ДБ, има и други млади хора в България, които могат, знаят и имат морал, за разлика от вас.

И крият ОблещенияГьотферен.

За целта сигурно са решили да продадат АЕЦ на някоя офшорка срещу обещание за биткойни. Кой ли им вярва вече на тия...

Киро просто и баща му, кок имат още безсрамието да се появяват пред хората? Киро с лъжи, простотия, незаконни арести, корупционни сделки, любовница в оборотен апартамент, налита на журналисти...баща му, който сипе ругатни срещу журналисти?! Това го няма в нито една страна.

На тия и надписа им в цветовете на джендерИята и на английски. Големи българи, личи си. Конграчулейшънс и за тях!

Лъжи, лъжи, лъжи, нарушителите на конституцията и то няколко пъти, отново в режим на лъжи.

пак се опитват да ни баламосват. Не ви искаме! Не разбрахте ли?

Как ли са си сгънали търбусите за да седнат, Христо Иванов и крайните отляво, и отдясно. Ристо ще справка ризата с търбуха си.

Милите отново са неадекватни. В катастрофално време с много проблеми за хората, те водят позитивна кампания. Хилят се малоумно и раздават салам. Противни са и дано българите ги накажат за наглостта им и продажното поведение.

Борката Бонев и онзи Наско липсват, за да е най-пидалската снимка, заснимана някога

ПП които уж, борила корупциата, я увеличиха с Джеймкорп, излишните панели, назначението на роднини и любовници на високи постове, покупка на депутати...ПП които уж, борила бедността направиха българите още по-бедни. ПП които уж, направиха енергията по-евтина, я увеличиха чрез посредници и напълниха сметките на Путин с милиарди, а за нас, с левче по-скъпо гориво при всяко зареждане. ПП очерниха с доноси страната, напомпаха инфлацията и ни отдалечиха от Шенген. ПП превърнаха България в непоследжвателна страна във външната политика огъваща се и зависима от чужди интереси, за сметка на българските.

Можем, но е по-скъпо...

По-скъпо е, когато ПП влизат в корупционни сделки с посредници.

ㅤ

Дреме ми на джапанките, че газта била по-евтина от тази в Европа, при положение, че е 6-8 пъти по-скъпа от тази през ноември '21. А гориво от уестингхауС не е нито "независима", нито "евтина" енергия, защото ще ни излезе през носа.

Явно ще се гласува... и пак няма да е "за" някого, а "против" някого. Бих гласувал и за отрепките от ДПС само и само тези човекоподобни да не видят власт.

То ясно, че ще е за българска партия. Но да е против партиите на войната.

Какво нахалство само.Българинът е краден най практично и най брутално благодарение на условията в които бе поставена и оставена страната от Кирил,Асен и уста иванов Бендер.Толкова на студено наистина не останахме,благодарение на природата,но гладни останахме и със съдрани кожи.Високите цени ,и на горивата и особенно на храните не са по силите на поне 90% от българите . Нямаме пари за лекарства,за плодове и качествени храни,всичко по евтино към което се насочва българина веднага е с двойна повишена цена на другия ден. И на тези на снимката да кажа,че са за съд за лъжите и грешките които умишлено направиха,изпълнявайки нарежданията от вън.На тях дължим голямата инфлация и оскотелите българи,а разни техни безнисмени се гаврат от екрана и гледат да напазаруват като на последно с лъжа след лъжа. Не знам какво търси това младото момче сред тях.И, ако да кажем публично се откаже от лъжите и лицемерието ,рухват на изборите,а точно това трябва!

Смело! Селяните и Бай Ганьовците увяхват като хризантеми. ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА И ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ са единственият спасител на България!!!!!!!!!!!!!!

Така ли? Явно си доста заблуден.

Как да сме независими сега сме повече ЗАВИСИМИ ОТ АМЕРИКА. ТЕ НЕ НИ ДАДОХА ПОСТРОЙМ АЕЦ БЕЛЕНЕ СЕГА ДВА ПЪТИ ФАЛИРАЛА ФИРМА ЩЕ НИ ПРЕПРОДАВАТ НЕКАЧЕСТВЕНО ГОРИВО ЗА АЕЦ. ЩЕ НИ НАКАРАТ ДА ЗАТВОРИМ ТЕЦОВЕ ЗАРАДИ ЛОБИТО НА ЗЕЛЕНИТЕ.

Като виждам почти никой не ги подкрепя и лично аз не познавам такива хора които биха подкрепили тези мошеници лъжци и крадци При социологическите проучвания за изборите те излизат втори След като голямата част от народа не ги харесва а те са втори значи има външна намеса от посолството на съединените щати Ако ги срещна тези хора няма да ми стигне плюнката за тях ще плюя докато ги удавя

Че къде ви е законът за развитие на ГЕОТЕРМАЛНАТА ЕНЕРГЕТИКА? Това, дали имаме потенциал и прабаба ви можеше да ви го каже. За толкова години не ви увряха тиквите, че ядрената енергетика, освен опасна, е и не ефективна икономически. Интересно как пък последната би осигурила "енергиина независимост"? Енергиина назависимост и развитие на възобновяеми технологии означава изграждане на ГЕОТЕРМАЛНИ централи. Изобщо, тази ваша енергиина програма е едно нищо.

С кво АЕЦ е опасна ако се работи вътре по правилата СНИЩО.

Забравихте да обещаете че ще развивате и космически туризъм.Ние пък избирателите мечтаем да ви качим тия дето сте на снимката на развалена ракета че повече да не се върнете никога да ни тровите нервите.

петимата педала от запаса. в средата канадеца, бореца на радев-куклата на конци, която не може да лети, а само да пърди. но мазно. като всеки слабоумен дженерал. най-краткият виц за тия е: мини джендър-комунде, продажен гей-парад. ей, и тогава си мислихме, че комсомолците са най-голямата отврат на партийците. и тогава не сме грешали! няма по-големи натегачи, крадци и измамници от тях и сталинка. ама е. "успяха". всъщност не рейгъномиката и западните ценности, а дс на комундетата победи в борбата срещу народите! Факт! ама инак кире как се извисява, като кур сред ташаци. евала и машалла! "Твърденията, че българските граждани ще са на студено, че българските предприятия масово ще фалират, вече са опровергани от фактите" че зимата бе мека не е ваша заслуга бе пърдели! Ние мислим за хората, а не вие, педали нещастни! колкото до фалитите, да не визирате само оръжейната промишленост, която ви оставиха русите? че вие, лично не сте сковали и един селски кенеф бе, смотани, мъжки курви. но ми се ще да ви видя пак в управлението! тъкмо в нанаклона, който сами си отрязахте. Бог с нас

Виждате на снимката едни предатели на американска хранилка в предизборна кампания. Ако случайно имате шанс да им зададеш въпроса колко е нормалният данък в проценти от печалбата за минодобивни компании дружно ще отговорят че е 1% но това е недемократично и нормалното е държавата собственик на ресурсите да плаща на компанията за експлоатиране на богатствата и, защото разкривала работни места. На друго мнение са Русия и Китай и Монголия колкото да ви е странно. Монголия беше първата държава която като собственик на най-голямата мина а добив на злато в света, спря експлоатацията на мината за две години, но успя да успя да предоговори такса от 1.5% до 5% и дялово участие от 15%. Доста по-рано Путин направи същото и в Русия, обяви че субектите са собственици на полезните изкопаеми и че минималният процент е около 7% а федерацията ще се издържа от данъци. Е, Китай изкопира политиката и в момента практически печели всеки търг по света, предлагайки 9%. Още по-недемократично е предложението на Путин, заради намаляващите ресурси е данъка да бъде вдигнат до 50% към 2050.

Умея да псувам качествено освен на български, така и на сръбски, румънски и руски. Въпреки това установих, че ми е беден речникът по адрес на тия охлюви!

Независима и еФтина енергия? ОК, ама кажете и как ще стане тоя номер? Тиквите от ЕС ще ни затворят тецовете, памперсите отвъд океана не ни дават да строим АЕЦ, купуваме прескъп амурски газ (всъщност руски, но през амерички фирми)?? А да я караме на соларки и перки - извинете, ма нема как да стане, тая работа е тука има - тука нема! Всъщност има решение за евтин ток - ако сложим по една перка пред устите на политиците, даже и за износ ще има!

Откакто гласувам, винаги съм гласувал за СДС, дсб, дб. Повече-не. Последните две години са катастрофа. ПП и ДБ се оказаха прикрити русофили, страхливи, подкрепящи бкп и Радев. Това е твърде много.

То да е само това, с мед да го намажеш. Те са си едни прости изпълнители на поръчки от олигарси. Дори не са американофили, това с Америка е чисто прикритие.

Седят и ни се присмиват от снимката. Дебелия Ристе си е купил апартамент в Брюксел а 600К. Кво ли си викат: ние залепихме добре, сметката я плати бедния народец! Много смешно!

Малко са малоумни, но ми вършат работа!

Фак ю, дебили малоумни! Никога повече за вас! Не съм вярвал, че ще го напиша! Аз съм демократ, но вие сте разрушители!

Тия приятелчета са наточили милион чифта розови очилца! И смятат да ги продадат другата седмица! Не, драги! Но пасаран! Да сте ми живи и здрави, ама бъларина има нюх към това, кой го манипулира. А вие сте изпечени мошенници. Инфлацията я виждаме!

А, и забравих - да бяхте написали едно "Заедно" на фон. Или английското е някак си по-джендърско?!?

Тези до кога ще ни ги навирате бе! Дано не влязат изобщо тия нищожества.

На 2/04 масово гласуване против тези некадърници

Само да не са възраждане,те са за да сме част от руската федерация Сигорно като някоя тяхна народна республика,като ония домбасците никой не им признава паспортите,,у после ще ходим с визибдори в Румъния,и ако човек реши да си намери работа в по богатите страни няма лошо,ще бъде невъзможно,е добре пак ще ходим да сепем дърва в тундрата в коми,Колима Също като Баай Тошовитв времена за да си купим един Китайски москвич

СигОрно си голям малоумник

Не им вярвам, но ще гласувам за тях. Нямаме избор, другите са или доказани крадци, или путинофили. Тези поне за сега са само глуповати.

Онези са крадци. Тези са крадци и предатели - много по-лошо! Те дават на други държави да си откраднат, колкото поискат!

Имате време да си помислите. Това да ви управлява глупак е най-опасното нещо. Нека ви копирам нещо от фогата на сатирата ни Радой Ралин: Простакът е кремък- корав и могъщ, Простакът е демон без лик, весдесъщ Акула на сухо, безкрил, а хвърчи. Удариш на кухо, простакът звучи. Простакът не чака, не знае предел и стига простакът до своята цел, Защото простаци край него вървят и дават му знаци и правят му път Надкласов, безкласов, без род и съюз, но винаги касов, но винаги в плюс Без ден да протакаш, дори да кърви война на простака до смърт обяви За срам на Европа, на всичките нас, когато докопа в ръцете си власт По страшен от спина, по-жилав от рака, сега за сега се оказа простака. Имахме един, дето десет години ни лъга. Идва версия 2.0. Една кучка ги е раждала!

Бездарни смешници

Кой би повярвал на педали?! Свинктерите им не могат да се затварят вече заради техните им събирания.

Кой да измисли хубав виц за тези седнали на стълбите, защото те наистина не осъзнават че са за смях! И то до сълзи!

dran

Дебилите български,които скачаха срещу построяването на АЕЦ и искаха бързо ликвидиране на ТЕЦ,американски мръсни подлоги,сега ни хващат за канарчета но ще хванат нещо друго

Преведено на селски: Ще е независима и ще може независимо да гръмне като за малко Темелин у Чехия..... Истинска независимост от западната къща..

КОР за ДС(добрите сили)

Нексо е дал много пара за реклама.

Толкова дълга статия пък как нищо смислено не казаха.

Тримата глупаци, само, че петима.

нема ли некой патриот да ликвидира тия боклъци

Ще дойдат пет пъти повече напафкани малоумнима, които ще обяснявят как ше оправят България! Стойността на куршумите е твърде висока за тия!