България може да изпрати на Киев 100 бронирани машини от складовете на МВР

Идеята на ПП-ДБ е подкрепяна от ГЕРБ и ДПС, от премиера и министрите на вътрешните работи и отбраната, каза депутатът Ивайло Мирчев

Обратно в новината

Коментари - България може да изпрати на Киев 100 бронирани машини от складовете на МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нагли,ПРОДАЖНИ ЛАКЕИ! ОСТАВКА,СЪД ЗАТВОР!

Не дейте ве ко ще праиии полицая направо плюшеното мече ще му вземете как сега ще влазат у циганската мала.Моля ви българи да съберем малко средства и да помегнем на скъпата ни Милиция че на някой му изпразнил портфейла да бъдем добри и да помогне ме

самостоятелност и ше си плати прескъпо. ЕС ще последва съдбата на страните които се водят заден двор на ФАЩ. Всичко ще се владее от американски корпорации, включително водата, електроенергията, ресурсите и земята. Това вече се е случило е Украйна, но зе прави всичко възможно дс не излиза информация, че Блек Рок със купили на безценица западна и централна Украйна. Всеки който е ходик в Перу, Боливия ще разбере зс какво бъдеще става въпрос.

БТР ите бяха обслужвани постоянна от редовната мвр войска. От както станаха " професионална" явно са заебани или през този преход ограбвани и преебани. Свързочните части към МВР войски са обучени на тези бтр -и. Дори в резерв, те са обучени. Огромна тъпотия и невежество от страна на правителството да ги подари и тази резерв от свързочници да бъде използван за пушечно месо вместо за отбранителни цели. Аз нямам нещо против да ме викнат запас в мвр войски и с бтр а да отида да изкарам 3 месеца на границата с Турция. От хилядите обучени свързочници и свързания към тях екип около 300 души биха сружили в запас с тези 100 бтр а на границата с Турция, а после заменени. БТР ите са уникални с оръжия и свързочни елементи + радари. Има включително мтлб ти.

Нищо да не изпраща България, защото българите може и да не знаят кой е баща им, но майка им е Русия. Не е било чак толкова отдавна, че никой да не помни...

България с готов ост ще изпрати Киро, Асен , Ицо и Боко на усрайна. Заедно с всичките им подръжници

Така е казал Байдън

Не са пропуснали шанса, драги ми смехурко, и ти знаеш защо не са го направили. Вие господа, сте пример за политическа проституция. Нямате чест.

Много дрънкат диванните драскачи а да отидат и да ги изтрепят тея манафи когато са във парламента не им стиска със приказки и чатене по фенса нищо няма да оправите.

Товарете ги ПП-ДБ на машините и ги пращайте на фронта.

:))))Голяма помощ дава цялата демократична Европа -очисти се от ненужната техника,спести пари за утилизация ,това ,че заедно с подарената техника се утилизират поне 4 ма украинци,това Европа не я интересува,важното е делаверата да върви.Те повече не плащат пари за складове-нали такава беше логиката за 100 те машини от МВР,после плащаме на американците за нова техника,при това плащаме предварително а кога ще дойде е ясно-не тази година за която е подписан договорът:)))А дали ще дойде това не е ясно:))))

Единственото, което може да изпрати България на Киев е цялото сегашно правителство плюс всички депутати на ГЕРБ-СДС, ПП–ДБ и ДПС. Ще им купим билетите и ще им организиаме пътуването доброволно, с наши средства. Въоръжаването и военното им облекло са за сметка на американския посланик. И него ще пратим да ги води лично. Киев ще се уреди с около 200 доброволци, върли русофоби и ще може да разчита на тях да си върне Бахмут.

Е за това вече бих си дарил заплатата!!!

ПРЕДЛАГАМ ДА БЪДАТ ПРАТЕНИ ПРЕЗЕРВАТИВИ И ВАЗЕЛИН НА УКРИТЕ

Ама как ?! Само 100 ?! Да пратим и жива сила ? Например тия дето го гласуваха това ! Е какво като ще помагаме ...да взимат пушките и да тръгват ! Струва ми се разумно ?! Вие как мислите ?

Това са машините, които разплакаха хората по време на Възродителния процес. Главен командващ там беше пожарникаря Борисов. Със реактивни двигатели, обърнати обратно, пърлеха и горяха живи хора. Няма ли свидетели да питвърдят това!

Грях ми на душата ,но оня ден ме напуши смях! Гледам навалицата около президента Зеленски- няколко " юнаци" / тия на фронта не ходат, те са охрана/ с шарени полууниформи, като андарти от Балканската война търчат напред назад и " пазят" президента.........Спомних си,че Бонко от Банкя в първите си години,като гл. секретар на ме ве ре то ходеше така- кърши си раменете по пехливански, а около него каяндри някакви с люти физионимии и разбира се натискашите се девойчета от пресата....1 към 1!

Българската армия е руски вехтошарник . Само персоналът е по - спрял и абдкирал от техниката. 30 години вместо модернизация се вихри саботаж на всяка промяна и получаване на нова техника. Борбата е разни селски тарикати и мързеливци да работят цял живот като чистачки на старо желязо вместо като бойци , а да се докопат в съкратени срокове до максимални пенсии като висши офицер. За тези търтей модернизацията означава да се размърдат и положат усилия да усвоят нова техника и да трупат опит с нея , да почнат да ползват мозъците , нещо , което никога не им се налаголо . Колко по-лесно е да бършат праха на негодните машини , да бездействат и да се вкопчат в тях като за спасители, вместо да влезнат в ролята, за която им плащаме.

Едни гадове продължават разграбването на България, а ние ги гледаме овчедушно. Техниката, която ще подаряват, е купувана с нашите пари и сега също струва нещо. Няма никакво конституционно или законово основание да бъде подарявана на когото и да било. Някои сигурно си спомнят как преди около 30 години подарихме на Македония над 100 танка, над 1500 минохвъргачки и несметно количество дългоцевно стрелково оръжие с милиони боеприпаси, за да си създадат армия. Само след две години от “благодарност”, те започнаха да плюят безогледно върху България и твърдяха, че българите били фашисти – та и до сега. Отделен въпрос е, че нямаме никакво основание да се включваме във военния конфликт в Украйна – ние не можем да бъдем съдници в международните отношения, а и воените ни възможности са смешни. Трябва обаче спешно да решим какво да правим с българските безумци, които всячески ни бутат в огъня на войната.

Гоуемо обезоръжаване на Европа става. Да не вземем и използвани презервативи да даваме, че видиш ли укрите са щели да им намерят приложение.

Руснаците ще имат по какво да стрелят с дронове....target practice....nice a?!

ЧВК "Вагнер" предаде оръжието си на руската армия. И след това Вагнер се вливат с беларуската армия и от там, ще тръгнат към Киерв!

Единственото по-тъпо животно от путлераста а нашенският полу-путлераст! Хем му се ще да има евро, хем мрънка и се путляви на Пут... Кво да му кажеш?

Кое е по-добре, путлераст или ПЕДЕраст?

Джендераст бе, тъпанар!

Както написа един "колега" по долу: "БТР-60 е въоръжен с една 7.62-мм картечница СГМБ. При модификацията БТР-60ПБ картечниците стават две – основната е тежка 14,5-милиметрова КПВТ, а допълнителната е 7,62-милиметрова ПКБ/ПКТ. Средната дебелина на бронята е около 7 милиметра. Екипажът се състои от шофьор и двама картечари, а максималният брой пътници е 14. Силовите установки са два бензинови двигателя ГАЗ-40П, всеки с мощност 90 к.с. заради което е недолюбван поради лошото синхронизиране на двигателите като единия задвижда 1 и 3-ти мост а другия 2 и 4-ти и високата пожароопасност на бензина. България има на склад около 700 бр., но поддържа в експлоатация 150 машини, според изискванията на План 2015. Българските бронетранспортьори са модернизирани под означението БТР-60ПБ-МД1. Двата двигателя ГАЗ-40П са сменени с един Къминс ISB 25.30, чиято мощност е 250 к.с. Увеличена е дебелината на бронята и са добавени димни гранатомета на купола. България произвежда и износна версия (БТР-60ПД-МД-2) с двигател КамАЗ." Машината е наистина добра и превъзхожда в много отношения новичките натовски консерви. Както се казва "яко железо" е. Високопроходима и е като танк. Минусът и са предавките и механиката. Но ако нашите са сменили двигателите и са направили подобрения...грях ги тия продажници в Парламента, че ще ги даваме-става кон за кокошка!!!

Тези наши управляващи ще продадат и майка си ибаща си само и само да се харесат на западните господари.Народът вече взе да проумява какви продажници сме имали и преди 1944 и защо е имало и Народен съд.И за тези трябва да има и ще има.

Съветското отпадно желязо, най-милно на сърце ми лежи.

Ако се замислиш, теб те превърнаха в западен отпадък и такъв ще си умреш, ама явно от отпадък дтава само отпадък.

С тия кошници нищо не помагате на УКРОП..Те знаят това ..Това е за борба с безредици ..Без бронся и 30 ММ пушка..без картечница..Това е за борба ,срещу въоръжени с камъни ..Нищо няма да подарявате на Режима в Изсрайна... Изсрайна умря ..Ако реши Путин ,ще живее още...

Ще висите ок дърветата ,неудачници ..!!.

А защо не се използват при наводненията или да се дадат на търг по общините, Гражданска защита и предполагам има много други места за ползване. НЕ, трябва да го подарим. До един да УМРЕТЕ дано!

преди нас. Всичко за химиотерапия да разпродадеш.

Ама кво им се смеете на рашките Я се опитайте да построите външна тоалетна в блато

да подарим нашето оръжие а да си купим чуждо ? баси яката сделка!

Копейкин , разбирам носталгията ти към съветската ваенная техника ...

А що тогава военните ни заводи не спряха да правят гранатомети , оръдия, снаряди и калашници за африка и Украйна в последните 5г би тъпън? Нали е остаряла, демоде и за нищо не става ама правят и продават.. Що не започнаха с натовски снаряди, и М16 за да има за укрите.. ами с безаналогово оръжие.. Дори Финландия е въоражена с малко модифицирана версия на калашника.. който принципно е краден малко от немците ама... В бой най-помага лесна за обслужване и елементарна техника. Нещо което американската не е! Ама де у трол акъл

Украйна е загубена. Украйна виси на косъм в най-лошия смисъл на думата. Това е катастрофа… Всякакви доставки там няма да променят нищо. Твърде късно е, това е краят!

У крайна

а усраинците ко ше дадат в замяна?? гол банан?

200 000 000$

Ние 200 милиона долара сме платили само за 1 американски f 16.

Ревете чебурашки със съдрани ватенки! Хахахахахахаха

те не реват бе те ни се смеят! Трябва да ревем ние че сме голи охлюви!!

Тагаренко и компания са главните грабители и унищожители на БГ. Долу ръцете от България укроназита...

Странно изглежда тази машина.Прилича на БТР-60ПБ ,но не съвсем .Силуета не е същият ,КПВТ-ето е свалено куличката е свързана с някаква "порнография". С една дума ,.това не е бойна машина.За хора без оръжие може и да става ,но за нищо друго

команда машина, има вътре АТЦ, сигнална система и радио.

По принцип БТР-ите на жандармерията и на полицията не бяха точно армейските БТР-и Мисля, че им беше махнато КПВТ-то, а на негово място беше сложен водомет.

то укропитеците и на водомет ше се радват.... шамар да е аванта да е

Тази снимка не е от България, машината не е българска. Това е БТР-70 или 80, лесно се познава по фабрично направената странична врата между втора и трета ос, каквато имат нашите модернизирани БТР-60ПБМ. Свързочна армейска машина, с махнати картечници.

Браво,дайте им и оръжието и щитовете,за да можем по-лесно да се бием с тях по митингите...

Добре е да помагаме, но замислял ли сте се, на нас няма да има кой да ни помогне. Ние за всичко си плащаме. А сегашното ни управление раздава всичко събрано с кръв и пот народна.

Те точно тези машини са купени от народа за да газят същият този народ, ако реши властта. Ама от минимум 40г. са непотребни слава Богу. И май неизползваеми. Та защо са ви? Или по добре да ги дадат за скрап? Или най-добре каквото и да е, да се набутаме както примерно с 200 000 които можем да вземем иначе, само и само да не помогнем на Украйна и да угодим на Путин? Иначе и вие като президента много мислите и ви пука за България и българите. Лицемери!

200 000 000.

Вие от всички тези парламентарни групи, дето се ЗА, Защо не работните без заплати и приходи? Точно така, постъпвате и с държавното имущество на България! Ама без заплати не щете! Дайте си ги докато изплатите БТР ите към бюджета на България

А за нас, данъкоплатците български, Ще ни вдигнете данъци и осигуровки, Защото подарявате, и приходи няма?!?

На всички в парламента, 2ни данъци! Защото подарявате, вместо да продавате имуществото на България

Не забелязахте ли че става дума за техника, която от 40г. седи? Отдавна е платена от дядовците ви вероятно. И ако продължи да седи ще е скрап. А това е единствената възможност да извлече държавата, някаква полза от нея. Също като техниката за Белене. То бива кремълска пропаганда, ама прочетете поне под какво я плескате. С разбиране.

Американците и не само те ползват и по стара техника... Подобни техника отлично се модернизира и пригазда за съвременна война, каквото правят и украйнците... Техниката за белене е нова - само на няколко години и от най-висок клас, а сега вместо за още 1-2 млрд да имаме съвременна АЕЦ, каквато неотдавна ввъвведе в експлуатация Словакия, строй Турция и т.н. ние ще зарежем всичко и ще градим 2 нови американски реактора мининум за 20 млрд евро.... То бива американска пропаганда, ама чак томкова...

поредния неграмотен човек произведен след 1989г. Наистина всички сме вонивни че допуснахме да има такива като теб. С много лека ръка раздаваш народното! Так както се тунингвот леките автомобило така и БТР може.

Започна голямото разгологъзване на БГ. Логично е след това да дойде голямото еване. Надявам се кадрите на ППДБ, ГЕРБ и ДПС да го дочакат на територията, а не да са се изнизали нанякъде. Да не отърват кефа:)

Признай си, че чакаш еването с нетърпение?

Вашето да. Дори с огромно нетърпение:)

Аз предлагам да пратим Тагарев, Денков и другите измекяри като помощ за украинските манафи

Най - доброто решение на всички проблеми! Подкрепям идеята!

Най-доброто едва ли. Много по-добро е да ги бесим докато свършат.

По-добре да им отстъпим самолетите които така търпеливо чакаме. Ако Украйна не успеят да спрат ордите на Кремъл, ние ли щи успеем?

А защо трябва да се месим изобщо? Американците имат достатъчно самолети, да помагат те.

Защото 1878, за това! Чети малко история. 200 000 украинчета и русначета дават костите си за свободата на родината ни! После идват едни червени изроди и убиват героите и цар освободител, после окупират България и ни вкарват по 45-годишно робство. Сега Путин вдига паметници на Сталин и компания. Ние обаче и малко техника не може са им пратим да се освободят и те…

Тази “история” от соломон Пуси ли я знаеш?

това 45-годишно робство, та сега имаме язовири, тецове, АЕЦ та даже и панелки по 100 000 Евро. Сегашните управляващи могат само да рушат и разпродават. След двете национални катастрофи загубихме Македония. Сега, както върви ще загубим и България. Единствените, които са ни помагали са руснаците. Сега се обърнахме срещу тях. Няма да има кой да ни спасява вече.

Всичко ще си дадем за Украйна! И долние си гащи давам! Спасете ни от страшното чудовище надигнало се на изток! НАТО, всичко давам! Само ме спасете от руснаците! Имот, кола, жена... всичко! Моля ви, спасете мееее! Руснаците идват! Та те са "лошите" хора, а ние тук западните слуги сме "добрите" хора! Трябва да се пазим взаимно!

Русия е агресора и това е ясно на всички с повече от три мозъчни клетки. Тук си написал пръднята от твоите две!

Не говори за мозъчни клетки, защото такива като теб ги нямат, те повтарят каквото им втълпят господарите им

Май ти е трудно да изчислиш нещо ново, ама шумнокрасивитета сте така.

Ама ти май нямаш и една! :-) За теб е важно това, с което ти промиват мозъка всеки ден! :-)

Народа е най доволен от президента Първанов които подписа за членството ни в Нато и благодарение на това държавническо решение Русия не може да на нападне както нападна на Украйна

Тъпако прост, Русия НЕ иска да те напада! Имат проблем с Украйна, не с твоя свлечен гъз!

Отде знаеш

Няма как да иска - тук си имат партия, президент и милион кухи кратуни, известни като мурзилаж. Все едно да нападне Беларус.

И тогава СССР защо окупира България 1944-та при положение, че същата вече беше против Германия. А да, сетих се: за да дадът македондия на сърбите.

Съветската история мълчи като гнида, но белия свят говори.

Мурзилките скимтят! Значи всичко е правилно.

Първите 10000 пъти беше интересен с тази пръдня. Измисли нещо ново, ако можеш!

До “Ко смучи”, ти нали се разбра? Това е важното.

И защо ново, като това е актуално и ти се разскимтя?

До “Ко смучи”: Защото си тъп, сега схвана ли?

Незнам за какво им е на украинците съветско старо желязо.

Изглежда добре! Скоро като им потрябват да ги пазят от "народната любов", която ще излезе по площадите, няма да имат с какво да се измъкнат от НС!

Да! Резидента и сие няма да могат да опазят посолството на путьо от народната любов!

Голяма игра с думите пада! Тънко ни пързалят! След по-внимателен прочит става ясно - ПОДАРЯВАМЕ 100 бронирани машини! Без да искаме никакви пари! (Те американците и последните си изостанали техники по складовете дават в "пакет помощ" на стойност еди колко си!) Имаме предложени 200 млн. от американците, но не уточняват да са ПОДАРЪК! Значи са си пак някакъв ЗАЕМ! И сигурно да закупим пак американска техника!

Пак ще гласувам за ГЕРБ и ПП. Щом за 2 седмици накараха всички руски подлоги президентството, НС и тук да квичат като руски затворник в Украйна, значи се справят прекрасно. Сега Копейката и леля Курни и митинг не могат да организират, че жегата съвсем ще приключи електората им : )

Уж прецакваш другите, ама по-скоро си режеш клона на който седиш...

Пак ще гласувам за ГЕРБ и ПП. Щом за 2 седмици накараха всички руски подлоги президентството, НС и тук да квичат като руски затворник в Украйна, значи се справят прекрасно. Сега Копейката и леля Курни и митинг не могат да организират, че жегата съвсем ще приключи електората им : )

Ела при мен да правим любов а не война . Или поне да оправим едно любов .

Ако искаш и пишки лапай, никой не го интересуваш ти!

Ще бъдат незабавно утилизирани!!!

Хубаво е, че помагаме със каквото можем, но никога няма да се отблагодарим на украинските и руските войници които ни освободиха от османско робство. За съжаление в Русия сега са на власт същите ЧК-истки уради, които убиха семейството на цар освободител и останалите герои от освобождението.

Още някоя пръдня, няма ли да пуснеш?